- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.821
günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:
günaydın tatlı annişlerr zemuszemus seyyalcim sana özel şafak günaydını canım :)))) dün fena griptim canım doktora gittim rapor verdi iki gün eve gelip bi yattım daha yeni ayılıyorum o kadar sakın sakın gelsin grip bulsun seni :gitme::gitme: biraz daha iyi gibiyim bugün bakalım boğazlar ve genzim kötü başka bişeyim yok şükür geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir görüşmek üzere opuyorumnanaktan
eseda günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden
hasret0587 günaydın annecikler
ynur we seyyal hadi az kaldı yediniz walla askerliği kocalar orda siz burda şafak sayıyosunuz allah kawuştursun demekte bize düşüyo
kulağımın ağrısı dün akşamdan beri geçti kızlar dişimde biraz şiş ama ağrı yapmıyor o tarafla bişey yemedğim sürece bende bu sabah çok iyiyim erkenden kalktım makyajımı yaptım saçlarımı güzelce topladım kokularımı süründüm we masama geçtim kocişim bi şahitlik için mahkemeye gidecek birazdan o gidince kendime dışardan kahwaltı tabağı sölicem o bilmicek ama kızıyo dışardan yememe
bosna Günaydın arkadaşlarım,
Güzel, hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
Biz dün geceyi yine uykusuz geçirdik, sabah da kalkamadık, işe geç kaldık :)
Ama sağolsunlar, kimse sesini çıkarmadı...
Şimdi geldim, kahvaltımı ettim, makyajmı yaptım, kaportayı düzelttim ama işe elimi süresim yok...
Ynurcum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin inşallah, dikkat et kendine...
Günaydın anneler,
Keyifler yerinderdir umarım. Ya bu şafaklar neden bu kadar azaldı birden. Bizim 78 gün var daha. :) KAçırdığım bir durum mu var? :)
Bu arada fark ettiniz mi bilmem domuz gribi haberleri artık çıkmıyor tv.de ve ben kendimi bomba gibi hissediyorum. :)))
ynur, geçmiş olsun arkdaşım...
Canım gözünaydın. Pek bişe kalmamış.. Nerde askerdi eşin??günaydın güzel anneler ....
hepinize dün ki gibi güzel bir gün diliyorum....
şafak 23 turkbayragi :içelim:
dün ynurcuğum yoktu merak ediyorum onu umarım bugün gelir.. ve yoğunluktan girememiştir ....
Gemiş olsun...İyice dinlen.. Bebeğe iyi bak..günaydın tatlı annişlerr zemuszemus seyyalcim sana özel şafak günaydını canım :)))) dün fena griptim canım doktora gittim rapor verdi iki gün eve gelip bi yattım daha yeni ayılıyorum o kadar sakın sakın gelsin grip bulsun seni :gitme::gitme: biraz daha iyi gibiyim bugün bakalım boğazlar ve genzim kötü başka bişeyim yok şükür geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Allah iyiliğini versin. delikafaduldenGünaydın arkadaşlarım,
Güzel, hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
Biz dün geceyi yine uykusuz geçirdik, sabah da kalkamadık, işe geç kaldık :)
Ama sağolsunlar, kimse sesini çıkarmadı...
Şimdi geldim, kahvaltımı ettim, makyajmı yaptım, kaportayı düzelttim ama işe elimi süresim yok...
Ynurcum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin inşallah, dikkat et kendine...
Sana da geçmiş olsun canım.. Ben uzun zamandır yoktum.. Haberim yok o yüzden. inşallah ciddi bişey yoktur.. mafoldumbengünaydın annecikler
ynur we seyyal hadi az kaldı yediniz walla askerliği kocalar orda siz burda şafak sayıyosunuz allah kawuştursun demekte bize düşüyoopuyorumnanaktan
kulağımın ağrısı dün akşamdan beri geçti kızlar:Saruboceq: dişimde biraz şiş ama ağrı yapmıyor o tarafla bişey yemedğim sürece bende bu sabah çok iyiyim erkenden kalktım makyajımı yaptım saçlarımı güzelce topladım kokularımı süründüm we masama geçtim kocişim bi şahitlik için mahkemeye gidecek birazdan o gidince kendime dışardan kahwaltı tabağı sölicemcokacimcoook o bilmicek ama kızıyo dışardan yememe:jeyyar:
günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:
Uzuuuun uzun aradan sonra günaydın herkese...
Okul yoğun gittiği için bu aralar pek olamadım buralarda.. Malum artık son sınavlar hazırlanıyo.. Notlar falan.. Okul bitiyo ama ben de bitiyorum...
Bu aradakim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama emzirme sütyeni aldım geçenlerde.. çok rahat geldi. Şimdi de internetten( internette daha ucuz) bi kaç tane daha alıyorum. malum lohusalıkta çok terlicekmişiz..
Canım gözünaydın. Pek bişe kalmamış.. Nerde askerdi eşin??
Gemiş olsun...İyice dinlen.. Bebeğe iyi bak..
