2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEYYALTANER canım hediyeni yolladım nihayet!! alkisalkisalkis Yarın İstanbul'da olur dediler. Ama Anadolu mu Avrupa mı dediler.. Ben bilmiyorum deyince de Anadolu yazdılar... Anadolu mu????

Canım battaniye gerçekten çok güzelmiş. Çok emek harcanmış belli. Güle güle kullansın bebeğin..
Benim aldığım atlet de bu:

sağol canım
atlettin üst kısmı sütyenli gibimi

Maşallah bebeğineeee eeee hele bir doğsun çok tartışması olur anneye mi babaya mı diye o yüzden hazırlıklı ol derim ben......

HİJYENİM;
Şekerin iyi çıkmış gözün aydın canımmmm

gözün aydın canım
bende benimkisini bana benzettim bakalım tahminler tutacakmı
artık bebişlerimizin yanakları tombiş tombiş

asi gündüz uykusunu kes o zaman rahat uyursun

uğraşmayın uleeeeyyn benle makara yapıorum beeesengözlerimebaksanab ama arada bi giyiyorum walla sıkmayanları ben daha rahat ediorum walla alışmışım heralde:jeyyar:

Hasret sen doğumdan sonra hastanede de bunlardan giyersin artık g-stringinin üstüne....
[/URL][/IMG]
ewet ewet aynen böle şeyler düşünüyorum bnde walla brawo:dance:alkisalkisalkis

Günaydın Kızlar Geççmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Herkeze Çok Tşk ederim... biz hastaneden dün çıktık evdeyiz şimdi birazda evde dinlemem gerekiyormuş .. Şükür tansiyonla ilgili bir sorun kalmadı Şeker tetinide gittiğimde yaptrıdımdım herhangi bir sorun yok şükür bebeğin pozisyonuda güzelmişmiş.. ve bu arada bebeğim tam bir tosun maşallah 1385 grm olmuş....

ohh tosun paşa yerim onu ben maşallahhh...
canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

saolun kızlar ... sezeryan olması çok strese soktu beni ama bebişime kavuşmayada az kaldı heyecanı bastı ... pancubencimhaber veririm..

ankaradaki kıslar benim toptancıda o atletlerden var 12 liramı 17 liramı ne bi bakın bende alıcam ondan.2 tane alsam yeter heralde...

canım ya buunu nasıl sipariş ettin siteye önce üyelikmi gerekiyo??kargo ücreti falan nasıl olcak..ilk defa internettenten alısweriş yapıcam anlatsın birisii

canım bazı siteler alışveriş için üyelik istiyorlar 2 dk üye oluyorsun ama...ürünü satın al dediğinde kredi kartı bilgilerini falan sorar doldur oraları kargo ücretinide ekleyip net ödeyeceğin miktarı yazar zaten

maşallah tosuncuğuma benimmm, benzesin ya benim tek isteğim babasına benzemesi inşallah ona benzer ben daha güzelim amazemuszemus olsun
günaydın canım yaw nasıl uyuyamıyorsunuz anlamıyorum sizi çok sıcak yapmayın yattığınız odayı sarılın kocişinize yatın mışıl mışıl:tomato:

bundan ben aldım ama pek beğenmedim söyliiim toplamadı memişlerimi zaten büyüdüler iyice buda çok yaywan gösterdi normal penye yarım atletler warya hani onlar gibi durdu we bunun uç kısmı tamamen açılmıyor sadece kahwerengi kısmı açılıyor bilgin olsun.
yani memenin kahwerengi ucu açılıyor sadece tamamı değil

Son düzenleme:
birazdan oğlumun teyzesi gelicek beşiğine set beğenmeye gidicez bi tane de öbür teyzesi almıştı birde ben alırım yeter sanırım
oğluşumun odasını yapacak olan arkadaşlar beşiğinin sallanma mekanızmasını ve büyüyen beşik yapamadıkları için(daha önce hiç beşik yapmadıkları için)beşiğini teyzesi almış dün hem ona bakıcaz hemde uyku setinin rengine karar vericez yaklaşınca ararrım dedi heran çıkabilirim yanii

SEYYALTANER canım hediyeni yolladım nihayet!! alkisalkisalkis Yarın İstanbul'da olur dediler. Ama Anadolu mu Avrupa mı dediler.. Ben bilmiyorum deyince de Anadolu yazdılar... Anadolu mu????

heyo heyo hediyem geliyor hediyem geliyor hihoyyythihoyyyt

harika canı manadolu yakası ... yarın ben evdeyim alırım paazartesi doktora gideceğim bu durumda sneinkide kargoda olur canım ... :lepi:

aynen valla ya anlatamam nasıl bi geceydi,eşim bile artık uyandı,sağolsun uyutmaya filan çalıştı ama nafile,bir de benim kızçe mesaneye bir baskı yapıyordu anlatamam ,saniyede tuvalete koşuyordum,kalk yat kalk yat mahvoldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…