- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.681
istikbal ve bellonada beşik yatakları olması lazım...
cnm çok güzel bizde böyle büyüyen beşik sorduk.. 850 tl dedii iyiymiş seninki 300 tlye kaçırma derim..tabiki yatağı çok önemli ama ya benimde hiç bir bilgim yok yatak konusunda.kendi yatagımı bellonadan almıştım çok rahatımm keşke onu küçügünü bulabilsemde oğluşuma alsam.
tabii doğru söylüyorsun paşalar nezaman canları isterse ozaman geliyorlar.benim doktorumda 38. haftanın gelişim için yeterli olduğunu söylüyor bu haftadan sonra plesantanın görevleri zayıflıyormuş öyle dedi.bakalım son ay gelsinde bizde kesin karar vereceğiz doğum şekline.ama tabii benim tercihimde normal doğum hayırlısı.
canım inanki harun kötü gelmiyor kulağa.daha ne isimler var dua et kayınpederin adı onlardan biri değilkaydirigubbakcemile3.harun diye seslenmedikleri sürece zorun yok demektir.
ama normal yatak var benim yatagım memoriy pedik, ondan bulmaya çalışıcağım...
İsmiyle yaşasın, Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin minik Alp'e ve hepimizin yavrusuna :)
Canım çok güzelmiş ve fiyatı da çok uygun bence...
Kaçırma derim...
Valla kalp atışlarım hızlandı :kedi:
Belis 70*180 Çal.Masalı Büyüyen Asansörlü Beşik | | Bebefix.com
kızlar alacağım beşik bu nasıl sizce
bana amcam getirecek alış fiyatından yatağı + bu kenar süsleri dahil hepsi 300 liraya alacak bana burda sadece beşiğin fiyatı var ve çok yüksek...
nasıl sizce ben b,r yaşına akdar oda almayacağım bir yaşına geldiğinde mevlam ksıemt ederse daha farklı bir oda döşeyeceğiz kızıma ...
canım benim beşik gelsin kurar resmini çekerim beğenirsen kataloğu sana gönderirim ordan sende seçersin aynı fiyata sanada verir herhalde nolcak sanki konuşurum ben bi bakalım :) önce ben alayım ben yerinde de gördüm mobilyası felanda çok güzel bide cinbinlik ekleyecek onun üstüne şöyle lillı çok tatlı oalcak sanırım :):):
Al benden de o kadar...
Mide ilacı, demir hapı, omega3, multivitamin, bir sürü ilaç içiyorum.
Doktor istersen eleviti bırak artık dedi ama karar veremedim.
Omega3 de şart değil, bir tek demiri ve reflü ilacını iç yeter diyor.
Ama ben bebeğime yarar diye bırakamıyorum öbürlerini de...
Sapol Pancubenim.
Gel o zaman, yarın başlayalım magnezyuma...
Çatlıcaz yoksa kaydirigubbakcemile3
.kızlar meraba.. çoktandır yazdıklarınızı girip okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden zira mantar mevzu tüm siddetiyle devam ediyor.. ara ara nefes alıyorum..uyku yok gece gündüz farkı kalmadı... işte böyle..
çok iyi olur cnm,tşk ederim:))
fty alıntı:
Seyyaltaner kullanıcısından alıntı
belis 70*180 çal.masalı büyüyen asansörlü beşik | | bebefix.com
kızlar alacağım beşik bu nasıl sizce
bana amcam getirecek alış fiyatından yatağı + bu kenar süsleri dahil hepsi 300 liraya alacak bana burda sadece beşiğin fiyatı var ve çok yüksek...
Nasıl sizce ben b,r yaşına akdar oda almayacağım bir yaşına geldiğinde mevlam ksıemt ederse daha farklı bir oda döşeyeceğiz kızıma ...
Guzelmis canim. Fiyati da sana uygun olcakmis super daha nolsun :)))) bebegini de saglikla icinde gorursun insallah.
seyyalç,iğim beşik çok güzel..hem fiyatıda çok uyguna geleçekmiş sana....
kızlar meraba.. çoktandır yazdıklarınızı girip okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden zira mantar mevzu tüm siddetiyle devam ediyor.. ara ara nefes alıyorum..uyku yok gece gündüz farkı kalmadı... işte böyle..
Gecelerin sultanı ne olcak bu haliniz sizin? DERİN ismi çok güzel DEREN GÖKSU da olabilir mesela SUDE GÖKSU ?
.
hoşgeldin cnm. geçmiş olsun..
hoş geldin canım çok geçmiş olsun ya bir an önce kurtulsan şu dertten ilaçalrda işe yaramıyor mu ?
hoşbulduk tatlım
yok canım yaramıyor yada söyle söyliyeyim geçirmiyor.. tuttumu migren gibi bende pes ettim artık...mafoldumben
saol canım sn tecrübelisin sne ansıl bir yatak almıştın bebğine ?
ya işler çok yoğun sürekli okuyamıyorum
youm yapan herkese teşekkrüelr :):):)
şu doğum izn doğum parası olayını sordum kızlar muhasebecime doğuma 8 hafta kala hastaneden aldığın izin belgesiyle bağkura gidiyormuşum her ay için asgari ücretin 3te 2si kadarı bana ödeniyormuş oda 450tl falan oluyor sanırım 12 haftaymış toplam izin süresi yani 4 ay ücret ödeniyormuş detayları belgeyi aldıktan sonra gidip bağkurdan öğrenmem gerekiormuş. umarım olur kızlar:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?