2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim hosgeldin. cok guzel haberlerle gelmissin. herseyini halletmissin ne guzel. artik bol bol dinlen arada gez. fotolarini en kisa zamanda bekliyoruz.
kizina da masallah bu arada :)))))

off kızlar bi içim sıkılıyo sormayın.evde yalnız kalmak istiyorum sabah 6da kalıyorum.öğleden sonra uyumak istiyorum,şakayla karışık laf sokuluyo filan.çookk bunaldım.şööle yalnız kalıp evimi çekip derlemek istiyorum.ooofff of

hani la katalog yazan yerden giriyorum mobilyalar çıkmıyor ki
sen senin odanın resmini tıklayarak ordaki adresi koysana sayfaya

http://www.babyhope.com.tr/images/moduler.pdf canım burdan bak o halde, inşallah görebilirsin, pdf şeklinde açılıyor belki ondan görememişsindir..

canim hosgeldin. cok guzel haberlerle gelmissin. herseyini halletmissin ne guzel. artik bol bol dinlen arada gez. fotolarini en kisa zamanda bekliyoruz.
kizina da masallah bu arada :)))))

Fty canım, hoşbuldum, teşekkür ederim iyi dileklerin için, fotoları koyacam en kısa zamanda tamam, öpüyorum çok :))

gelsede sorsak alta bunu giyen üste neler giyer ...biz ayaklarımızı zor görüyoruz ben prostatlı adamlar gibi geziyorum düz pofuduk terlikler ayagımda hatun kadın gibi kadın...

walla aynen öyle ayaklar şiş bide şap şap bunlarla dolaşmak yaniii eee bunu bide sabahlığıda vardır şimdi sence var mıdır?:CüvCüv:

ee güzlelim hatun hala fantazi yaşıyor desene ne öyle biz gibim hele bide bende koca da yokkk oohhhh saldım iyice valla patik bilem giyiyorum :):): )

ayyy ne seksi oluyordur zilloş koca göbeği ile :):):)

sen daha dur üstad bi gelsin alıcaz ayrıntıları ögrenecek cok seyimiz varlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

noluyo leeeeyyyn başka işiniz yokmu leeeeyyynn benim sexapalitemi doladınız diliğizezemuszemus ne war ulen ewet ewdede öle mini geceliklerle dolaşıorum dudağımdan kırmızı rujum eksik olmuyosositososito hergün ayrı bi hatun oluyom kırbacım we kelepçem elimden eksik olmuyonaniknanik:jeyyar:
şunlara bakın bee gidin bea kendi poponuzla makara yapın siz ama beko seni yedim bütün bunlar senin başından çıktı hadi leeenordan:mymeka:

Merhaba canlar a.s.
Bugün 100 gr şeker yüklememin sonucu çok iyi çıktı çok şükür hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için sizleri seviyorum biraz geçmişe bakayım

Merhaba canlar a.s.
Bugün 100 gr şeker yüklememin sonucu çok iyi çıktı çok şükür hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için sizleri seviyorum biraz geçmişe bakayım
cnm gözün aydın ,çok sevindim, bişey çıkmadığına...

hahhahaha ayyhh çok güldüm elinde kırbaçla kocanımı dövüyon ...delikafadulden:dance:

Son düzenleme:

tamam la aynısı işte
güle güle kullan cnm,hayırlı uğurlu olsun tekrar,kaynanan ile de bol bol sohbetler artıkkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba canlar a.s.

hadş gözün aydın şekerim çok şükür bak dedim sana tertemiz çıktı,inşallah herşey süpper gider artıkında üzülmesin cnm

kızlar bişi sorcam bu facebookta ada oyunu var onun adı ne ya
söyleyinde girim
bişiler ektim oyunun adını unuttum çürücekler şimdi
ingilizce ismi ne
ısland yazıyom çıkmıyor

Eftel ve asinaz teşekkürler canlar a.s. insan ister istemez korkuyor
ama benim doktoru keşfettim artık en kötü ihtimali göz önünde bulunduruyor

geçmişi okumaktan yoruldum bu arada -tatlicadiarzu-

uyku problemi bende de mevcut diyorum ki son uyumalarım şöyle uyusam bi ama yok yinede huzursuz ağrılı geceler bitmek bilmiyor :içelim:

benim oğlan kaburgalarıma baskı yapıyor sanırım rahat oturamıyorum da :roflol:

yatmayacağım oturmayağım ne yapacağım bu oğlanla benim işim zor olacak belli :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…