2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun...az kaldı walla heralde topicte ilk doğuran ben olucam

cnım yaa oralarda çok pahalıdır eminim ama ben burda ümraniyeden aldım bir tanes,ini 3,50 krş. en rahatı o idi markası felan yok :):):) dieğrlerinide 4 liradn aldım NBB markası ama onlarda rahat....

kızlar bugün benim üzerimde acayip bir asabiyet var anlamdım neden aboneler neden bağırıyorsun felan diyrolar ama inanın elimde olamdna yapıyorum off ben bi çıkıp hava alayım en iyisi hayırdır inşalalh böyle içim de bi balon şişiyor sanki....

Atlet yazıcaktım yanlışlık olmuş... kaydirigubbakcemile3

ewt cnm ben önermiştim atletleri gerçekten çok rahat bebefoxunkini aldım ben içten destekli olanı sütyensiz giyebiliosun we uzun belini falan baya örtüyo malıda çok iyi pamuklu bnce sütyenden daha kullanışlı olur ilk zamanlar için

Öyleymiş canım. Başka topiklerden de araştırdım. Atleti sütyenden çok kullanmışlar..

erken değil bosnacım şubat 5 de 38 haftalık oluyorum yani bebiş zamanında alınacak[/QUOTE]

Canım senin zamanın gelmişşşş :)
Ben yanlış hatırladım demek ki.
Hayırlısı olsun, allah sağlıkla kavuştursun bebişine...

Öyleymiş canım. Başka topiklerden de araştırdım. Atleti sütyenden çok kullanmışlar..

Hasret, Frambuaz, kaşla göz arasında emzirme atleti siparişi verdirdiniz valla bana :)
Teşekkürler tavsiyeleriniz için...
1 tane sipariş ettim, Bebefox'un, deneme amaçlı.
İnşallah çabuk gelir de ben de bu cendereden kurtulurum :)

Biraz önce de sordum ama Seyyaltanerden başkası cvp vermedi...
Hamile kilodu kullanan yok muuu????

Canım ben düşük belli normal çamaşır kullanıyorum.
Gerçi artık belleri epey düşük kalıyor ama o yüksek belli hamile külotları ile hiç rahat edemedim.
Bunların içine uzun atlet tepiştiriveriyorum, çok rahatım...

ebu maternity den sipariş verdim kapıda ödüyorsun kolay oluyor ve de çok da memnunum datlum
bu arada herkese günaydıın hihoyyyt

günaydın herkese ve hayırlı cumalaropuyorumnanaktan.
geceleri kesintisiz uyuyamıyorum ben artık mutlaka 4-5 efa uyanıyorum buda uykumu alamama sebep oluyor mirmirmirmir.
YNUR geçmiş olsun canım.
ESEDA çok azkalmış seninde.hayırlısı böyleymiş demekki takma kafana.

erken değil bosnacım şubat 5 de 38 haftalık oluyorum yani bebiş zamanında alınacak

Canım senin zamanın gelmişşşş :)
Ben yanlış hatırladım demek ki.
Hayırlısı olsun, allah sağlıkla kavuştursun bebişine...

Hasret, Frambuaz, kaşla göz arasında emzirme atleti siparişi verdirdiniz valla bana :)
Teşekkürler tavsiyeleriniz için...
1 tane sipariş ettim, Bebefox'un, deneme amaçlı.
İnşallah çabuk gelir de ben de bu cendereden kurtulurum :)[/QUOTE]

iyi yaptın cnm içten destekliden sipariş etseydin yani önü v yaka görünümlü değil biraz daha oval gelio.
güle güle kullanvereliniortak

hepinize günaydın güzeller ve hayırlı cumalara.s.
10 gün sizden ayrı kalıcam :gitme:eşimin kardeşi geliyor bize arada bi uğrayabilirim belki
dün gece iki bacağıma birden çok feci kramp girdi bir an belden aşağım tutmuyor gibi oldum o acıya uyandım korkar oldum ayaklarımı uzatmaya
oğlumda beni uyutmuyor artık bütün gün tepindi gece de aynı hız dvm etti maşallah bi ara sabaha karşı uyuduk birlikte sonra ben wc için kalkınca oda uyandı şimdide yine dvm ediyor

günaydın güzel anneler ....

hepinize dün ki gibi güzel bir gün diliyorum....

şafak 23 turkbayragi :içelim:
dün ynurcuğum yoktu merak ediyorum onu umarım bugün gelir.. ve yoğunluktan girememiştir ....

şafak iyice azaldı kıslar ne güzel geçsin biran önce günler kavuşun kocişlerinize
ynurcum geçmiş olsun canım dinlen dikkat et kendine

günaydın canım sende bendensin uykusuz neyse alıştırma oluyor bize sanırım

günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:
canım hayırlısı olsun bende sezeryan istemiyorum anlıyorum seni ama mecbursak yapacak bişeyde yok bebişler iyi olsun Allah yardımcımız olsun az kalmış sanada sağsalim al bebişini kucağına inşallah

ebu maternity den sipariş verdim kapıda ödüyorsun kolay oluyor ve de çok da memnunum datlum
bu arada herkese günaydıın hihoyyyt

Önerileriniz için teşekkürler..
Bana da o yüksek beller hiç giyilmeyecek gibi geliyor ama doğumdan sonra rahat oluyormuş diye duydum.

iyi yaptın cnm içten destekliden sipariş etseydin yani önü v yaka görünümlü değil biraz daha oval gelio.
güle güle kullanvereliniortak
[/QUOTE]

Hasret ben de iki tane istiyorum...
Nereden alayım?
Rengi nasıl olsun?
Bana bulur musun?

Sabah benim de iki bacağıma birden kramp girdi.
Ayaklarımı bilekten yukarı doğru kıvırıp, öyle tuttum bir süre.
Sonra geçti...
Kuzular fena halde kıpırdak oldular, ne gecemiz var ne gündüzümüz, sürekli tepiniyor :)
Doğunca da böyle olurlarsa diye tırsmamız lazım mı acaba kaydirigubbakcemile3

oda neymiş yawww kocaman babanne donları gibi sen sorsana g-string giyen yokmu diedelikafaduldennaniknanik

Kız hala mı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…