- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.901
gözün aydın canım
bende benimkisini bana benzettim bakalım tahminler tutacakmı
artık bebişlerimizin yanakları tombiş tombiş
asi gündüz uykusunu kes o zaman rahat uyursun
maşallah canım bebişine bende merak ediyorum ama en önce sağlıklı olması için dua ediyorum Rabbim sağlık versin kuzularımıza
Maşallah bebeğineeee eeee hele bir doğsun çok tartışması olur anneye mi babaya mı diye o yüzden hazırlıklı ol derim ben......
gözün aydın canım
bende benimkisini bana benzettim bakalım tahminler tutacakmı
artık bebişlerimizin yanakları tombiş tombiş
maşallah tosuncuğuma benimmm, benzesin ya benim tek isteğim babasına benzemesi inşallah ona benzer ben daha güzelim amazemuszemus olsun
gözün aydın canım bebeğinede maşşallah büyümüş.babasının kızı olacak demekki.merhaba arkadaşlar
naılsınız? biz bu sabah doktordaydık...benim cadı büyümüşş maşallah 40cm-1400gr...çok şükür her şey yolunda...yalnız sanki babasına benziyor gitgide delikafadulden nasıl görüneceğini hala bilemiyorum!!!!!
bu güzel gibi görünüyor diğerleri bana benimkini toplamaz gibi geliyor biraz büyüklerde:kedi:
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.bebişinede maşşallah.Allah hepimize sağlık versin.Günaydın Kızlar Geççmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Herkeze Çok Tşk ederim... biz hastaneden dün çıktık evdeyiz şimdi birazda evde dinlemem gerekiyormuş .. Şükür tansiyonla ilgili bir sorun kalmadı Şeker tetinide gittiğimde yaptrıdımdım herhangi bir sorun yok şükür bebeğin pozisyonuda güzelmişmiş.. ve bu arada bebeğim tam bir tosun maşallah 1385 grm olmuş....
Günaydın Kızlar Geççmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Herkeze Çok Tşk ederim... biz hastaneden dün çıktık evdeyiz şimdi birazda evde dinlemem gerekiyormuş .. Şükür tansiyonla ilgili bir sorun kalmadı Şeker tetinide gittiğimde yaptrıdımdım herhangi bir sorun yok şükür bebeğin pozisyonuda güzelmişmiş.. ve bu arada bebeğim tam bir tosun maşallah 1385 grm olmuş....
merhaba arkadaşlar
naılsınız? biz bu sabah doktordaydık...benim cadı büyümüşş maşallah 40cm-1400gr...çok şükür her şey yolunda...yalnız sanki babasına benziyor gitgide delikafadulden nasıl görüneceğini hala bilemiyorum!!!!!
olum sizin başınıza wurmuş seyyal we asinaz!!! hıhhh
sağol canım
atlettin üst kısmı sütyenli gibimi
sda cm tesekkür edrim canımm bi deneyim ben siparişi..bu arada canım hayırlısı olsun en azından dogum olayı kafanda netlik kazanmış oldu bizim gibi ikilemde kalmicaksın canım..canım bazı siteler alışveriş için üyelik istiyorlar 2 dk üye oluyorsun ama...ürünü satın al dediğinde kredi kartı bilgilerini falan sorar doldur oraları kargo ücretinide ekleyip net ödeyeceğin miktarı yazar zaten
canım ya buunu nasıl sipariş ettin siteye önce üyelikmi gerekiyo??kargo ücreti falan nasıl olcak..ilk defa internettenten alısweriş yapıcam anlatsın birisii
Günaydın Kızlar Geççmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Herkeze Çok Tşk ederim... biz hastaneden dün çıktık evdeyiz şimdi birazda evde dinlemem gerekiyormuş .. Şükür tansiyonla ilgili bir sorun kalmadı Şeker tetinide gittiğimde yaptrıdımdım herhangi bir sorun yok şükür bebeğin pozisyonuda güzelmişmiş.. ve bu arada bebeğim tam bir tosun maşallah 1385 grm olmuş....
jnm benim biraz daha janjanlı renkler seçseydin keşke
kırmızı olur leopar olur daha çok ponponlar olur
aaaaaaaaaaaaaaaaaa biraz da dekolte lütfen ancak tamamlar hasretidelikafadulden
kızlar pembegül hiç yazmıyor haberi olan varmı
heyo heyo hediyem geliyor hediyem geliyor hihoyyythihoyyyt
harika canı manadolu yakası ... yarın ben evdeyim alırım paazartesi doktora gideceğim bu durumda sneinkide kargoda olur canım ... :lepi:
sağol canım...öyle walla zaten şimdiden babasıyla arası iyi...ben de çok babcıyıımdıır aslındagözün aydın canım bebeğinede maşşallah büyümüş.babasının kızı olacak demekki.
çok teşekkür ederiz teyzesi :) kızım adını bildiğine çok sevindi walla opuyorumnanaktanMaşallah canım Nihan Sena'ya.. Nazar değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?