- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.561
günaydın annecikler;
Bizde kızımlar iyi uyuduk ama kendimi nedense yorgun hissediyorum son zamanlardır hep uyumak ve yerimden kalkmamak istiyorum....
KIZLARRR GUNAYDINN hihoyyyt
umarım iyisinizdir..
ben pek iyi degilm, hatta kotuyum diebilirim, dun isyerinde tek basıma calıstıgım icin inanılmaz derece de yoruldum, eve gittigimde her yerim kas katı kesilmişti fisfisfis
daha sonra yemek yiyip 7 deyattım, sabaha kadar uyuıyamadım agrılardan dolayı tum vucudum agrıyordu...
ayrıca bebegimde cok az hareket etti fisfisfis
bugun sabah dunun kotu gecmesının etkısıyle yıne kotu kalktım...
umarım ilerleyen saatlerde duzelirim fisfisfis
gunaydin annisler :)))))) guzel bir gun bugun. ankarada havada cok guzel bahar havasi gibi. pencereyi actim ofiste oyle oturuyorum.
ahh pancuben benim halimi anlatmışsın walla bizde 11de yattık yarım saat oldu uyanalı gece sadece 1 kez wc ye uyandım gayet rahat uyudum ama bayılacak kadar yorgunum yataktan çıkmak eziyet gibi geldi:1no2:
kulağımın ağrısı hafifledi kızlar ama o kökü kalmış dişim biraz şişmiş we hafiften hafiften ağrı yapıyo gitsem çekmez die düşünüyorum dr yine apse yapmış dicek die korkuyorum:a015:
handeozf kullanıcısından alıntı
KIZLARRR GUNAYDINN
umarım iyisinizdir..
ben pek iyi degilm, hatta kotuyum diebilirim, dun isyerinde tek basıma calıstıgım icin inanılmaz derece de yoruldum, eve gittigimde her yerim kas katı kesilmişti
daha sonra yemek yiyip 7 deyattım, sabaha kadar uyuıyamadım agrılardan dolayı tum vucudum agrıyordu...
ayrıca bebegimde cok az hareket etti
umarım ilerleyen saatlerde duzelirim
hasret0587 kullanıcısından alıntı
ahh pancuben benim halimi anlatmışsın walla bizde 11de yattık yarım saat oldu uyanalı gece sadece 1 kez wc ye uyandım gayet rahat uyudum ama bayılacak kadar yorgunum yataktan çıkmak eziyet gibi geldi
kulağımın ağrısı hafifledi kızlar ama o kökü kalmış dişim biraz şişmiş we hafiften hafiften ağrı yapıyo gitsem çekmez die düşünüyorum dr yine apse yapmış dicek die korkuyorum
günaydın annecikler;
Bizde kızımlar iyi uyuduk ama kendimi nedense yorgun hissediyorum son zamanlardır hep uyumak ve yerimden kalkmamak istiyorum....
umarım iyisinizdir..
ben pek iyi degilm, hatta kotuyum diebilirim, dun isyerinde tek basıma calıstıgım icin inanılmaz derece de yoruldum, eve gittigimde her yerim kas katı kesilmişti fisfisfis
günaydın handecim ah yawrucak o da hissetti tabi annesinin yorgunluğunu izine ayrılsanda kurtulsan artık sende, bnm öyle bi şansımda yok bu dükkan burda olduğu sürece doğuma da bu masada sancılanıp giderim heraldebenneyaptımki
günaydın handecim ah yawrucak o da hissetti tabi annesinin yorgunluğunu izine ayrılsanda kurtulsan artık sende, bnm öyle bi şansımda yok bu dükkan burda olduğu sürece doğuma da bu masada sancılanıp giderim heraldebenneyaptımki
ah canım yaaa valla aslında hamilelere bence daha uzun bir doğum zini vermeliler doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 16 hafta olsa bi saniye düşünmez hemen çıkardım kaydirigubbakcemile
umarım iyisinizdir..
kuşum yaa bağkurlualrında vardı bildiğim kadrı ile doğum izni konuş kocanla sende çık valla :)::) ama şaka bi yana devletteki bu hakkını araştır v kullan galiba sende bir ödenek alıyorsun bunla ilgili i sor bakalım muhasebecinize..
