- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.741
BabyHope - Online burdan bakabilirsin canım, katalog yazan yerden gir.
Merhaba hanımlar, şükür size kavuştum yaa... ben doğum iznine ayrıldım, artık işe gitmiyorum, evdeyim, ve kaynanam hiç boş bırakmıyor sağolsun, ya o benim evde ya ben onun :))
Bunun dışında güzel haberlerimde var elbet, kızımın oda takımını aldık, kapı süsünü de yaptım, resmini çeker size de gösteririm, gecelik-sabahlık alışverişi de tamam, hastane valizimi de hazırladım, yaramaz bir durum yok bende, 27 haftalık iken 1110 gr. kızım, ocak ayının 15 ine kadar doktor kontorolum yok, kan uyuşmazlığı için iğnemi de oldum, keyfim yerinde anlayacağınız, umarım sizlerde iyisinizdir, 2 haftadır giremiyordum, geçmiş çok birikmiş okuyamadım kusura bakmayın :))
BEKOCUM ben bakar ama görmez şimdi gördüm mantar olayını çok geçmiş olsun canım diliyorum biran evvel geçer.
hani la katalog yazan yerden giriyorum mobilyalar çıkmıyor ki
sen senin odanın resmini tıklayarak ordaki adresi koysana sayfaya
canim hosgeldin. cok guzel haberlerle gelmissin. herseyini halletmissin ne guzel. artik bol bol dinlen arada gez. fotolarini en kisa zamanda bekliyoruz.
kizina da masallah bu arada :)))))
kokoş anne napıyosun kız allah senide güldürsün sabah sabah en feci anda kafam dagılsın diye girdim bi baktım göbüş iyi hoş maasallah dedim içimden sonra bi baktım bi daha bi baktım.. çok yasa sen emi...bayıldım ... halimde bi feci.. güleyimmi aglayayım mı sasırdım valla kızlar sizde bi bakın hasretin resmine sizinde dikkatinizi ceken bişey var mı??? on numara uzmanlık sorusu..
Eki Görüntüle 31819
gelsede sorsak alta bunu giyen üste neler giyer ...biz ayaklarımızı zor görüyoruz ben prostatlı adamlar gibi geziyorum düz pofuduk terlikler ayagımda hatun kadın gibi kadın...
walla aynen öyle ayaklar şiş bide şap şap bunlarla dolaşmak yaniii eee bunu bide sabahlığıda vardır şimdi sence var mıdır?:CüvCüv:
kız gözümde banu alkan gibi bi kadın canlandı saten gecelik askılı dantelli üzerine sabahlık satenden yakası terlik üzeri ötrişten bizimki yürüdükçe saten gecelik oynuyo saga sola..heralde bizimgibi pijama esofman altına giymiyodur hatun bunları dediğin gibi şiş ayaklarla .. gelsede bi sorsak..
ee güzlelim hatun hala fantazi yaşıyor desene ne öyle biz gibim hele bide bende koca da yokkk oohhhh saldım iyice valla patik bilem giyiyorum :):): )
ayyy ne seksi oluyordur zilloş koca göbeği ile :):):)
sen daha dur üstad bi gelsin alıcaz ayrıntıları ögrenecek cok seyimiz varlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
cnm gözün aydın ,çok sevindim, bişey çıkmadığına...Merhaba canlar a.s.
Bugün 100 gr şeker yüklememin sonucu çok iyi çıktı çok şükür hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için sizleri seviyorum biraz geçmişe bakayım
noluyo leeeeyyyn başka işiniz yokmu leeeeyyynn benim sexapalitemi doladınız diliğizezemuszemus ne war ulen ewet ewdede öle mini geceliklerle dolaşıorum dudağımdan kırmızı rujum eksik olmuyosositososito hergün ayrı bi hatun oluyom kırbacım we kelepçem elimden eksik olmuyonaniknanik:jeyyar:
şunlara bakın bee gidin bea kendi poponuzla makara yapın siz ama beko seni yedim bütün bunlar senin başından çıktı hadi leeenordan:mymeka:
http://www.babyhope.com.tr/images/moduler.pdf canım burdan bak o halde, inşallah görebilirsin, pdf şeklinde açılıyor belki ondan görememişsindir..
Fty canım, hoşbuldum, teşekkür ederim iyi dileklerin için, fotoları koyacam en kısa zamanda tamam, öpüyorum çok :))
noluyo leeeeyyyn başka işiniz yokmu leeeeyyynn benim sexapalitemi doladınız diliğizezemuszemus ne war ulen ewet ewdede öle mini geceliklerle dolaşıorum dudağımdan kırmızı rujum eksik olmuyosositososito hergün ayrı bi hatun oluyom kırbacım we kelepçem elimden eksik olmuyonaniknanik:jeyyar:
şunlara bakın bee gidin bea kendi poponuzla makara yapın siz ama beko seni yedim bütün bunlar senin başından çıktı hadi leeenordan:mymeka:
Merhaba canlar a.s.
Bugün 100 gr şeker yüklememin sonucu çok iyi çıktı çok şükür hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için sizleri seviyorum biraz geçmişe bakayım
cnm gözün aydın ,çok sevindim, bişey çıkmadığına...
hahhahaha ayyhh çok güldüm elinde kırbaçla kocanımı dövüyon ...delikafadulden:dance:
kızlar bişi sorcam bu facebookta ada oyunu var onun adı ne ya
söyleyinde girim
bişiler ektim oyunun adını unuttum çürücekler şimdi
ingilizce ismi ne
ısland yazıyom çıkmıyor
kızlar bişi sorcam bu facebookta ada oyunu var onun adı ne ya
söyleyinde girim
bişiler ektim oyunun adını unuttum çürücekler şimdi
ingilizce ismi ne
ısland yazıyom çıkmıyor
kız isim buldunmu bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?