- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.461
canim ben sana buranin havasindan gondeririim:))))
bilirmisin aceba. merkez kampuste psikolojik danisma var. o zaman adimiz gerci ogrenci gelisim ve danisma merkeziydi.
dila bizide cagircan mi hamileler olarak :)))))))))))))) kaydirigubbakcemile2
canımcım bende fresh in mendilini aldım bakalım deneriz önce...bez olarakta molfix düşünüyorum..bu arada eftelin bebişi için yaptıgı bi süs vardı onu bulamiyorum bizdee yapamazmıyız..malzeme alıp..ewde canım cok sıkılıyo aksam vakit gecmiyo bişeyler yapayım istiyorum..atıyorum bu bilgisayarı artık deli olucam durup dururken kapandı aptal makina dün eşimin gösterdiği gibi format attım bende onunla uğraşıyorum deminden beri günüm öldü bunun yüzünden yemek yapıcam şimdide
ıslak mendil demişsiniz bende fresh'n soft almayı düşünüyorum ama geçen nette okudum bi sitede yeni bebişi olan bi anne sıcak su ve pamuk önermiş kendisi öyle kullanmış ve bebişi hiç pişik olmamış pamuk aslında benimde aklıma yattı yumuşacık sonuçta
bez olarak da prima yeni doğan düşünüyorum ben inşallah bi sorun olmazda aynen dvm ederiz
ben çağırırımda sen benden öncesin evimde doğurmazsın dimi bacım?
ya ankaralı hatunlar ne zaman buluşuyoz...kızılayda buluşalım baride şu toptancıya gidelim mothercare de hiç indirim yok ben gittim berbat şeyler indirimde olanlar...
9 yada 10 ocakta buluşalım bence...
arkadişler,benim bi sorunum var:1rolleyes: :1rolleyes:aşırı akıntım oluyo,sizlerdede varmı bu durum,.günlük pedlerden kullanmak istiyorum,.onlarda mantara sebebiyet veriyomuş diye duydum,.off,ne yapsam acepppCADIARZU CADIARZU :bbo:
ben yaptırmak için izindeyken s o gittim yoktu sonrada 32 haftalık hamile olduğumu öğrenince iptal ettim evdeyim zaten diye yan etkileri belli değil ama siz çalışıyorsunuz siz bilirsiniz ama tabi bazı dr tavsiye etmiyor benim dr olsan iyi olur demiştikısslarr bu arada her gecen gün zellikle su ocak ve subat ayı için domuz gribinin daha tehlike olacagından bahsediliyo..doktoruma sordum ama tavsiye etmiyo..azda olsa içinde panzehir var diyo ve bebege zararı netleştirilmiş degil diyo..ee bende düşünmüyorum aşıyı..sizler ne düşünüyosunuzfisfisfis
biliyorum tabiki,
hatta hep gitmek isteyipte bi turlu gidememistimmm.. kaydirigubbakcemile3
havalar ansıl kar yagmaya basladı mı
heheyyyy selamlarr kızlarr şimdi babamızla doktordan geldik kendi (güvenmediğim ) doktorum kızımın suyunun az olduğunu söylerek bayramdan beri 2 hafta arayla çağırmıştı ve kilosunuda 1.700 gr demişti :1shok: şimdi başka bir hastaneye gittim doktor okadar iyiydiki çok güzel sohbet falan ettik suyumun gayet iyi olduğunu hiç bi problem olmadığını söyledi kilosuda 1700 deil 1.330 gr boyu 41 cm dier doktor boyunuda söylemiyordu o kaddaaarr çoook sevinçliyimki şimdi keyfim yerine geldi çokk şükür şimdi sizce kızlar napmalıyım bu yanlış bilgi veren doktoramı devam etmeliyim adı naciye hanımı tercihimin sebebide normal doğum yaptırması hastalarına yoksa bu günkü gittiğim hikmet beye gitsem çok kararsızım bu naciye bana daha öncede bebeğinin kafası 1 hafta geri demişti gene başka doktora gittiğimde normal çıkmıştı ayyhh çok mu konustum kaydirigubbakcemile2
Ben olsam beni böyle sürekli evhamlandırıp moralimi alt üst eden doktora gitmezdim.Nihayetinde morale ve desteğe ihtiyacımız var.Anne adayına her tahminini lönk diye söyleyen doktorlara gıcık oluyorum.. Ben bir doktordan nerdeyse ağlayarak çıkacaktım o kadar dağıtmıştı beni durduk yere... :sinifsinif:
ben çağırırımda sen benden öncesin evimde doğurmazsın dimi bacım?
ya ankaralı hatunlar ne zaman buluşuyoz...kızılayda buluşalım baride şu toptancıya gidelim mothercare de hiç indirim yok ben gittim berbat şeyler indirimde olanlar...
9 yada 10 ocakta buluşalım bence...
heheyyyy selamlarr kızlarr şimdi babamızla doktordan geldik kendi (güvenmediğim ) doktorum kızımın suyunun az olduğunu söylerek bayramdan beri 2 hafta arayla çağırmıştı ve kilosunuda 1.700 gr demişti :1shok: şimdi başka bir hastaneye gittim doktor okadar iyiydiki çok güzel sohbet falan ettik suyumun gayet iyi olduğunu hiç bi problem olmadığını söyledi kilosuda 1700 deil 1.330 gr boyu 41 cm dier doktor boyunuda söylemiyordu o kaddaaarr çoook sevinçliyimki şimdi keyfim yerine geldi çokk şükür şimdi sizce kızlar napmalıyım bu yanlış bilgi veren doktoramı devam etmeliyim adı naciye hanımı tercihimin sebebide normal doğum yaptırması hastalarına yoksa bu günkü gittiğim hikmet beye gitsem çok kararsızım bu naciye bana daha öncede bebeğinin kafası 1 hafta geri demişti gene başka doktora gittiğimde normal çıkmıştı ayyhh çok mu konustum kaydirigubbakcemile2
kızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
en alttaki kazağıda oğluma örüyorum nasıl modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?