tabi geçmiş olsun canım dişine çok ağrı olursa kolonyalı pamuk koy benim ağrımı bi tek o alırdı
BOSNACIM SANADA GÜNAYDINN CNAIM AYNI HALDEYİZ SENLE VALLA ::)):):
canım yaaa izine bi cıksam zaten, kına yakıcam bi yerlerime, yorgunlugunu gectım bide stres varki sorma mafoldumben
senin tek artın evinin isyernle birlikte olması ve kendi isiniz olması , ama son zamanlarda esin sana biraz izin verecek, neymis o masa basında dogurmak falan yaaaklava:
doğum izni değil benim sorunum biizm zaten kendi işimiz ama eşim beceremiyo ben olmadığım bir gün bile işleri berbat etmeye yetiyor hesaptan falan hiç anlamaz zaten napıcam bilmiyorum ancak son 15 gün falan beni bırakır heralde oda ew alt kat zırt pırt seslenip destek isteyecek eminim, bana rahat yok:1no2:
Arkadaşlarım,
Anlaşılan o ki, aylar ilerledikçe erken kalkmak ve işe gelmek azap oluyor.
Baksanıza hepimiz dökülüyoruz :)
Annem izne erken çık deyince kızıyorum ama kadın biliyor bu işi...
Önümüzdeki haftlar nasıl geçecek hiç bilmiyorum, Allah hepimize kolaylık versin...
yaz34 günaydın hepinize dünya tatlısı anneler.
hakkaten zor işiniz Allah yardımcınız olsun canlarım çalışmak ve hamile olmak baksanıza bana başlarda dayanamadım ben erken emekli oldum dilerim sizlerinde izne ayrılacağınız zaman biran önce gelir de şöyle güzelce dinlenirsiniz.
bende yakıcam bendeeee :)::)::) :roflol::roflol:handeozf kullanıcısından alıntı
canım yaaa izine bi cıksam zaten, kına yakıcam bi yerlerime, yorgunlugunu gectım bide stres varki sorma
senin tek artın evinin isyernle birlikte olması ve kendi isiniz olması , ama son zamanlarda esin sana biraz izin verecek, neymis o masa basında dogurmak falan yaaa
hasret0587 kullanıcısından alıntı
doğum izni değil benim sorunum biizm zaten kendi işimiz ama eşim beceremiyo ben olmadığım bir gün bile işleri berbat etmeye yetiyor hesaptan falan hiç anlamaz zaten napıcam bilmiyorum ancak son 15 gün falan beni bırakır heralde oda ew alt kat zırt pırt seslenip destek isteyecek eminim, bana rahat yok
bosna Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum Seyyalciğim...
Bir de üstelik Avrupa'daki doğum izni haklarını öğrendikçe, çıldırmamak işten değil...
günaydın hepinize dünya tatlısı anneleropuyorumnanaktan.
hakkaten zor işiniz Allah yardımcınız olsun canlarım çalışmak ve hamile olmak baksanıza bana başlarda dayanamadım ben erken emekli oldumyerimseniben dilerim sizlerinde izne ayrılacağınız zaman biran önce gelir de şöyle güzelce dinlenirsiniz.
ohh sne,n nanne gene iyi bizmki kzııyor geçen dayanamıyoru mddim doğumdan sonra bebeğimle olmak istiyorum diye söylenirsin sabrt biraz ddi gaddar kadın naniknaniknaniknanik
aminnnnnnnnnnnnn
bende yakıcam bendeeee :)::)::) :roflol::roflol:
eşi izin versede biizmki duramaz ki gelir gene bak görklava: ya bırka olduğu kadar olsun dinlen dinlen şimdi adama kzııyorsun ama sen dayanamaz inersinnnn klava:
ordane varmış kiiiiii ? :uhm: ama neyse sormuyorum eminim çok daha iyidir mesel doğuma para verilmiyor bildiğim kadarı ile... bizde burda doğum kredisi çelkmeyi bile düşüneli myanmiiiklava: klava: klava:
günaydın arkadaşlar:))
nasılsınız? benim sıpa uyandırdı bugün beni tekmeleriyle:))canım yaa sanki oyun istiyor gibiydi sabh sabha içim bir hoş oldu:asigim:
izinlerden konuşmuşsunuz..ben hala kararsızım ne zaman ayrılacağım konusunda..
günaydın arkadaşlar:))
nasılsınız? benim sıpa uyandırdı bugün beni tekmeleriyle:))canım yaa sanki oyun istiyor gibiydi sabh sabha içim bir hoş oldu:asigim:
izinlerden konuşmuşsunuz..ben hala kararsızım ne zaman ayrılacağım konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?