2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım bebişine bende merak ediyorum ama en önce sağlıklı olması için dua ediyorum Rabbim sağlık versin kuzularımıza

sağğol canıım...amin....

Maşallah bebeğineeee eeee hele bir doğsun çok tartışması olur anneye mi babaya mı diye o yüzden hazırlıklı ol derim ben......

öyle görünüyor...bayağı tartışılacak anlaşılan :) sağlıklı olsunlar da geri mühim değil....

gözün aydın canım
bende benimkisini bana benzettim bakalım tahminler tutacakmı
artık bebişlerimizin yanakları tombiş tombiş

evet cidden tombişş tombişş oluyorlar artık :) walla eşimde bana benzemesini istiyordu ama....bakalım...hele bi doğsunda sağlıkla....

maşallah tosuncuğuma benimmm, benzesin ya benim tek isteğim babasına benzemesi inşallah ona benzer ben daha güzelim amazemuszemus olsun

sağol teyzesi....genelde eşim de dahil bana benzesin istiyor herkes ama Rabbim onu en güzel şekliyle yaratmıştır zaten....sağlıık versin hepsine inşallah.....

gözün aydın canım bebeğinede maşşallah büyümüş.babasının kızı olacak demekki.
SUTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
kızlar şu emzirme sütyenide değişikmiş bi göz atın
bu güzel gibi görünüyor diğerleri bana benimkini toplamaz gibi geliyor biraz büyüklerde:kedi:
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.bebişinede maşşallah.Allah hepimize sağlık versin.

geçmiş olsun cnm,tosununa maşşallahşekerinde iyi çıkmış ne güsel

yağmurcum ben görmedim canım şimdi okudum çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim bebeğinde iyi çok şükür hemde tombiş olmuş maşallah Allah nazarlardan saklasın dikkat et kendine dinlen bolbol kalkma yataktan

Maşallah canım Nihan Sena'ya.. Nazar değmesin.

sda cm tesekkür edrim canımm bi deneyim ben siparişi..bu arada canım hayırlısı olsun en azından dogum olayı kafanda netlik kazanmış oldu bizim gibi ikilemde kalmicaksın canım..

canım ya buunu nasıl sipariş ettin siteye önce üyelikmi gerekiyo??kargo ücreti falan nasıl olcak..ilk defa internettenten alısweriş yapıcam anlatsın birisii

Ebrucum ben bebeshop un internet sitesinden alıcam. Bana en avantajlısı o geldi. Bi kaç haftadır araştırıyodum çünkü.Önce üyelik gerekiyo. 75Tl üzerine de kargo masrafı yok.
Sonra ister havaleyle ister kredi kartıyla ödüyosun. Bazı sitelerin kapıda ödeme kolaylığı da var ama bebeshop'ta var mı bilmiyorum.
ben alacaklarımı sepetime koydum. akşam eşim geldiğinde göstericem. Benim de kafam pek basmıyo bu internetten alışveriş olayına. Güvenilir mi diye. Eşim muhasebeci olduğundan o halleder diye ona güveniyorum yani..

Geçmiş olsun canım. Gözün aydın bu arada.. Maşallah bebeğine..

heyo heyo hediyem geliyor hediyem geliyor hihoyyythihoyyyt

harika canı manadolu yakası ... yarın ben evdeyim alırım paazartesi doktora gideceğim bu durumda sneinkide kargoda olur canım ... :lepi:

Yarın İstanbul'da olur dedi ama sizin evde kaç gün içinde olur onu bilmiyorum canım. İnşallah bir an önce eline geçer.. Bu arada ben ödemeyi yaptım. Senden bişey talep ederlerse ödeme...

gözün aydın canım bebeğinede maşşallah büyümüş.babasının kızı olacak demekki.
sağol canım...öyle walla zaten şimdiden babasıyla arası iyi...ben de çok babcıyıımdıır aslında

Maşallah canım Nihan Sena'ya.. Nazar değmesin.
çok teşekkür ederiz teyzesi :) kızım adını bildiğine çok sevindi walla opuyorumnanaktan
bu arada dün akşam gördüm ama cevap yazamadım senin de göbeğine ve içindeki güzelliğe maşallah canım...herksin dediği gibi çok güzel çok kibar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…