- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.781
yok canım sorun değil tabikide ,,,senin bebeğin daha doğum pozisyonuna girmemş olabilir o nedenle tekmelerini aşağıda hissedebilirsin...
canım sancılarında karnında sertleşme olup olmadığınada dikkat et...doğum sancısında karında çok sertleşme olur.basketbol topu gibi olur..normal sancıda çok sertleşmez...sık tuvaletinin gelmeside bebeğin mesaneye baskı yapmasından kaynaklanır.......yat dinlen sen bol bol..tekrar geçmiş olsun....
tatlım benimkinin başı hamileiliğin başından beri aşşada
asinazcım benimkide canım basından beri başasagı duruyo kafasını gömüyo assagıya..zor görüntüluyo adamcagız basınıakannehir..zaten böyle dura dura beslenememiş benim yosmam iyi bi kilo alma diyetine girdim senin gibi bakalımmtatlım benimkinin başı hamileiliğin başından beri aşşada
fisfisfiscanım aslında sancı sırasında hep ona dikkat ettim sertleşme oluyonu diye gercekten oluyodu karnımda rahmim toplanıyo gibiydi..dewam etmez imnsallah yaa benimki erkenmigelicek neeefisfisfisfisfisfisyok canım sorun değil tabikide ,,,senin bebeğin daha doğum pozisyonuna girmemş olabilir o nedenle tekmelerini aşağıda hissedebilirsin...
canım sancılarında karnında sertleşme olup olmadığınada dikkat et...doğum sancısında karında çok sertleşme olur.basketbol topu gibi olur..normal sancıda çok sertleşmez...sık tuvaletinin gelmeside bebeğin mesaneye baskı yapmasından kaynaklanır.......yat dinlen sen bol bol..tekrar geçmiş olsun....
seninki demekki öyle rahat ediyor :))))))) en başından beri öyleyse... :))
asinazcım benimkide canım basından beri başasagı duruyo kafasını gömüyo assagıya..zor görüntüluyo adamcagız basınıakannehir..zaten böyle dura dura beslenememiş benim yosmam iyi bi kilo alma diyetine girdim senin gibi bakalımm
fisfisfiscanım aslında sancı sırasında hep ona dikkat ettim sertleşme oluyonu diye gercekten oluyodu karnımda rahmim toplanıyo gibiydi..dewam etmez imnsallah yaa benimki erkenmigelicek neeefisfisfisfisfisfis
en son gittiğimizde dr hnm çok güldürdü bizi ben yine mi başı aşşağıda dedim,dr da hemen gülerek benim sağ kasığıma hafiften bastırıp şuranda ne varsa annesi hiç burdan döndürmüyor başını,dötü ayakları kıpır kıprı ama orayı çok sevmiş senin kızçen dedi
insallah yalancı sancıdır bi daha olursa dr arayıp sorcamallah korusun..zamanında gelsin..ama sen yarın bi dr ni ara....sertleşme olduğunu söyle sancı esnasında..tekrar olmaz inşallah...yalancı sancıdır..bu haftalarda yalancı sancılar olurmuş...inşallah öyledir.....belki dr cihaza sokar seni..sancı durumunu ölçmek için....
canım ben genelde hersabah peynirli tost zeytin yani normal kahvaltı yapıorum süt içemiyorum sabah cay oluyo genelde ama senle benziyoruz cook erken kalkarsam 5 6 gibi ozaman süt içebiliorum biraz bu konuda eksik oldugum için belki beslenemedi bebikm..sütü gece gündüz içmeye basladım..ara ögünlerdede mutlaka meyve yiyorum..aksam üzeri cevizi sıkıstırıorum.annem sagolsun genelde o yapıo yakınımya ..aksamda mutlaka sebze salata yada yogurt yemeye calış..bakalım nekedar beslicez tombikleri..sen nası yapıosunkız hakikakten o yüzden iyi beslenemiyor bizim kızçeler desene,ben bu aya varya acayip besleniyorum inşallah yarar kızçeme,Allahtan hamur işi sevmiyorum,yemekelrin yanında bir dilim ekmek belki yiyorum böylece sadece bebeğim kilo alıcak inşallah,bu arada bir günlük beslenmen basıl jnm senin yazarsan sevinirim
fisfisfiscanım aslında sancı sırasında hep ona dikkat ettim sertleşme oluyonu diye gercekten oluyodu karnımda rahmim toplanıyo gibiydi..dewam etmez imnsallah yaa benimki erkenmigelicek neeefisfisfisfisfisfis
canım ben genelde hersabah peynirli tost zeytin yani normal kahvaltı yapıorum süt içemiyorum sabah cay oluyo genelde ama senle benziyoruz cook erken kalkarsam 5 6 gibi ozaman süt içebiliorum biraz bu konuda eksik oldugum için belki beslenemedi bebikm..sütü gece gündüz içmeye basladım..ara ögünlerdede mutlaka meyve yiyorum..aksam üzeri cevizi sıkıstırıorum.annem sagolsun genelde o yapıo yakınımya ..aksamda mutlaka sebze salata yada yogurt yemeye calış..bakalım nekedar beslicez tombikleri..sen nası yapıosun
kız sen niye doktorunu aramıyosun ne diye gidiyoruz ki doktora o zaman .. sancı gelince sırt üstü yatılarak sertleşme anlaşılırmış sırt üstüykende karnın ser ve dediğin toplanma o zaman oluyomu ona bak..
ebrucum sıkma canını umarım geçici bişeydir yarında dikkat et bakalım
nehir hnm bnmle ii uğraştınız bugün hadi bakalım, kocişim dışarda bugün ondan girdim o warken girmem genelde onla ilgilenmek daha çok hoşuma gidiyyyyaaa:1hug:
ebrucum sıkma canını umarım geçici bişeydir yarında dikkat et bakalım
nehir hnm bnmle ii uğraştınız bugün hadi bakalım, kocişim dışarda bugün ondan girdim o warken girmem genelde onla ilgilenmek daha çok hoşuma gidiyyyyaaa:1hug:
ooo kimler gelmişklava:
canım ben genelde hersabah peynirli tost zeytin yani normal kahvaltı yapıorum süt içemiyorum sabah cay oluyo genelde ama senle benziyoruz cook erken kalkarsam 5 6 gibi ozaman süt içebiliorum biraz bu konuda eksik oldugum için belki beslenemedi bebikm..sütü gece gündüz içmeye basladım..ara ögünlerdede mutlaka meyve yiyorum..aksam üzeri cevizi sıkıstırıorum.annem sagolsun genelde o yapıo yakınımya ..aksamda mutlaka sebze salata yada yogurt yemeye calış..bakalım nekedar beslicez tombikleri..sen nası yapıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?