- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.861
iyi yaptın cnm içten destekliden sipariş etseydin yani önü v yaka görünümlü değil biraz daha oval gelio.
güle güle kullanvereliniortak
Hayırlı Cumalar herkese
nasılsınız kızlar
bende hamile kilodu değilde xxl kilot ve xl atlet aldım giyiyorum her ay kilotlar küöük geldi 3le başladık 6 noya çıktık
bende ösonra emzşrme sütyeni bakmaya gidecektim atlet dahamı iyi ondanmı alayım bana kalırsada sütyeni aç atleti aç zor gibi atlet daha mantıklı arkadaş sütyen takmazsan sarkar dedi emzirme atleti takviyelimi acaba
bu arada annannemşz battaniye ördü bende süsledim ama süslemesem daha güzeldi galiba
bence çok hoş olmuş canım güle güle uyut bebişini
bu atlet meselesini iyi dedin desteklimi sarkmayalım sonra hakkatennnkaydirigubbakcemile5
sen eveeeeeeeet diyeceksin dimi?sırnaşık şeylaelaelaelaelae
hasret sen doğumdan sonra hastanede de bunlardan giyersin artık g-stringinin üstüne....
[ımg][ımg]http://img705.imageshack.us/img705/7434/104105.jpg[/ımg][/ımg]
Merhaba canlar a.s.
Bugün 100 gr şeker yüklememin sonucu çok iyi çıktı çok şükür hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için sizleri seviyorum biraz geçmişe bakayım
selam kızlar..ya dün geceden beri bebegimin hareketlerini assagıdan hissediodum bu günde bana sancı vermeye basladı ama umursamadım kasıklarda degilde vajinaya sancı veriyo..aksam saatleri de hafif hafif kasılmalar oldu yarım saat arayla..yattım dinlendim biraz iyi sayılırım ama hala yukarlara cıktıgını syleyemem..assagıya baskı yapıo..biraz daha dewam etseydii acile gidicektim ..siz siz olun her an hazırlıklı olun kızlar ne zaman ne olacagı bu aylardan sonra inanın belli olmuyo..zaten biraz düşük taşıyosun bebegini demişti doktorum..insallah bi sorun yaşamam:Saruboceq:
günaydın güzel anneler ....
hepinize dün ki gibi güzel bir gün diliyorum....
şafak 23 turkbayragi :içelim:
dün ynurcuğum yoktu merak ediyorum onu umarım bugün gelir.. ve yoğunluktan girememiştir ....
günaydın tatlı annişlerr zemuszemus seyyalcim sana özel şafak günaydını canım :)))) dün fena griptim canım doktora gittim rapor verdi iki gün eve gelip bi yattım daha yeni ayılıyorum o kadar sakın sakın gelsin grip bulsun seni :gitme::gitme: biraz daha iyi gibiyim bugün bakalım boğazlar ve genzim kötü başka bişeyim yok şükür geçmişi çok okuyamadım umarım herkes iyidir görüşmek üzere opuyorumnanaktan
günaydın annecikler
ynur we seyyal hadi az kaldı yediniz walla askerliği kocalar orda siz burda şafak sayıyosunuz allah kawuştursun demekte bize düşüyoopuyorumnanaktan
kulağımın ağrısı dün akşamdan beri geçti kızlar:Saruboceq: dişimde biraz şiş ama ağrı yapmıyor o tarafla bişey yemedğim sürece bende bu sabah çok iyiyim erkenden kalktım makyajımı yaptım saçlarımı güzelce topladım kokularımı süründüm we masama geçtim kocişim bi şahitlik için mahkemeye gidecek birazdan o gidince kendime dışardan kahwaltı tabağı sölicemcokacimcoook o bilmicek ama kızıyo dışardan yememe:jeyyar:
günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:
kızlar bugün benim üzerimde acayip bir asabiyet var anlamdım neden aboneler neden bağırıyorsun felan diyrolar ama inanın elimde olamdna yapıyorum off ben bi çıkıp hava alayım en iyisi hayırdır inşalalh böyle içim de bi balon şişiyor sanki....
Hayırlı Cumalar herkese
nasılsınız kızlar
bende hamile kilodu değilde xxl kilot ve xl atlet aldım giyiyorum her ay kilotlar küöük geldi 3le başladık 6 noya çıktık
bende ösonra emzşrme sütyeni bakmaya gidecektim atlet dahamı iyi ondanmı alayım bana kalırsada sütyeni aç atleti aç zor gibi atlet daha mantıklı arkadaş sütyen takmazsan sarkar dedi emzirme atleti takviyelimi acaba
bu arada annannemşz battaniye ördü bende süsledim ama süslemesem daha güzeldi galiba
Çok güzel battaniye güle güle kullanın bende haftasonu arkası için elyaf alıcam sonra kumaş ve diktiricem bitsin çekerim fotografınıHayırlı Cumalar herkese
nasılsınız kızlar
Walla ben sütyen takmıyorum 3 günden beri göğüs yokki neye takayım fazla da büyümedi ve sütyen taktığımda nefesim daralıyor atlet en iyisi
ben bundan kullanıyorum 3 renk almıştım çok rahat hem meleğimde üşümüyor çok iyi sarıyor....
saol canım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun...az kaldı walla heralde topicte ilk doğuran ben olucam
Canım battaniye gerçekten çok güzelmiş. Çok emek harcanmış belli. Güle güle kullansın bebeğin..
Benim aldığım atlet de bu:
iyi yaptın cnm içten destekliden sipariş etseydin yani önü v yaka görünümlü değil biraz daha oval gelio.
güle güle kullanvereliniortak
Onun için kimse cevap vermedi demek!!!
Kokoş hamileler sizi!!! lülülülülülü
merhaba arkadaşlar
naılsınız? biz bu sabah doktordaydık...benim cadı büyümüşş maşallah 40cm-1400gr...çok şükür her şey yolunda...yalnız sanki babasına benziyor gitgide delikafadulden nasıl görüneceğini hala bilemiyorum!!!!!
gğnaydın janlarım,bu gece kabus gibi bir geceydi,yatağa girdim uyumak için ve sabah 4-5 gibi anca uyudum,eşim ile tekrar kalktım bişiler atışdırdım 7 ye doğru tekrar zorla uyudum yeni uayndım,ama anlatama gece neredeyse ağlıcaktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?