- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.721
Merhaba hanımlar, şükür size kavuştum yaa... ben doğum iznine ayrıldım, artık işe gitmiyorum, evdeyim, ve kaynanam hiç boş bırakmıyor sağolsun, ya o benim evde ya ben onun :))
Bunun dışında güzel haberlerimde var elbet, kızımın oda takımını aldık, kapı süsünü de yaptım, resmini çeker size de gösteririm, gecelik-sabahlık alışverişi de tamam, hastane valizimi de hazırladım, yaramaz bir durum yok bende, 27 haftalık iken 1110 gr. kızım, ocak ayının 15 ine kadar doktor kontorolum yok, kan uyuşmazlığı için iğnemi de oldum, keyfim yerinde anlayacağınız, umarım sizlerde iyisinizdir, 2 haftadır giremiyordum, geçmiş çok birikmiş okuyamadım kusura bakmayın :))
ayy kızlar yıl sonu geliyoya işten başımızı kaldıramadık...
öğlen gecelik bakayım dedim bitane beğendim 69 lira dedi zürtük...yolacaktım saçını başını...bulacam 10-15 liraya.hastanede giydiğim geceliği dönüpte evde bidaha giyemem pahalı bişi almanın bi anlamı yooookkkkkk
OHHH ne güzel maşallah hersey hazırlanmış canım yaaa darısı bizim başımıza evet evet resimleri de bekliyoruz....Maşallah kızına da:enbuyukkk:
Ben samanpazarından aldım dila, orayı tavsiye etmişlerdi, gerçekten de çok hesaplı oldu, gecelik-sabahlık-terlik toplam 70 lira verdim, sabahlığı sonra evde de giyerim, polardan ve sıcak tutar diye düşünüyorum, gecelikte kaliteli ama evde giyeceğimi sanmıyorum, gecelik olayı bana ters :))
Merhaba hanımlar, şükür size kavuştum yaa... ben doğum iznine ayrıldım, artık işe gitmiyorum, evdeyim, ve kaynanam hiç boş bırakmıyor sağolsun, ya o benim evde ya ben onun :))
Bunun dışında güzel haberlerimde var elbet, kızımın oda takımını aldık, kapı süsünü de yaptım, resmini çeker size de gösteririm, gecelik-sabahlık alışverişi de tamam, hastane valizimi de hazırladım, yaramaz bir durum yok bende, 27 haftalık iken 1110 gr. kızım, ocak ayının 15 ine kadar doktor kontorolum yok, kan uyuşmazlığı için iğnemi de oldum, keyfim yerinde anlayacağınız, umarım sizlerde iyisinizdir, 2 haftadır giremiyordum, geçmiş çok birikmiş okuyamadım kusura bakmayın :))
ne yolcak kızz ala ala ... ne güzel işte imrendik daha nolsun :):):): =)
Teşekkür ederim Pancuben, darısı sizlere olsun evet, kızlar bebek odasını babyhope marka aldık, çok hesaplıya geldi, içinizde düşünen varsa tavsiye ederim, herşey içinde (cibinlik, fırfırlı kenar korumalı uyku seti ve ortopedik yatak dahil) 800 tl ye maloldu, çok şirin görseniz, oda takımının renklerine uygun kapı süsü yaptım oda güzel oldu...
Teşekkür ederim Pancuben, darısı sizlere olsun evet, kızlar bebek odasını babyhope marka aldık, çok hesaplıya geldi, içinizde düşünen varsa tavsiye ederim, herşey içinde (cibinlik, fırfırlı kenar korumalı uyku seti ve ortopedik yatak dahil) 800 tl ye maloldu, çok şirin görseniz, oda takımının renklerine uygun kapı süsü yaptım oda güzel oldu...
maasallah minnoşuna ne güzel hersey bitmiş artık keyfine bak allah bozmasın..biraz erken mi ayrıldın dogum iznine doktor rapor mu verdi?
cnm aldıkların hayırlı olsun,sağlıkla kullanmak nasip olsun,iyi olmana sevindim hep böyle iyi olursunuz inşallah
kız sende mi bizimkinden aldın yoksa
egk de ondan almış
sağlıkla büyümeyi nasip etsin meleğin odasında.....EEE Ankara -İstanbula nazaran daha uygun bakalım hele izinime çıkayım EMİNÖNÜ yolları beni bekler ....Bebek odasını ilerleyen zamanlarda alıcaz büyük bir ihtimal ama beşik kesin alınacak park yatak istemiyorum.....Ocak 5 te kontrolüm var 31 haftalık olucaz Allah nasip ederse ve 32 haftadan sonra izin Ocak sonuna kadar çalışıp Şubat başı izin alıcam bu kesinde ....yani 1 ay daha dişimi sıkıcammmm
kız koysana resimlerini hadiiiii...
hoşgeldin simenaycım ne güzel haberlerle gelmişsin maşşallah kızına.iyi artık bol bol dinlen canım izinli olmanın keyfini çıkar.opuyorumnanaktan
te
Pancubenim, bu babyhope un fabrikası istanbulda, istersen sende alabilirsin ordan, sitesine girip inceleyin bir, alanlar çok memnunmuş, çok araştırdım ben, hem hesaplı hemde kullanışlı, BabyHope - Online
hadımköy 'walla şubat ayında orası felaket olur yerinde görmek en iyisi bakalım sağol canım tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun canımmmm
Hoşgeldin Simenay....
Nereden aldın odayı? ıçinde neler var?
jnm bizimkisi beyaz
bu arada net adresini koysana bakarız ordan yoksa biz anneler çatlarız hadi yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?