2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm, diş ağrısını çok iyi bilirim şükür çektire çektire kalmadı ağrıyan dişim en iyisi çektirmek bence. yada ağrımadan iç ilacı gece ağrırsa bir saat 2 saat uykun kaçacaktır..

hasretcim valla bende hiç bilmiyorum daha önce olduğunda da çektirdim yani ilaç hiç kullanmadım geçmiş olsun geçer inşallah canım yaa zor diş ağrısı

Gözün aydın tahlillerin iyi çıkış
odanızıda güle güle kullanın yalnız bebek ayrı odadamı yatacak bende dolap aldım birde park yatak alıp yatağı yatak odamıza koyacağız

canım yanlışın var sanırım benim bebeğim tomöbiş değil..uzun ve göbeksiz bir bebek olqaçak dedi dr...karıştırdın sanırım...artık seninkinin baçaklarını ısırırız.. :))))))))
inşallah sağlıklı olsunlarda ıssıralım

ne zamandır var iyiydin galiba sabahtan o dişin çaresine bakmamışmıydın

ay yok halledememiştim ilaç wermişti apseyi kurutmak için kullandım gel demişti ama gidemedim(( son 3 ay müdahale edemeyiz dediğini hatırlıyorum ama off neyse içicem artık bi minoset çok ağrırsa akşam üstü başladı geçer dedim uyudum falan ama yok geçmedi:1no2:

evet cnm Allah izin verirse inşallah cuma günü sipariş vericem bi aksilik olmazsa,ama perde nasıl bişi yaparım bilmiyorum,özel diktirmicem,zaten kiracıyım,buradanda taşınmayı düşünüyoruz boşa gitmesini istemem,koçtaş,ikea ya da praktiker gibi bir yerden hazır düşünüyorum

hasretcim benim de kayınvalidem geldi temizlik,ütü,yemek vs yaptı sağolsun valla pırıl pırıl etti evi,ben de ona ayıp olmasın diye fazla girmedim nete,zaten belim çok ağrıyordu hep uzandım,ben de seni özledim cnm

bence de taşınmayı falan düşünüyosan yeni perde yaptırma tabi,çok hoş hazır olanlardan da bulabilirsin dediğin yerlerde.sana ve bebeğine de şimdiden hayırlı olsun

bence de taşınmayı falan düşünüyosan yeni perde yaptırma tabi,çok hoş hazır olanlardan da bulabilirsin dediğin yerlerde.sana ve bebeğine de şimdiden hayırlı olsun

teşekkür ederim jnm
ben de senin gibi yapıyorum benim evde oda bol:)
ben de yatak odasına park yatak alıcam 8 ay 1 sene artık ne kadar yatarsa orada yatar sonra odasına geçer ben de salonun hemen yanındaki odayı yapıcam kızçeme mutfak ve salona yakın gündüzleri odasına alıcam inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler kıslarr yarın anneme gidicem sabah erken eşim bırakıcak
gözümden uyku akıyo şu an ama yatsam uyuyamıycam karnım çok geriliyo ne sağa ne sola yatamıyorum
neyse herkes güzel bi uyku çeker inşallah iyi geceler

sanada iyi geceler jnm,benimde uykum var kıy ok mu anlamadım ama cnm nette gezmek istiyor

uykuya çok geç saatlaerde dalınmış ve sabahın köründe uyanılmış uykusuz geçmiş bir gecenin sabahından herkese günaydınnnnnnn ....

ynurcum bugün erzincandayız şafak 24 turkbayragi opuyorumnanaktan geriye baktığımda ne çok zaman geçmiş :lepi: aslında hızlıda geçmiş baksana illere sanki daha yeni düşmüştük ama önüme bakıyorum hala bitmedi .... turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…