2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz önce de sordum ama Seyyaltanerden başkası cvp vermedi...
Hamile kilodu kullanan yok muuu????

ben hamile kilodu kullanmiyorum canim. 3 ay da mi ne buyuk beden esnek olanlarindan almistim. onlari bi de eskilerimdem esnek olanlari kullaniyorum.

cok guzel olmus saglikli gunlerde kullansin insallah minigin :)))

masalah kizina canim. ilk bebekler bi de kizlar genelde ayni babalarinin kopyalari oluyor. benim cevremde buna benzer o kadar cok ornek var ki anlatamam. tipkisinin aynisi hepsi babalarininn.:))))

gecmis olsun canim bak ne guzel cikmamis hicbirsey. bebgine de masallah :))))))

ankaradaki kıslar benim toptancıda o atletlerden var 12 liramı 17 liramı ne bi bakın bende alıcam ondan.2 tane alsam yeter heralde...

dila kiz ben ordan bi sutyen aldim ama bi buyuk bedeniyle degistircem ya da atletini alayim baksana arkadaslar daha kullanisli diyorlar. ben evde sutyenle oturamam zaten daral gelir. en iyisi atlet gercekten :)))

aman takmayin arkadaslar kimseyi kafaniza. siz nasil rahat edecekseniz oyle yaptirin. bende sunnet yaptirmayi dusunuyorum dogdugunda. sunnet mevlutu ya da torenini daha sonra da yapabiliriz ayni sekilde yalnizca bizimkisinin pipisi onden kesilmis olcak nolcak ki :))) hem boylelikle seninde onunda gonlu olmus olcak......

masallah bebisine. artik 1 ay sonra falan zaten 15 de bir gorcez bebisleri. sonrasinda da hep bizimle beraber olacaklar hayirlisiyla :))))

gule gule kullan canim. guzelmis. bi kac kisi daha ayni modelden aldilar zaten. herkesin genelde begendigi modelde bu anlasilan :))))

sağol canım senin bebişinde tatlı rüyalar görsün beşiğinde inşallah
kısmetli bebişler sende iyi denk getirmişsin çok sevindim valla

gule gule kullan canim. guzelmis. bi kac kisi daha ayni modelden aldilar zaten. herkesin genelde begendigi modelde bu anlasilan :))))

sağol canımcım ewt bi kaç arkadaşımız daha almıştı hepimiz bebişleri sağlıkla yatarlar inşallah beşiklerinde

artık ilerde bi kızında olsa mawilerde yatırcan yani unisex renkler tercih edin bnce eğer tek çocukta kalmayacaksanız weya farketmez oğlum yada kızım mawide giysin pembede diosanız o farklı bn de pek önemsemiorum mawiyi pembeyi..

Büyüyen bebek karyolası asansörlü ( krem lila )
Ürün Açıklaması : TR 803A - 70*180 BÜYÜYEN ASANSÖRLÜ BEŞıK (Yük:110cm - Gen:183cm - Der:78cm)

canlarım almayı düşündüğünüz SEYYALCıĞıMıN bahsettiği beşik bu işte...opuyorumnanaktan

Aldım ben...
Ama daha ne park yatağın içini, ne de karyolanın içini almadım.
Bu aralar onu da halletmek lazım...

bakın o içler de çok uygun durun kızlar cidden ben bu haftasonu beşiği getirip kurayım resminide çekip koyayım sizde ona göre sipariş verin amcamla konuşurum öyle fazla abatmadan fiyatı versin bize nolcak sanki koca mağazada 1 0tane beşiği karsız yada az karla satmış çok mu ? pazartes ikonuşalım tekar biz bu koonuyu ben haberleri yazayım size..

Selam arkadaşlar, herkes iyidir umarım, epey kaynatmışsınız, bende konunun ortasından dalayım en iyisi :)) ben hamile külodu aldım geçen ay 2 tane, bebemax marka, tanesine 7,5 lira verdim, çok rahat ediyorum, memnun kaldım, emzirme atleti de aldım geçen hafta, o da native marka ve 26,5 liraya aldım ama gördüğüm ve burada okuduğum kadarıyla bebefox daha ucuz, en iyisi birkaç tane de ondan almak sanırım, bu arada bebeklerin beşikleri çok güzel, güle güle kullanın arkadaşlar..

tatlım bebişin odasında turuncu ve pembe renkleri olmıycak ama sarı lila uçuk yeşilli kutucukları rafları olacak o yüzden uymaz kulplar diye hepsini mavi istedim şimdilik tek bebiş düşünüyoruz ayrıca ileride fikrimiz değişirmi bilemem

sağol canımcım sende aldıklarını güle güle kullan

Sitede bir sorun mu var yine acaba, ben resim yükleyemiyorum, size kızıma yaptığım kapı süsünü gösterecektim...

Son düzenleme:
slm canlarım opuyorumnanaktan baya bi zamandır sizlerle konuşamıyordum ama çok şükür bugün geldim nasılsınız biz oğlumla çok iyiyiz sizleri çok özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…