2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım,sen ve bebeğin de iyi günlerde kullanırsınız inşallah...biz odayı kurduk,bayramdan önce geldi,tabi daha çok eksik var ama dolap ve beşik tamam :)
ben de 100 lük şeker testini yaptırdım bugün,çok şükür iyi çıktı,bişey yokmuş,yine de dikkatli olmakta fayda var.iyi akşamlar herkese...

cnm tam aklımdan geçiyordunki mesajını gördüm,kalp kalbe karşı derler,bu arda o mobilyaya nasıl bir perde ve hal düşünüyorsun,özellik ile perde

Evet arkadaşlar,
Şuan erken doğum olsa bile bebiki büyütebilmek için hazır bekliyolar :)
Bu arada herkese tavsiye ederim, rahat bir emzirme dönemi geçirmek için, "Garmastan" denen bir merhem var, arkadaşım ve ablam bunu kullandı ve göğüs uçlarında acıma çatlama yara bere hiçbirşey olmadı..Ancak bunu 7. aydan itibaren kullanmak gerekiyor..
Duyurulur :)

Mutlucuğum çok teşekkür ederim...
Kusura bakma, ikinci defa yazdırmışım...

cnm tam aklımdan geçiyordunki mesajını gördüm,kalp kalbe karşı derler,bu arda o mobilyaya nasıl bir perde ve hal düşünüyorsun,özellik ile perde

canım perde ve halıya uydurduk mobilyayı zaten,odadaki perde sedefli beyaz sarmaşık üzerine yeşil minik minik çiçekliydi,halı da kerm üzerine yeşil turuncu minik çiçekliydi,mobilyanın kulpları da çiçek olduğu için hoş oldu yani,yenilemeye gerek kalmayacak ...sen kesin alıyo musun takımı

Canım Ankara da nereden aldın? Ne kadar verdin?

canım yeni bakabildim foruma,anca cevap yazıyorum kusura bakma.ulusta anafartalar çarşısının en üst katıydı sanırım,ümit bisiklet diye bi yer,komple beşik,bisiklet,bebek arabası,park yatak satan bi yer,dolabı 300 e aldık,beşiği tam hatırlayamıyorum ,annem aldı ama sanırım büyüyen beşik+uyku seti+yatak+bir de taç ın battaniyesi 550 gibi bişeydi.beşiklerde boya yok ve öyle uyduruk değil

canım yanlışın var sanırım benim bebeğim tomöbiş değil..uzun ve göbeksiz bir bebek olqaçak dedi dr...karıştırdın sanırım...artık seninkinin baçaklarını ısırırız.. :))))))))

odanız hayırlı olsun canım eksik bizde de çok haftaya gelicek nasipse bizimkide
testinde iyi çıkmış sevindim

annem burda gexiyoruz..onunla falan ilgileniyorum... nedenle bilgisayarın başına geçemiyorum...

gözün aydın canım annen gelmiş opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar bugün eşimin teyzesi eltim felan bizdeydi, onlara hizmet ettim. daha yeni oturdum, çok yoruldum yahuu eski benden bişey kalmadı artık çok ağırlaştımm..

cnm hagies kullanmayı düşünüyodum ama, buzdolabı boşetinin içine sıcak ile pamuk koyup petegin üstüne koyunca daha temiz ve pişik yapmıyomuş, bende öyle kullanmayı düşünüyorum.
mutlucum aynı emzirme yeri olan gecelikten sordum 35 tl dedi sabahlığıyla beraber 90 tl dedi..hoşuma gitti ama pahalıydı bana göre, eşimde işyerinde modelist bayana kestirip diktirecek ben almıyacam yanee zemuszemus
nerdesin la senle uğraşamadım bugün içim rahat etmedi...
meg kocabeyoğlunun alt katı canım sağ taraftaki merdivenlerden in...
az bekleyin daha ucuz bi yer bulayım sonra alalım pijamaları...
kız dila sen istanbula gelsene birazda burda araştır ben çıkamıyom fazla dışarı iyi olur valla heeee...
kızlar nasılsınız?iyisiniz umarım..yaramazlık varmı?yoktur umarım...
hoşgeldin cnm sen nasılsın?

odanız hayırlı olsun canım eksik bizde de çok haftaya gelicek nasipse bizimkide
testinde iyi çıkmış sevindim

gözün aydın canım annen gelmiş opuyorumnanaktan

sağol canım....

gözün aydın,anneyle gezip tozmak başka bi güzel oluyo

valla ama ben artık pek gezemiyorum...çabuk yoruluyorum....

iyiyim canım..çok şükür mutluyum bu günlerde.am çok ağırlaştım..kendimi tank gibi hissediyorum....yani bebek olmasa deli gibi diyet yapaçağım....hç bu kadar kilolu olmamıştım....

cnm bence drdan memnun kaldıysan buna dewam et derim bebeişinede maşallah
çok güzeller güle güle giy benimde bir eksiğim bunlar kaldı işte bakalım halledicem onlarıda acelem yok nasılsa:))
hasretttttttttttttt nerdesin la sen bugün bi sabah börek diye çıkış yapmışsın sonra yoksun,çok uyudun sanırım la

ne war beee burdayız işte ben burdaydım hep kızım sen yoktun esn sson işte söledim biraz uzanmaya gidiorum die 4,5 gibi çekyatta uyuyp kalmışım şimdi hesapları yapmak üzere kaldırıldım gidicem yaprak dökümü başlıyoyerimseniben
iyisin inşallah hiç denkleşemedik bugün özledim seni:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sengözlerimebaksanab

kızlar bebişlerin poposunu ilk olarak en azından biraz büyüyene kadar ılık su ve pamukla temizleyin..alerji yapmasın ıslak mendiller.....:)) ıslak mendil olarakta nivea ıslak mendil öneririm...

kızlaaar acil yarım
bir yandan kulağım bir yandan o çeklimesi gereken we benim ısrarla çektrmediğim dişim ağrıyor napıcam ben yaaaa:sinifsinif: çok kötüyüm ağrı kesici minoset içiyodum daha önce ağryınca içsemmi yada başka bişey içsem ne yapsam ne etsem off dişim o kadar değil de korkuyorum gece başlicak die kulağımda sabahtan beri gidip geliyo

canım ne desem bilmiyorumki?hiç bilmem ama sen ilaç falan içme..ne olur ne olmaz...geçmiş olsun canım..yarın bi diş hekşmine git..geçiçi bişeyler yapar belki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…