- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.401
hijyen sevdiklerinle seni sevenlerle nice güzel senelere :) iyiki doğdunkaydirigubbakcemile5
arkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
arkadişler,benim bi sorunum var aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam aceppp
arkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:
:1no2:günaydın aniişler..bugün sersem gibiyim :bbo: esim amcası vefatı nedeniyle istenbula uctu dün gece..bende dogal olarak annemde kaldım tabii ama gzümü kırpmadım uyuyamadım cekyat kemiklerime battı resmen mirmirmirmir..insan annesinin ewinde uyuyamazmı ya kendi yatagımı arıyorumfisfisfis..ha bide horlayınca kardesimin odasına gnderdim onu naaapiiim zawallı anacııım..bebegimde inanın sabaha kadar benle beraber uyumadı yaa zawallım psikolojimden etkilendi galiba sabaha kadar oynaştı durdu benneyaptımki
cook sagol yaz cımmbaşınız sağolsun ebrucum...
sagol hijyenim..agız maskesi var ewde dolmusa taksiye binerken kalabalık ortamda bunu takmayı düşünüorum artık..surda 2 ayımız kaldı zehir ettiler hamileligimizi..tadını bile cıkaramadık yaa..allah korur insallah hepimizi:Saruboceq:laviniaebru başınız sağolsun canım
bende aşı olmayı düşünmeyenlerdenim doktorumda ol demiyor zaten
sagol hijyenim..agız maskesi var ewde dolmusa taksiye binerken kalabalık ortamda bunu takmayı düşünüorum artık..surda 2 ayımız kaldı zehir ettiler hamileligimizi..tadını bile cıkaramadık yaa..allah korur insallah hepimizi:Saruboceq:
:1no2:günaydın aniişler..bugün sersem gibiyim :bbo: esim amcası vefatı nedeniyle istenbula uctu dün gece..bende dogal olarak annemde kaldım tabii ama gzümü kırpmadım uyuyamadım cekyat kemiklerime battı resmen mirmirmirmir..insan annesinin ewinde uyuyamazmı ya kendi yatagımı arıyorumfisfisfis..ha bide horlayınca kardesimin odasına gnderdim onu naaapiiim zawallı anacııım..bebegimde inanın sabaha kadar benle beraber uyumadı yaa zawallım psikolojimden etkilendi galiba sabaha kadar oynaştı durdu benneyaptımki
sagolasın pancubenim..insan nerde olursa olsun ewini yatagını arıyo işte..sanki ewlenmeden nce benim ewim degildi orası sasırıorum kendime bazenfisfisfisbaşınız sağolsun canım ..Zor kanepede de yatmak ama ne yaparsın mecbur olunca
kujucum kocam gelsin askerden alıp size gelecem şu bilgisayarı bi tamir edelim sende rahat et kocanda hergün formatlayıp durmasın garibim :):): )
Günaydın Handecim,
Ohh ne güzel olmuş, inşallah bundan sonraki geceleri hep böyle rahat geçirirsin...
Ben de aynı umutlarla yattım ama yine hiç uyuyamadım.
Yatamıyorum garip bir şekilde, yatınca bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor.
Sırtüstü yatınca oksijen gitmeyecek, soluma yatınca da üzerinde baskı olacakmış gibi hislerim var.
Ancak oturur vaziyette, kısa bir süre uyuyabiliyorum.
Deli miyim neyim
allaha şükür biz iyiyiz canım şuan bile kıpır kıpır kerata.Dün gece bir yattım 4 kere üst üste beni tuvalete kaldırttı hareketli maşallah.Bende CUMA gidicem kontrole bakalım benim zıpır kaç kilo olmuş.Görümcemde ogün doğum yapıcak malum benim doktora gidiyo bikaç saat yanında bulunucam hadi hayırlısı.
yerim ben onu gözlerni tosunum benim
tatlım kızçem iyi ama benimde şekerim biraz yüksek çıktı 153
ve de bebeğim bir hafata gerideymiş,drum bu ay çok iyi beslenip,sağlam protein almamaı söyledi ben de neredeyse tüm günümü mutfakta geçiriyorum,hep vitaminli ve proteinlişeyler hazırlıyorum ,tabi bunları yaparken hep ayakta belim kouyor,belim çok kötü şu an,eşim mesaide gelsin masaj yaptırıcam duramıyorum çünkü
inşallah bu iki hafta sonra gittiğimde bebeğim haftasını yakalamış ve kilo almış olur inşallah teyzesi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaşlar aranızda 28 haftalık olan var mı,ben 28 artı 3 oldum..2 gündür bebeğimde inanılmaz bi hareketllik var aslında zaten hareketliydi ama 2 gündür garip bişi var sanki canım acıyor,güçlü vuruyor uzun uzun devam ediyor,belime vuruyor agrısı,kasılmalar oluyor arada,anlamadım acaba diyorum normal mi büyüyor mu pozisyon mu değiştiriyor,yarın doktoruma sorucam ama bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar bişiler paylaşırsa sevinirim..erken doğumu aklıma getirmek istemiorum henüz çok küçükler çünkü
günaydın güzel anneler ... güzel bir gün diliyorum hepinize kötü haberlerden uzak ... çok şükür bu aralar iyi gidiyoruz ...
