- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.801
ebrucum sıkma canını umarım geçici bişeydir yarında dikkat et bakalım
nehir hnm bnmle ii uğraştınız bugün hadi bakalım, kocişim dışarda bugün ondan girdim o warken girmem genelde onla ilgilenmek daha çok hoşuma gidiyyyyaaa:1hug:
kız oklava yakıştımı simdi hiç senin eline askolsun ötrişler tüyler olmalıydı... tamam kızları ben kudurttum ama bak valla ben söyledim onlara bakın yapmayın oyabilir dedim ama ha babam gaz verdiler ben napıyımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi leynnnnnnnnnn üçkağatçı seni,ama boşver iyi oldu kokoş kızım bu
bi koca tutturmuş gidiyor hayatında kocadan başak bişi görmemiş psikolojik deli,yesinler senin aşkını maşşallah
opuyorumnanaktancanımcım zaman benim sancılar kasılmalar normal..içimi rahatlattın selkiecimılk gebeliklerde doğumdan bir-iki hafta önce, sonraki gebeliklerde doğumdan yaklaşık birkaç gün önce bebeğin başının doğum kanalına yerleşmesi üzerine rahmin yüksekliği 2-3 cm azalır. Bu durum gebe kadında rahatlama yaratır. Daha rahat nefes alıp verir. Mide ve bağırsak şikayetleri azalır. Bunun yanı sıra idrar torbasına basınç arttığı için sık idrara çıkılır.Hamileliğin 28. haftasından itibaren rahimde zaman zaman kasılmalar, sertleşmeler meydana gelir. Bunlar normaldir ve genellikle ağrısızdır. Bazen ağrılı olduğunda bunlara yalancı doğum ağrısı denir. Rahmin doğuma hazırlık yaptığı bu kasılma egzersizleri son haftalarda oldukça sıklaşır.
Doğumdan bir-iki gün önce hormon düzeyindeki değişiklik nedeniyle vücuttan su atılması ve iştah azalması meydana gelir. Bu nedenle 1-2 kg. kilo kaybı görülebilir.
Doğumun gerçekleşeceği gün vücutta doğumda kullanılmak üzere kullanılan enerjinin bir kısmı açığa çıkarılır. Birçok hamile kadın bu enerjiyi doğumda kullanmak yerine kendilerini zinde ve dinamik hissettikleri için temizlik, alışveriş, gezme gibi işlerde kullanır. Bu enerjinin amacı dışında kullanılması, gebe kadının doğumda kolay yorulmasına, doğumun zor ve uzun olmasına neden olabilir. Onun için gebelerin 38. haftadan itibaren kendilerini her zamankinden daha iyi ve zinde hissettiklerinde, bunun doğumun yaklaştığını belirten bir belirti olduğunu düşünüp, enerjiyi başka amaçla kullanmaları, aksine istirahat etmeleri ya da hafif işlerle oyalanmaları gerekir. Bazı gebelerde doğumdan bir-iki gün önce vücudun bağırsakları temizleme işleminden dolayı ishal meydana gelebilmektedir.
Ancak doğumun yaklaştığını gösteren bu belirtiler her gebe kadınca yaşanmayabilir ya da fark edilmeyebilir. Bu da normal sayılmaktadır.
Kaynak : meltemhastanesi.com
onun totoşunu yerim ben merak ediorum acaba bebiş geldikten sonra kocişime olan aşkım azalacakmı( neyse aşkım geldi kızlar mısır patlattım ona kendimede elma portakal mandalina armut yiyip yatcezz hepinize iyi geceler göbüşüme bakmayı unutmayın göbüşler topiğinde yeni koydum
opuyorumnanaktancanımcım zaman benim sancılar kasılmalar normal..içimi rahatlattın selkiecim
ye ye afiyet olsun,biz de pek severiz birbirimizi Rabbim bir ömür daim etsinonun totoşunu yerim ben merak ediorum acaba bebiş geldikten sonra kocişime olan aşkım azalacakmı( neyse aşkım geldi kızlar mısır patlattım ona kendimede elma portakal mandalina armut yiyip yatcezz hepinize iyi geceler göbüşüme bakmayı unutmayın göbüşler topiğinde yeni koydum
SELKİE ASİNAZ KIZLAr listeleriniz süperr ben ayrıntılı wemedim benim listemde hemen hemen aynı..neyse ben yattım kızzlar bi bakiim dedim en son muhaBBETE..ben anca yarın kendime gelirim heralde..dinleneyim..iyigeceler canlarım mucccccccccck
SELKİE ASİNAZ KIZLAr listeleriniz süperr ben ayrıntılı wemedim benim listemde hemen hemen aynı..neyse ben yattım kızzlar bi bakiim dedim en son muhaBBETE..ben anca yarın kendime gelirim heralde..dinleneyim..iyigeceler canlarım mucccccccccck
canım aslında çok güzel bir organizasyon ama ben yapacağımı sanmıyorum hatta yapmayacağım kesin.türkiyede pek bilinen birşey değil gerek yok diye düşünüyorum ben.tabii karar senin.
