2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yaptın cnm içten destekliden sipariş etseydin yani önü v yaka görünümlü değil biraz daha oval gelio.
güle güle kullanvereliniortak

Hasret ben de iki tane istiyorum...
Nereden alayım?
Rengi nasıl olsun?
Bana bulur musun?[/QUOTE]

Canım Hasret de ben de Bebefox'un atletlerinden aldık. Yanlız benim tek tereddütüm doğumdan sonra bu göğüsler daha da büyüyecek mi???!!!! :1shok:
Ben her ihtimale karşı bir beden büyük aldım ama..

Hayırlı Cumalar herkese
nasılsınız kızlar
bende hamile kilodu değilde xxl kilot ve xl atlet aldım giyiyorum her ay kilotlar küöük geldi 3le başladık 6 noya çıktık
bende ösonra emzşrme sütyeni bakmaya gidecektim atlet dahamı iyi ondanmı alayım bana kalırsada sütyeni aç atleti aç zor gibi atlet daha mantıklı arkadaş sütyen takmazsan sarkar dedi emzirme atleti takviyelimi acaba

bu arada annannemşz battaniye ördü bende süsledim ama süslemesem daha güzeldi galiba

Eklentiler

• $battaniye.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 43

bence çok hoş olmuş canım güle güle uyut bebişini
bu atlet meselesini iyi dedin desteklimi sarkmayalım sonra hakkatennnkaydirigubbakcemile5

Hasret sen doğumdan sonra hastanede de bunlardan giyersin artık g-stringinin üstüne....
[/URL][/IMG]

herkese sealm nannişlerr..güzel ve huzurlu bi cumopuyorumnanaktana diliyorum herkesee...kızlar bu bebefoxun emzirme sütyenine baktım bende daha önce internetten sipariş vermedim nası olucak ödemesi falan??hosuma gitti..

Merhaba canlar a.s.
Bugün 100 gr şeker yüklememin sonucu çok iyi çıktı çok şükür hepinize teşekkür ederim bana moral verdiğiniz için sizleri seviyorum biraz geçmişe bakayım

gozun aydin canim. Allah bebegine ve sana saglik versin.

bence doktoruna sor canim ya. gerci bildigim kadariyla 28. haftadan sonra yalanci dogum sancilari oluyormus ama yine danismak lazim.

ya ne guzel bisi kalmadi hadi hadi. :)))))) kaydirigubbakcemile2

gecmis olsun canim. dikkat et bol bol dinlen vitaminini eksik etmede cabuk iyiles.

oh ne guzel ise en iyi baslayan sensin :)))) bence agrim gecti diye dusunmemelisin. iltihap falan varsa bebegede zarar verebilir. doktora danismalisin.

günaydınn kızlar ... bizim doğuma 41 gün kaldı 5 şubatta sezeryanla alıcak doktorum...sezeryan hiç istemiyordum ama mecbur oldu çok sıkıntılıyım o yüzden :sinifsinif:

ay ne guzel bebegine erken kavusacaklar yavas yavas siraya girmeye basladi. Allah kurtarsin canim.

aman ha sakin sakin. cik gez dolas. artik hepimiz sinirlarimizin sonlarindayiz. zor dayaniyoruz bu bir gercek. ama bebislerimizi strese simdiden alistirmayalim. naniknanik

hasret çok kötü ele verdin kendini dilimizden elimizden kurtulamıycaksın artık ne giydin diye sorucaz bundan sonrakaydirigubbakcemile3
yaa bu arada ıslak mendillerin zararları diye bi topik açılmış bi bakın isterseniz ben baktım gözüm korktu valla

merhaba arkadaşlar
naılsınız? biz bu sabah doktordaydık...benim cadı büyümüşş maşallah 40cm-1400gr...çok şükür her şey yolunda...yalnız sanki babasına benziyor gitgide delikafadulden nasıl görüneceğini hala bilemiyorum!!!!!

gğnaydın janlarım,bu gece kabus gibi bir geceydi,yatağa girdim uyumak için ve sabah 4-5 gibi anca uyudum,eşim ile tekrar kalktım bişiler atışdırdım 7 ye doğru tekrar zorla uyudum yeni uayndım,ama anlatama gece neredeyse ağlıcaktım artık

Canım battaniye gerçekten çok güzelmiş. Çok emek harcanmış belli. Güle güle kullansın bebeğin..
Benim aldığım atlet de bu:

Çok güzel battaniye güle güle kullanın bende haftasonu arkası için elyaf alıcam sonra kumaş ve diktiricem bitsin çekerim fotografını

ben bundan kullanıyorum 3 renk almıştım çok rahat hem meleğimde üşümüyor çok iyi sarıyor....

saol canım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun...az kaldı walla heralde topicte ilk doğuran ben olucam

evet ilk mart annemiz sen olcaksın hadi hayırlısı haber vermeyi unutma sakın oldumu?

Canım battaniye gerçekten çok güzelmiş. Çok emek harcanmış belli. Güle güle kullansın bebeğin..
Benim aldığım atlet de bu:

bunu atleti değilde sütyeni var bende ama 3 günden beri takamıyorum 75 beden bile bol geliyordu 80 aldım bu seferde miğdem ve bebeğimin miğdeme baskı yapmasından dolayı takamıyorummm....

iyi yaptın cnm içten destekliden sipariş etseydin yani önü v yaka görünümlü değil biraz daha oval gelio.
güle güle kullanvereliniortak

Hasret ben de iki tane istiyorum...
Nereden alayım?
Rengi nasıl olsun?
Bana bulur musun?[/QUOTE]

cnm ben havuzlu han bebeçeyiz sarayından aldım ama heryerde war bebefox emzirme atleti die yaz çıkar ben beyaz aldım siyah alma kesinlkle boyalı olduğundan zarar werebilir ten rengi alıcam bide, leke falan hemen belli olmaz die düşünüyorum

maşallah canım bebişine bende merak ediyorum ama en önce sağlıklı olması için dua ediyorum Rabbim sağlık versin kuzularımıza

canım yaa şimdiden böyleyiz son ayımızı düşünemiyorum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…