- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.481
sen son 3 haftaya kadar calisacak misin? eger calisacaksan evet sizin evde dogurabilirim. sen batikentdeydin dimi neyse ablamlar da orda postalarsin beni hemen :)))) hem sana da tecrube olur ne dersin :))) ama sen sezeryan olcaksan ayni tarihlerde dogururuz muhtemelen :)))))
9 ya da 10 ocak iyi. evet bencede bulusalim artik. bosver evet hem mother i bizim toptancida herseyimiz var :))))))
kızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
en alttaki kazağıda oğluma örüyorum nasıl modeli
canımcım bende fresh in mendilini aldım bakalım deneriz önce...bez olarakta molfix düşünüyorum..bu arada eftelin bebişi için yaptıgı bi süs vardı onu bulamiyorum bizdee yapamazmıyız..malzeme alıp..ewde canım cok sıkılıyo aksam vakit gecmiyo bişeyler yapayım istiyorum..
heheyyyy selamlarr kızlarr şimdi babamızla doktordan geldik kendi (güvenmediğim ) doktorum kızımın suyunun az olduğunu söylerek bayramdan beri 2 hafta arayla çağırmıştı ve kilosunuda 1.700 gr demişti :1shok: şimdi başka bir hastaneye gittim doktor okadar iyiydiki çok güzel sohbet falan ettik suyumun gayet iyi olduğunu hiç bi problem olmadığını söyledi kilosuda 1700 deil 1.330 gr boyu 41 cm dier doktor boyunuda söylemiyordu o kaddaaarr çoook sevinçliyimki şimdi keyfim yerine geldi çokk şükür şimdi sizce kızlar napmalıyım bu yanlış bilgi veren doktoramı devam etmeliyim adı naciye hanımı tercihimin sebebide normal doğum yaptırması hastalarına yoksa bu günkü gittiğim hikmet beye gitsem çok kararsızım bu naciye bana daha öncede bebeğinin kafası 1 hafta geri demişti gene başka doktora gittiğimde normal çıkmıştı ayyhh çok mu konustum kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar merhaba Nilüfer arkadaşım 2 gün önce gittim doktora oğluşum Mehmet Umut'um 27+5 te kilosu 1120 gr boyu 36 cm. Çok şükür herşey yolunda.
kızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
güle güle kullan canım hepside cok güzel mor olana bayıldımkızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
heheyyyy selamlarr kızlarr şimdi babamızla doktordan geldik kendi (güvenmediğim ) doktorum kızımın suyunun az olduğunu söylerek bayramdan beri 2 hafta arayla çağırmıştı ve kilosunuda 1.700 gr demişti :1shok: şimdi başka bir hastaneye gittim doktor okadar iyiydiki çok güzel sohbet falan ettik suyumun gayet iyi olduğunu hiç bi problem olmadığını söyledi kilosuda 1700 deil 1.330 gr boyu 41 cm dier doktor boyunuda söylemiyordu o kaddaaarr çoook sevinçliyimki şimdi keyfim yerine geldi çokk şükür şimdi sizce kızlar napmalıyım bu yanlış bilgi veren doktoramı devam etmeliyim adı naciye hanımı tercihimin sebebide normal doğum yaptırması hastalarına yoksa bu günkü gittiğim hikmet beye gitsem çok kararsızım bu naciye bana daha öncede bebeğinin kafası 1 hafta geri demişti gene başka doktora gittiğimde normal çıkmıştı ayyhh çok mu konustum kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar merhaba Nilüfer arkadaşım 2 gün önce gittim doktora oğluşum Mehmet Umut'um 27+5 te kilosu 1120 gr boyu 36 cm. Çok şükür herşey yolunda.
evet kızlar ocağın ilk haftası ankaralı hamişler kızılayda buluşuyo ozaman bir aksilik olmazsa geçen seferde çok heveslendim kanamam oldu bu seferde doğurmasam bari...
evet janım ben batıkentte oturuyorum...ablana niye postalim lan doğurturum ben seni iki dakkada odada hazır olucak nasılsa..
neden bilmiorum ama bayan doktorlar bna pek güven vermiyo benim daha nce gittigim iki bayan doktordanda memnun kalmadoım..su anki doktoruma asırı güveniyorum..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen kahramanım diyorum ben ona..ama biliosunuz ben dayanamayıp kuskulanıp yaptrmıstım..temiz cıkmıstı sonuclarım..odar çokk doktor deiştirdimki eşimde yeter artık bi doktorda kal dior şimdi normal doğum yaptiran doktormu tercih ediyim yoksa beni yanıltmyan doktormu ????
