- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #28.721
ohhh ohh masallahhhh
ne guzel keyifler yapılmıs
calısan annelere ayıp oluyor ama mesela benn sabahın 8 ind ekalıp buraya geldimmm mafoldumben:bbo:
kocam uyuyodu, amann gerci aram kotu salakla offff cok kızıyorum ona bazen, kızıdım zamanda gozum hıcbırseyı gormuo, suanda benden uzak dursun baska bırsey ıstemıyorummm :umursamaz:
günaydın kızlar hepinize güzel sağlıklı hafta sonları, yaklaşık bir haftadır dk aralığıyla girip çıkıyorum (kayınvalidem ve kayınpederim bendeler yaklaşık 1 ay kadar daha burdalar ) bakalım 1 haftayı geride bıraktık, daha 3 hafta var akşama kadar evdeyiz kar kış malum kimseyide tanımıyorlar yani bol bol tv karşısında zaman geçiriyoruz.
ortalıkta pek kismeler yok ama olsun nasıl olsa gelenler olur herkesler çoook iyidir umarım biz çok iyiyiz
biliyosunuz dün hastaneye gittik koccaman olmuş oğluşum
gerçi boyunu kilosunu söylemedi dr ama ölçüleri verdiği için ben gelince hesapladım ikisini de :jeyyar: şöyle kiii:
28.hafta ---- boy:35 cm ---- kilo:1250 gr
bu kadar olacağını tahmin etmiyodum yaa 1000 gr oldu mu ki diyodum coşmuş bizim oğlan kaydirigubbakcemile3
Nilüfercim sana yine iş çıktı
ortalıkta pek kismeler yok ama olsun nasıl olsa gelenler olur herkesler çoook iyidir umarım biz çok iyiyiz
biliyosunuz dün hastaneye gittik koccaman olmuş oğluşum
gerçi boyunu kilosunu söylemedi dr ama ölçüleri verdiği için ben gelince hesapladım ikisini de :jeyyar: şöyle kiii:
28.hafta ---- boy:35 cm ---- kilo:1250 gr
bu kadar olacağını tahmin etmiyodum yaa 1000 gr oldu mu ki diyodum coşmuş bizim oğlan kaydirigubbakcemile3
Nilüfercim sana yine iş çıktı
oy oy oy oy maşallah annesinin kuzusuna kocaman adam olmuş be yaŞeniz yirim onun totoşunu nasıl peki duruşu dönmüşmü o da malum bizim kız doğum pozisyonunda şuan kaburgalarımı tekmiklio:)
maşşalllah delikanlıya... :))
ewet cnm bnmkide 28+2ydi sanırım gittiğimde 1220grdı haftasıyla uyumlu dedi dr. iyi yani bebişlerimiz 3 kgdan az doğmazlarmış:Saruboceq:
ewet cnm bnmkide 28+2ydi sanırım gittiğimde 1220grdı haftasıyla uyumlu dedi dr. iyi yani bebişlerimiz 3 kgdan az doğmazlarmış:Saruboceq:
ne korkcem be o korksun bendenlaelaelaelaelae yok walla hiç korkacağımı yada acemilik çekeceğimi düşünmüyorum kardeşim doğduğunda 12yaşımdaydım herşeyi hatırlıyorum şimdi bebeklerin resimlerine bakıyorum da 2009 şubat mart bebeklerinin resimlerine off diorum doğsun artık yaa keşke şu hamilelğinde hormonlarıyla oynasalarda 3 ayda falan doğursak, çok uzun yaaa
Kızlar selam nasılsınız
Ya midem cok dehset yanıyor sankı ıcımde bı ejderha war asagıdan yukarıya ates püskürüyor.Ne yapıcam ya azalması için bana önerebiliceginiz bişi var mı?
LÜTFENNN.....mafoldumben
Kızlar selam nasılsınız
Ya midem cok dehset yanıyor sankı ıcımde bı ejderha war asagıdan yukarıya ates püskürüyor.Ne yapıcam ya azalması için bana önerebiliceginiz bişi var mı?
LÜTFENNN.....mafoldumben
Kızlar selam nasılsınız
LÜTFENNN.....mafoldumben
sğouk st içebilirsi..yağlı ve baharatlı şeylerden uzak dur...birde bana dr rennie duo verdi yanma için.. arada yanarsa içiyorum...
soğuk sut hımm tamam hemen ıcıyorum çok kotu bıseymış ya ılk oldu bende çok tşkler inşallah ıyı gelır :Saruboceq:
inşallah yararda..biraz rahatlatıyor..yarım saat sonra yine başlıyor..bence yarın git rennie duo şurup al..en iyisi o hemen kesiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?