- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.941
Kızlar,
Dün akşam kayınvalidem geri geldi.
Sadece 1 gece kalmak için geldi ama beni delirtip öyle gitti.
Bir akşam önce Yaprak Dökümü'nü izlemiş, bebeği sünnet ettirmişler de kayınvalide kızmış, ben izleyemedim.
Oradan bir girdi, siz de yaptıracak mısınız diyerek çıktı.
Ben de, bilenleriniz vardır, herşey yolunda giderse yenidoğan sünneti düşünüyorum oğlum için.
Eşimle birlikte, düşündüğümüzü ve niçin düşündüğümüzü anlattık.
Tutturdu ben de size o kayınvalide gibi yaparım diye...
Yok efendim düğün olmayacak mıymış, o eşimin sünnet kıyafetlerini oğlu giyer diye saklamış, giyemeyecek miymiş falan filan...
Hiç sesimi çıkarmadım, ama o yüzümden anlamıştır benim kudurduğumu.
Napıcam ben bu kadınlar bilmiyorum, daha bebek doğmadan nelerle uğraşıyor, belli ki doğumdan sonra da rahat vermeyecek.
Bir de akşam ben yatarken, çok kalamadım ama doğum zamanı gelicem nasıl olsa, doyaaa doooyaaa kalırım dedi.
Çok huzursuzum...
Amin canım...
Herşeyin başı sağlık...
Ben de zaten ruh sağlığım için endişeliyim kaydirigubbakcemile3
Bir de olası çekişmelerin evliliğimi yıpratmasından korkuyorum...
Sağol canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Seninki çok fena değilmiş :)
Benimki iş güç sevmez pek...
Bir ay kaldıklarında, bir defa evi süpürmüştü mesela.
Bir de kendi yiyecekse yemek yapar, beni düşünüp birşey yaptığını görmedim.
Kızlar,
Dün akşam kayınvalidem geri geldi.
Sadece 1 gece kalmak için geldi ama beni delirtip öyle gitti.
Bir akşam önce Yaprak Dökümü'nü izlemiş, bebeği sünnet ettirmişler de kayınvalide kızmış, ben izleyemedim.
Oradan bir girdi, siz de yaptıracak mısınız diyerek çıktı.
Ben de, bilenleriniz vardır, herşey yolunda giderse yenidoğan sünneti düşünüyorum oğlum için.
Eşimle birlikte, düşündüğümüzü ve niçin düşündüğümüzü anlattık.
Tutturdu ben de size o kayınvalide gibi yaparım diye...
Yok efendim düğün olmayacak mıymış, o eşimin sünnet kıyafetlerini oğlu giyer diye saklamış, giyemeyecek miymiş falan filan...
Hiç sesimi çıkarmadım, ama o yüzümden anlamıştır benim kudurduğumu.
Napıcam ben bu kadınlar bilmiyorum, daha bebek doğmadan nelerle uğraşıyor, belli ki doğumdan sonra da rahat vermeyecek.
Bir de akşam ben yatarken, çok kalamadım ama doğum zamanı gelicem nasıl olsa, doyaaa doooyaaa kalırım dedi.
Çok huzursuzum...
Selam kızlar nasılsınız
Dün hastaneye gittim doktor bir ay sonra gel demişti ama dayanamadım bebeğim 10 günde 1064 gr olmus 364 gr almıs sositososito 5 gundur annemdeydım bugun geldım temızlık yapıcam sımdı hepinizi öpüyorum bebişlere ii bakın opuyorumnanaktan
Benimki de tam tersi, ben çıkarırım diyorum, o da sen çıkarsan çık, ben bebeği bırakmam diyor.
Zaten burada mesele neyin doğru neyin yanlış olduğu değil.
Onların bunu bu kadar rahat söyleyebiliyor olmaları...
Bebek benim, ister doğumun ertesi günü çıkarırım, istersem 6 ay evde otururum, sen karışma...
Adın kayınvalide sonuçta, susman gereken yeri bil di mi?
Ben şimdilik cevap vermedim, tırnaklarımı çıkarmak için doğumdan sonraki faaliyetlerini bekliyorum.
Ahh Yazcım ya, hiç sorma...
Zaten beni mahveden, lohusalığı düşünmek...