Allah iyiliğini versin. delikafadulden
Sana da geçmiş olsun canım.. Ben uzun zamandır yoktum.. Haberim yok o yüzden. inşallah ciddi bişey yoktur.. mafoldumben
Hayırlısı olsun canım. Ben doğuma hazırlık kursuna katıldım,kursta hemşirenin ilk gün söylediği buydu. Kendinizi sezeryan ya da normal doğum diye şartlamayın demişti.. Bebek sağlıklı gelsin de önemli olan o..
Günaydın anneler,
Keyifler yerinderdir umarım. Ya bu şafaklar neden bu kadar azaldı birden. Bizim 78 gün var daha. :) KAçırdığım bir durum mu var? :)
Bu arada fark ettiniz mi bilmem domuz gribi haberleri artık çıkmıyor tv.de ve ben kendimi bomba gibi hissediyorum. :)))
Okul yoğun gittiği için bu aralar pek olamadım buralarda.. Malum artık son sınavlar hazırlanıyo.. Notlar falan.. Okul bitiyo ama ben de bitiyorum...
Bu aradakim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama emzirme sütyeni aldım geçenlerde.. çok rahat geldi. Şimdi de internetten( internette daha ucuz) bi kaç tane daha alıyorum. malum lohusalıkta çok terlicekmişiz..
[/B]
canım günaydın göbüşünü gördüm maşalllaaahh.....
sütyen yerine bir tanede atlet almayı dene emzirme atletleri çok daha kullanışlı oluyomuş...
Günaydın anneler,
Gemiş olsun...İyice dinlen.. Bebeğe iyi bak..
Allah iyiliğini versin. delikafadulden
Sana da geçmiş olsun canım.. Ben uzun zamandır yoktum.. Haberim yok o yüzden. inşallah ciddi bişey yoktur.. mafoldumben
Hayırlısı olsun canım. Ben doğuma hazırlık kursuna katıldım,kursta hemşirenin ilk gün söylediği buydu. Kendinizi sezeryan ya da normal doğum diye şartlamayın demişti.. Bebek sağlıklı gelsin de önemli olan o..
canım neyse az kaldı sık dişini burda hepimiz işelrden şikayetçiyiz ço kyoruluyoruz ve artık geceleri uymak ve sabhalrı uyanmak çok zor bir hal almaya başladı....
internette hangi siteden alıyorsun südyeni ?
eşim çanakkalede asker inşallah en geç 17 ocakta alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Günaydın canım,
Hayırdır nerden çıktı böyle, erkenden sezeryan?
Bir problem yoktur inşallah...
Sıkma canını, sağlıkla, hayırlısıyla doğsun bebişin, öenmli olan o...
Günaydın Canancım,
Sağlık Bakanlığı domuz gribinden ölenlerin sayısında belirgin bir artış ya da azalma olmadıkça, haber yayınlatmayacakmış artık. Olması gerektiği gibi yani... Ben de daha iyiyim o yüzden.
Valla şafaklara noldu ben de anlamıyorum, biz de 79'dayız hala...
Hoşgeldinnn...
Gözün aydın, az kalmış okulun bitmesine, ha gayret. Ve darısı başımıza tabi :)
Ben de bu haftasonu bakıcam emzirme sütyeni, artık rahat edemiyorum bu balenlilerle...
Benim doktorum da, ben ısrarla normal doğum dedikçe, kendini hazırla ama şartlandırma, daha çok erken diyor. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Günaydın canım,
Hayırdır nerden çıktı böyle, erkenden sezeryan?
Bir problem yoktur inşallah...
Sıkma canını, sağlıkla, hayırlısıyla doğsun bebişin, öenmli olan o...
erken değil bosnacım şubat 5 de 38 haftalık oluyorum yani bebiş zamanında alınacak
hepinize teşekkür arkadaşlar...yaa ben hiç sezeryan ama hayırlısı böyleymiş..ben hamileliğimin başında rahim ağzından ameliyat olmuştum o yüzden doktorum normal doğumun riskli olduğunu söylüyor...aman napalım oğluşum sağlıklı olsunda çok az kaldı çok heyecanlanmaya başladım...
günaydın annecikler;
Bugün benim için yoğun bir gün olucak Laboratuvarda işler karışmış düzenle düzenleyebilirsin stres yaniii birazdan raporlarımla aşağıya inicem gece mesai olmuştu hersey değişmiş .....
Dün gece biz çok rahat uyuduk dün kızımla resmen konuşarak tepkiler verdi bana çok hareketliydi kızım gözlerimiz doldu resmen eşimle beraber....Şimdiden çok özledim 5Ocakta kontrolümüz arada bir sağ tarafıma ağrı giriyor fazla ayakta kalmamak lazım bakalımmm....
Neyse görüşürüz yine öpüyoruz sizleriiii
günaydın annecikler;
Bugün benim için yoğun bir gün olucak Laboratuvarda işler karışmış düzenle düzenleyebilirsin stres yaniii birazdan raporlarımla aşağıya inicem gece mesai olmuştu hersey değişmiş .....
Dün gece biz çok rahat uyuduk dün kızımla resmen konuşarak tepkiler verdi bana çok hareketliydi kızım gözlerimiz doldu resmen eşimle beraber....Şimdiden çok özledim 5Ocakta kontrolümüz arada bir sağ tarafıma ağrı giriyor fazla ayakta kalmamak lazım bakalımmm....
Neyse görüşürüz yine öpüyoruz sizleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?