2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aşkolsun handecim bizde hergün yatmıyoruz dimi ama bide dükkan üstkatımızda bizim ayda yılda bi 2,3 saat fazla yattık yani
benim kızgınlığım 24 saati zor buluyo:kedi:

ortalıkta pek kismeler yok ama olsun nasıl olsa gelenler olur herkesler çoook iyidir umarım biz çok iyiyiz
biliyosunuz dün hastaneye gittik koccaman olmuş oğluşum
gerçi boyunu kilosunu söylemedi dr ama ölçüleri verdiği için ben gelince hesapladım ikisini de :jeyyar: şöyle kiii:

28.hafta ---- boy:35 cm ---- kilo:1250 gr

bu kadar olacağını tahmin etmiyodum yaa 1000 gr oldu mu ki diyodum coşmuş bizim oğlan kaydirigubbakcemile3

Nilüfercim sana yine iş çıktı

bizimkiler de haftaya gelip 2-3 ay kalacaklar yani düşüncede öyle ama belli olmaz o kadar durmayabilirler bakalım önümde nasıl günler var :uhm:

oy oy oy oy maşallah annesinin kuzusuna kocaman adam olmuş be yaŞeniz yirim onun totoşunu nasıl peki duruşu dönmüşmü o da malum bizim kız doğum pozisyonunda şuan kaburgalarımı tekmiklio:)

maşşalllah delikanlıya... :))

oy oy oy oy maşallah annesinin kuzusuna kocaman adam olmuş be yaŞeniz yirim onun totoşunu nasıl peki duruşu dönmüşmü o da malum bizim kız doğum pozisyonunda şuan kaburgalarımı tekmiklio:)

maşşalllah delikanlıya... :))

sağolun kızlar hepimizinkine maaşallah
hasretcim bu kez devlet hastanesine (zekai tahir burak hst) gittim "haftasıyla uyumlu" cümlesinden başka bişey demedi ultrason dr'u ama yediğim tekmelere bakılırsa doğum pozisyonunda değil henüz daha çok yandan vuruyor minik sıpam

ewet cnm bnmkide 28+2ydi sanırım gittiğimde 1220grdı haftasıyla uyumlu dedi dr. iyi yani bebişlerimiz 3 kgdan az doğmazlarmış:Saruboceq:

ewet cnm bnmkide 28+2ydi sanırım gittiğimde 1220grdı haftasıyla uyumlu dedi dr. iyi yani bebişlerimiz 3 kgdan az doğmazlarmış:Saruboceq:

canım çok takılmamak lazım o ultrasonda çıkan rakamlara..ben ilkinde doğumdan 2 gün önce dr ye gitmiştim..ultrasonda 3100 gr dı..doğum yaptım 2 gün sonra 2770 gr!tutmayabiliyor ....ama inşallah geçerler 3000 gr ..yoksa küçük bebek çok zor oluyor...

ne korkcem be o korksun bendenlaelaelaelaelae yok walla hiç korkacağımı yada acemilik çekeceğimi düşünmüyorum kardeşim doğduğunda 12yaşımdaydım herşeyi hatırlıyorum şimdi bebeklerin resimlerine bakıyorum da 2009 şubat mart bebeklerinin resimlerine off diorum doğsun artık yaa keşke şu hamilelğinde hormonlarıyla oynasalarda 3 ayda falan doğursak, çok uzun yaaa

:)) yok yok bence süre gayet iyi...tadını çıkar bu günlerin....

kızlar bizde bugün dr a gittik, kızım 26 haftalık 980 gr olmuş, boyuda yaklaşık 35 cm, bilgilerimizi güncellerseniz sevinirim..

Kızlar selam nasılsınız

Ya midem cok dehset yanıyor sankı ıcımde bı ejderha war asagıdan yukarıya ates püskürüyor.Ne yapıcam ya azalması için bana önerebiliceginiz bişi var mı?

LÜTFENNN.....mafoldumben

soğuk süt içebilirsin.biraz rahatlatr.yağlı ve baharatlı şeylerden uzak dur...birde bana dr rennie duo verdi yanma için.. arada yanarsa içiyorum...

Son düzenleme:

slmlar ya aynı şeyı bende soracaktım ya bu mıde yanması dedıgınız bogazımda sankı bı dugum var ve yanıyo gıbı degılmı aynı seymı çok fena ya hiç bişi ıyı gelmıyo nedır bu arkadaslar acaba ya ne ıyı gelır kı :uhm: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…