2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat et kendine Sebamed'in sabunları ve ıslak mendilleri var bunlar için ondan kullansan ve dikkat et çamaşırını hergün değiştirmen lazım maalesef kuru olmasına da dikkat et geçmiş olsun tekrardan

saol canım ama onları çoktan geçtik artık.. camasır falanda yok artık sivil hayattayız her tuvalete giriş çıkış saç kurutma makinası tutup ile bebe pişik kremi sürüyorum..baska bişeyde kabul etmiyo zaten...çok saol ..

KOKOŞ terlikler mi hahahahhahaaa:lepi::lepi: gördüm gördümmm

terliklerrrrr :lepi: delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:Saruboceq:zemuszemus
hoşbulduk tatlım

yok canım yaramıyor yada söyle söyliyeyim geçirmiyor.. tuttumu migren gibi bende pes ettim artık...mafoldumben

bulduğun yöntemi beğedim ama canım süpersin.. bende de oluyor ara sıra inşallah olmaz bi dha ama doğumdan sonra yaaşrsam deneyeceğim :):):) :lepi: ki inşallah öyle bi halim olmaz :Saruboceq::Saruboceq: çok zor mevlam sanada kolaylık verisn...

terliklerden mi bahsediyorsun

saol canım allah kimseye yasatmasın..ama oldumuda çok zor benimkini antibiyotik yaptı.. vücut direncin düşmesin.. kuru tut pedleri kullanma sakın..çok sinsi. benim bünyede çok hassasmış ilaçlarada tepki verdi ondan bu hale geldi zaten doktorlarda çözümsüz artık yapacak bişey yok diyorlar en acısıda bu zaten.. hamilelik ellerini baglıyo.. yoksa agızdan alınan tek hapa bakıyomuş..napalım çekiyoruz artık..

gelsede sorsak alta bunu giyen üste neler giyer ...biz ayaklarımızı zor görüyoruz ben prostatlı adamlar gibi geziyorum düz pofuduk terlikler ayagımda hatun kadın gibi kadın...

walla aynen öyle ayaklar şiş bide şap şap bunlarla dolaşmak yaniii eee bunu bide sabahlığıda vardır şimdi sence var mıdır?:CüvCüv:

hasretin resminin can alıcı noktası terlikler tabikide:lepi:delikafadulden:teytey:

bu arada ben oğlumun kapı süsünü bitirdim en kısa zamanda kapıya takar çekerim resimlerini sonrada sizz canlarımla paylaşırımopuyorumnanaktan

walla aynen öyle ayaklar şiş bide şap şap bunlarla dolaşmak yaniii eee bunu bide sabahlığıda vardır şimdi sence var mıdır?:CüvCüv:

kız gözümde banu alkan gibi bi kadın canlandı saten gecelik askılı dantelli üzerine sabahlık satenden yakası terlik üzeri ötrişten bizimki yürüdükçe saten gecelik oynuyo saga sola..heralde bizimgibi pijama esofman altına giymiyodur hatun bunları dediğin gibi şiş ayaklarla .. gelsede bi sorsak..

ee güzlelim hatun hala fantazi yaşıyor desene ne öyle biz gibim hele bide bende koca da yokkk oohhhh saldım iyice valla patik bilem giyiyorum :):): )

ayyy ne seksi oluyordur zilloş koca göbeği ile :):):)

ayy kızlar yıl sonu geliyoya işten başımızı kaldıramadık...
öğlen gecelik bakayım dedim bitane beğendim 69 lira dedi zürtük...yolacaktım saçını başını...bulacam 10-15 liraya.hastanede giydiğim geceliği dönüpte evde bidaha giyemem pahalı bişi almanın bi anlamı yooookkkkkk

hahahahaaaa alemsin walla hep istemişimdir kokoş terliği ayaklar 38 ,5 olunca bulamadım kendime göreee hele onların beyaz,kırmızı ve pembe tüyleri hihoyyythihoyyythihoyyyt

ee güzlelim hatun hala fantazi yaşıyor desene ne öyle biz gibim hele bide bende koca da yokkk oohhhh saldım iyice valla patik bilem giyiyorum :):): )

ayyy ne seksi oluyordur zilloş koca göbeği ile :):):)

aynen sekerim.. yapamıyoruz yapanıda doladık dilimize,,,

hahahahaaaa alemsin walla hep istemişimdir kokoş terliği ayaklar 38 ,5 olunca bulamadım kendime göreee hele onların beyaz,kırmızı ve pembe tüyleri hihoyyythihoyyythihoyyyt

sekerim boşver sende al geç kalmış sayılmazsın lousa terligi yaparsın..
kızlar tırstım valla hatun gelip bizi yolmasın iyi kaynattık ...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bencede güzelini alır evde giyersin..yazık hastaneye

ne yolcak kızz ala ala ... ne güzel işte imrendik daha nolsun :):):): =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…