- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.621
Belis 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com
kızlar alacağım beşik bu nasıl sizce
bana amcam getirecek alış fiyatından yatağı içi dahil hepsi 300 liraya alacak bana burda sadece beşiğin fiyatı var ve çok yüksek...
nasıl sizce ben b,r yaşına akdar oda almayacağım bir yaşına geldiğinde mevlam ksıemt ederse daha farklı bir oda döşeyeceğiz kızıma ...
Baby hope marka değil mi
evet marka,ordaki beşiklerin hepsi baby hope,o yüzden ordan bakabilirsin int ten diye söyledim
çok güzel canım güle güle kullanmak nasip etsin Allah
diğer odayada dolap alabilirsin zaten senin bu yatak 8 yaşına kadar kullanılıyormuş galiba
kızlar ankarada istanbul yolunda tepe homenin fab satış mağzası var ordan dolap aldık
fiyatı 340dan 189a düşmüş peşin 380e aldık rengi çok açık krem bebek benim yanımda olacak dolabı diğer odada sonra ona uygun başka yatak alırım imkanı olanlar gitsin bazı şeylerde indirim var
diğer odayada dolap alabilirsin zaten senin bu yatak 8 yaşına kadar kullanılıyormuş galiba
kızlar ankarada istanbul yolunda tepe homenin fab satış mağzası var ordan dolap aldık
fiyatı 340dan 189a düşmüş peşin 380e aldık rengi çok açık krem bebek benim yanımda olacak dolabı diğer odada sonra ona uygun başka yatak alırım imkanı olanlar gitsin bazı şeylerde indirim var
mutlu03 Güneysan Portatif Beşik Tombiş - 101 | | Bebefix.com
şunlarda çok güzel acaba kaç aylığa kadar kullanılır
nasıl beğendinmi adresi var
üye ol inidr ismini yaz çıkar
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
cnm çok güzel oğluşuma kendi adında müzik dinletiyom.. sagol teyzesi paylaştıgn için opuyorumnanaktan
?bende denedim ninniyi süper yaa..ama annesinin sesinden daha güsseel olacakk:jeyyar:..eftel bu arada ogluşun için yaptıgın ve ekledigin bi süs vardı onu bizde yapabilirmiyiz yani malzemeleri neler?nasıl beğendinmi adresi var
cnm çok güzel oğluşuma kendi adında müzik dinletiyom.. sagol teyzesi paylaştıgn için opuyorumnanaktan
canım bu içeri oda için çok güzel görüntüleri yanımda dursun ilk zamanlar diye alınabilir diğeride yatak odasunaTeşekkürler canım sneinde güle güle kulan canım
bunalrda çok portatif sanki :):):hani gene şöyle bi şeye benzesin ben aslıdna oda alacağım için beşik yeter bana ama yanında ki şifonyere de yine bi ksım eşyaları konulur diye büyüyen alıyorum
çok güzel beni dinlendiriyor
canım ben kalın hırka aldım şimdilik öyle idare ediyorum..bir kaç kat üst üste giyiyorum...selam güsseeeeel annişlerr:hulyapuyorumnanaktan..nasıl herkesyerimseniben..kızlar görümcem bana bi panco hediye etti ama nasıl kullanılr bu ya hiç bu tarz giymedim daha önce ince kaşe bi kumaş..yani kışın mont olarak kullanılabilecek kalınlıkta degil..ya napıcaz bu mont işini..yani kalın bi hırka alıp onunlamı gecirsem su iki ayı..nedersiniz???CADIARZUCADIARZUCADIARZU
Günaydın kızlar.
Ben Nisan 2010 annesiyim.Sizden bişi rica edecektim 2010 nisan annelerinde bir topik açtım doğum çantasında neler olması neler koyduk yada koyacağız diye.Bize yardım ederisiniz çok seviniriz.Siz neler koydunuz.Hepinize kolay doğumlar.Bir nefeste inşallah
Güneysan Portatif Beşik Tombiş - 101 | | Bebefix.com
şunlarda çok güzel acaba kaç aylığa kadar kullanılır
?bende denedim ninniyi süper yaa..ama annesinin sesinden daha güsseel olacakk:jeyyar:..eftel bu arada ogluşun için yaptıgın ve ekledigin bi süs vardı onu bizde yapabilirmiyiz yani malzemeleri neler?
cnm kapı süsümü yoksa çiçegimi? aslında ikiside kolay malzemesinde fazla bişey yok hangisi oldugunu söylersen malzemelerini sayarım..
çok güzelmiş bu.....opuyorumnanaktan
hani bebek taht gibicnm kapı süsümü yoksa çiçegimi? aslında ikiside kolay malzemesinde fazla bişey yok hangisi oldugunu söylersen malzemelerini sayarım..
bişeyin üstünde oturuyo cok fazlada aklımda degil bi ara eklersin dimi
ahh pancuben benim halimi anlatmışsın walla bizde 11de yattık yarım saat oldu uyanalı gece sadece 1 kez wc ye uyandım gayet rahat uyudum ama bayılacak kadar yorgunum yataktan çıkmak eziyet gibi geldi:1no2:
kulağımın ağrısı hafifledi kızlar ama o kökü kalmış dişim biraz şişmiş we hafiften hafiften ağrı yapıyo gitsem çekmez die düşünüyorum dr yine apse yapmış dicek die korkuyorum:a015:
2.cisi eftelcim süper olmus yaa nası yapıcaz bunu ne almam gerek??
tünaydın arkadaşlar,sabah sekizde zar zor uyudum gecede kırk kere uyandım uyku pek yoktu yani bu gece,ancak uyanıp kahvaltı yapabildim,her yerim ağıyor valla özellikle sol taraf,
bu arada sizlere bişi danışmak istiyorum sizce derin ismi nasıl bu ismi kızçeme vermek istiyorum ama ilerde neden bu ismi verdin der mi,ifade şekillerinde sorun yaşar mı ya da biz zorlanır mıyız bu konuda kafam çok karışık sizce Derin ismi nasıl Derin GÖKSU olucak koyarsak
nilücüüüüm şindi ben 38.hafta doğurucam yani 10 martta...
peküüü son 5 haftaya kadar çalışmak istesem ne zaman itibariyle izin almam gerekir?işlemlere ne zaman başliim..ben ücretsiz izinde kullanıcam çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?