2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilücüüüüm şindi ben 38.hafta doğurucam yani 10 martta...
peküüü son 5 haftaya kadar çalışmak istesem ne zaman itibariyle izin almam gerekir?işlemlere ne zaman başliim..ben ücretsiz izinde kullanıcam çünkü.

sen bu hizla ocakta dogurursun gibime geliyor canim :)))
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
inşallah ay düşününce heyecanlanıyor insan
aman ocak annelerinin başlığına gitmiycem doğum hikayeleri var

kızlar dün rüyamda kojamı öldürdüler yaa okadar ağladımki anlatamam...
bu ne salak kabuslar böyle yaaaaaa...
son ay nabıcam bilmiyorum.

ağzımı açmadıkça sorun yok ama kulağım yine başladı annem süt damlat diyor ama korkuyorummafoldumben

Hasret doktora gitsene...
KBB uzmanına...

Benim de benzer bir kere başıma gelmişti... Doktor kulağımdan kocaman sarı birşey çıkarmıştı... Çok utanmıştım:çok üzgünüm: Doktor, bu normal birşey, zaten evde siz temizleyemezsiniz demişti...

selam güsseeeeel annişlerr:hulyapuyorumnanaktan..nasıl herkesyerimseniben..kızlar görümcem bana bi panco hediye etti ama nasıl kullanılr bu ya hiç bu tarz giymedim daha önce ince kaşe bi kumaş..yani kışın mont olarak kullanılabilecek kalınlıkta degil..ya napıcaz bu mont işini..yani kalın bi hırka alıp onunlamı gecirsem su iki ayı..nedersiniz???CADIARZUCADIARZUCADIARZU

sinpac dün beşiği nerden aldığımı sormuşsun,geç cevap verebildim ,görmediysen diye tekrar yazıyım.ulusta anafartalar çarşısının en üst katıydı sanırım,ümit bisiklet diye bi yer,komple beşik,bisiklet,bebek arabası,park yatak satan bi yer,dolabı 300 e aldık,beşiği tam hatırlayamıyorum ,annem aldı ama sanırım büyüyen beşik+uyku seti+yatak+bir de taç ın battaniyesi 550 gibi bişeydi.beşiklerde boya yok ve öyle uyduruk değil

ağlicam şimdi burda herşey imkansız cnm bir de elemanın biriizinli tek eleman we kocam çalışıyor nasıl gideyim neyse artık idare edeceğim ağrı kesici içerim eğer çok dayanılmaz hal alırsa yapacak bişey yok, geçen gece duş alıp saçlarımı kurutmadım ben üşüttüm muhtemelen:tomato:

canımcıım insan yorgun olunca uyuyacagı varsada uyuyamıyo..allah sabır wersin calışanlara..az kaldı azcık daha sabret..benim bebişko ben rahatsızsam yorrgunsam daha fazla kuduruyo karnımda..hepsi ayrı teldenkaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah

kızlar dün rüyamda kojamı öldürdüler yaa okadar ağladımki anlatamam...
bu ne salak kabuslar böyle yaaaaaa...
son ay nabıcam bilmiyorum.

bu rüyalar snein doğumuna nsebep oalcak valla ... yo kanacım ben bu ara şükür rahatım uyamadığım için rğyada görmüyorum delikafaduldendelikafadulden

mutlucum inşallah herşey gönşlünce olur canım

hasret o kadar çok dr gitmişsisn ama
şu diş ağrını bi halledemedin bence tedavini ol bebeğe zararı olur atla git taksşyle

tatlım biz daha hazırlamadıkki çantaları bizde sağdan soldan duyuyoruz bi bakalım yinede.

Baby hope marka değil mi?

kızlar uyku sorunları erken başladı galiba
bendede yatınca kalp çarpıntısı oluyor 2 yastık yetmiyor artık 10 dk dönüğ sonra uyuyabiliyorum gecede 2 kere kalkıyorum
1i sabah namazına olmak üzere kızlar dua edin yatın felak nas fatiha ihlas okuyup yatın
inşallah seyyal hepimiz için
kızlar yusuf süresini bebeğine kim dinletiyordu varsa gönderebilirmi

Belis 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com

kızlar alacağım beşik bu nasıl sizce

bana amcam getirecek alış fiyatından yatağı + bu kenar süsleri dahil hepsi 300 liraya alacak bana burda sadece beşiğin fiyatı var ve çok yüksek...

nasıl sizce ben b,r yaşına akdar oda almayacağım bir yaşına geldiğinde mevlam ksıemt ederse daha farklı bir oda döşeyeceğiz kızıma ...

Son düzenleme:
bunuopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis mutlucum nası yaptıııın?????
nasıl beğendinmi adresi var
üye ol inidr ismini yaz çıkar

ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi

ayşe hayırlı olsun bebeğin daha erken canım
bizde sadece gecelik ve zıbın aldık

canım yaa önce bi sorsana siz hazırladınızmı diehihoyyyt
ben şahsen henüz erken die düşünüyorum şu an doğsa bile hiçbişey giyemeyecek ememeyecek bile haftalarca kuvözde kalacak belkide allah korusun o yüzden hazırlamayı şubat başına bırakıyorum bnce sizde daha düşünmeyin çanta falan daha çoook erken öle bişi olursa arkandan bi pijama terlik getiren olur heralde gerisini gözüm görmez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…