2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim beşik gelsin kurar resmini çekerim beğenirsen kataloğu sana gönderirim ordan sende seçersin aynı fiyata sanada verir herhalde nolcak sanki konuşurum ben bi bakalım :) önce ben alayım ben yerinde de gördüm mobilyası felanda çok güzel bide cinbinlik ekleyecek onun üstüne şöyle lillı çok tatlı oalcak sanırım :):):

evet 38 hafta bençede yeterli....plesentanın görevlerinin zayifladığını bend euymuştum o haftadan sonra...Allah hayırlısını versin..kolay olsun:...

saol canım yatak ta dahil bu fiyata ama sonuçta geliş fiyatına verecek bana ama yatağı görmedim sadece hani hiç şikayet almadım zaten yarı ortopedik oluyormuş bebk yatakalrı ama onu bi tam araştıracağım istikbal bellona sormak lazım kuzucum rahat uyusun :):)

guzelmis canim. fiyati da sana uygun olcakmis super daha nolsun :)))) bebegini de saglikla icinde gorursun insallah.

çok iyi olur cnm,tşk ederim:))

şu doğum izn doğum parası olayını sordum kızlar muhasebecime doğuma 8 hafta kala hastaneden aldığın izin belgesiyle bağkura gidiyormuşum her ay için asgari ücretin 3te 2si kadarı bana ödeniyormuş oda 450tl falan oluyor sanırım 12 haftaymış toplam izin süresi yani 4 ay ücret ödeniyormuş detayları belgeyi aldıktan sonra gidip bağkurdan öğrenmem gerekiormuş. umarım olur kızlar:lepi:

kızlar meraba.. çoktandır yazdıklarınızı girip okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden zira mantar mevzu tüm siddetiyle devam ediyor.. ara ara nefes alıyorum..uyku yok gece gündüz farkı kalmadı... işte böyle..

tamam bacım başlayalım ...........

çok iyi olur cnm,tşk ederim:))

ne demek şeekrim :):):)

aminc anım teşekkür ederim :):): Hepimiz inşallah...

hoş geldin canım çok geçmiş olsun ya bir an önce kurtulsan şu dertten ilaçalrda işe yaramıyor mu ?

hoşbulduk tatlım

yok canım yaramıyor yada söyle söyliyeyim geçirmiyor.. tuttumu migren gibi bende pes ettim artık...mafoldumben

dikkat et kendine Sebamed'in sabunları ve ıslak mendilleri var bunlar için ondan kullansan ve dikkat et çamaşırını hergün değiştirmen lazım maalesef kuru olmasına da dikkat et geçmiş olsun tekrardan

kokoş anne napıyosun kız allah senide güldürsün sabah sabah en feci anda kafam dagılsın diye girdim bi baktım göbüş iyi hoş maasallah dedim içimden sonra bi baktım bi daha bi baktım.. çok yasa sen emi...bayıldım ... halimde bi feci.. güleyimmi aglayayım mı sasırdım valla kızlar sizde bi bakın hasretin resmine sizinde dikkatinizi ceken bişey var mı??? on numara uzmanlık sorusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…