- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.041
pancubencim bu terlikler nası olucak hiç yatmadımki hastanede..nası terlik alıcaz??evet evet terliklerin mutlaka unutma onları......
slm kızlar ya öylen çıktım evden yeni geldim, dolanı dolanı ayaklarım ağrıdı.
bugün başıma bir aksilik buldu sahte para, kuyumcuda altın bozdum.
bankaya gittim 200 tl sahte çıktı ya parayı iptal edicem yada polis çağırıcam dedii.
bende iptal et bu halimde karakolda uğraşamam dedim.
tekrar kuyumcuya gittim kuyumcu kabul etmiyo diyoki bankada veznede kızın deişmedigini nerden bilim, bana kayıt getirin, tekrar bankaya gittim, öyle bir yetkileri yok ancak savcılık alabiliyomuş görüntü kaydı , bende polis çagırın dedim öyleyse,
ya birde sinirlerim boşaldı ağlamaktan yüzüm kızardı resmen.
sonra müdür beni çagırdı dediki müşterimizsin uğraşma polisle felan,
çok uğraşırsınız.soruştururlar sizi saat 5 ten sonra kuyumcu gelsin izlesin görüntüyü,
neyse tekrar kuyumcuya gittim .oraya gitmesi gerektigini söyledim.
ya kuyumuda tanıdık bize böyle bişey yapamazdı,kızda bişey yapmadı,
neyse bankaya gittik, izledi görüntüyü, parayı verdim kuyumcuya deişti sonra eve geldim
çok yorucu bir gündü başım ağrıyo hala ya. ilk defa başıma böyle bişey geldi.
birde hemen yatırmayıp pazartesi gitseydim. kuyumcuda kabul etmez para. bana kazık kalırdı.. oğluşumda üzüldü yazık kıyamam ona..
slm kızlar ya öylen çıktım evden yeni geldim, dolanı dolanı ayaklarım ağrıdı.
bugün başıma bir aksilik buldu sahte para, kuyumcuda altın bozdum.
bankaya gittim 200 tl sahte çıktı ya parayı iptal edicem yada polis çağırıcam dedii.
bende iptal et bu halimde karakolda uğraşamam dedim.
tekrar kuyumcuya gittim kuyumcu kabul etmiyo diyoki bankada veznede kızın deişmedigini nerden bilim, bana kayıt getirin, tekrar bankaya gittim, öyle bir yetkileri yok ancak savcılık alabiliyomuş görüntü kaydı , bende polis çagırın dedim öyleyse,
ya birde sinirlerim boşaldı ağlamaktan yüzüm kızardı resmen.
sonra müdür beni çagırdı dediki müşterimizsin uğraşma polisle felan,
çok uğraşırsınız.soruştururlar sizi saat 5 ten sonra kuyumcu gelsin izlesin görüntüyü,
neyse tekrar kuyumcuya gittim .oraya gitmesi gerektigini söyledim.
ya kuyumuda tanıdık bize böyle bişey yapamazdı,kızda bişey yapmadı,
neyse bankaya gittik, izledi görüntüyü, parayı verdim kuyumcuya deişti sonra eve geldim
çok yorucu bir gündü başım ağrıyo hala ya. ilk defa başıma böyle bişey geldi.
birde hemen yatırmayıp pazartesi gitseydim. kuyumcuda kabul etmez para. bana kazık kalırdı.. oğluşumda üzüldü yazık kıyamam ona..
pancubencim bu terlikler nası olucak hiç yatmadımki hastanede..nası terlik alıcaz??
evet evet terliklerin mutlaka unutma onları......
sağol cnm artı amcanada tşkler vermese bile demesi yetti:))canım benim bana kar elde etmeden verecek ama dün biri sormuştu eftel di sanırım bende amcama sordum liseden arkadaşım dedim :):): veririm oand nolcak dedi :):):) ya şaka bi yan isterseniz gerçekten sorarım amcama aynı beişk sonuçta dıaşrda bi sürü bedel ödememiş olursunuz ben alıp bi kurayım rsimelrini felanda koyarım buraya sizde ona göre sipariş verrisinzi .... anaaaa sanal mağaza gibi olurum kız :):):): )
Merhaba kızlarrr,
Herkes beşiğini, yatağını almış galiba...
