2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nilüferşah ben evdeyken kağıt kullanıyorum dışarı çıkarken molpedin günlük pedini kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım dene istersen sende canım

Benim de çok arttı akıntım.
Günlük ped pek kullanamıyorum, kaşıntı ve koku yapıyor.
Yedek çamaşır bulunduruyorum yanımda, çok rahatsız olunca değiştiriyorum.

canım pamuklu iç çamaşırı kullan ve sık sık değiştir en güzel çözüm tuvalet kağıdı selpak yada güblük ped koymayın arkadaşalr mikrop kapar aman dikaktttt..... çok hassas bir konu dikaktli olun....

Canım bende de var akıntı problemi ben günlük ped kullanıyorum
Özellikle dün inanılmaz bir akıntım vardı su gibi..Doktoru aradım amnioas sıvısı gibi değil dedi anlattıkların ama ben emin olmak için bgn turnusol kağıdı alıcam..nerede bulucağımı bilmiyorum...eczanelerde varsa tabii...

:1no2:günaydın aniişler..bugün sersem gibiyim :bbo: esim amcası vefatı nedeniyle istenbula uctu dün gece..bende dogal olarak annemde kaldım tabii ama gzümü kırpmadım uyuyamadım cekyat kemiklerime battı resmen mirmirmirmir..insan annesinin ewinde uyuyamazmı ya kendi yatagımı arıyorumfisfisfis..ha bide horlayınca kardesimin odasına gnderdim onu naaapiiim zawallı anacııım..bebegimde inanın sabaha kadar benle beraber uyumadı yaa zawallım psikolojimden etkilendi galiba sabaha kadar oynaştı durdu benneyaptımki

NİLÜFERSAAHHH güle güle kullanın canım cicişlerinisssiiiopuyorumnanaktan..akıntı için bence en iyisi pamuksu yüzey günlük ped..molpedi tavsiye ederim..bu pedlerin bazıları naylonsu oldugu için tahriş diyo canım..

başınız sağolsun ebrucum...

kısslarr bu arada her gecen gün zellikle su ocak ve subat ayı için domuz gribinin daha tehlike olacagından bahsediliyo..doktoruma sordum ama tavsiye etmiyo..azda olsa içinde panzehir var diyo ve bebege zararı netleştirilmiş degil diyo..ee bende düşünmüyorum aşıyı..sizler ne düşünüyosunuzfisfisfis

laviniaebru başınız sağolsun canım
bende aşı olmayı düşünmeyenlerdenim doktorumda ol demiyor zaten
sagol hijyenim..agız maskesi var ewde dolmusa taksiye binerken kalabalık ortamda bunu takmayı düşünüorum artık..surda 2 ayımız kaldı zehir ettiler hamileligimizi..tadını bile cıkaramadık yaa..allah korur insallah hepimizi:Saruboceq:

başınız sağolsun canım ..Zor kanepede de yatmak ama ne yaparsın mecbur olunca

tekrar tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişlerii:CüvCüv:

kujucum kocam gelsin askerden alıp size gelecem şu bilgisayarı bi tamir edelim sende rahat et kocanda hergün formatlayıp durmasın garibim :):): )

valla gelin de kurtarın bizi en sonunda camdan atıcaz yani eşim şarkı indirdi bi önceki gün ondan oldu virüs girdi

oda güzelmiş yaa ben yastık koymayı denedim hiç yatamadım yatakla boğuşuyorum sabaha kadarmafoldumben

hadi hayırlı haberlerle dön inşallah canımcım görümcende bi nefeste doğurup kurtulur inşallah

inşallah asinazcım sen güzel besleniyosun zaten yakalıycak kızçen haftasını merak etme

o hareketlilik ve kasılmaları hatta dönerken resmen sürtünüyor gibi oluyor ben sordum doktoruma normal dedi ama sende yine sorarsın tabii canım

az kaldı seyyalcim ynurcum sağsalim gelsinler inşallah Allah kavuştursun

darısı başıma şekerim gece uyuyamıyorum geç kalkıyorum sonra bütün gün sersem tavuk gibi dolaşıyorummmirmirmirmir

valla bizim bebiş resmen babadan saklıyo kendini tepiniyo içerde tur bile atıyo gel diyorum eşime çok hareketli zavallım elini koyduğu an duruyo tam elini çekiyo yeniden başlıyo inandıramıyorum artık çok hareketli olduğuna beni sevmeyecek bu oğlan diyo üzülüyo garibim

ne güzel haberler almışsın canım bebekinde gülegüle giysin aldıklarını annesii

sanada tatlım kaydirigubbakcemile5 neyse az kalmış de şu halimize bakın yaa eziyet gün saydırıyorlar bize valla

yaa bende bu kaşıntı niye oluyo diyorum valla günlük pedden demekki bende artık havlu kağıt koyarım dışarı çıkarken sadce ped kullanırım

bende evde olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm

az kaldı tatlım hepimiz evde bebişlerimizle olucaz inşallah

başınız sağolsun canım insan alışınca hiçbiryer kendi yatağının yerini tutmuyor

laviniaebru başınız sağolsun canım
bende aşı olmayı düşünmeyenlerdenim doktorumda ol demiyor zaten

bu aşı konusu beni deli ediyo ya tv izlemiyorum artık herkes bişey söylüyo olmayı düşünmüyorum ben Allaha emanet gidiyoruz bakalım

Son düzenleme:

tünaydın nmart anişlerii nasılsınız bakalım.. biz oğluşumla süperizbu gece çok güzel uyudum kendimi bugün çok dinç hissediyorumm .. inşallah hergünüm böyle geçer nerdeeeeeeee..

nilicüm çok güzel haberlerle dönmüşsün.. daha doguma kadar döner bebeklerimiz benim bebeimde şu anda ters bende normal dogum düşünüyorum. dr ozamana kadar döner dedii
cnm akıntı bendede çok oluyoo bide kokuyo artık ben devamlı çamaşır deişiyorumm.. tabi çalıştığınız için zor olur .. molpedin pedini kullan cnmm tavsiye ederimm

ebru başınız sağolsun cnmm.. gerçekten insan evlendikten sonra anne evi bile yabancı geliyo.eşin çok kalıcakmıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…