- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.521
tatlım güle güle sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah,siz odayı kurdunuz mu,ama gerçekten güsel di mi ben de çok beğendim ve fiyatıda uygun bence
dr benden ikinci bi yükleme istemedi ister diye beklemiştim ama istemedi,ancak şeker ve karbonhidrattan uzak dur dedi
teşekkür ederim canım,sen ve bebeğin de iyi günlerde kullanırsınız inşallah...biz odayı kurduk,bayramdan önce geldi,tabi daha çok eksik var ama dolap ve beşik tamam :)
ben de 100 lük şeker testini yaptırdım bugün,çok şükür iyi çıktı,bişey yokmuş,yine de dikkatli olmakta fayda var.iyi akşamlar herkese...
ayy kızlar demin göğsüm kaşındı kaşıyım dedim elimi attım bi ağırlık gelmiş sonra sütyenime baktım g.uçlarımın olduğu yerde sarı lekeler var gece olmuş sanırım farketmedim hiç sevindim açıkcası zemuszemus
kızılaydan canım pijama dünyası alp billuriyenin üstünde ykmden sıhhıyeye dopru yğrğyorsun 3 dk sonra sola bak görürsün
kırmızı 15
diğerleri 35
ama orada her fiyata var ama önden düğmeli seçenek az hepsi tam göğse kadar açılmıyor
birde kızılayda loya var ordada daha kadınsı sabahlıklı takımlar var ama çok ince ve taşlı dantelli filan beğenen orayada bakalbilir
korayda filan çok pahalı
cnm tam aklımdan geçiyordunki mesajını gördüm,kalp kalbe karşı derler,bu arda o mobilyaya nasıl bir perde ve hal düşünüyorsun,özellik ile perde
Canım Ankara da nereden aldın? Ne kadar verdin?
a.s.günaydın kızlar a.s.
ilk günaydın benden olsun bugün ilk izin günüm kalktık babişi kahvaltı yaptırıp geçirdik tansiyon ilacımı attım şimdi mizüğimizi açıp elişilerimizi öreceğiz :hulya:
asinaz sabahları haşlanmış yumurtanı ye haftada bir gün köfte balık et grubu yersen sütünüde içersen bence bebişin haftasınıda geçer yumurtanı ihmal etme en az haftada 5 gün ye canım birde birisi gelse yardıma annen filan yersin dinlenirsin çok farkediyor
inşallah güzel haberlerle dönersin görümcende bir avazda kurtulur sende 2 ay sonra bebişin pabucunu dama attırırsın
inşallah canım sağol
sağol canım sen bebişim tombiş diyordun bizimkide sanırım aldı başını gitti bu gidişle normal doğum olurmu merakı sardı beni birdahaki gidişimde bebek doana kadar kaşkg olur onu soracağım
çok sağolun hepinizde destek olduğunuz için
sağol canım benim bebişte erkek senin tah doğ ne zaman
anemon hareketleri güçleniyor tabi kasılmalar magnezyum eksikliğinden dedi doktorum düzenli kullan geçiyor
kızlar nasılsınız?iyisiniz umarım..yaramazlık varmı?yoktur umarım...
iyiyiz canım çok şükür,sen görünmüyorsun 2 gündür
teşekkür ederim canım,sen ve bebeğin de iyi günlerde kullanırsınız inşallah...biz odayı kurduk,bayramdan önce geldi,tabi daha çok eksik var ama dolap ve beşik tamam :)
ben de 100 lük şeker testini yaptırdım bugün,çok şükür iyi çıktı,bişey yokmuş,yine de dikkatli olmakta fayda var.iyi akşamlar herkese...
annem burda gexiyoruz..onunla falan ilgileniyorum... nedenle bilgisayarın başına geçemiyorum...
odanız hayırlı olsun canım eksik bizde de çok haftaya gelicek nasipse bizimkide
testinde iyi çıkmış sevindim
teşekkür ederim canım,sizinki de hayırlı olsun şimdiden,bi yerden başlayıp yavaş yavaş tamamlıycaz artık,Allah onlara sağlık versin de herşey olur eninde sonunda...
annem burda gexiyoruz..onunla falan ilgileniyorum... nedenle bilgisayarın başına geçemiyorum...
