2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhhh sefamız olsun
sen göbikini çekerken kokoş terliklerini tam ekran koyarsan olacağı odur psikolojik deli

hadi leynnnnnnnnnn üçkağatçı seni,ama boşver iyi oldu kokoş kızım bu
bi koca tutturmuş gidiyor hayatında kocadan başak bişi görmemiş psikolojik deli,yesinler senin aşkını maşşallah

onun totoşunu yerim ben merak ediorum acaba bebiş geldikten sonra kocişime olan aşkım azalacakmı( neyse aşkım geldi kızlar mısır patlattım ona kendimede elma portakal mandalina armut yiyip yatcezz hepinize iyi geceler göbüşüme bakmayı unutmayın göbüşler topiğinde yeni koydum

opuyorumnanaktancanımcım zaman benim sancılar kasılmalar normal..içimi rahatlattın selkiecim

azalmaz ama bebek bambaşka bişey.......herşeyden daha değerli oluyor....iyi geceler canım...

ye ye afiyet olsun,biz de pek severiz birbirimizi Rabbim bir ömür daim etsin
ilk hamilelik zamanlarında kayınvalidem ben eim oturuyoruz
kayınvalidem artık bebek geliyor kocan senin pabucu dama atar dedi
eşimde kusura bakma anne eşim benim ilk bebeğim evimize ikinci bebeğimiz geliyor dedi,ilkler başkadır vs
kadın acaip oldu ama sevindi de oğlunun öyle demesine aslında
ama severeiz merak etme ,aşk olduktan sonra

SELKİE ASİNAZ KIZLAr listeleriniz süperr ben ayrıntılı wemedim benim listemde hemen hemen aynı..neyse ben yattım kızzlar bi bakiim dedim en son muhaBBETE..ben anca yarın kendime gelirim heralde..dinleneyim..iyigeceler canlarım mucccccccccck

benim dr çok kilo aldığım için verdi..ama ben çok uyamıyorum arada tatlı falan kaçırıyorum.. :)

canım aslında çok güzel bir organizasyon ama ben yapacağımı sanmıyorum hatta yapmayacağım kesin.türkiyede pek bilinen birşey değil gerek yok diye düşünüyorum ben.tabii karar senin.

ben yapmayi dusunuyorum.
subatin ilk haftasi kismetse.
aslinda bunun orjinali anneye arkadaslari surpriz parti olarak yapiyor ama degistirip partiyi ben organize ediyorum.
benim organizasyon planip soyle; ev pembe balonlar ve cesitli pembe suslerle renklendirilecek.
gelenlerden pembe giyinilmesi rica edilecek.
gelenlere pembe kesede lavanta hediye edilecek.
seker hamurundan hamile temali pasta yaptirilacak.
gelen konuklarla oyunlar oynanacak. bunlar;
1- anne bir tuvalet kağıdı rulosu alıyor ve herkes annenin göbeğinin kaç tuvalet kağıdı parçasına tekabül ettiğini tahmin ediyor. En yakın söyleyen kişi kazanıyor.
2-Herkes annenin kaninin çapının ne kadar olduğunu tahmin edip, o uzunlukta bir parça ip keser. Herkes kestiğinde, ipleri birer birer karın çevresinde ölçerler. (Genellikle ipler o kadar büyük kesilir ki kesen kişi şaşırır, anne de karnını daha büyük hissetmeye başlar.) En çok yaklaşan oyunu kazanır.
3-alfabedeki tüm harfleri bir kağıda yanları boş kalacak şekilde yazmış..

A__________

B__________

C__________

gibi..

3 dk içersinde tüm harflerle başlayan bebek için kullanılan eşyaları bulmak gerekiyor..
en fazla esya bulan kazanir
gibi cesitli oyunlar. internetten baska oyunlarda bulabilirsiniz.
ben dogumdan once keyifli vakit gecirip, eglenmek icin bu organizasyonu yapmak istiyorum. resimleri paylasirim.

bozkancım çok güzel fikir bence ben bile heyecanladım

gerçekten tasarladığın organizasyon çok hoş ve eğlenceli.umarım harika birgün geçirirsiniz.

günaydın güzel anneler ....

hepinize dün ki gibi güzel bir gün diliyorum....

şafak 23 turkbayragi :içelim:
dün ynurcuğum yoktu merak ediyorum onu umarım bugün gelir.. ve yoğunluktan girememiştir ....

günaydın tatlı annişlerr zemuszemus seyyalcim sana özel şafak günaydını canım :)))) dün fena griptim canım doktora gittim rapor verdi iki gün eve gelip bi yattım daha yeni ayılıyorum o kadar sakın sakın gelsin grip bulsun seni :gitme::gitme: biraz daha iyi gibiyim bugün bakalım boğazlar ve genzim kötü başka bişeyim yok şükür geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlarım,

Güzel, hayırlı cumalar diliyorum hepinize.

Biz dün geceyi yine uykusuz geçirdik, sabah da kalkamadık, işe geç kaldık :)
Ama sağolsunlar, kimse sesini çıkarmadı...
Şimdi geldim, kahvaltımı ettim, makyajmı yaptım, kaportayı düzelttim ama işe elimi süresim yok...

Ynurcum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin inşallah, dikkat et kendine...

günaydın annecikler
ynur we seyyal hadi az kaldı yediniz walla askerliği kocalar orda siz burda şafak sayıyosunuz allah kawuştursun demekte bize düşüyoopuyorumnanaktan
kulağımın ağrısı dün akşamdan beri geçti kızlar:Saruboceq: dişimde biraz şiş ama ağrı yapmıyor o tarafla bişey yemedğim sürece bende bu sabah çok iyiyim erkenden kalktım makyajımı yaptım saçlarımı güzelce topladım kokularımı süründüm we masama geçtim kocişim bi şahitlik için mahkemeye gidecek birazdan o gidince kendime dışardan kahwaltı tabağı sölicemcokacimcoook o bilmicek ama kızıyo dışardan yememe:jeyyar:

günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…