- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.701
dikkat et kendine Sebamed'in sabunları ve ıslak mendilleri var bunlar için ondan kullansan ve dikkat et çamaşırını hergün değiştirmen lazım maalesef kuru olmasına da dikkat et geçmiş olsun tekrardan
ASİNAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZ Ben sana çoktan yazdım ama sen görmedin sanırım .....lmaz: lmaz: lmaz: :enbuyukkk:
kokoş anne napıyosun kız allah senide güldürsün sabah sabah en feci anda kafam dagılsın diye girdim bi baktım göbüş iyi hoş maasallah dedim içimden sonra bi baktım bi daha bi baktım.. çok yasa sen emi...bayıldım ... halimde bi feci.. güleyimmi aglayayım mı sasırdım valla kızlar sizde bi bakın hasretin resmine sizinde dikkatinizi ceken bişey var mı??? on numara uzmanlık sorusu..
Eki Görüntüle 31819
KOKOŞ terlikler mi hahahahhahaaa:lepi::lepi: gördüm gördümmm
kokoş anne napıyosun kız allah senide güldürsün sabah sabah en feci anda kafam dagılsın diye girdim bi baktım göbüş iyi hoş maasallah dedim içimden sonra bi baktım bi daha bi baktım.. çok yasa sen emi...bayıldım ... halimde bi feci.. güleyimmi aglayayım mı sasırdım valla kızlar sizde bi bakın hasretin resmine sizinde dikkatinizi ceken bişey var mı??? on numara uzmanlık sorusu..
Eki Görüntüle 31819
hoşbulduk tatlım
yok canım yaramıyor yada söyle söyliyeyim geçirmiyor.. tuttumu migren gibi bende pes ettim artık...mafoldumben
terliklerrrrr :lepi: delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Eki Görüntüle 31819
:Saruboceq:zemuszemus
bulduğun yöntemi beğedim ama canım süpersin.. bende de oluyor ara sıra inşallah olmaz bi dha ama doğumdan sonra yaaşrsam deneyeceğim :):):) :lepi: ki inşallah öyle bi halim olmaz :Saruboceq::Saruboceq: çok zor mevlam sanada kolaylık verisn...
gelsede sorsak alta bunu giyen üste neler giyer ...biz ayaklarımızı zor görüyoruz ben prostatlı adamlar gibi geziyorum düz pofuduk terlikler ayagımda hatun kadın gibi kadın...
:Saruboceq:zemuszemus
bulduğun yöntemi beğedim ama canım süpersin.. bende de oluyor ara sıra inşallah olmaz bi dha ama doğumdan sonra yaaşrsam deneyeceğim :):):) :lepi: ki inşallah öyle bi halim olmaz :Saruboceq::Saruboceq: çok zor mevlam sanada kolaylık verisn...
walla aynen öyle ayaklar şiş bide şap şap bunlarla dolaşmak yaniii eee bunu bide sabahlığıda vardır şimdi sence var mıdır?:CüvCüv:
kız gözümde banu alkan gibi bi kadın canlandı saten gecelik askılı dantelli üzerine sabahlık satenden yakası terlik üzeri ötrişten bizimki yürüdükçe saten gecelik oynuyo saga sola..heralde bizimgibi pijama esofman altına giymiyodur hatun bunları dediğin gibi şiş ayaklarla .. gelsede bi sorsak..
kız gözümde banu alkan gibi bi kadın canlandı saten gecelik askılı dantelli üzerine sabahlık satenden yakası terlik üzeri ötrişten bizimki yürüdükçe saten gecelik oynuyo saga sola..heralde bizimgibi pijama esofman altına giymiyodur hatun bunları dediğin gibi şiş ayaklarla .. gelsede bi sorsak..
ee güzlelim hatun hala fantazi yaşıyor desene ne öyle biz gibim hele bide bende koca da yokkk oohhhh saldım iyice valla patik bilem giyiyorum :):): )
ayyy ne seksi oluyordur zilloş koca göbeği ile :):):)
hahahahaaaa alemsin walla hep istemişimdir kokoş terliği ayaklar 38 ,5 olunca bulamadım kendime göreee hele onların beyaz,kırmızı ve pembe tüyleri hihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy kızlar yıl sonu geliyoya işten başımızı kaldıramadık...
öğlen gecelik bakayım dedim bitane beğendim 69 lira dedi zürtük...yolacaktım saçını başını...bulacam 10-15 liraya.hastanede giydiğim geceliği dönüpte evde bidaha giyemem pahalı bişi almanın bi anlamı yooookkkkkk
aynen sekerim.. yapamıyoruz yapanıda doladık dilimize,,,
sekerim boşver sende al geç kalmış sayılmazsın lousa terligi yaparsın..
kızlar tırstım valla hatun gelip bizi yolmasın iyi kaynattık ...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?