ahanda gelmişiz dadaşlar diyarına :):)):) bugün şafak 25 turkbayragi :lepi::lepi:
ynurcuğum öpüyorum seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar günaydın opuyorumnanaktan
umarım iyisinizdir hepiniz..
dun aksam deliksiz bir uyku cektim, lavaboya bile kalkmadım, superdi :kedi:
umarım sızde ıyı dınlenmısnızdır...
gerci hala feci sekilde uykum var ama napalımmm :sinifsinif:
Kız, abone gelmeyince kafayı koyup uyuyabiliyo musun sen işyerinde kaydirigubbakcemile3
Ben de sipariş gelmese diyorum, uyuyamıyoruz ama hiç olmazsa boş gözlerle bakardık etrafa kaydirigubbakcemile3
Yerim onu ben, maaşallah...
Artık babalarını da tanıyor bu sıpalar...
Benim oğlum da babası elini koyup konuşmaya başladığı zaman kuduruyor, tekme yumruk Allah ne verdiyse patlatıveriyor.
Bayılıyorum :asigim:
selamlar CANOŞLAR
HAYIRLI günler diliyorum,.son günlerde giremiyorum,malum işlerden,.artık sıkılmaya başladım,.inanın bazen ev hanımlarına özeniyorum,.:lepi:ama napalım mecburen çalışmaya devam:lepi:bu arada cumartesi bebikimi görmüştüm,doktorum bebik yine ters dedi,.inşallah son haftalarda düzelirmafoldumbençünki normal doğum istiyorum,.tekmelerini göbek deliğimin yanında değilde kasıklara yakın yerde hissediyorum,.dönerse hissedecem büyük ihtimalkaydirigubbakcemile3ayaklarımda şişme falan varmı diye baktı,.ALLAHA şükür bi şişlik yok,.hadi size kilomuda söyleyim 70 kilo olmuşummafoldumbenama doktorum normal dedi,.şu ana kadar 10 kilo aldım yani,.neyse zaten kilo sorununu pek dert edinmiyorum,.doktor dönüşünde haktanım için bi güzel alışveriş yaptım,.hastane çıkışı,alt açma bezi vs.aldım,.artı bebik bezini bilem aldım,.ultra primada karar kıldım,.inş kuşuma pişik yapmaz,.değiştirmek zorunda kalmam,.başka bi konuya geçeyim,.geceleri malum artık pek uyuyamıyoruz.ara sıra karnıma ağrı giriyo,.vede en önemlisi her gece insan kabus görürmü,her gece kabus görüyorum,.offfffff,hemde ter içinde uyanıyorum.ne olcık benim bu halimm..mafoldumben mafoldumben
oy oy günaydınlar:))) bende sendenim yeni uyandım kocacığımı bekliyorum öğlene yemeğe gelecek bende onunla yerim.. kaynanam börek çörek hamur işi yapıyor bugün 10.gün ocağın 12. gidecekler :) az kaldı
bende evde olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
laviniaebru başınız sağolsun canım
bende aşı olmayı düşünmeyenlerdenim doktorumda ol demiyor zaten
kısslarr bu arada her gecen gün zellikle su ocak ve subat ayı için domuz gribinin daha tehlike olacagından bahsediliyo..doktoruma sordum ama tavsiye etmiyo..azda olsa içinde panzehir var diyo ve bebege zararı netleştirilmiş degil diyo..ee bende düşünmüyorum aşıyı..sizler ne düşünüyosunuzfisfisfis
başın sağolsun canım yaaaa...
off bende uyuyamıyorum valla bende zaten uyurgezerlik vardı şimdi bi tarafıma dönerken uyanıyorum ama nasıl döndüğüme inanamazsınız sanki hamiş değilim paldır küldür dönerken belimin çatırtısına uyanıyorum inşallah zarar vermiyorumdur bebikime...iki gündür totosu birarada durmuyo kızımın fıldır fıldır...dün akşam badanasını yaptık pembiş oldu kızımın odası...
nilicüm çok güzel haberlerle dönmüşsün.. daha doguma kadar döner bebeklerimiz benim bebeimde şu anda ters bende normal dogum düşünüyorum. dr ozamana kadar döner dediiarkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:
:1no2:günaydın aniişler..bugün sersem gibiyim :bbo: esim amcası vefatı nedeniyle istenbula uctu dün gece..bende dog al olarak annemde kaldım tabii ama gzümü kırpmadım uyuyamadım cekyat kemiklerime battı resmen mirmirmirmir..insan annesinin ewinde uyuyamazmı ya kendi yatagımı arıyorumfisfisfis..ha bide horlayınca kardesimin odasına gnderdim onu naaapiiim zawallı anacııım..bebegimde inanın sabaha kadar benle beraber uyumadı yaa zawallım psikolojimden etkilendi galiba sabaha kadar oynaştı durdu benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?