2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar ocağın ilk haftası ankaralı hamişler kızılayda buluşuyo ozaman bir aksilik olmazsa geçen seferde çok heveslendim kanamam oldu bu seferde doğurmasam bari...
evet janım ben batıkentte oturuyorum...ablana niye postalim lan doğurturum ben seni iki dakkada odada hazır olucak nasılsa..​

odar çokk doktor deiştirdimki eşimde yeter artık bi doktorda kal dior şimdi normal doğum yaptiran doktormu tercih ediyim yoksa beni yanıltmyan doktormu ????

güle güle kullan canım pijama dünyasındanmı aldın bende önümüzdeki ay alıcam kalan son eksiklerini bitiricem sonra.

evet canım ama benim şu pamuk olayıda aklıma yattı biraz
önce bi eminönüne gitmek lazım o malzemeleri almak için zaten bende eve gelenler için şeker hazırlamayı düüşünüyorum ocak 15 den sonra gidicez eminönüne ancak ozaman alabilirim

bence bu kadar sorun yaşatan bi doktora gidip sinirini bozma derim ama yeni doktoruna da normal doğum istediğini özellikle belirt herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım

Arkadaşlar merhaba Nilüfer arkadaşım 2 gün önce gittim doktora oğluşum Mehmet Umut'um 27+5 te kilosu 1120 gr boyu 36 cm. Çok şükür herşey yolunda.

maşallah canım minik kuşuna

hepsi çok güzel güle güle kullanın canımcımm

güle güle kullan canım hepside cok güzel mor olana bayıldım

Canım bu kırmızı pijama takımını nerden ve kaça aldın?

canim ya bence cok doktor degistirdim diye dusunme. hangisinda rahat edeceksen onunla devam et. bu arada bebisine de masallah canim.

Arkadaşlar merhaba Nilüfer arkadaşım 2 gün önce gittim doktora oğluşum Mehmet Umut'um 27+5 te kilosu 1120 gr boyu 36 cm. Çok şükür herşey yolunda.

masallah bebisine........

hepsi cok guzeller. gule gule giyin oglunla :))))))

evet ama simdi kar falan yagarsa kizilayda napcaz. aman neyse butun taksiler bizim yurumeden taksiyle gideriz heryere :)))))
sen dogurt beni o zaman naniknanik

odar çokk doktor deiştirdimki eşimde yeter artık bi doktorda kal dior şimdi normal doğum yaptiran doktormu tercih ediyim yoksa beni yanıltmyan doktormu ????
neden bilmiorum ama bayan doktorlar bna pek güven vermiyo benim daha nce gittigim iki bayan doktordanda memnun kalmadoım..su anki doktoruma asırı güveniyorum..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen kahramanım diyorum ben ona..ama biliosunuz ben dayanamayıp kuskulanıp yaptrmıstım..temiz cıkmıstı sonuclarım..

canım bende çok fazla doktor değiştirdim en sonunda pes ettim 6.ayımda evime yakın özel bir hastaneden rastgele bir doktordan randevu aldım gittim.Çok şükür ki iyi biri çıktı.Sessiz,kendi halinde bilmişlik taslamayan güleryüzlü anlayışlı bir doktor.En sonunda bu olsun dedik ama tabii yine bir şeyler ters gider de doktorum değişir diye kokrmuyorda değilim.Bende bıktım inan.Seni yanıltmayan ve rahatlatan doktora git derim...

sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun ankarada kızılaydan pijama dünyasından aldım
kızlar bu dilanında bilmediği yok
kırmızı uygun 15e aldım en çok onu beğendim mor olanın göğüs kısmı dikişli aşağıya doüru göğsünü çıkartabiliyorsun oda 50di 35e aldım diğer taraflarda baktım göbeğe kadar düğmeliler 60 70 lira üstündede leylek bebek getiriyor tek özelliği o ben emzirme sütyeni diye gittim pijama aldım ordaki kzı çok tatlı
sabahlık almayacağım teyzem lizözmi ne varmış ondan örecek

canim ya bence cok doktor degistirdim diye dusunme. hangisinda rahat edeceksen onunla devam et. bu arada bebisine de masallah canim.

masallah bebisine........

saolun kızlarr

güle güle kullan canım hepside cok güzel mor olana bayıldım

sağol canım
60 yaşlarında bir kadın satıcı kızın elinden mor olanın altını istedi üstü bende teyze bu hamile geceliği diyor olsun bende hamile gibiyim diyor teyze bak bunda göğüs yerlri açık olmaz sana diyor teyze illaki istiyorum ver diyor en sonunda vazgeçti bende aldım güldüm geçtim zati bir adet kalmış kapacak elimden kıslar filan

bu arada ankaralıalr buluşması 10 ocaktamı ben çok kötü olmazsam gelirim kızlar o zamana kadar galiba fil :CüvCüv: :CüvCüv: gibi olurum

allah seni emi güldürdün beni akşam akşam...ee nabim bacım iş yerim kızılayda olunca ıncık cıncık nerde ucuz şey var biliyorum...
yalnız sana bi tavsiye lizöze güvenme lizözler kısa olur...
kanaman olacak hstanede bi iki tur yürüyeceksin üstüne almaya bi sabahlık olsun kalınından derim ben...

benimde lizozum var :)))))

kızlar şu modellere bakın çok güzelelr örmeği bilenler örsün

Eklentiler

• $kediyelek3.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $kurklu pembe bluz.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $layette_1176773875.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $SERAP1980_newblanket.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $suratlı yelek.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 27
ama fikret giymiş yaprak dökümünde kaydirigubbakcemile3
oda bizle hamile kaldı hemen doğurdu
birde papatyam dizisi var ondaki kızda kist ameliyatı oldu sonra hamile kaldı annem bakınca ben aklına geliyormuşum
dila seni facede ekledim
fulya olan benim
bu arada annem alacak sabahlığı

benimde lizozum var :)))))

fly lizözle olmuyormuş napalım birde sabahlık alırız

nerde bu pijama dunyasi. dila seni bilirkisi ilan ediyorum. surekli nerde ne var bize haber vercen tamam mi? ben isyerim dolayisiyla ayda yilda bi inerim kizilaya.

benim lizoz ben daha cocukkene orulmus annem ceyize koymus. evet fikretteki gibiydi sanirsam. ben sabahlik aldim zaten ama lizozumude giycem banane :)))))

Canım bende hep önyargılıydım bu konuda.Fakat 3 bayan doktor tanıdım 3 ü de çok iyiler işlerinde.Üstelik çok ta memnun kaldım.Hatta erkek doktor takıntısı olan eşimi ikna edip yakınlarımın çok övdüğü bir erkek doktora gitmiştik beraber.İsterdimki yüzümü kara çıkarmasın eşimin karşısında.Fakat sağolsun laubali davranışları azarlar gibi pek bilmiş konuşmasıyla eşimi haklı çıkardı.Ama tabii bunun cinsiyetle değil insanlıkla ilgisi var.Doktordan yana şansım biraz eşimin istediği yönde gidiyor.Bunda da vardır bir hayır diyelim....

ana peki nasıl buldun beni bacım?ben bu ara pek giremiyorum fırsat bulunca onaylarım hayatcım...sana gel bi öğlen buluşalım gidelim heryerlere dedim sesin çıkmadı kaldıramadın bi totonu beee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…