- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.601
inşallah ay düşününce heyecanlanıyor insansen bu hizla ocakta dogurursun gibime geliyor canim :)))
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Aynen öyle FTY'cim, ben 40 günlükken başlamış annem işe.
O zaman şimdiki gibi pompalar falan da yok, emzirememiş de kadın.
Hala ağlar anlattıkça...
QUOTE]
ya nasil birakilir 40 gunluk bebek Allahim
inşallah ben 1 yaşına kadar bakmayı düşünüyorum
2 ay do son izin
1 ay yıllık izin
2 ay rapor
sonrası ücretsiz izin
tabi mali dururm el verirse yeni ev aldık 1 sene oluyor krediyi ayarlarsak inşallah kendim bakarım bakamazsamda 1buçuk saat süt iznim var gelriz emzişririz sağlıklı doğsunda hallolur herşey
ağzımı açmadıkça sorun yok ama kulağım yine başladı annem süt damlat diyor ama korkuyorummafoldumben
Hasret doktora gitsene...
KBB uzmanına...
Benim de benzer bir kere başıma gelmişti... Doktor kulağımdan kocaman sarı birşey çıkarmıştı... Çok utanmıştım:çok üzgünüm: Doktor, bu normal birşey, zaten evde siz temizleyemezsiniz demişti...
Hasret doktora gitsene...
KBB uzmanına...
Benim de benzer bir kere başıma gelmişti... Doktor kulağımdan kocaman sarı birşey çıkarmıştı... Çok utanmıştım:çok üzgünüm: Doktor, bu normal birşey, zaten evde siz temizleyemezsiniz demişti...
canımcıım insan yorgun olunca uyuyacagı varsada uyuyamıyo..allah sabır wersin calışanlara..az kaldı azcık daha sabret..benim bebişko ben rahatsızsam yorrgunsam daha fazla kuduruyo karnımda..hepsi ayrı teldenkaydirigubbakcemile3KIZLARRR GUNAYDINN hihoyyyt
umarım iyisinizdir..
ben pek iyi degilm, hatta kotuyum diebilirim, dun isyerinde tek basıma calıstıgım icin inanılmaz derece de yoruldum, eve gittigimde her yerim kas katı kesilmişti fisfisfis
daha sonra yemek yiyip 7 deyattım, sabaha kadar uyuıyamadım agrılardan dolayı tum vucudum agrıyordu...
ayrıca bebegimde cok az hareket etti fisfisfis
bugun sabah dunun kotu gecmesının etkısıyle yıne kotu kalktım...
umarım ilerleyen saatlerde duzelirim fisfisfis
kızlar dün rüyamda kojamı öldürdüler yaa okadar ağladımki anlatamam...
bu ne salak kabuslar böyle yaaaaaa...
son ay nabıcam bilmiyorum.
ağlicam şimdi burda herşey imkansız cnm bir de elemanın biriizinli tek eleman we kocam çalışıyor nasıl gideyim neyse artık idare edeceğim ağrı kesici içerim eğer çok dayanılmaz hal alırsa yapacak bişey yok, geçen gece duş alıp saçlarımı kurutmadım ben üşüttüm muhtemelen:tomato:
Günaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah
bunuopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis mutlucum nası yaptıııın?????ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
Kızlar benim oğlumun ninnisis
lavinaebru montunu giy üstüne pançonu giy git
bana annem kendi mantonu verdi onla gittim geldim işe kendisi bu çocuk kıyafeti gibi dedi bana verdi
sinpac dün beşiği nerden aldığımı sormuşsun,geç cevap verebildim ,görmediysen diye tekrar yazıyım.ulusta anafartalar çarşısının en üst katıydı sanırım,ümit bisiklet diye bi yer,komple beşik,bisiklet,bebek arabası,park yatak satan bi yer,dolabı 300 e aldık,beşiği tam hatırlayamıyorum ,annem aldı ama sanırım büyüyen beşik+uyku seti+yatak+bir de taç ın battaniyesi 550 gibi bişeydi.beşiklerde boya yok ve öyle uyduruk değil
nasıl beğendinmi adresi varbunuopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis mutlucum nası yaptıııın?????
ayşe hayırlı olsun bebeğin daha erken canımGünaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?