2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOK AFADERSİNİZ 1 saaten beri kıvranıyorum büyük tuvaletim var ama yapamıyorum.Meleğimin dünden beri hareketleri de az az söyle pat diye vurmuyor geçen aksam tekmeleri ve hareketleri kuvvetliydi...Bugün pantalon giydim otururken bütün düğmeler açık fermuar açık walla ....Şimdi var mesela tuvaletim tuvalete gittiğimde yok sinir oldum wallakötükedihüso

Ahh canım ya, sen de mi...
Kaç gündür ben de tam anlattığın gibiyim, çok rahatsızım.
Resmen kabız oldum ya...
Doktora sorarım diyordum, onu da unuttum.
Sürekli tuvaletim var gibi, ama 2-3 günde bir defa zar zor yapabiliyorum.
Kuru kayısı yiyip üstüne su içmeyi denedin mi?

PANCUBEN hemen kayısı suyu iç.Evdeysende kuru kayısı ye veya kaynat suyunu iç iyi gelir canım.Magnezyum kullanmıyosun canım sen aslında o bağırsaklarıda yumuşatıyo.

kabızlık şikayeti olan arkadaşlar magnezyum çok iyi,.hemen kesiyo,..doktorunuz vermedimi,.genelde bu aylarda magnezyum tavsiye ediyolar..eğerki 3 günü geçerse tuvalete gitmeme olayı çokzor,.kayısı suyu falanda işe yaramıyo maalesef..çok zor bi durum..

Benim doktorum verdi magnezyumu.
Ama ben herşeyi unuttuğum gibi, ilacı ne zaman içmem gerektiğini sormayı da unuttum.
Şimdi de iyice salak oldun demesin diye arayamıyorum, onun için de içmiyorum :kedi:
Siz ne zaman ve nasıl içiyorsunuz?
İçinde meyve suyu ya da su ile karıştırabilirsiniz yazıyordu, hangisi daha iyi?

Magnezyumum var ama kramp girince kullanmıştım tembellik işte unutuyor miğdem ilaç oldu walla habire iç nereye kadar yaaa....Yemekten sonra bebek miğdeme baskı yapınca ne yapacğımı şaşırıyorum 5 gün olmuştur çıkamadım tuvalete ama az önce zorladım walla çıktım....ne yapayım Kayısı bana yaramıyor ama magnezyumumu alıcam bundan sonra ...

PANCUBEN hemen kayısı suyu iç.Evdeysende kuru kayısı ye veya kaynat suyunu iç iyi gelir canım.Magnezyum kullanmıyosun canım sen aslında o bağırsaklarıda yumuşatıyo.

Ay inşallah nehircim ya allah sesini duysun yemek bile yiyemedim bi görsen halimi brokoli çorbası yapmıştım dün akşam sadece ondan bi tabak içtim 2 saat önce o yani..
sende sabahlamışsın bakıyorum allah kolaylık wersin hepimize wallakafamçokkarıştı

magnezyum öğlen yada aksam alabilrisin demişti doktor sabah aldığında miğden yanabilr demişti.Suyla karıştırıp içmekte fayda var meyva suyu konsantreler le şekerini yükseltirsin

Al benden de o kadar...
Mide ilacı, demir hapı, omega3, multivitamin, bir sürü ilaç içiyorum.
Doktor istersen eleviti bırak artık dedi ama karar veremedim.
Omega3 de şart değil, bir tek demiri ve reflü ilacını iç yeter diyor.
Ama ben bebeğime yarar diye bırakamıyorum öbürlerini de...

magnezyum öğlen yada aksam alabilrisin demişti doktor sabah aldığında miğden yanabilr demişti.Suyla karıştırıp içmekte fayda var meyva suyu konsantreler le şekerini yükseltirsin

Sapol Pancubenim.
Gel o zaman, yarın başlayalım magnezyuma...
Çatlıcaz yoksa kaydirigubbakcemile3

2.cisi eftelcim süper olmus yaa nası yapıcaz bunu ne almam gerek??

cnm yazim sana malzemelerii fiyatınıda yazim aklına yatarsa yaparsın..
2 adet köpük8 tl ...( denizlerde makarna diye kullanılan )
1 adet orkide çiçek 4 tl..
2 mt renkli inci 3 tl ..ben eminönünden almıştım 10 mt sini 3 tl ye
silikon tabancası,4 tl . silikon yapıştırıcı 5 adet 2.50 tl
1 adet et bebek 5 tl.
1 mt kokulu tül 1 tl.
bu kadar cnm malzemelerii

Eklentiler

• $Görüntü009.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 26
tünaydın arkadaşlar,sabah sekizde zar zor uyudum gecede kırk kere uyandım uyku pek yoktu yani bu gece,ancak uyanıp kahvaltı yapabildim,her yerim ağıyor valla özellikle sol taraf,
bu arada sizlere bişi danışmak istiyorum sizce derin ismi nasıl bu ismi kızçeme vermek istiyorum ama ilerde neden bu ismi verdin der mi,ifade şekillerinde sorun yaşar mı ya da biz zorlanır mıyız bu konuda kafam çok karışık sizce Derin ismi nasıl Derin GÖKSU olucak koyarsak

çnım bemn hazırlayaçağım çünkü.. hem normal doğum..hem ilk bebeğim erken geldi biraz,bundada hazırlıksız yakalanmak istemiyorum...

kızlar isim sordum kızçeme cvp versenize yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayatım derin ismi çok güzel kızım olsa benimde seçeneklerim arasında idi.ama ben anketindekilerden bereni de beğeniyorum.kararınız derin yönünde ise güzel bir seçim.

kızlar bu arada benim oğlumun ismide değişti galiba daha iyi bir seçenek olmadığı sürece ALP olacak sanırım.nasıllll???

çanım bende öyleydimde dr min yazdığı tüpü kullanınça rahatlatıyor..labelaks olması lazım ismi?bir sor istersen dr ne...

ya kızlar üzerimde bir buhran bir buhran alatamam,canım çok sıkılıyor bişi yok iken can sıkmayı çok iyi beceriri oldum bu hamilelikte herşey yavaş yavaş oluyor ben hala aptal gibi herşeyi kafya takıyorum ne salağım di mi,üç kuruşluk hayyat en çok istediğim şey bebeğim içimde dert arıyorum kendime sanırım offfffffffffffff
ne zaman doyar biz bu insanların gözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…