- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.581
bilmiorum ne olacağını defterleri telefonları getiri bana bırakır heralde ben kucağımda bebişim kulağımda telefon işlerle boğuşurum malum telszi telefonlar ewdende çekiyorE senin durumun da bizden iyi sayılmaz valla, e sen doğum yaptıktan sonra ne olacak peki?
günaydın arkadaşlar:))
nasılsınız? benim sıpa uyandırdı bugün beni tekmeleriyle:))canım yaa sanki oyun istiyor gibiydi sabh sabha içim bir hoş oldu:asigim:
izinlerden konuşmuşsunuz..ben hala kararsızım ne zaman ayrılacağım konusunda..
Handecim sen ne zaman çıkacaksın izne?
QUOTE]
CANIM ben 31. haftamda bir hafta rapor alıcam ins. sonra da 32. haftamda iznim baslıcakkk...
Dayanamıyorum artık, isim cok stresli...
:umursamaz:
ooohhh sefan oalsun kuşum :içelim:
valla okuyunca benim de içim açıldı be ohhh... :teytey:hihoyyyt
Kesinlikle katılıyorum Seyyalciğim...
Bir de üstelik Avrupa'daki doğum izni haklarını öğrendikçe, çıldırmamak işten değil...
günaydın herkese
kızlar trt 1 de hamilelerde domuz gribi risklerini anlatacak
aşı yaptırmalımı onları şsterseniz bakın
tamam canım merak edenler sorarsa anlatırımmutlu sen izle bize de anlat olur mu?
SELAMLAR canoşlar,.izinlerden bahsedilmeye başlanmış,.bende nasip olursa iki hafta sonraki kontrolümde doktorumdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacam,.32.haftada işten ayrılmak erken gibi geliyo,inşallah kendimi çok kötü hissetmem,.bebikimle daha çok vakit geçirmek istiyorum,.yorulsamda çalışmaya devam maalesefakannehir akannehir akannehir:bbo: :bbo:
tamam canım merak edenler sorarsa anlatırım
şimdi hormon bozukluğundan bahsediyor
ilaösız tüp bebek vs.
kızlar bu arada ocak annelerinin yarısı doğum yapmış yoksa bende ocaktamı doğuracam :sm_cool:
hasret dişin nasıl
kızlar ben ayrıldım evdeyim kalktım geç saatte uyudum kahvaltı yaptım ama yememem gereken patates kızartmasının üstüne peynir attım şimd kalp atışlarım hızlandı 125lerde tansiyon hapımı attım ama daha etki etmedi
ayrılın sizde son haftalarda tansiyon çıkıyor
bilmiorum ne olacağını defterleri telefonları getiri bana bırakır heralde ben kucağımda bebişim kulağımda telefon işlerle boğuşurum malum telszi telefonlar ewdende çekiyor(( annende kalırsın 15,20 gün diyodu umarım o fikri hala geçerlidir
kendini iyi hissediorsan uzat bnce 32de ayrılma yani doğumdan sonraya daha çok bebişinle geçirebileceğin waktin olur, ama baksana herkes dökülmeye başladı bile..
Handecim sen ne zaman çıkacaksın izne?
QUOTE]
CANIM ben 31. haftamda bir hafta rapor alıcam ins. sonra da 32. haftamda iznim baslıcakkk...
Dayanamıyorum artık, isim cok stresli...
:umursamaz:
Ha gayret canım, az kalmış...
Ben en az 6 hafta daha çalışmayı düşünüyorum, 35. hafta çıkarım diye planlıyorum.
Hatta dayanabilirsem, 36'ya kadar...
Bakalım...
valla ya ben anlamadim bugun havayi ablam yagmur yagacak diye semsiyemi aldirtdi. sabah kapali bulutlu karanlik bir hava vardi simdi gunesli kuslar otuyor ve ustumdeki kiyafetler fazla gelmeye basladi.
gel beraber sefa surelim canim :)))))
Allah askina TUrkiyede neye onem veriliyor ki biz hamilelere onem verilsin. buna sukur dememiz lazim. 10 yil once 6 sar haftaydi izinler. ucretsiz izin konusunda da cok farkliliklar varmis.. biz yine sansli sayiliriz bu durumda kafamçokkarıştı
mutlu sen izle bize de anlat olur mu?
Aynen öyle FTY'cim, ben 40 günlükken başlamış annem işe.
O zaman şimdiki gibi pompalar falan da yok, emzirememiş de kadın.
Hala ağlar anlattıkça...
SELAMLAR canoşlar,.izinlerden bahsedilmeye başlanmış,.bende nasip olursa iki hafta sonraki kontrolümde doktorumdan 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alacam,.32.haftada işten ayrılmak erken gibi geliyo,inşallah kendimi çok kötü hissetmem,.bebikimle daha çok vakit geçirmek istiyorum,.yorulsamda çalışmaya devam maalesefakannehir akannehir akannehir:bbo: :bbo:
Allah kolaylık versin Nilüfercim, inşallah hepimiz istediğimiz zamana kadar sorunsuz çalışabiliriz...
bu arada şu anda toygar ışıklının yeni bi şarkısın keşfettim,.NİNNİİİİİİ,.ÇOK açıklı,....:gitme: :gitme:uyan melek yüzlüm uyann,.bu dünya dipsiz bir kuyuu.offf.neşeli bi ninni diye bi açayım dedim,.hüzünlere sardım yineeeeee:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
cnm öyle şeyleri dinletme çocugun gelesi varsa bile gelmez ne o, dipsiz kuyu felann ..aaaaklava:
günaydın hepinize arkadaşlar.
nilüfer beni de listeye ekler misin?şimdilik özel mesaj atamıyorum
sat 14 haziran,hamile kaldığım kilo 63,oğlum olacak inşallah.27 haftalıkken 1141 gramdı canım.şimdiden teşekkürler
tamam canım merak edenler sorarsa anlatırım
şimdi hormon bozukluğundan bahsediyor
ilaösız tüp bebek vs.
kızlar bu arada ocak annelerinin yarısı doğum yapmış yoksa bende ocaktamı doğuracam :sm_cool:
hasret dişin nasıl
tamam canımcım ekliyorum,.bu arada liste olayını hergün artık güncellemiyorum,.pazartesi ve cuma günleri.haberiniz olsun arkadişler:1hug:
Aynen öyle FTY'cim, ben 40 günlükken başlamış annem işe.
Hala ağlar anlattıkça...
QUOTE]
ya nasil birakilir 40 gunluk bebek Allahim
hasretçim sana yardımcı olmak isterdim ama,sadece evrak kayıt işlerinden anlıyorum,.o işlere başka birim bakıyo,.o konuda bilgim yok,.zaten bu doğum izni olayı okadar karışıkki,.çok dikkatli olmak gerekiyo,.benim bile kafam karışık..son haftalarda bazı prosüdürleri yerine getirmezsen çalışsanda izinli gözüküyosun,.ssklı arkadaşlar rapor alırken çok dikkat edin,.üç dört tane fotokopi elinizde bulunsun,.sskdan istiyolarmış..
ftyAynen öyle FTY'cim, ben 40 günlükken başlamış annem işe.
Hala ağlar anlattıkça...
QUOTE]
ya nasil birakilir 40 gunluk bebek Allahim
al işte devlet işleri .... yazık ufacık bebeğe demezler kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?