- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #29.981
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...37003-melegimin-ismini-beraber-koyalimmi.html
merhaba arkadaşlar inşallah bende şubat annesi olucam isime karar veremiyoruz
kızımın isim anketine katılırmısınız?
bana niye kimse yazmıyor yoksa bana küstünüz müüüüüü :sinifsinif:
slm canlarım opuyorumnanaktan baya bi zamandır sizlerle konuşamıyordum ama çok şükür bugün geldim nasılsınız biz oğlumla çok iyiyiz sizleri çok özledik
canım hoş geldin...şimdi girdim foruma....nasılsın?
hosgeldinnn nasılsınnn canım yaaa özlettin kendiniii
allaha çok şükür iyiyim canım sen nasılsın nasıl özledim sizleri...
Bilmiyorum ki bunu hiç düşünmemiştim.. Zaten doktor sadece 32 haftalık gebe yazmıyo mu? 32+3 yazmıyo yani mesela.. Ben ancak hafta sonları gidebiliyorum eşim o gün boş olduğu için..iltifat değil aslında bunlar...Allah bozmasıın ama ben çok kilo alacağını sanmam bundan sonra...çalıışşabilir raporunu ne zman alacaksıın....32.hafta başında mı bitince mi?
bazıları bitince diyor ama ben nette araştırdım başıında alınıyormuş....?!?
Canım çok güzel bi beşik güle güle kullanın.bu arada oğlumun beşiğini almış teyzesi gittim baktık çok güzel
http://images.gittigidiyor.com/2196/930-Bebek-Sallanir-Buyuyen-Besik-Karyola-70x130__21966462_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
bunun aynısı sadece ben kulplarının hepsini mavi istedim
uyku setide mavi olacak şimdilik benim odamda duracak 6 aydan sonra kısmetse kendi odasına geçiricez inşallah
Sallanmıyo di mi bu????Büyüyen bebek karyolası asansörlü ( krem lila )
Ürün Açıklaması : TR 803A - 70*180 BÜYÜYEN ASANSÖRLÜ BEŞİK (Yük:110cm - Gen:183cm - Der:78cm)
canlarım almayı düşündüğünüz SEYYALCİĞİMİN bahsettiği beşik bu işte...opuyorumnanaktan
Bilmiyorum ki bunu hiç düşünmemiştim.. Zaten doktor sadece 32 haftalık gebe yazmıyo mu? 32+3 yazmıyo yani mesela.. Ben ancak hafta sonları gidebiliyorum eşim o gün boş olduğu için..
Canım çok güzel bi beşik güle güle kullanın.
Sallanmıyo di mi bu????
hoşgeldin iyi olmanıza sevindim canım
Efecrin hoşgeldin, iyi olmana sevindim..
Selam arkadaşlar, herkes iyidir umarım, epey kaynatmışsınız, bende konunun ortasından dalayım en iyisi :)) ben hamile külodu aldım geçen ay 2 tane, bebemax marka, tanesine 7,5 lira verdim, çok rahat ediyorum, memnun kaldım, emzirme atleti de aldım geçen hafta, o da native marka ve 26,5 liraya aldım ama gördüğüm ve burada okuduğum kadarıyla bebefox daha ucuz, en iyisi birkaç tane de ondan almak sanırım, bu arada bebeklerin beşikleri çok güzel, güle güle kullanın arkadaşlar..
hayırrr sallanıyoooo kıs sallanmadan ben çocuuu nasıl uyutiyimmmm...
:):):)
Bilmiyorum ki bunu hiç düşünmemiştim.. Zaten doktor sadece 32 haftalık gebe yazmıyo mu? 32+3 yazmıyo yani mesela.. Ben ancak hafta sonları gidebiliyorum eşim o gün boş olduğu için..
Canım çok güzel bi beşik güle güle kullanın.
Sallanmıyo di mi bu????
hayırrr sallanıyoooo kıs sallanmadan ben çocuuu nasıl uyutiyimmmm...
:):):)
çok iyiyim canım bende sizleri çok özledim sen nasılsın canım
İYİYİZ BİZDE CANIM YAAA ÇOK HAREKETLİYİZ WALLA ....AŞAGIDA DOĞUM ÇANTASI İÇİN LİSTE VAR CANIM UMARIM İŞİNE YARAR ÖPÜYORUM SENİ
ANNE İHTİYAÇ LİSTESİ
Genel bakımla ilgili gerekenler
• Kolay emzirmenizi sağlayan önü açık gecelikler 2 adet
• Sabahlık 1 adet
• Banyo havluları
• Hijyenik pedler 1paket
• Şampuan, losyon vb. kozmetik ürünler
• Lohusa külodu 2 adet
• İç çamaşırı 1 adet
• Çorap 1 adet
• Terlik 1 adet
• Kişisel ihtiyaçlar; Diş macunu, diş fırçası, tarak, kolonya,
• Göğüs koruyucu aksesuarlar
• Kirli çamaşır torbası
harikasın canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?