2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet o muydu ya yeni giriyorum bu oyunlara
ingilizce ise bu var ekilen.. ben ekek eke yoruldum eşime havale ettim artık:))
kızzzz EFTEL sen ilerde kızın olursa adını YAZGI koycakmışsın adaş olacağız kızçenle canımcımkaydirigubbakcemile5

yazgı ve yağmur konusunda kararsızım, sen isminden memnunmusun, kızım memnun kalırmı acebaCADIARZUmalum zamani kızlarıı bişey beyenmezler :))

gayet memnunum tatlım hem öyle herkeste yok az duyuluyor.bizede bak valla bunu doğurdun birde kız yaptın ismini düşünüyoruz.bravooookaydirigubbakcemile3

bu demek oluyorkiiii bebiş dönmüüüüüüşşşş:sm_cool::lepi:
cnm gözün aydın ,çok sevindim, bişey çıkmadığına...

hahhahaha ayyhh çok güldüm elinde kırbaçla kocanımı dövüyon ...delikafadulden:dance:
artık döwermiyim naparım orasını bilmem))
yapar bu hasrettt ne de olsakaydirigubbakcemile3
kesss uleeeeeen benle uğraşmayınnnnn

selam kızlar..ya dün geceden beri bebegimin hareketlerini assagıdan hissediodum bu günde bana sancı vermeye basladı ama umursamadım kasıklarda degilde vajinaya sancı veriyo..aksam saatleri de hafif hafif kasılmalar oldu yarım saat arayla..yattım dinlendim biraz iyi sayılırım ama hala yukarlara cıktıgını syleyemem..assagıya baskı yapıo..biraz daha dewam etseydii acile gidicektim ..siz siz olun her an hazırlıklı olun kızlar ne zaman ne olacagı bu aylardan sonra inanın belli olmuyo..zaten biraz düşük taşıyosun bebegini demişti doktorum..insallah bi sorun yaşamam:Saruboceq:

dr ile görüştünmü canım....çok sık kasılmaların olmuş..yat dinlen bol..dr ilede görüş mutlaka....

dr ile görüştünmü canım....çok sık kasılmaların olmuş..yat dinlen bol..dr ilede görüş mutlaka....
doktorla görüşmedim selkiecim cok rahatsız etseydi beni gidicektim ama kasılmalar durdu su an dewam ederse gidicem zaten su anlık bi sorun yok gibi..sadece hala assaagıdan tepiklkiyofisfisfis

doktorla görüşmedim selkiecim cok rahatsız etseydi beni gidicektim ama kasılmalar durdu su an dewam ederse gidicem zaten su anlık bi sorun yok gibi..sadece hala assaagıdan tepiklkiyofisfisfis

aman canım sakın hareket etme..yere yatıp baçaklarını yukaru kaldır..altına yastık falan koy öyle 10-15 dakika dinlen...bebek yukarı çıkarmış...ama ihmal etme...dikkatli ol!

iyi akşamlar kıslarra.s.
bugün annemdeydim yeni geldik heryerim ağrıyor geçmişi okudum biraz hızlı hızlı
herkes iyidir umarım şimdi uzanıcam biraz
oğlumda bugün maşallah çok hareketliydi neyse canlarım öpüyorum hepinizi çok çok yarın eşimin kardeşi gelicek 10 gün kadar kalır sanırım bu sürede ben fazla giremiycem siteye
hepinizi öpüyorum çok çok şimdilik opuyorumnanaktan

canım geçen haftalarda aynı sorunu bende yaşadım bende dktora gitmedim bekledim bi kaçgün hep yattım dinlendim sonra daha yukarıda hissetmeye başladım tabii ben sana bi örnek olmak için söylemiyorum yat dinlen ama dvm ederse doktoruna git yada ara en azından bilgilenirsin için rahat eder canım umarım bi sorunda yoktur stres yapma olurmu tatlımm

kızlar ben %90 hep aşşağıda hissediyorum benim kızçe hep aşlara vuruyır baştan beri öyleydi bu bi sorun mu ki,çok nadir göbek çevresinde hissediyorum

biraz daha yattım iyiyim galiba selkiecim ıslaklık olmadı ama dewam ederse yarın giderim artık..bide 5 dkda bi tuvaletim geliyodu simdi daha iyiyim..

kujucum bak içim daha rahatladı..insallah sıradan bi sancıdır dewam etmez bebişim cıkar yukarılara..assagıda cok rahatszlık weriyo cünki sagol canımm

kızlar ben %90 hep aşşağıda hissediyorum benim kızçe hep aşlara vuruyır baştan beri öyleydi bu bi sorun mu ki,çok nadir göbek çevresinde hissediyorum

yok canım sorun değil tabikide ,,,senin bebeğin daha doğum pozisyonuna girmemş olabilir o nedenle tekmelerini aşağıda hissedebilirsin...
biraz daha yattım iyiyim galiba selkiecim ıslaklık olmadı ama dewam ederse yarın giderim artık..bide 5 dkda bi tuvaletim geliyodu simdi daha iyiyim..

canım sancılarında karnında sertleşme olup olmadığınada dikkat et...doğum sancısında karında çok sertleşme olur.basketbol topu gibi olur..normal sancıda çok sertleşmez...sık tuvaletinin gelmeside bebeğin mesaneye baskı yapmasından kaynaklanır.......yat dinlen sen bol bol..tekrar geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…