- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.501
sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun ankarada kızılaydan pijama dünyasından aldım
kızlar bu dilanında bilmediği yok
kırmızı uygun 15e aldım en çok onu beğendim mor olanın göğüs kısmı dikişli aşağıya doüru göğsünü çıkartabiliyorsun oda 50di 35e aldım diğer taraflarda baktım göbeğe kadar düğmeliler 60 70 lira üstündede leylek bebek getiriyor tek özelliği o ben emzirme sütyeni diye gittim pijama aldım ordaki kzı çok tatlı
sabahlık almayacağım teyzem lizözmi ne varmış ondan örecek
neden bilmiorum ama bayan doktorlar bna pek güven vermiyo benim daha nce gittigim iki bayan doktordanda memnun kalmadoım..su anki doktoruma asırı güveniyorum..bana amniyosentezi bile gerek görmeyen kahramanım diyorum ben ona..ama biliosunuz ben dayanamayıp kuskulanıp yaptrmıstım..temiz cıkmıstı sonuclarım..
bende bu doktoru burdan bi arkadaş tavsiyesiyle gittim saolsun işe yaradı gerceketen inasan bıkıyor amacanım bende çok fazla doktor değiştirdim en sonunda pes ettim 6.ayımda evime yakın özel bir hastaneden rastgele bir doktordan randevu aldım gittim.Çok şükür ki iyi biri çıktı.Sessiz,kendi halinde bilmişlik taslamayan güleryüzlü anlayışlı bir doktor.En sonunda bu olsun dedik ama tabii yine bir şeyler ters gider de doktorum değişir diye kokrmuyorda değilim.Bende bıktım inan.Seni yanıltmayan ve rahatlatan doktora git derim...
hmm ben zaten öyle bi hatunlar partisi yapmayı düşünüyorum ama iznim başladığında yapıcam kızları toplayıp...pasta börek bide oryantal müzik eşliğinde evde doğurursam şaşırmayın yani...babası kızımada shakira kemeri alıcak sonra ana kız cıstak çıstak oynicaz babamızda bize para takıcak ehe...
bende giyerim o zaman bananebenim lizoz ben daha cocukkene orulmus annem ceyize koymus. evet fikretteki gibiydi sanirsam. ben sabahlik aldim zaten ama lizozumude giycem banane :)))))
canım ben aralıkta zaten hiö işe gitmedim raporluydum ondan öncede öğlenleri öıkmadım yğrğyemiyordum ne zaman yürüsem donakalıyorum sanki bebek doğacak gibi oluyordu karnım kaskatı kesiliyordu oda mg eksikliğindenmiş şimdide tansiyon öıktı dün hastaneye çalışamaz raooru almaya gittim doğum öncesi eşim götürdü arabadan iniü sadece 2dk yürüdüm tansiyon tavan yaptı olduğum yere otırdum 170 110 hemen ilaç başlandı bende iznimi filan aktaramadım ama buluşmada iyi olursam gelirimana peki nasıl buldun beni bacım?ben bu ara pek giremiyorum fırsat bulunca onaylarım hayatcım...sana gel bi öğlen buluşalım gidelim heryerlere dedim sesin çıkmadı kaldıramadın bi totonu beee...
ay nerde bu pijama dünyası kızılayda canım.Ben hemen bu hafta gidip almak istiyorum o kırmızıyı.Hem fiyatıda uygunmuş...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok güldürdün kızım beni....
bende giyerim o zaman banane
nerdesin la senle uğraşamadım bugün içim rahat etmedi...
meg kocabeyoğlunun alt katı canım sağ taraftaki merdivenlerden in...
az bekleyin daha ucuz bi yer bulayım sonra alalım pijamaları...
kızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
en alttaki kazağıda oğluma örüyorum nasıl modeli
o bendede var kujucuum..ee artık yavas yavas hazırlanıyo memişler süt vermeye kaydirigubbakcemile3ayy kızlar demin göğsüm kaşındı kaşıyım dedim elimi attım bi ağırlık gelmiş sonra sütyenime baktım g.uçlarımın olduğu yerde sarı lekeler var gece olmuş sanırım farketmedim hiç sevindim açıkcası zemuszemus
ayy kızlar demin göğsüm kaşındı kaşıyım dedim elimi attım bi ağırlık gelmiş sonra sütyenime baktım g.uçlarımın olduğu yerde sarı lekeler var gece olmuş sanırım farketmedim hiç sevindim açıkcası zemuszemus
Mutlu,
Pijamaları nereden aldın?
Adres versene...
Bir de fiyat....
Mutlu,
Pijamaları nereden aldın?
Adres versene...
Bir de fiyat....
ayy kızlar demin göğsüm kaşındı kaşıyım dedim elimi attım bi ağırlık gelmiş sonra sütyenime baktım g.uçlarımın olduğu yerde sarı lekeler var gece olmuş sanırım farketmedim hiç sevindim açıkcası zemuszemus
o bendede var kujucuum..ee artık yavas yavas hazırlanıyo memişler süt vermeye kaydirigubbakcemile3
Oy maaşallah sütler dolmaya hatta gelmeye başlamış.Bende tık yok o konuda.Ne memişler büyüdü nede süt geliyor.Son ay birden büyür göğüslerin diyorlar bakalım hayırlısı.Önemli olan bebişim doğduğunda emmesi sütümün ona yaraması... İnş. hepimiz emzirebiliriz bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?