- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.881
sağol canımCanım battaniye gerçekten çok güzelmiş. Çok emek harcanmış belli. Güle güle kullansın bebeğin..
Benim aldığım atlet de bu:
Çok güzel battaniye güle güle kullanın bende haftasonu arkası için elyaf alıcam sonra kumaş ve diktiricem bitsin çekerim fotografını
ben bundan kullanıyorum 3 renk almıştım çok rahat hem meleğimde üşümüyor çok iyi sarıyor....
bizimkisinin arka tarafına bişey dikilmeyecek
evet ilk mart annemiz sen olcaksın hadi hayırlısı haber vermeyi unutma sakın oldumu?
Maşallah bebeğineeee eeee hele bir doğsun çok tartışması olur anneye mi babaya mı diye o yüzden hazırlıklı ol derim ben......merhaba arkadaşlar
naılsınız? biz bu sabah doktordaydık...benim cadı büyümüşş maşallah 40cm-1400gr...çok şükür her şey yolunda...yalnız sanki babasına benziyor gitgide delikafadulden nasıl görüneceğini hala bilemiyorum!!!!!
gözün aydın canımmerhaba arkadaşlar
naılsınız? biz bu sabah doktordaydık...benim cadı büyümüşş maşallah 40cm-1400gr...çok şükür her şey yolunda...yalnız sanki babasına benziyor gitgide delikafadulden nasıl görüneceğini hala bilemiyorum!!!!!
gğnaydın janlarım,bu gece kabus gibi bir geceydi,yatağa girdim uyumak için ve sabah 4-5 gibi anca uyudum,eşim ile tekrar kalktım bişiler atışdırdım 7 ye doğru tekrar zorla uyudum yeni uayndım,ama anlatama gece neredeyse ağlıcaktım artık
uğraşmayın uleeeeyyn benle makara yapıorum beeesengözlerimebaksanab ama arada bi giyiyorum walla sıkmayanları ben daha rahat ediorum walla alışmışım heralde:jeyyar:hasret çok kötü ele verdin kendini dilimizden elimizden kurtulamıycaksın artık ne giydin diye sorucaz bundan sonrakaydirigubbakcemile3
yaa bu arada ıslak mendillerin zararları diye bi topik açılmış bi bakın isterseniz ben baktım gözüm korktu valla
http://img2.blogcu.com/images/m/o/d/modelornek/pierre_cardin_2156_saten_bamboo_gecelik_ve_sabahlik_takimi_1238363197.jpg
yok bunu giycekmiş emzirmeside kolay terliğinede uyumlu
ewet ewet aynen böle şeyler düşünüyorum bnde walla brawo:dance:alkisalkisalkisHasret sen doğumdan sonra hastanede de bunlardan giyersin artık g-stringinin üstüne....
[/URL][/IMG]
Günaydın Kızlar Geççmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Herkeze Çok Tşk ederim... biz hastaneden dün çıktık evdeyiz şimdi birazda evde dinlemem gerekiyormuş .. Şükür tansiyonla ilgili bir sorun kalmadı Şeker tetinide gittiğimde yaptrıdımdım herhangi bir sorun yok şükür bebeğin pozisyonuda güzelmişmiş.. ve bu arada bebeğim tam bir tosun maşallah 1385 grm olmuş....
canım ya buunu nasıl sipariş ettin siteye önce üyelikmi gerekiyo??kargo ücreti falan nasıl olcak..ilk defa internettenten alısweriş yapıcam anlatsın birisiisağol canım
atlettin üst kısmı sütyenli gibimi
canım ya buunu nasıl sipariş ettin siteye önce üyelikmi gerekiyo??kargo ücreti falan nasıl olcak..ilk defa internettenten alısweriş yapıcam anlatsın birisii
maşallah tosuncuğuma benimmm, benzesin ya benim tek isteğim babasına benzemesi inşallah ona benzer ben daha güzelim amazemuszemus olsunmerhaba arkadaşlar
günaydın canım yaw nasıl uyuyamıyorsunuz anlamıyorum sizi çok sıcak yapmayın yattığınız odayı sarılın kocişinize yatın mışıl mışıl:tomato:gğnaydın janlarım,bu gece kabus gibi bir geceydi,yatağa girdim uyumak için ve sabah 4-5 gibi anca uyudum,eşim ile tekrar kalktım bişiler atışdırdım 7 ye doğru tekrar zorla uyudum yeni uayndım,ama anlatama gece neredeyse ağlıcaktım artık
Baby Jem Beyaz Klasik Emzirme Sütyen - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
burda indirimli emzirme sütyeni ama adını ilkkez duydum
Hasret sen doğumdan sonra hastanede de bunlardan giyersin artık g-stringinin üstüne....
[/URL][/IMG]
http://img2.blogcu.com/images/m/o/d/modelornek/pierre_cardin_2156_saten_bamboo_gecelik_ve_sabahlik_takimi_1238363197.jpg
yok bunu giycekmiş emzirmeside kolay terliğinede uyumlu
SEYYALTANER canım hediyeni yolladım nihayet!! alkisalkisalkis Yarın İstanbul'da olur dediler. Ama Anadolu mu Avrupa mı dediler.. Ben bilmiyorum deyince de Anadolu yazdılar... Anadolu mu????
bak bu olmuş işte tam hasretlik
ancak bu dekolte ile artık kimi emzirir bilmemkaydirigubbakcemile3
maşallah canım bebişine bende merak ediyorum ama en önce sağlıklı olması için dua ediyorum Rabbim sağlık versin kuzularımıza
canım yaa şimdiden böyleyiz son ayımızı düşünemiyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?