- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.641
ÇOK AFADERSıNıZ 1 saaten beri kıvranıyorum büyük tuvaletim var ama yapamıyorum.Meleğimin dünden beri hareketleri de az az söyle pat diye vurmuyor geçen aksam tekmeleri ve hareketleri kuvvetliydi...Bugün pantalon giydim otururken bütün düğmeler açık fermuar açık walla ....Şimdi var mesela tuvaletim tuvalete gittiğimde yok sinir oldum wallakötükedihüso
kabızlık şikayeti olan arkadaşlar magnezyum çok iyi,.hemen kesiyo,..doktorunuz vermedimi,.genelde bu aylarda magnezyum tavsiye ediyolar..eğerki 3 günü geçerse tuvalete gitmeme olayı çokzor,.kayısı suyu falanda işe yaramıyo maalesef..çok zor bi durum..
PANCUBEN hemen kayısı suyu iç.Evdeysende kuru kayısı ye veya kaynat suyunu iç iyi gelir canım.Magnezyum kullanmıyosun canım sen aslında o bağırsaklarıda yumuşatıyo.
Ahh canım ya, sen de mi...
Kaç gündür ben de tam anlattığın gibiyim, çok rahatsızım.
Resmen kabız oldum ya...
Doktora sorarım diyordum, onu da unuttum.
Sürekli tuvaletim var gibi, ama 2-3 günde bir defa zar zor yapabiliyorum.
Kuru kayısı yiyip üstüne su içmeyi denedin mi?
kabızlık şikayeti olan arkadaşlar magnezyum çok iyi,.hemen kesiyo,..doktorunuz vermedimi,.genelde bu aylarda magnezyum tavsiye ediyolar..eğerki 3 günü geçerse tuvalete gitmeme olayı çokzor,.kayısı suyu falanda işe yaramıyo maalesef..çok zor bi durum..
cnm benim çok geçmiş olsun,diş ağrısını bilirim berbat bişi ben çok çektim dişten,Allahtan bebek düşündüğüm için tüm dişlerimi yeniledi kocam Allah yardımcın olsun ,inşallah bi an da geçer de 40 nız çıkana kadar ortaya çıkmaz sonra gidip çektirirsiniz
Benim doktorum verdi magnezyumu.
Ama ben herşeyi unuttuğum gibi, ilacı ne zaman içmem gerektiğini sormayı da unuttum.
Şimdi de iyice salak oldun demesin diye arayamıyorum, onun için de içmiyorum :kedi:
Siz ne zaman ve nasıl içiyorsunuz?
İçinde meyve suyu ya da su ile karıştırabilirsiniz yazıyordu, hangisi daha iyi?
Magnezyumum var ama kramp girince kullanmıştım tembellik işte unutuyor miğdem ilaç oldu walla habire iç nereye kadar yaaa....Yemekten sonra bebek miğdeme baskı yapınca ne yapacğımı şaşırıyorum 5 gün olmuştur çıkamadım tuvalete ama az önce zorladım walla çıktım....ne yapayım Kayısı bana yaramıyor ama magnezyumumu alıcam bundan sonra ...
magnezyum öğlen yada aksam alabilrisin demişti doktor sabah aldığında miğden yanabilr demişti.Suyla karıştırıp içmekte fayda var meyva suyu konsantreler le şekerini yükseltirsin
2.cisi eftelcim süper olmus yaa nası yapıcaz bunu ne almam gerek??
kızlar isim sordum kızçeme cvp versenize yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkese KOCAMAN BİR MERHABA.Umarım hepiniz iyisinizdir kızlar gerçi geçmişe şöyle bir baktım yaramazlık yok.
Yaa SELKİECİM sen çantayı hazırlamaya başlıycan demek ben daha bişeycik almadım yaa rahatmıyım neyim yaa.Yarın alıcaktık ondada görümcem doğum yapacak gene kaldı.Artık üç haftada bir kontrolümüz varya ocağın 15 gibi falan alıcam.Canım gerçi sen normal doğurucaksın şimdiden hazırlamanda normal ben sezeryan olucamya geniş geniş oturuyorum valla.Erken gelmeye kalkarsa bizim sıpa kızın zıbınlarını giyer artık.
ÇOK AFADERSİNİZ 1 saaten beri kıvranıyorum büyük tuvaletim var ama yapamıyorum.Meleğimin dünden beri hareketleri de az az söyle pat diye vurmuyor geçen aksam tekmeleri ve hareketleri kuvvetliydi...Bugün pantalon giydim otururken bütün düğmeler açık fermuar açık walla ....Şimdi var mesela tuvaletim tuvalete gittiğimde yok sinir oldum wallakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?