- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.761
ingilizce ise bu var ekilen.. ben ekek eke yoruldum eşime havale ettim artık:))evet o muydu ya yeni giriyorum bu oyunlara
kızzzz EFTEL sen ilerde kızın olursa adını YAZGI koycakmışsın adaş olacağız kızçenle canımcımkaydirigubbakcemile5
ingilizce ise bu var ekilen.. ben ekek eke yoruldum eşime havale ettim artık:))
yazgı ve yağmur konusunda kararsızım, sen isminden memnunmusun, kızım memnun kalırmı acebaCADIARZUmalum zamani kızlarıı bişey beyenmezler :))
bu demek oluyorkiiii bebiş dönmüüüüüüşşşş:sm_cool::lepi:Eftel ve asinaz teşekkürler canlar a.s. insan ister istemez korkuyor
ama benim doktoru keşfettim artık en kötü ihtimali göz önünde bulunduruyor
geçmişi okumaktan yoruldum bu arada -tatlicadiarzu-
uyku problemi bende de mevcut diyorum ki son uyumalarım şöyle uyusam bi ama yok yinede huzursuz ağrılı geceler bitmek bilmiyor :içelim:
benim oğlan kaburgalarıma baskı yapıyor sanırım rahat oturamıyorum da :roflol:
yatmayacağım oturmayağım ne yapacağım bu oğlanla benim işim zor olacak belli :sm_confused:
artık döwermiyim naparım orasını bilmemcnm gözün aydın ,çok sevindim, bişey çıkmadığına...
hahhahaha ayyhh çok güldüm elinde kırbaçla kocanımı dövüyon ...delikafadulden:dance:
kesss uleeeeeen benle uğraşmayınnnnnyapar bu hasrettt ne de olsakaydirigubbakcemile3
selam kızlar..ya dün geceden beri bebegimin hareketlerini assagıdan hissediodum bu günde bana sancı vermeye basladı ama umursamadım kasıklarda degilde vajinaya sancı veriyo..aksam saatleri de hafif hafif kasılmalar oldu yarım saat arayla..yattım dinlendim biraz iyi sayılırım ama hala yukarlara cıktıgını syleyemem..assagıya baskı yapıo..biraz daha dewam etseydii acile gidicektim ..siz siz olun her an hazırlıklı olun kızlar ne zaman ne olacagı bu aylardan sonra inanın belli olmuyo..zaten biraz düşük taşıyosun bebegini demişti doktorum..insallah bi sorun yaşamam:Saruboceq:
doktorla görüşmedim selkiecim cok rahatsız etseydi beni gidicektim ama kasılmalar durdu su an dewam ederse gidicem zaten su anlık bi sorun yok gibi..sadece hala assaagıdan tepiklkiyofisfisfisdr ile görüştünmü canım....çok sık kasılmaların olmuş..yat dinlen bol..dr ilede görüş mutlaka....
doktorla görüşmedim selkiecim cok rahatsız etseydi beni gidicektim ama kasılmalar durdu su an dewam ederse gidicem zaten su anlık bi sorun yok gibi..sadece hala assaagıdan tepiklkiyofisfisfis
simdi yatıcam canım cünki basladı tekmelemeye gene alttan ben yatayım biraz fisfisfisaman canım sakın hareket etme..yere yatıp baçaklarını yukaru kaldır..altına yastık falan koy öyle 10-15 dakika dinlen...bebek yukarı çıkarmış...ama ihmal etme...dikkatli ol!
simdi yatıcam canım cünki basladı tekmelemeye gene alttan ben yatayım biraz fisfisfis
selam kızlar..ya dün geceden beri bebegimin hareketlerini assagıdan hissediodum bu günde bana sancı vermeye basladı ama umursamadım kasıklarda degilde vajinaya sancı veriyo..aksam saatleri de hafif hafif kasılmalar oldu yarım saat arayla..yattım dinlendim biraz iyi sayılırım ama hala yukarlara cıktıgını syleyemem..assagıya baskı yapıo..biraz daha dewam etseydii acile gidicektim ..siz siz olun her an hazırlıklı olun kızlar ne zaman ne olacagı bu aylardan sonra inanın belli olmuyo..zaten biraz düşük taşıyosun bebegini demişti doktorum..insallah bi sorun yaşamam:Saruboceq:
gayet memnunum tatlım hem öyle herkeste yok az duyuluyor.bizede bak valla bunu doğurdun birde kız yaptın ismini düşünüyoruz.bravooookaydirigubbakcemile3
ayyyy kızlar bugün benimde kızçem fazla hareket etmedi hele akşama doğru iyice korktum ama şükr 10 dakikadır kendine geldi ayy çok şükür ya
canımm cok sagol beni merak edip aradıgın ıcınnn canımsınnnopuyorumnanaktan
kızlar ben %90 hep aşşağıda hissediyorum benim kızçe hep aşlara vuruyır baştan beri öyleydi bu bi sorun mu ki,çok nadir göbek çevresinde hissediyorum
biraz daha yattım iyiyim galiba selkiecim ıslaklık olmadı ama dewam ederse yarın giderim artık..bide 5 dkda bi tuvaletim geliyodu simdi daha iyiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?