- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.441
Arkidişlerrr,
Baby Shower dedim kimse duymadı...
Yapmayı düşünen varmı?
haklısın bosnacım en iyisi bende sadece unibaby alayım şimdilik.ilerleyen zamanlarda bakarım artık duruma göre.bez olarak zaten prima deneyeceğim başta.bebeklerin kozmetik işi kadınlardan zor vallahiopuyorumnanaktan...
Beknurcum ben düşünmüyorum.
Misafire hiç tahammülüm yok kaydirigubbakcemile3
Valla cumartesi çok yakın iki arkadaşım gelecek, o bile gözümde büyüyor.
Minik ele avuca gelmeye başlayınca gelip görsünler, daha verimli olur kaydirigubbakcemile3
Sorma :)
Napsınlar, gül yaprağı gibi olacak onların popoları :asigim:
Ben de prima bez ile başlayacağım, beğenirse ne ala...
aa çok sevindim canım keşke gitmeden haber verseydin bende gelirdim seninle iş yerim kızılayda benim istediğim zaman çıkıyorum problem olmuyo neyse ama aldıklarını güle güle kullansın bebişin..benimde birkaç eksiğim kaldı yine oradan halledicem...baby sower ne laa yenimi çıktı o dur bi bakim neymiş....
:1no2:günaydın aniişler..bugün sersem gibiyim :bbo: esim amcası vefatı nedeniyle istenbula uctu dün gece..bende dogal olarak annemde kaldım tabii ama gzümü kırpmadım uyuyamadım cekyat kemiklerime battı resmen mirmirmirmir..insan annesinin ewinde uyuyamazmı ya kendi yatagımı arıyorumfisfisfis..ha bide horlayınca kardesimin odasına gnderdim onu naaapiiim zawallı anacııım..bebegimde inanın sabaha kadar benle beraber uyumadı yaa zawallım psikolojimden etkilendi galiba sabaha kadar oynaştı durdu benneyaptımki
ben aksam mesai bitiminde gittim canim. bilkentde calisiyorum ben orda olmam 18:00 - 18:30 gibi. sana pek uymazdi sanirim. ama tabi bir hamileyle beraber alisveris yapmak ayri bir keyif olurdu kesinlikle :)))) bi de bu cumartesi erken saatte gitmeyi planliyorum bi aksilik cikmazsa.
Beknurcum ben düşünmüyorum.
Misafire hiç tahammülüm yok kaydirigubbakcemile3
Valla cumartesi çok yakın iki arkadaşım gelecek, o bile gözümde büyüyor.
Minik ele avuca gelmeye başlayınca gelip görsünler, daha verimli olur kaydirigubbakcemile3
Sorma :)
Napsınlar, gül yaprağı gibi olacak onların popoları :asigim:
Ben de prima bez ile başlayacağım, beğenirse ne ala...
off offff :sinifsinif:
bilkent dedin yaramı deştin be canım yaaaa :sinifsinif:
orada gectı 4 senem, orada okudum ben nasıl ozledim oraları bi bilsen, fırsatını bulsam hemen cıkıp gelicem ama bu halde artık zor :sinifsinif:
off offff :sinifsinif:
bilkent dedin yaramı deştin be canım yaaaa :sinifsinif:
orada gectı 4 senem, orada okudum ben nasıl ozledim oraları bi bilsen, fırsatını bulsam hemen cıkıp gelicem ama bu halde artık zor :sinifsinif:
hadiii bende universite de calisiyorum zaten. :)))) ne zaman burda okudun muhtemelen ayni tarihlerde burdaydik. ben 98 de ise basladim burda.
Miniği göbeğini götürürsün artık sen kaydirigubbakcemile3
Karnın burnunda ne işin var şimdi Bilkent'te falan...
Ya Dilacım, parti yapın demicez tabii, Bizde davet edebilirmişiz..
Ben arkadaşlarımı filan çağırmayı düşünüyorum, Onlarda istiyolar zaten,
Aslında bence mantıklı.. bebek olduktan sonra getiricekleri hediyeleri bebek olmadan önce getiricekler...Böylece aldığım şeyden defalarca aynısından hediye olarak gelmicek...kaydirigubbakcemile3Böylece bende eksik olanları tamamlıcam...Tabiiki ellerine liste filan sıkıştırmıcam bunu alın şunu alın diyeeee...
Maksat eğlence moral olsun işte...
kaydirigubbakcemile3
ben 2003 - 2007 de ordaydım turizm otel isletmeciligi, ama 77. yurtta kaldım,
cok ozledim yaaaa oraları , sen nerede calısyorsun ?
hmm ben zaten öyle bi hatunlar partisi yapmayı düşünüyorum ama iznim başladığında yapıcam kızları toplayıp...pasta börek bide oryantal müzik eşliğinde evde doğurursam şaşırmayın yani...babası kızımada shakira kemeri alıcak sonra ana kız cıstak çıstak oynicaz babamızda bize para takıcak ehe...
sagol hijyenim..agız maskesi var ewde dolmusa taksiye binerken kalabalık ortamda bunu takmayı düşünüorum artık..surda 2 ayımız kaldı zehir ettiler hamileligimizi..tadını bile cıkaramadık yaa..allah korur insallah hepimizi:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?