- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.661
tünaydın arkadaşlar,sabah sekizde zar zor uyudum gecede kırk kere uyandım uyku pek yoktu yani bu gece,ancak uyanıp kahvaltı yapabildim,her yerim ağıyor valla özellikle sol taraf,
bu arada sizlere bişi danışmak istiyorum sizce derin ismi nasıl bu ismi kızçeme vermek istiyorum ama ilerde neden bu ismi verdin der mi,ifade şekillerinde sorun yaşar mı ya da biz zorlanır mıyız bu konuda kafam çok karışık sizce Derin ismi nasıl Derin GÖKSU olucak koyarsak
çnım bemn hazırlayaçağım çünkü.. hem normal doğum..hem ilk bebeğim erken geldi biraz,bundada hazırlıksız yakalanmak istemiyorum...
hayatım derin ismi çok güzel kızım olsa benimde seçeneklerim arasında idi.ama ben anketindekilerden bereni de beğeniyorum.kararınız derin yönünde ise güzel bir seçim.
kızlar bu arada benim oğlumun ismide değişti galiba daha iyi bir seçenek olmadığı sürece ALP olacak sanırım.nasıllll???
Derin ismini ben de severim.
Bir de Deren'i severim ama siz eşin ve senin isimlerinle uyumlu diye Derin'i beğenmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam...
Gayet hoş bence...
Bende de var öyle bir korku. Bütün arkadaşlarım miyadından önce doğum yaptı, hazırlıksız olarak, ondan herhalde.
32. haftamda hazırlamayı düşünüyorum hastane çantamı, ne olur ne olmaz...
Alp'i biz de çok düşündük, hala düşünüyoruz :)
Doruk ve Alp arasındayız diyebilirim, ama Doruk azıcık daha önde gidiyor.
ALP çok güzel Yazcım...
Kimbilir belki de adaş olur bizim kuzular opuyorumnanaktan
Alp'i biz de çok düşündük, hala düşünüyoruz :)
Doruk ve Alp arasındayız diyebilirim, ama Doruk azıcık daha önde gidiyor.
ALP çok güzel Yazcım...
Kimbilir belki de adaş olur bizim kuzular opuyorumnanaktan
ilkim 36 haftasında geldi..1 ay vardı gelmesine daha..bundada herşeyim hazır zaten şu anda..o nedenle bunuda hazır edeyim diyorum ne olur ne olmaz...tam denilen tarihte gelmiyor zaten genelde bebekler...
benim doktorum normal yada sezeryan farketmez 38. hafta dolunca alırız diyor.bende çantamı 32 33 haftalık falan olunca hazırlarım diye düşünüyorum.
ilkim 36 haftasında geldi..1 ay vardı gelmesine daha..bundada herşeyim hazır zaten şu anda..o nedenle bunuda hazır edeyim diyorum ne olur ne olmaz...tam denilen tarihte gelmiyor zaten genelde bebekler...
eşim çok beğendi bosnacım bende olsun dedim zaten benimde hoşuma gitti.anlamı da güzel.benim eşim isim konusunda biraz kıll herşeyi beğenmiyor.dorukta çok güzel.
ayyy sende alp koy adaş olsun miniklerimizopuyorumnanaktan.
Belis]Belis 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com[/url]
kızlar alacağım beşik bu nasıl sizce
bana amcam getirecek alış fiyatından yatağı + bu kenar süsleri dahil hepsi 300 liraya alacak bana burda sadece beşiğin fiyatı var ve çok yüksek...
nasıl sizce ben b,r yaşına akdar oda almayacağım bir yaşına geldiğinde mevlam ksıemt ederse daha farklı bir oda döşeyeceğiz kızıma ... demiştim demin ya bide kızlar yatak konusunu nasıl yapacaksınız hangi marka alacaksınız beebğin rahatı için önemli değil mi ?
Belis]Belis 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com[/url]
bana amcam getirecek alış fiyatından yatağı + bu kenar süsleri dahil hepsi 300 liraya alacak bana burda sadece beşiğin fiyatı var ve çok yüksek...
nasıl sizce ben b,r yaşına akdar oda almayacağım bir yaşına geldiğinde mevlam ksıemt ederse daha farklı bir oda döşeyeceğiz kızıma ... demiştim demin ya bide kızlar yatak konusunu nasıl yapacaksınız hangi marka alacaksınız beebğin rahatı için önemli değil mi ?
benim doktorum normal yada sezeryan farketmez 38. hafta dolunca alırız diyor.bende çantamı 32 33 haftalık falan olunca hazırlarım diye düşünüyorum.
sizlerde beğendiğinize göre oğluşumun adı ALP oldu teyzeleri.
ayhhh kızlar çok heyacanlandım ocak anneleri 20 kişi olmuş doğum yapan.. demekki bizimde az kaldıı :kedi:laelaelaelaelae
Ayy benim doktor da, bebekler 36 haftadan itibaren her an doğabilir deyip duruyor zaten...
Erken doğum bile saymıyorlarmış o zaman.
Bak heyecan bastı şimdi kaydirigubbakcemile3
Benim eşim de öyle...
Bu ikisini beğendi ama kuzeninin eşinin ismi Alp diye biraz uzak duruyor.
Halbuki çocuğu en son 3 sene önce gördük :)
Hee, bi de bizimkinin başında kayınpederin ismi olacak: Harun.
Nüfusa yazdırmayalım diye biraz kulis yaptım ama yemedi.
Tek ismi Harun olmasın dedin, tamam dedim; Harun diye seslenmeyelim dedin, tamam dedim. Sen de benim bu isteğime tamam deyiver dedi, sesimi kesmek zorunda kaldım :)
cnm çok güzel bizde böyle büyüyen beşik sorduk.. 850 tl dedii iyiymiş seninki 300 tlye kaçırma derim..tabiki yatağı çok önemli ama ya benimde hiç bir bilgim yok yatak konusunda.kendi yatagımı bellonadan almıştım çok rahatımm keşke onu küçügünü bulabilsemde oğluşuma alsam.
tabii doğru söylüyorsun paşalar nezaman canları isterse ozaman geliyorlar.benim doktorumda 38. haftanın gelişim için yeterli olduğunu söylüyor bu haftadan sonra plesantanın görevleri zayıflıyormuş öyle dedi.bakalım son ay gelsinde bizde kesin karar vereceğiz doğum şekline.ama tabii benim tercihimde normal doğum hayırlısı.sançı gelinçe veya rahim açılmaya başlayınca durmuyor o doğum ne zaman gelirse o zaman doğuyor...38 hafta yeterli zaten...benim ilkimde sançım yoktu rahim açılmaya başlamıştı..tesdüf dr ye kontrole gittimde dr 2 gün içinde doğum olur dedi..2 gün sonra rahim daha çok açılmıştı ama sançı yoktu..suni sançı verdiler...
Benim eşim de öyle...
Bu ikisini beğendi ama kuzeninin eşinin ismi Alp diye biraz uzak duruyor.
Halbuki çocuğu en son 3 sene önce gördük :)
Hee, bi de bizimkinin başında kayınpederin ismi olacak: Harun.
Nüfusa yazdırmayalım diye biraz kulis yaptım ama yemedi.
Tek ismi Harun olmasın dedin, tamam dedim; Harun diye seslenmeyelim dedin, tamam dedim. Sen de benim bu isteğime tamam deyiver dedi, sesimi kesmek zorunda kaldım :)
selkie,canımcım biraz önce suni sancı verdiler bana demişsin,.suni sancının çok kötü bişey olduğunu duymuştum..doğrumudurkafamçokkarıştı CADIARZU CADIARZU:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?