ben yapmayi dusunuyorum.
subatin ilk haftasi kismetse.
aslinda bunun orjinali anneye arkadaslari surpriz parti olarak yapiyor ama degistirip partiyi ben organize ediyorum.
benim organizasyon planip soyle; ev pembe balonlar ve cesitli pembe suslerle renklendirilecek.
gelenlerden pembe giyinilmesi rica edilecek.
gelenlere pembe kesede lavanta hediye edilecek.
seker hamurundan hamile temali pasta yaptirilacak.
gelen konuklarla oyunlar oynanacak. bunlar;
1- anne bir tuvalet kağıdı rulosu alıyor ve herkes annenin göbeğinin kaç tuvalet kağıdı parçasına tekabül ettiğini tahmin ediyor. En yakın söyleyen kişi kazanıyor.
2-Herkes annenin kaninin çapının ne kadar olduğunu tahmin edip, o uzunlukta bir parça ip keser. Herkes kestiğinde, ipleri birer birer karın çevresinde ölçerler. (Genellikle ipler o kadar büyük kesilir ki kesen kişi şaşırır, anne de karnını daha büyük hissetmeye başlar.) En çok yaklaşan oyunu kazanır.
3-alfabedeki tüm harfleri bir kağıda yanları boş kalacak şekilde yazmış..
A__________
B__________
C__________
gibi..
3 dk içersinde tüm harflerle başlayan bebek için kullanılan eşyaları bulmak gerekiyor..
en fazla esya bulan kazanir
gibi cesitli oyunlar. internetten baska oyunlarda bulabilirsiniz.
ben dogumdan once keyifli vakit gecirip, eglenmek icin bu organizasyonu yapmak istiyorum. resimleri paylasirim.
ben yapmayi dusunuyorum.
subatin ilk haftasi kismetse.
aslinda bunun orjinali anneye arkadaslari surpriz parti olarak yapiyor ama degistirip partiyi ben organize ediyorum.
benim organizasyon planip soyle; ev pembe balonlar ve cesitli pembe suslerle renklendirilecek.
gelenlerden pembe giyinilmesi rica edilecek.
gelenlere pembe kesede lavanta hediye edilecek.
seker hamurundan hamile temali pasta yaptirilacak.
gelen konuklarla oyunlar oynanacak. bunlar;
1- anne bir tuvalet kağıdı rulosu alıyor ve herkes annenin göbeğinin kaç tuvalet kağıdı parçasına tekabül ettiğini tahmin ediyor. En yakın söyleyen kişi kazanıyor.
2-Herkes annenin kaninin çapının ne kadar olduğunu tahmin edip, o uzunlukta bir parça ip keser. Herkes kestiğinde, ipleri birer birer karın çevresinde ölçerler. (Genellikle ipler o kadar büyük kesilir ki kesen kişi şaşırır, anne de karnını daha büyük hissetmeye başlar.) En çok yaklaşan oyunu kazanır.
3-alfabedeki tüm harfleri bir kağıda yanları boş kalacak şekilde yazmış..
A__________
B__________
C__________
gibi..
3 dk içersinde tüm harflerle başlayan bebek için kullanılan eşyaları bulmak gerekiyor..
en fazla esya bulan kazanir
gibi cesitli oyunlar. internetten baska oyunlarda bulabilirsiniz.
ben dogumdan once keyifli vakit gecirip, eglenmek icin bu organizasyonu yapmak istiyorum. resimleri paylasirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?