2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel canım güle güle kullanmak nasip etsin Allah
diğer odayada dolap alabilirsin zaten senin bu yatak 8 yaşına kadar kullanılıyormuş galiba
kızlar ankarada istanbul yolunda tepe homenin fab satış mağzası var ordan dolap aldık
fiyatı 340dan 189a düşmüş peşin 380e aldık rengi çok açık krem bebek benim yanımda olacak dolabı diğer odada sonra ona uygun başka yatak alırım imkanı olanlar gitsin bazı şeylerde indirim var

180 aldık pardon 3 kapılı

güle güle kullanın hepiniz,bebekleriniz de sağlıkla,huzurla büyüsün beşiklerinde inşallah

Teşekkürler canım sneinde güle güle kulan canım

mutlu03 Güneysan Portatif Beşik Tombiş - 101 | | Bebefix.com
şunlarda çok güzel acaba kaç aylığa kadar kullanılır

bunalrda çok portatif sanki :):):hani gene şöyle bi şeye benzesin ben aslıdna oda alacağım için beşik yeter bana ama yanında ki şifonyere de yine bi ksım eşyaları konulur diye büyüyen alıyorum

canım bu içeri oda için çok güzel görüntüleri yanımda dursun ilk zamanlar diye alınabilir diğeride yatak odasuna

canım ben kalın hırka aldım şimdilik öyle idare ediyorum..bir kaç kat üst üste giyiyorum...

caım bende bu gün yarın hazırlayacağım ,hazırlayınca liste şeklinde hem buraya hem senin topiğine eklerim...

Güneysan Portatif Beşik Tombiş - 101 | | Bebefix.com
şunlarda çok güzel acaba kaç aylığa kadar kullanılır

canım bunu en fazla 6 kullanırsın..nedenmi...hem bebek rahat yatamaz...sağo sola dönmeye başlayacak bu aylarda...hatta emekleyebilir bile...o zaman bu beşikten düşer....yani hareketlenmeye başladığı zamana kadar ancak kullanırsın....

tünaydın arkadaşlar,sabah sekizde zar zor uyudum gecede kırk kere uyandım uyku pek yoktu yani bu gece,ancak uyanıp kahvaltı yapabildim,her yerim ağıyor valla özellikle sol taraf,
bu arada sizlere bişi danışmak istiyorum sizce derin ismi nasıl bu ismi kızçeme vermek istiyorum ama ilerde neden bu ismi verdin der mi,ifade şekillerinde sorun yaşar mı ya da biz zorlanır mıyız bu konuda kafam çok karışık sizce Derin ismi nasıl Derin GÖKSU olucak koyarsak

cnm benim çok geçmiş olsun,diş ağrısını bilirim berbat bişi ben çok çektim dişten,Allahtan bebek düşündüğüm için tüm dişlerimi yeniledi kocam Allah yardımcın olsun ,inşallah bi an da geçer de 40 nız çıkana kadar ortaya çıkmaz sonra gidip çektirirsiniz

Gecelerin sultanı ne olcak bu haliniz sizin? DERİN ismi çok güzel DEREN GÖKSU da olabilir mesela SUDE GÖKSU ?

herkese KOCAMAN BıR MERHABA.Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar gerçi geçmişe şöyle bir baktım yaramazlık yok.
Yaa SELKıECıM sen çantayı hazırlamaya başlıycan demek ben daha bişeycik almadım yaa rahatmıyım neyim yaa.Yarın alıcaktık ondada görümcem doğum yapacak gene kaldı.Artık üç haftada bir kontrolümüz varya ocağın 15 gibi falan alıcam.Canım gerçi sen normal doğurucaksın şimdiden hazırlamanda normal ben sezeryan olucamya geniş geniş oturuyorum valla.Erken gelmeye kalkarsa bizim sıpa kızın zıbınlarını giyer artık.

canımcım bildiğim kadarıyla 32.haftadan itibaren izin başlıyo,doktorunla konuş sana rapor yazacak,sonra onu muhasebecine vereceksin..o sana hesaplar günü gününe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…