2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh canım benim valla ne desen haklısın ama annem rahatsızdı onunla ilgilendim çok şükür artık çok iyi atlattık.sen nasılısın canım çok özledim yaaaa Şeniz

iyi ozaman affettim.geçmiş olsun annene ecrincimopuyorumnanaktan şimdi iyidir umarım.iyiyiz bizde oğluşumla.sen nasılsın oğlun nasıl?

HAHAHHAHAA HADİ BAKEM OLSUN HAZIR YEMEKLER FİLAN BİRAZ RAHATLAMIŞ OLURSUN SENDE İYİ HAFTASONLARIIII:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Tamamen katılıyorum canım. Bazı sitelerde var doğum çantası için listeler.. Evi toplayıp götürün diyolar resmen!!! kafamçokkarıştı Benim doğum yapacağım hastane bebeğin kıyafetlerini ve orda kaldığı süre boyunca kullanacağı bakım ürünlerini, bezini vs veriyo zaten. Kirlendikçe kıyafetini de değiştiriyo.. Bebek için bi battaniye alıp gitmeyi düşünüyorum.
Hastane anne için de terlik, havlu vs veriyo.. Hemşire siz sadece geceliğinizi alın gelin dedi. Sonuçta evim yakın bişeye ihtiyacım olursa söylerim getirirler..

iyi ozaman affettim.geçmiş olsun annene ecrincimopuyorumnanaktan şimdi iyidir umarım.iyiyiz bizde oğluşumla.sen nasılsın oğlun nasıl?

çok sağol yazcım çok iyiyiz oğlumla bizde bol bol hareket ediyo maşşalllah şimdi bilem vuruyo muzur oğlum kaydirigubbakcemile2 kime çekmiş acaba

bencede fazlaya gerek yok benimde hastanem yakın hem uzak bilem olsada araba var altında gitsin eşlerimiz ne olcak yani ben o kadar doğurmuşum bi eşya almaya mı gitmicekmişşşş kötükedihüso

abartmamak lazım tabiii hem maddi hemde manevi psikolojik olarak etkileniriz hem ilk doğuranlarda biz olmayacağız öyle değil mi... Bende battaniye ,bebek çamaşırı 2 takım ne olur ne olmaz sezeryan filan olursa 2 gün kalınırsa diye hastane çıkışı ...bezi zaten hastanede veriyor ayrıca hediye de veriyorlar....
Kendim içinde gecelik iç çamaşırı ve terlik okadar

kızlar ben çıkmak zorundayım daha eve gidip yemek yapıcam yerimseniben kendinize ve meleklerinize iyi bakın
yazcım bu sefer söz arayı uzatmıcam oğlum oğluşuna slm söylüyo Şeniz

aynen canım ya yarısı abartı bunların zaten doğum şeklimiz belli olur hepimizin son anda sezaryen olursada 1 güblük eşyalar war zaten diğer günüde illaki getirecek birileri olur yanımda hiç koca bawul götrmeye niyetim yok walla
hastane çıkışı bebiş için gerekli kıyafetler
geceliğim terliğim diş fırçam tokam oldumu yeter işte

evet evet terliklerin mutlaka unutma onları......

slm kızlar ya öylen çıktım evden yeni geldim, dolanı dolanı ayaklarım ağrıdı.
bugün başıma bir aksilik buldu sahte para, kuyumcuda altın bozdum.
bankaya gittim 200 tl sahte çıktı ya parayı iptal edicem yada polis çağırıcam dedii.
bende iptal et bu halimde karakolda uğraşamam dedim.
tekrar kuyumcuya gittim kuyumcu kabul etmiyo diyoki bankada veznede kızın deişmedigini nerden bilim, bana kayıt getirin, tekrar bankaya gittim, öyle bir yetkileri yok ancak savcılık alabiliyomuş görüntü kaydı , bende polis çagırın dedim öyleyse,
ya birde sinirlerim boşaldı ağlamaktan yüzüm kızardı resmen.
sonra müdür beni çagırdı dediki müşterimizsin uğraşma polisle felan,
çok uğraşırsınız.soruştururlar sizi saat 5 ten sonra kuyumcu gelsin izlesin görüntüyü,
neyse tekrar kuyumcuya gittim .oraya gitmesi gerektigini söyledim.
ya kuyumuda tanıdık bize böyle bişey yapamazdı,kızda bişey yapmadı,
neyse bankaya gittik, izledi görüntüyü, parayı verdim kuyumcuya deişti sonra eve geldim
çok yorucu bir gündü başım ağrıyo hala ya. ilk defa başıma böyle bişey geldi.
birde hemen yatırmayıp pazartesi gitseydim. kuyumcuda kabul etmez para. bana kazık kalırdı.. oğluşumda üzüldü yazık kıyamam ona..

Canım yaaa ne kadar aksilikler olmuş tekmiydin başkası da varmıydı yanında eşine haber verseydin yaaa insanlar işte güven diye bisey kalmamış yazıklar olsun seni bu halinlede dolaştırmışlar bide ....
Tekrardan geçmiş olsun

:teselli:canım ya aksilik işştee olcak yaa ama neyseki polislede ugrasmöadan atlaşmıssın durumu..bi de bu halinle nası üzülmüşsündür kıyamam yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…