- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.841
Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin olsun haa sezeryan haa normal doğum önemli olan zaten senin sağlıklı olman ameliyatta olmuşsun normal doğum olursa riski var demekki iyileşmesi zor olur ....41 gün az kalmış yaaa hadi hayırlısı
Yakınmış da sana.. İnşallah hemen geçer zaman senin için de biran önce kavuşursunuz...
Bebeshop'un sitesinden bakıyorum canım. En uygunu o geldi bana... Burda çok seçenek olmadığı için mağazalar çok kazık.. Ben de internetten almaya karar verdim...
Bu arada hamile kilotu kullanıyo musunuz arkadaşlar??? Hangi markanınkini önerirsiniz? Ondan da sipariş vercem de..
Atlet yazıcaktım yanlışlık olmuş... kaydirigubbakcemile3
ewt cnm ben önermiştim atletleri gerçekten çok rahat bebefoxunkini aldım ben içten destekli olanı sütyensiz giyebiliosun we uzun belini falan baya örtüyo malıda çok iyi pamuklu bnce sütyenden daha kullanışlı olur ilk zamanlar için
Öyleymiş canım. Başka topiklerden de araştırdım. Atleti sütyenden çok kullanmışlar..
Biraz önce de sordum ama Seyyaltanerden başkası cvp vermedi...
Hamile kilodu kullanan yok muuu????
Yakınmış da sana.. İnşallah hemen geçer zaman senin için de biran önce kavuşursunuz...
Bebeshop'un sitesinden bakıyorum canım. En uygunu o geldi bana... Burda çok seçenek olmadığı için mağazalar çok kazık.. Ben de internetten almaya karar verdim...
Bu arada hamile kilotu kullanıyo musunuz arkadaşlar??? Hangi markanınkini önerirsiniz? Ondan da sipariş vercem de..
erken değil bosnacım şubat 5 de 38 haftalık oluyorum yani bebiş zamanında alınacak
günaydın güzel anneler ....
hepinize dün ki gibi güzel bir gün diliyorum....
şafak 23 turkbayragi :içelim:
dün ynurcuğum yoktu merak ediyorum onu umarım bugün gelir.. ve yoğunluktan girememiştir ....
günaydın tatlı annişlerr zemuszemus seyyalcim sana özel şafak günaydını canım :)))) dün fena griptim canım doktora gittim rapor verdi iki gün eve gelip bi yattım daha yeni ayılıyorum o kadar sakın sakın gelsin grip bulsun seni :gitme::gitme: biraz daha iyi gibiyim bugün bakalım boğazlar ve genzim kötü başka bişeyim yok şükür geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir görüşmek üzere opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlarım,
Güzel, hayırlı cumalar diliyorum hepinize.
Biz dün geceyi yine uykusuz geçirdik, sabah da kalkamadık, işe geç kaldık :)
Ama sağolsunlar, kimse sesini çıkarmadı...
Şimdi geldim, kahvaltımı ettim, makyajmı yaptım, kaportayı düzelttim ama işe elimi süresim yok...
Ynurcum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin inşallah, dikkat et kendine...
canım hayırlısı olsun bende sezeryan istemiyorum anlıyorum seni ama mecbursak yapacak bişeyde yok bebişler iyi olsun Allah yardımcımız olsun az kalmış sanada sağsalim al bebişini kucağına inşallahgünaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:
Canım ben düşük belli normal çamaşır kullanıyorum.
Gerçi artık belleri epey düşük kalıyor ama o yüksek belli hamile külotları ile hiç rahat edemedim.
Bunların içine uzun atlet tepiştiriveriyorum, çok rahatım...
ebu maternity den sipariş verdim kapıda ödüyorsun kolay oluyor ve de çok da memnunum datlum
bu arada herkese günaydıın hihoyyyt
Biraz önce de sordum ama Seyyaltanerden başkası cvp vermedi...
Hamile kilodu kullanan yok muuu????
oda neymiş yawww kocaman babanne donları gibi sen sorsana g-string giyen yokmu diedelikafaduldennaniknanik
Canım senin zamanın gelmişşşş :)
Ben yanlış hatırladım demek ki.
Hayırlısı olsun, allah sağlıkla kavuştursun bebişine...
Hasret, Frambuaz, kaşla göz arasında emzirme atleti siparişi verdirdiniz valla bana :)
Teşekkürler tavsiyeleriniz için...
1 tane sipariş ettim, Bebefox'un, deneme amaçlı.
İnşallah çabuk gelir de ben de bu cendereden kurtulurum :)
oda neymiş yawww kocaman babanne donları gibi sen sorsana g-string giyen yokmu diedelikafaduldennaniknanik
hepinize günaydın güzeller ve hayırlı cumalara.s.
10 gün sizden ayrı kalıcam :gitme:eşimin kardeşi geliyor bize arada bi uğrayabilirim belki
dün gece iki bacağıma birden çok feci kramp girdi bir an belden aşağım tutmuyor gibi oldum o acıya uyandım korkar oldum ayaklarımı uzatmaya
oğlumda beni uyutmuyor artık bütün gün tepindi gece de aynı hız dvm etti maşallah bi ara sabaha karşı uyuduk birlikte sonra ben wc için kalkınca oda uyandı şimdide yine dvm ediyor
günaydın canım sende bendensin uykusuz neyse alıştırma oluyor bize sanırım [/B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?