Bir ben mi almadım?
bende almadım cnm.
kaynanamın odayı boşlatmasını bekliyecem sanırım
pencuben
lavinebru
yaz
sinpac
sağolun kızlar, eltim vardı Allah'tan tek deildim, zaten sinirlenince konuşamam ben tek olsam, oracıkta kalırdım heralde..aman kızlar dikkat edin alışverişte felan, baya sahte para dolanıyormuş piyasada..
pancuben ve hasret sağolun canlar a.s.
Eftelciğim iyiki tek değilmişsin gerçekten sinir bozucu bir durum geçmiş olsun canım
bugün misafirim vardı çok yoruldum :dilcikar:
geceler kabus gibi zaten belimin ağrısı tavan yapıyor
ablam bugün bana diyorki sen çok erken rahatsız olmaya başladın
dur bakalım bu gidişle erken alırlar bebeğini dediklava:
eftelcim bu arrada malzeme listesi için tesekkür canım o gün cıkmak zorunda kalmıstımyerimsenibensağol cnm.
kız dur daha şimdiden bel ağrısı hepimizde var özellikle geceleri yatamıyorum
allah hepimizi bir nefeste kurtarsın, daha yolumuz uzun:)
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Eftelciğim çok geçmiş olsun canım. neyse ki soınunda parayı değiştirebilmişsin.
kızlar karyolamız geldi kuruldu az önce çook güzel :asigim: kaynanam gitsin fotoğrafını koycam. şimdi koysam ne yapıyon ne ediyon diye başımın etini yer. bilgisayarda bile gelip başıma dikiliyor ekrana bakıyor gerizekalı. neyse az kaldı dayanayım ben 10 ocakta gidiyor inşallah.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hahahah kaynanaya bak hımmm bu gelin bu bilgisayarla ne haltlar yiyo kimle yazışıyo oğlumumu aldatıyo yoksaaaaaklava: diodur kesinsırnaşık şey desene kızım sende anne senin ilgini çekecek bişey yok burda
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Eftelciğim çok geçmiş olsun canım. neyse ki soınunda parayı değiştirebilmişsin.
kızlar karyolamız geldi kuruldu az önce çook güzel :asigim: kaynanam gitsin fotoğrafını koycam. şimdi koysam ne yapıyon ne ediyon diye başımın etini yer. bilgisayarda bile gelip başıma dikiliyor ekrana bakıyor gerizekalı. neyse az kaldı dayanayım ben 10 ocakta gidiyor inşallah.
hahahah kaynanaya bak hımmm bu gelin bu bilgisayarla ne haltlar yiyo kimle yazışıyo oğlumumu aldatıyo yoksaaaaaklava: diodur kesinsırnaşık şey desene kızım sende anne senin ilgini çekecek bişey yok burda
Cerenora, hayırlı olsun karyolanız, içinde güle güle yatsın bebişin, resimleri bekliyoruz, bende eklemek istiyorum ama bugun nedense resim ekleyemiyorum ben, bir sorun var sanırım..
önemli deil cnm yapmaya karar verdiysen nasıl yapıldıgını anlatabilirim..eftelcim bu arrada malzeme listesi için tesekkür canım o gün cıkmak zorunda kalmıstımyerimseniben
sağol cnm. benim kaynanada geliyo başımda bekliyo bazen sinir oluyorum.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Eftelciğim çok geçmiş olsun canım. neyse ki soınunda parayı değiştirebilmişsin.
EFTEL, çok geçmiş olsun, neyseki polisle falan uğraşmadan çözebilmişsin, aslında hepimize güzel bir örnek ders olsun bu senin yaşadığın, dikkatli olmak lazım.. Stres de olmuşsun, sakinleş ve biraz dinlen artık, bebekte gerilmiştir seninle beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?