- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.541
kızlaaar acil yarım
bir yandan kulağım bir yandan o çeklimesi gereken we benim ısrarla çektrmediğim dişim ağrıyor napıcam ben yaaaa:sinifsinif: çok kötüyüm ağrı kesici minoset içiyodum daha önce ağryınca içsemmi yada başka bişey içsem ne yapsam ne etsem off dişim o kadar değil de korkuyorum gece başlicak die kulağımda sabahtan beri gidip geliyo
canım ne desem bilmiyorumki?hiç bilmem ama sen ilaç falan içme..ne olur ne olmaz...geçmiş olsun canım..yarın bi diş hekşmine git..geçiçi bişeyler yapar belki....
Gözün aydın tahlillerin iyi çıkışteşekkür ederim canım,sen ve bebeğin de iyi günlerde kullanırsınız inşallah...biz odayı kurduk,bayramdan önce geldi,tabi daha çok eksik var ama dolap ve beşik tamam :)
ben de 100 lük şeker testini yaptırdım bugün,çok şükür iyi çıktı,bişey yokmuş,yine de dikkatli olmakta fayda var.iyi akşamlar herkese...
inşallah sağlıklı olsunlarda ıssıralımcanım yanlışın var sanırım benim bebeğim tomöbiş değil..uzun ve göbeksiz bir bebek olqaçak dedi dr...karıştırdın sanırım...artık seninkinin baçaklarını ısırırız.. :))))))))
ne zamandır var iyiydin galiba sabahtan o dişin çaresine bakmamışmıydınkızlaaar acil yarım
bir yandan kulağım bir yandan o çeklimesi gereken we benim ısrarla çektrmediğim dişim ağrıyor napıcam ben yaaaa:sinifsinif: çok kötüyüm ağrı kesici minoset içiyodum daha önce ağryınca içsemmi yada başka bişey içsem ne yapsam ne etsem off dişim o kadar değil de korkuyorum gece başlicak die kulağımda sabahtan beri gidip geliyo
canım perde ve halıya uydurduk mobilyayı zaten,odadaki perde sedefli beyaz sarmaşık üzerine yeşil minik minik çiçekliydi,halı da kerm üzerine yeşil turuncu minik çiçekliydi,mobilyanın kulpları da çiçek olduğu için hoş oldu yani,yenilemeye gerek kalmayacak ...sen kesin alıyo musun takımı
Gözün aydın tahlillerin iyi çıkış
odanızıda güle güle kullanın yalnız bebek ayrı odadamı yatacak bende dolap aldım birde park yatak alıp yatağı yatak odamıza koyacağız
teşekkür ederim,tahliller iyi çıkınca çok rahatladım.aslında ben de ilk başta senin gibi yapmayı düşünüyodum fakat büyüyen beşik aldık ve onu yatak odama sığdırma imkanım yok,o yüzden odasını ayrı aldık,yatak odasına da şu küçük beşiklerden alıcam(hani küçücükleri de oluyo ya,sepet gibi,onların biraz daha büyüğünden),8 aya kadar yatabiliyolarmış,bebek ayrı odada yatmayacak yani ,ama gündüzleri kendi odasında da yatırabilirim çünkü oturma odasına daha yakın...
evet cnm Allah izin verirse inşallah cuma günü sipariş vericem bi aksilik olmazsa,ama perde nasıl bişi yaparım bilmiyorum,özel diktirmicem,zaten kiracıyım,buradanda taşınmayı düşünüyoruz boşa gitmesini istemem,koçtaş,ikea ya da praktiker gibi bir yerden hazır düşünüyorum
bence de taşınmayı falan düşünüyosan yeni perde yaptırma tabi,çok hoş hazır olanlardan da bulabilirsin dediğin yerlerde.sana ve bebeğine de şimdiden hayırlı olsun
iyi geceler kıslarr yarın anneme gidicem sabah erken eşim bırakıcak
gözümden uyku akıyo şu an ama yatsam uyuyamıycam karnım çok geriliyo ne sağa ne sola yatamıyorum
neyse herkes güzel bi uyku çeker inşallah iyi geceler
iyi geceler kıslarr yarın anneme gidicem sabah erken eşim bırakıcak
gözümden uyku akıyo şu an ama yatsam uyuyamıycam karnım çok geriliyo ne sağa ne sola yatamıyorum
neyse herkes güzel bi uyku çeker inşallah iyi geceler
iyi geceler annecikler,ben de yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?