Ben yeni doğum yapmışım, annem bizde, bebek ağlar, kayınvalide kayınpeder gelmiş...
Hem uzun uzun kaacaklarmış, hem de düşün bebek ortada yokken bu kadar konuşan kadın doğunca neler etmez...
Resmen korkuyorum olacaklardan.
Zaten onun söylediği ile vazgeçecek değilim, bu ayki kontrolümde çocuk cerrahı ile de konuşup kesin kararımızı vereceğiz.
Düğün konusu önemli değil, istersek aklı erecek yaşa geldiğinde yaparız, takılacak bir konu değil.
Ama sen bir sus be kadın, sana mantıklı ve sakin bir şekilde anlatmışız, üstelik ortak kararımız, hala ne demeye şımarıklık ediyorsun !!!
çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin OĞLUSUNNNNbu arada oğlumun beşiğini almış teyzesi gittim baktık çok güzel
http://images.gittigidiyor.com/2196/930-Bebek-Sallanir-Buyuyen-Besik-Karyola-70x130__21966462_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
bunun aynısı sadece ben kulplarının hepsini mavi istedim
uyku setide mavi olacak şimdilik benim odamda duracak 6 aydan sonra kısmetse kendi odasına geçiricez inşallah
BOSNA ben magnezyumumu içicem sende içmeyi unutmaaa dün ne konuşmuşvereliniortakzemuszemustukkk
kıyamam ben sana yaa şimdiden düşünme bunları şimdi bebeğini sonra sütünü etkilersin stres yapma boşvermeyi dene biliyorum çok zor bazen sabretmek ama kimseye bişey olmaz olan sana olur sen yıpranınırsın
sünneti eşinde aynı şeyi düşünüyorsa karışamaz o sen istersen düğününü yaparsın sonra der çıkarsınız işin içinden
gelincede he he de geç gitsin inatlaştınmı daha çok üstüne gelir sayılı gün biticek gidecek lütfen üzme kendini
totomu ye sen benim deseydin kızım sne doğuracak sen büyüteceksin eşinle ne akrar verdiyseniz o olur hem sünent düğünü zaten çocuk iyileişince yapıldğına göre 6 yaşına giridinde yaptırırsın biz şimdiden eşimlede herkeslede konuştuk ve böyle anlattık doğumla birlikte sünenti allah ksımet ederse yapılacka ve çocuk ilk okula başlamadan mevlam kısmet ederse çok şık bir düğün olacak ... sende öylece anlat yatakta yatan çocuğa yapmaktansa korkusuz ca eğlensin yavrıuucak .... hem babasını nkıyafetleri de ne oluyromuş yaa giymez felan onarlı belki hani anı hatıra diye süsleecek alanın bi köşesine asılır o kadar o zamn belki ben oğluma çok başka bi kıyafet alacağım deseydin...
yaw işiniz gücünüz kaynana çekitirmek:roflol: ne istyosunuz zawallılardan:roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
Selam kızlar nasılsınız
Dün hastaneye gittim doktor bir ay sonra gel demişti ama dayanamadım bebeğim 10 günde 1064 gr olmus 364 gr almıs sositososito 5 gundur annemdeydım bugun geldım temızlık yapıcam sımdı hepinizi öpüyorum bebişlere ii bakın opuyorumnanaktan
bu arada oğlumun beşiğini almış teyzesi gittim baktık çok güzel
http://images.gittigidiyor.com/2196/930-Bebek-Sallanir-Buyuyen-Besik-Karyola-70x130__21966462_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
uyku setide mavi olacak şimdilik benim odamda duracak 6 aydan sonra kısmetse kendi odasına geçiricez inşallah
Selam kızlar nasılsınız
çok güzel annesi güle güle sağlık ile kullanmak nasip olsun inşallah benimkinin aynısı heh herkes bunda alıyor ne güsel
çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin OĞLUSUNNNN
çok güzel canım güle güle kullan cnaım fiyatı ne yazabilri misin ?
Çok güzelmiişş...
Güle güle kullansın bebişin, mutlu huzurlu uykular uyusun inşallah opuyorumnanaktan
sağol tatlım opuyorumnanaktan520tl yatak uyku seti dahil fiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?