- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.421
:1no2:günaydın aniişler..bugün sersem gibiyim :bbo: esim amcası vefatı nedeniyle istenbula uctu dün gece..bende dogal olarak annemde kaldım tabii ama gzümü kırpmadım uyuyamadım cekyat kemiklerime battı resmen mirmirmirmir..insan annesinin ewinde uyuyamazmı ya kendi yatagımı arıyorumfisfisfis..ha bide horlayınca kardesimin odasına gnderdim onu naaapiiim zawallı anacııım..bebegimde inanın sabaha kadar benle beraber uyumadı yaa zawallım psikolojimden etkilendi galiba sabaha kadar oynaştı durdu benneyaptımki
kısslarr bu arada her gecen gün zellikle su ocak ve subat ayı için domuz gribinin daha tehlike olacagından bahsediliyo..doktoruma sordum ama tavsiye etmiyo..azda olsa içinde panzehir var diyo ve bebege zararı netleştirilmiş degil diyo..ee bende düşünmüyorum aşıyı..sizler ne düşünüyosunuzfisfisfis
saol eftelcim bu gecede kalıcak:bbo:..nası uyuyacam bilmem..ewe gitsem diorum tek basıma allah korusun bişey olsa yanımda kimsem olmaz o yuden bu gecedee burdayım benim rahatsızlıgım önemli degil bebegim ben uyumayınca rahatsız olunca anlıyo oda etkileniyo sabaha kadar durmadı yaa elimi koydum gbüşüme ilk defa bu kadar net hissettim onu nası sert artık hareketleri..tünaydın nmart anişlerii nasılsınız bakalım.. biz oğluşumla süperizbu gece çok güzel uyudum kendimi bugün çok dinç hissediyorumm .. inşallah hergünüm böyle geçer nerdeeeeeeee..
nilicüm çok güzel haberlerle dönmüşsün.. daha doguma kadar döner bebeklerimiz benim bebeimde şu anda ters bende normal dogum düşünüyorum. dr ozamana kadar döner dedii
cnm akıntı bendede çok oluyoo bide kokuyo artık ben devamlı çamaşır deişiyorumm.. tabi çalıştığınız için zor olur .. molpedin pedini kullan cnmm tavsiye ederimm
ebru başınız sağolsun cnmm.. gerçekten insan evlendikten sonra anne evi bile yabancı geliyo.eşin çok kalıcakmıki?
kızlar bişey sorucam size.bebeklerinizin totosuna hangi marka ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsunuz.ilk doğduklarında unibaby yenidoğan alıcam ama yaa sonrasında.şimdi bakınırken sitelere bebedor u gördüm kullananlar çok memnun fiyatıda uygun.birde sizin fikirlerinizi alayım istedimCADIARZU.son zamanlara doğru stok yapacağım da.
kızlar bişey sorucam size.bebeklerinizin totosuna hangi marka ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsunuz.ilk doğduklarında unibaby yenidoğan alıcam ama yaa sonrasında.şimdi bakınırken sitelere bebedor u gördüm kullananlar çok memnun fiyatıda uygun.birde sizin fikirlerinizi alayım istedimCADIARZU.son zamanlara doğru stok yapacağım da.
Islak mendili nekadar kalitelide alsan pişik yapıyo canım.Biz hastanede ilk acemilik ıslak mendili direkt kullandık pişik yaptı.Küçük tülbentler yapabilirsiniz küçük bezler deterjanlı olmayan şeyler.Artık biz hastenede ıslak mendili bi güzel yıkadık deterjanı gitti öyle silmiştik poposunu.Acemilik oluyo işte ilk zamanlar.
canım önce bende nivea düşündüm ama bunu kullanıp pişik oldu diyenler var bende vazgeçtim.daha doğrusu çok kararsız kaldım.arkadaşlar bezden ziyade bunu stok yapıyor ve yap diyorlar bende alayım istiyorum ama netleştiremiyorum markayı.Canımcım Nivea kullanmayı düşünüyorum ben, kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var.
Diğerleri ile ilgili hiç fikrim yok zaten...
bende başta unibaby yenidoğan alacağım.başlarda bende pek kullanmam heralde ama 40 gün sonra başlarım ıslak mendile.aslinda ilk 3 ay pek islak mendil kullanmayi dusunmuyorum. ama yinede unibaby 1 paket aldim. 3 ay sonrasi huggies den de memnun olanlar cok. duruma gore bende bakicam artik ben.
aynen banada bunu söylediler istediğin marka al yinede pişik yapıyor dediler dilacım.evde olduğumuz zamanlar bende öyle yapayım olmadı başka çare yok.canım ben uni alıcam ama şu mermerşahi bezlerinden diktiriyorum lavaboda yıkicam poposunu her kirlendiğinde çünkü pişik olmaması için tek çözüm oymuş istediğin kadar kaliteli mendil kullan yine oluyo dedi arkadaşım...
ayy ne çok marka var insan şaşırıyor vallahi mesela dediğin gibi dalinede güzel diyorlar canım:1shok:.herkese merhaba.Bayağı bir uğraştım ama sonunda siteye girebildim.Bugünde bir sorun var herhalde.
KUJU VE MUTLU03 çoook teşekkür ederim .İnşallah güzel haberlerle gelirim.Sabah kızım karın ağrısıyla uyandı burnuda tıkalı şurup verdi şimdi uyuyo.İnşallah ilerlemez.
LAVİNİAEBRU başınızsağolsun canım.
Bende daha bebikime bişey alamadım.Sülale kalabalık okadar çok doğuran varki hediye almaktan kendi bebeişime sıra gelmedi bi türlü.Bugünde biyere gidicektim kızım rahatsız olunca annemle hediyemi gönderdim.
YAZ34 cüm ilk uni iyi ben kızımda bebedor kullanmadım daha çok dalin kullandım ama bebedorda iyidir sanırım.
Arkidişlerrr,
Baby Shower dedim kimse duymadı...
Yapmayı düşünen varmı?
Arkidişlerrr,
Baby Shower dedim kimse duymadı...
Yapmayı düşünen varmı?
dila dun bende cankaya tekstil miydi adi oraya gittim. iyiki boyle bir bilgiyi paylasmissin bizimle. haftasonuda cikrikcilara gitmistim. orasi daha pahali burdan. fiyatlar uygun hersey var. kiyafetle ilgili tum eksiklerimi tamaladim dun. pijama onluk kilotlu corap falan aldim ogluma.
Yazcım bez, ıslak mendil gibi şeyler, stok yapılması biraz riskli ürünler gibi geliyor bana.
Ppolar bebekten bebeğe değişiyor, birine pişik yapan diğerine iyi geliyor.
Ben kendi adıma bez ve ıslak mendil stoğu yapmayı düşünmüyorum.
Uni Baby'nin yenidoğan mendillerinden aldım iki adet sadece, Şimdi Kussebfilal pişik yapıyor deyince ondan bile şüphe ettim.
Sen daha iyi bilirsin tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?