2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkidişlerrr,
Baby Shower dedim kimse duymadı...
Yapmayı düşünen varmı?

Beknurcum ben düşünmüyorum.
Misafire hiç tahammülüm yok kaydirigubbakcemile3
Valla cumartesi çok yakın iki arkadaşım gelecek, o bile gözümde büyüyor.
Minik ele avuca gelmeye başlayınca gelip görsünler, daha verimli olur kaydirigubbakcemile3

Sorma :)
Napsınlar, gül yaprağı gibi olacak onların popoları :asigim:
Ben de prima bez ile başlayacağım, beğenirse ne ala...

kızlar uni babynin yeni doğanlarından alın.Dıyelimki pişik yaptı hemen sıcak suda yıkar öyle kullanırsınız.bende onaldan deniycem kızımın zamanında onlardan yoktu yada vardı benim haberim yoktu.Zaten onlar sadece su bazlı oluyo deterjansız sanırım pişik yapmaz.ZATEN pişiği yapan ıslak mendildeki köpük deterjan çok olsa suyunu altına tutar köpöğünü giderri öyle silersiniz.

Ya Dilacım, parti yapın demicez tabii, Bizde davet edebilirmişiz..
Ben arkadaşlarımı filan çağırmayı düşünüyorum, Onlarda istiyolar zaten,
Aslında bence mantıklı.. bebek olduktan sonra getiricekleri hediyeleri bebek olmadan önce getiricekler...Böylece aldığım şeyden defalarca aynısından hediye olarak gelmicek...kaydirigubbakcemile3Böylece bende eksik olanları tamamlıcam...Tabiiki ellerine liste filan sıkıştırmıcam bunu alın şunu alın diyeeee...
Maksat eğlence moral olsun işte...

merhaba arkadaşlar bugün ancak girebildim,kayınvalidem geldi temizlik yapıyor sil baştan sağolsun,ben de onun yanında dolanıyorum,birazdan ütüye geçicek o başka odada o zaman girerim:)))

çok alemsin canım allahtan oğluşların delikanlılık genleri henüz gelişmedi yoksa şuan tekme üstüne tekme yerdin popomu gül yaprağına benzettin diye sırnaşık şey

ben aksam mesai bitiminde gittim canim. bilkentde calisiyorum ben orda olmam 18:00 - 18:30 gibi. sana pek uymazdi sanirim. ama tabi bir hamileyle beraber alisveris yapmak ayri bir keyif olurdu kesinlikle :)))) bi de bu cumartesi erken saatte gitmeyi planliyorum bi aksilik cikmazsa.

EBRUCUMM BASIN SAGOLSUNN fisfisfis

off offff :sinifsinif:
bilkent dedin yaramı deştin be canım yaaaa :sinifsinif:
orada gectı 4 senem, orada okudum ben nasıl ozledim oraları bi bilsen, fırsatını bulsam hemen cıkıp gelicem ama bu halde artık zor :sinifsinif:

bez konusunda prima ile huggies basa bas gidiyor acikcasi. ben 28 lik paket huggies yenidogan aldim daha dogrusu esim aldi. bi de primanin yeni bebek 2 numarasi var 98 lik paket onu aldim. esim ikisinide deneyelim diyor.

Miniği göbeğini götürürsün artık sen kaydirigubbakcemile3
Karnın burnunda ne işin var şimdi Bilkent'te falan...

hadiii bende universite de calisiyorum zaten. :)))) ne zaman burda okudun muhtemelen ayni tarihlerde burdaydik. ben 98 de ise basladim burda.

hadiii bende universite de calisiyorum zaten. :)))) ne zaman burda okudun muhtemelen ayni tarihlerde burdaydik. ben 98 de ise basladim burda.

kaydirigubbakcemile3
ben 2003 - 2007 de ordaydım turizm otel isletmeciligi, ama 77. yurtta kaldım,
cok ozledim yaaaa oraları , sen nerede calısyorsun ?

hmm ben zaten öyle bi hatunlar partisi yapmayı düşünüyorum ama iznim başladığında yapıcam kızları toplayıp...pasta börek bide oryantal müzik eşliğinde evde doğurursam şaşırmayın yani...babası kızımada shakira kemeri alıcak sonra ana kız cıstak çıstak oynicaz babamızda bize para takıcak ehe...

kaydirigubbakcemile3
ben 2003 - 2007 de ordaydım turizm otel isletmeciligi, ama 77. yurtta kaldım,
cok ozledim yaaaa oraları , sen nerede calısyorsun ?

canim ben sana buranin havasindan gondeririim:))))
bilirmisin aceba. merkez kampuste psikolojik danisma var. o zaman adimiz gerci ogrenci gelisim ve danisma merkeziydi.

dila bizide cagircan mi hamileler olarak :)))))))))))))) kaydirigubbakcemile2

cnm başınız sağolsun
kardeşimize rahmate Rabbim kalanlarına peygamber sabırı versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…