odar çokk doktor deiştirdimki eşimde yeter artık bi doktorda kal dior şimdi normal doğum yaptiran doktormu tercih ediyim yoksa beni yanıltmyan doktormu ????
canim ya bence cok doktor degistirdim diye dusunme. hangisinda rahat edeceksen onunla devam et. bu arada bebisine de masallah canim.
masallah bebisine........
evet canım ama benim şu pamuk olayıda aklıma yattı biraz
önce bi eminönüne gitmek lazım o malzemeleri almak için zaten bende eve gelenler için şeker hazırlamayı düüşünüyorum ocak 15 den sonra gidicez eminönüne ancak ozaman alabilirim
bence bu kadar sorun yaşatan bi doktora gidip sinirini bozma derim ama yeni doktoruna da normal doğum istediğini özellikle belirt herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
maşallah canım minik kuşuna
hepsi çok güzel güle güle kullanın canımcımm
güle güle kullan canım hepside cok güzel mor olana bayıldım
sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun ankarada kızılaydan pijama dünyasından aldım
kızlar bu dilanında bilmediği yok
kırmızı uygun 15e aldım en çok onu beğendim mor olanın göğüs kısmı dikişli aşağıya doüru göğsünü çıkartabiliyorsun oda 50di 35e aldım diğer taraflarda baktım göbeğe kadar düğmeliler 60 70 lira üstündede leylek bebek getiriyor tek özelliği o ben emzirme sütyeni diye gittim pijama aldım ordaki kzı çok tatlı
sabahlık almayacağım teyzem lizözmi ne varmış ondan örecek
sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun ankarada kızılaydan pijama dünyasından aldım
kızlar bu dilanında bilmediği yok
kırmızı uygun 15e aldım en çok onu beğendim mor olanın göğüs kısmı dikişli aşağıya doüru göğsünü çıkartabiliyorsun oda 50di 35e aldım diğer taraflarda baktım göbeğe kadar düğmeliler 60 70 lira üstündede leylek bebek getiriyor tek özelliği o ben emzirme sütyeni diye gittim pijama aldım ordaki kzı çok tatlı
sabahlık almayacağım teyzem lizözmi ne varmış ondan örecek
ama fikret giymiş yaprak dökümünde kaydirigubbakcemile3allah seni emi güldürdün beni akşam akşam...ee nabim bacım iş yerim kızılayda olunca ıncık cıncık nerde ucuz şey var biliyorum...
yalnız sana bi tavsiye lizöze güvenme lizözler kısa olur...
kanaman olacak hstanede bi iki tur yürüyeceksin üstüne almaya bi sabahlık olsun kalınından derim ben...
benimde lizozum var :)))))
allah seni emi güldürdün beni akşam akşam...ee nabim bacım iş yerim kızılayda olunca ıncık cıncık nerde ucuz şey var biliyorum...
yalnız sana bi tavsiye lizöze güvenme lizözler kısa olur...
kanaman olacak hstanede bi iki tur yürüyeceksin üstüne almaya bi sabahlık olsun kalınından derim ben...
ama fikret giymiş yaprak dökümünde kaydirigubbakcemile3
oda bizle hamile kaldı hemen doğurdu
birde papatyam dizisi var ondaki kızda kist ameliyatı oldu sonra hamile kaldı annem bakınca ben aklına geliyormuşum
dila seni facede ekledim
fulya olan benim
bu arada annem alacak sabahlığı
fly lizözle olmuyormuş napalım birde sabahlık alırız
neden bilmiorum ama bayan doktorlar bna pek güven vermiyo benim daha nce gittigim iki bayan doktordanda memnun kalmadoım..su anki doktoruma asırı güveniyorum..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen kahramanım diyorum ben ona..ama biliosunuz ben dayanamayıp kuskulanıp yaptrmıstım..temiz cıkmıstı sonuclarım..
ama fikret giymiş yaprak dökümünde kaydirigubbakcemile3
oda bizle hamile kaldı hemen doğurdu
birde papatyam dizisi var ondaki kızda kist ameliyatı oldu sonra hamile kaldı annem bakınca ben aklına geliyormuşum
dila seni facede ekledim
fulya olan benim
bu arada annem alacak sabahlığı
fly lizözle olmuyormuş napalım birde sabahlık alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?