2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay nerde bu pijama dünyası kızılayda canım.Ben hemen bu hafta gidip almak istiyorum o kırmızıyı.Hem fiyatıda uygunmuş...

evet banada öle geliyor deneyimlerimdendir belkide erkek doktorlar dahada ilgili oluyor bayan doktorların hepsi için olmasada geneli cadı oluyor :) erkek doktorda 1 sefer rastladım gıcığına oda paracıydı evet canım hatırlıyorum sende baya kötü olmuştun neyseki bişey olmadı
bende bu doktoru burdan bi arkadaş tavsiyesiyle gittim saolsun işe yaradı gerceketen inasan bıkıyor ama

Benimde pembe uzun bir geceliğim ve pembe bir lizözüm var.Doğumdan ilk çıktığımda onları giymeyi düşünüyorum.Ama lizözün kolları kısa neyse zaten hastane sıcaktır.Birde polar bir şal götürmeyi düşünüyorum yanımda iyi geliyor sıcak tutuyor...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok güldürdün kızım beni....

benim lizoz ben daha cocukkene orulmus annem ceyize koymus. evet fikretteki gibiydi sanirsam. ben sabahlik aldim zaten ama lizozumude giycem banane :)))))
bende giyerim o zaman banane

ana peki nasıl buldun beni bacım?ben bu ara pek giremiyorum fırsat bulunca onaylarım hayatcım...sana gel bi öğlen buluşalım gidelim heryerlere dedim sesin çıkmadı kaldıramadın bi totonu beee...
canım ben aralıkta zaten hiö işe gitmedim raporluydum ondan öncede öğlenleri öıkmadım yğrğyemiyordum ne zaman yürüsem donakalıyorum sanki bebek doğacak gibi oluyordu karnım kaskatı kesiliyordu oda mg eksikliğindenmiş şimdide tansiyon öıktı dün hastaneye çalışamaz raooru almaya gittim doğum öncesi eşim götürdü arabadan iniü sadece 2dk yürüdüm tansiyon tavan yaptı olduğum yere otırdum 170 110 hemen ilaç başlandı bende iznimi filan aktaramadım ama buluşmada iyi olursam gelirim
seni resmşnden tanıdım gelinlikli tavsiyelerde sen vardın

ay nerde bu pijama dünyası kızılayda canım.Ben hemen bu hafta gidip almak istiyorum o kırmızıyı.Hem fiyatıda uygunmuş...

xl aldım ben kızılayda alp billuriyenin yanı karşısında yk bankası var metro çıkışında sıhhıyeye doğru

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok güldürdün kızım beni....

nerdesin la senle uğraşamadım bugün içim rahat etmedi...
meg kocabeyoğlunun alt katı canım sağ taraftaki merdivenlerden in...
az bekleyin daha ucuz bi yer bulayım sonra alalım pijamaları...

Tamam canım bir bakayım ben bu hafta nasipse.Olur canım buluştuğumuzda da alırım bir tane daha.Zaten bol bol pijama takımına ihtiyacım olacak.Rahat etmek için evde hep pijama takımı giyeceğim.E günlerce üzerimde durmaz kokarlar.2 günde bir değiştirirm terlemezsem... 2 tane uzun geceliğim var biri yeşil,biri pembe,birde grili morlu pijama takımım var.Yanına kırmızı pijama takımınıda alırsam hatta bir tanede sonradan alırsam yeter herhalde değilmi kızlar?Zaten evdede var bir tane pembe pijama takımım.Onun haricindekiler eşofman takımı.Onları doğumdan hemen sonra giyemem herhalde.Ancak misafir geldiğinde falan giyerim eşofman takımlarımı...

ben pijama takimi gecelik sabahlik aldim ama yinede yedek almayi dusunuyorum. :))) sen ucuz yeri bul bulustugumuzda bakariz iste ya da yerini bildir bize :)))

ayy kızlar demin göğsüm kaşındı kaşıyım dedim elimi attım bi ağırlık gelmiş sonra sütyenime baktım g.uçlarımın olduğu yerde sarı lekeler var gece olmuş sanırım farketmedim hiç sevindim açıkcası zemuszemus

Mutlu,
Pijamaları nereden aldın?
Adres versene...
Bir de fiyat....

o bendede var kujucuum..ee artık yavas yavas hazırlanıyo memişler süt vermeye kaydirigubbakcemile3

kizlar ben cikiyorum. iyi aksamlar hamis arkadaslarim benim. yarin gorusuruzzz....... bu gece herkes iyi birer uyku ceker umarim:)))))

Oy maaşallah sütler dolmaya hatta gelmeye başlamış.Bende tık yok o konuda.Ne memişler büyüdü nede süt geliyor.Son ay birden büyür göğüslerin diyorlar bakalım hayırlısı.Önemli olan bebişim doğduğunda emmesi sütümün ona yaraması... İnş. hepimiz emzirebiliriz bebeklerimizi.

Bütçe bitti dila...

Ocak ta işten izin alıp kaçacam kızılaya...

Buluşmaya da geleceğim inşallah...yerimseniben

Mutlu,
Pijamaları nereden aldın?
Adres versene...
Bir de fiyat....

kızılaydan canım pijama dünyası alp billuriyenin üstünde ykmden sıhhıyeye dopru yğrğyorsun 3 dk sonra sola bak görürsün
kırmızı 15
diğerleri 35
ama orada her fiyata var ama önden düğmeli seçenek az hepsi tam göğse kadar açılmıyor
birde kızılayda loya var ordada daha kadınsı sabahlıklı takımlar var ama çok ince ve taşlı dantelli filan beğenen orayada bakalbilir
korayda filan çok pahalı

sende dün yok diyordun galiba bak olmuş bile bendende geçen haftadan beri 2 kere geldi atletim ıslandı

o bendede var kujucuum..ee artık yavas yavas hazırlanıyo memişler süt vermeye kaydirigubbakcemile3

evet tatlım benden 6 hafta geride olan bi arkadaşım var ondan da gelmiş

bende öyle düşünüp üzülüyordum annemde kızıyordu son haftalarda gelir diyordu Allahın izniyle inşallah hepimizin bol bol sütü olur bebişlerimizede yarar
eşim geldi kızlar yemek yiycez sonra yine yazarım öptüm hepinizi görüşürüz iyi akşamlaropuyorumnanaktan
bu arada bosnacım kargocular vermemişler eşime benim gitmem gerekiyormuş yarın gidip alıcam çoook öptümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…