2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E senin durumun da bizden iyi sayılmaz valla, e sen doğum yaptıktan sonra ne olacak peki?
bilmiorum ne olacağını defterleri telefonları getiri bana bırakır heralde ben kucağımda bebişim kulağımda telefon işlerle boğuşurum malum telszi telefonlar ewdende çekiyor(( annende kalırsın 15,20 gün diyodu umarım o fikri hala geçerlidir

kendini iyi hissediorsan uzat bnce 32de ayrılma yani doğumdan sonraya daha çok bebişinle geçirebileceğin waktin olur, ama baksana herkes dökülmeye başladı bile..

ooohhh sefan oalsun kuşum :içelim:

valla okuyunca benim de içim açıldı be ohhh... :teytey:hihoyyyt

valla ya ben anlamadim bugun havayi ablam yagmur yagacak diye semsiyemi aldirtdi. sabah kapali bulutlu karanlik bir hava vardi simdi gunesli kuslar otuyor ve ustumdeki kiyafetler fazla gelmeye basladi.
gel beraber sefa surelim canim :)))))

Kesinlikle katılıyorum Seyyalciğim...
Bir de üstelik Avrupa'daki doğum izni haklarını öğrendikçe, çıldırmamak işten değil...

Allah askina TUrkiyede neye onem veriliyor ki biz hamilelere onem verilsin. buna sukur dememiz lazim. 10 yil once 6 sar haftaydi izinler. ucretsiz izin konusunda da cok farkliliklar varmis.. biz yine sansli sayiliriz bu durumda kafamçokkarıştı

günaydın herkese
kızlar trt 1 de hamilelerde domuz gribi risklerini anlatacak
aşı yaptırmalımı onları şsterseniz bakın

mutlu sen izle bize de anlat olur mu?

SELAMLAR canoşlar,.izinlerden bahsedilmeye başlanmış,.bende nasip olursa iki hafta sonraki kontrolümde doktorumdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacam,.32.haftada işten ayrılmak erken gibi geliyo,inşallah kendimi çok kötü hissetmem,.bebikimle daha çok vakit geçirmek istiyorum,.yorulsamda çalışmaya devam maalesefakannehir akannehir akannehir:bbo: :bbo:

bu arada şu anda toygar ışıklının yeni bi şarkısın keşfettim,.NİNNİİİİİİ,.ÇOK açıklı,....:gitme: :gitme:uyan melek yüzlüm uyann,.bu dünya dipsiz bir kuyuu.offf.neşeli bi ninni diye bi açayım dedim,.hüzünlere sardım yineeeeee:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ahh nilü seni yakaladım iyi oldu şimdi bizi şu doğum parası hakkında aydınlatırmısın? ben bağkurluyum kendi işim nasıl oluyr?

günaydın.. kızlar bizde erken oturduk bugün pc ye çayı üstüne koydum şimdik kahvaltımızı yapıcaz oğluşumla...
kızlar gerçekten işiniz zor.. allah kolaylık versin hepinize..

ağzımı açmadıkça sorun yok ama kulağım yine başladı annem süt damlat diyor ama korkuyorummafoldumben

Ah ben ne diyeyim sana klava:
Geçmiş olsun çok...

Yok artık...
Canımcım ilk zamanlar öyle birşey mümkün değil, aman hiç gönüllü olma derim ben bu konuda...
Eşinle sizin kararınız tabi ama hiç olmazsa bi 40 gün loğusalığını yaşa...

cnm öyle şeyleri dinletme çocugun gelesi varsa bile gelmez ne o, dipsiz kuyu felann ..aaaaklava:

hasretçim sana yardımcı olmak isterdim ama,sadece evrak kayıt işlerinden anlıyorum,.o işlere başka birim bakıyo,.o konuda bilgim yok,.zaten bu doğum izni olayı okadar karışıkki,.çok dikkatli olmak gerekiyo,.benim bile kafam karışık..son haftalarda bazı prosüdürleri yerine getirmezsen çalışsanda izinli gözüküyosun,.ssklı arkadaşlar rapor alırken çok dikkat edin,.üç dört tane fotokopi elinizde bulunsun,.sskdan istiyolarmış..

günaydın hepinize arkadaşlar.

nilüfer beni de listeye ekler misin?şimdilik özel mesaj atamıyorum

sat 14 haziran,hamile kaldığım kilo 63,oğlum olacak inşallah.27 haftalıkken 1141 gramdı canım.şimdiden teşekkürler

cnm öyle şeyleri dinletme çocugun gelesi varsa bile gelmez ne o, dipsiz kuyu felann ..aaaaklava:

haklısın canımcım,.:sinifsinif:özümde biraz arabesklik var galibakafamçokkarıştıbide hamile olmadan önce ışın karacanın doğum günü şarkısını çok dinlerdim..sözleri yine çok karamsardı.doğum günün kutlu olsun oğlumm,.değiştiremedik bu dünyayı affet diyeeeee:sinifsinif: :sinifsinif:

tamam canımcım ekliyorum,.bu arada liste olayını hergün artık güncellemiyorum,.pazartesi ve cuma günleri.haberiniz olsun arkadişler:1hug:

sen bu hizla ocakta dogurursun gibime geliyor canim :)))
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.

hmmm canım iyi oldu bak bunu söyldiğin alalım bi kaç tan yedek yanımıza .... devlet işleri belli olmaz valla bi imza yüüznden bile bırakıverirler ortada insanı ::::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…