cnm hagies kullanmayı düşünüyodum ama, buzdolabı boşetinin içine sıcak ile pamuk koyup petegin üstüne koyunca daha temiz ve pişik yapmıyomuş, bende öyle kullanmayı düşünüyorum.atıyorum bu bilgisayarı artık deli olucam durup dururken kapandı aptal makina dün eşimin gösterdiği gibi format attım bende onunla uğraşıyorum deminden beri günüm öldü bunun yüzünden yemek yapıcam şimdide
ıslak mendil demişsiniz bende fresh'n soft almayı düşünüyorum ama geçen nette okudum bi sitede yeni bebişi olan bi anne sıcak su ve pamuk önermiş kendisi öyle kullanmış ve bebişi hiç pişik olmamış pamuk aslında benimde aklıma yattı yumuşacık sonuçta
bez olarak da prima yeni doğan düşünüyorum ben inşallah bi sorun olmazda aynen dvm ederiz
mutlucum aynı emzirme yeri olan gecelikten sordum 35 tl dedi sabahlığıyla beraber 90 tl dedi..hoşuma gitti ama pahalıydı bana göre, eşimde işyerinde modelist bayana kestirip diktirecek ben almıyacam yanee zemuszemuskızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
en alttaki kazağıda oğluma örüyorum nasıl modeli
kız dila sen istanbula gelsene birazda burda araştır ben çıkamıyom fazla dışarı iyi olur valla heeee...nerdesin la senle uğraşamadım bugün içim rahat etmedi...
meg kocabeyoğlunun alt katı canım sağ taraftaki merdivenlerden in...
az bekleyin daha ucuz bi yer bulayım sonra alalım pijamaları...
hoşgeldin cnm sen nasılsın?kızlar nasılsınız?iyisiniz umarım..yaramazlık varmı?yoktur umarım...
odanız hayırlı olsun canım eksik bizde de çok haftaya gelicek nasipse bizimkide
testinde iyi çıkmış sevindim
gözün aydın canım annen gelmiş opuyorumnanaktan
gözün aydın,anneyle gezip tozmak başka bi güzel oluyo
nasılsınız kızlar bugün eşimin teyzesi eltim felan bizdeydi, onlara hizmet ettim. daha yeni oturdum, çok yoruldum yahuu eski benden bişey kalmadı artık çok ağırlaştımm..
cnm hagies kullanmayı düşünüyodum ama, buzdolabı boşetinin içine sıcak ile pamuk koyup petegin üstüne koyunca daha temiz ve pişik yapmıyomuş, bende öyle kullanmayı düşünüyorum.
mutlucum aynı emzirme yeri olan gecelikten sordum 35 tl dedi sabahlığıyla beraber 90 tl dedi..hoşuma gitti ama pahalıydı bana göre, eşimde işyerinde modelist bayana kestirip diktirecek ben almıyacam yanee zemuszemus
kız dila sen istanbula gelsene birazda burda araştır ben çıkamıyom fazla dışarı iyi olur valla heeee...
hoşgeldin cnm sen nasılsın?
cnm bence drdan memnun kaldıysan buna dewam et derim bebeişinede maşallahheheyyyy selamlarr kızlarr şimdi babamızla doktordan geldik kendi (güvenmediğim ) doktorum kızımın suyunun az olduğunu söylerek bayramdan beri 2 hafta arayla çağırmıştı ve kilosunuda 1.700 gr demişti :1shok: şimdi başka bir hastaneye gittim doktor okadar iyiydiki çok güzel sohbet falan ettik suyumun gayet iyi olduğunu hiç bi problem olmadığını söyledi kilosuda 1700 deil 1.330 gr boyu 41 cm dier doktor boyunuda söylemiyordu o kaddaaarr çoook sevinçliyimki şimdi keyfim yerine geldi çokk şükür şimdi sizce kızlar napmalıyım bu yanlış bilgi veren doktoramı devam etmeliyim adı naciye hanımı tercihimin sebebide normal doğum yaptırması hastalarına yoksa bu günkü gittiğim hikmet beye gitsem çok kararsızım bu naciye bana daha öncede bebeğinin kafası 1 hafta geri demişti gene başka doktora gittiğimde normal çıkmıştı ayyhh çok mu konustum kaydirigubbakcemile2
çok güzeller güle güle giy benimde bir eksiğim bunlar kaldı işte bakalım halledicem onlarıda acelem yok nasılsa:))kızlar bende hastane için pijama aldım kendime doğum çantamı yavaştan tamamlamak için yeni pijamalar çıkmış üstü yelek gibi altta göğüs çıkartma yeri var çok rahatmış kullanması 1isini ondan aldım bir tanede boydan var oda doğuma girerken giymek için
en alttaki kazağıda oğluma örüyorum nasıl modeli
hasretttttttttttttt nerdesin la sen bugün bi sabah börek diye çıkış yapmışsın sonra yoksun,çok uyudun sanırım la
kızlaaar acil yarım
bir yandan kulağım bir yandan o çeklimesi gereken we benim ısrarla çektrmediğim dişim ağrıyor napıcam ben yaaaa:sinifsinif: çok kötüyüm ağrı kesici minoset içiyodum daha önce ağryınca içsemmi yada başka bişey içsem ne yapsam ne etsem off dişim o kadar değil de korkuyorum gece başlicak die kulağımda sabahtan beri gidip geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?