2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

basiniz sagolsun canim.

Ebrucum başınız sağolsun...
Ben aşı olmayacağım.
Duyup dinledikçe aklım karışır gibi oluyor ama doktorum da önermiyor zaten.
Benim doktorum, kendini grip gibi hissettiğin an haberim olsun, ille de yataklara düşmeyi bekleme aramak için dedi.
Allah hepimizi korusun.

saol eftelcim bu gecede kalıcak:bbo:..nası uyuyacam bilmem..ewe gitsem diorum tek basıma allah korusun bişey olsa yanımda kimsem olmaz o yuden bu gecedee burdayım benim rahatsızlıgım önemli degil bebegim ben uyumayınca rahatsız olunca anlıyo oda etkileniyo sabaha kadar durmadı yaa elimi koydum gbüşüme ilk defa bu kadar net hissettim onu nası sert artık hareketleri..

KUJU FTY BOSNA sagolun kızlar coklu alıntı yapmayı bilmiorum herkes sagolsun canlarım..bosnacım bende düşünmüyorum aşıyı ya benim takıldıgım hamileligimizi korka korka yasattılar bize tadını cıukaramadım walla zaten bi panik atak durumum var her dk dısarı cıksam el yıkıorum..sagsalim dogursaydık..alllah a emanetiz..

kızlar bişey sorucam size.bebeklerinizin totosuna hangi marka ıslak mendil kullanmayı düşünüyorsunuz.ilk doğduklarında unibaby yenidoğan alıcam ama yaa sonrasında.şimdi bakınırken sitelere bebedor u gördüm kullananlar çok memnun fiyatıda uygun.birde sizin fikirlerinizi alayım istedimCADIARZU.son zamanlara doğru stok yapacağım da.

Canımcım Nivea kullanmayı düşünüyorum ben, kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var.
Diğerleri ile ilgili hiç fikrim yok zaten...

aslinda ilk 3 ay pek islak mendil kullanmayi dusunmuyorum. ama yinede unibaby 1 paket aldim. 3 ay sonrasi huggies den de memnun olanlar cok. duruma gore bende bakicam artik ben.

canım ben uni alıcam ama şu mermerşahi bezlerinden diktiriyorum lavaboda yıkicam poposunu her kirlendiğinde çünkü pişik olmaması için tek çözüm oymuş istediğin kadar kaliteli mendil kullan yine oluyo dedi arkadaşım...

herkese merhaba.Bayağı bir uğraştım ama sonunda siteye girebildim.Bugünde bir sorun var herhalde.
KUJU VE MUTLU03 çoook teşekkür ederim .ınşallah güzel haberlerle gelirim.Sabah kızım karın ağrısıyla uyandı burnuda tıkalı şurup verdi şimdi uyuyo.ınşallah ilerlemez.
LAVıNıAEBRU başınızsağolsun canım.
Bende daha bebikime bişey alamadım.Sülale kalabalık okadar çok doğuran varki hediye almaktan kendi bebeişime sıra gelmedi bi türlü.Bugünde biyere gidicektim kızım rahatsız olunca annemle hediyemi gönderdim.
YAZ34 cüm ilk uni iyi ben kızımda bebedor kullanmadım daha çok dalin kullandım ama bebedorda iyidir sanırım.

dila dun bende cankaya tekstil miydi adi oraya gittim. iyiki boyle bir bilgiyi paylasmissin bizimle. haftasonuda cikrikcilara gitmistim. orasi daha pahali burdan. fiyatlar uygun hersey var. kiyafetle ilgili tum eksiklerimi tamaladim dun. pijama onluk kilotlu corap falan aldim ogluma.

Islak mendili nekadar kalitelide alsan pişik yapıyo canım.Biz hastanede ilk acemilik ıslak mendili direkt kullandık pişik yaptı.Küçük tülbentler yapabilirsiniz küçük bezler deterjanlı olmayan şeyler.Artık biz hastenede ıslak mendili bi güzel yıkadık deterjanı gitti öyle silmiştik poposunu.Acemilik oluyo işte ilk zamanlar.

tecrübeli bi anne olarak ne öneriyorsun canım hastane çantamıza ne koymalıyız ıslak mendil yerine

Canımcım Nivea kullanmayı düşünüyorum ben, kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var.
Diğerleri ile ilgili hiç fikrim yok zaten...
canım önce bende nivea düşündüm ama bunu kullanıp pişik oldu diyenler var bende vazgeçtim.daha doğrusu çok kararsız kaldım.arkadaşlar bezden ziyade bunu stok yapıyor ve yap diyorlar bende alayım istiyorum ama netleştiremiyorum markayı.
aslinda ilk 3 ay pek islak mendil kullanmayi dusunmuyorum. ama yinede unibaby 1 paket aldim. 3 ay sonrasi huggies den de memnun olanlar cok. duruma gore bende bakicam artik ben.
bende başta unibaby yenidoğan alacağım.başlarda bende pek kullanmam heralde ama 40 gün sonra başlarım ıslak mendile.
aynen banada bunu söylediler istediğin marka al yinede pişik yapıyor dediler dilacım.evde olduğumuz zamanlar bende öyle yapayım olmadı başka çare yok.
ayy ne çok marka var insan şaşırıyor vallahi mesela dediğin gibi dalinede güzel diyorlar canım:1shok:.

Yazcım bez, ıslak mendil gibi şeyler, stok yapılması biraz riskli ürünler gibi geliyor bana.
Ppolar bebekten bebeğe değişiyor, birine pişik yapan diğerine iyi geliyor.
Ben kendi adıma bez ve ıslak mendil stoğu yapmayı düşünmüyorum.
Uni Baby'nin yenidoğan mendillerinden aldım iki adet sadece, Şimdi Kussebfilal pişik yapıyor deyince ondan bile şüphe ettim.
Sen daha iyi bilirsin tabi...

aa çok sevindim canım keşke gitmeden haber verseydin bende gelirdim seninle iş yerim kızılayda benim istediğim zaman çıkıyorum problem olmuyo neyse ama aldıklarını güle güle kullansın bebişin..benimde birkaç eksiğim kaldı yine oradan halledicem...baby sower ne laa yenimi çıktı o dur bi bakim neymiş....

hee buldum iyide bunu bizden habersiz yapmaları gerekiyomuş kime ne dicezki parti yapınmı dicez arkidişlere boşver bacım ben bebeğime baby shower yapıcam odası bi gelsin hele...

haklısın bosnacım en iyisi bende sadece unibaby alayım şimdilik.ilerleyen zamanlarda bakarım artık duruma göre.bez olarak zaten prima deneyeceğim başta.bebeklerin kozmetik işi kadınlardan zor vallahiopuyorumnanaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…