2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam canım ne talihsiz bir olay gelmiş başına boşyere stres üzüntü olmuş sana.geçmiş olsun eftelcim.

Canım çok geçmiş olsun...
Gerçekten ters bir durum... Üstelik bankanın suçu yok, kuyumcuda anlamamıştır paranın sahte olduğunu... Allahtan kuyumcu tanıdıkmış...
Tekrar geçmiş olsun...

pancubencim bu terlikler nası olucak hiç yatmadımki hastanede..nası terlik alıcaz??

normal ortapedik al canım zaten ayaklarımı şiş o yüzden 2 gün kalırsa sezeryan olursa dolaşma turlar yapman için ayaklarını sıkmasın doğum sonrası şişliklerde oluyor o yüzden 1 numura büyük alman yeterli canımmm

pancuben ve hasret sağolun canlar a.s.

Eftelciğim iyiki tek değilmişsin gerçekten sinir bozucu bir durum geçmiş olsun canım

bugün misafirim vardı çok yoruldum :dilcikar:

geceler kabus gibi zaten belimin ağrısı tavan yapıyor
ablam bugün bana diyorki sen çok erken rahatsız olmaya başladın
dur bakalım bu gidişle erken alırlar bebeğini dedi
klava:

sağol cnm.
kız dur daha şimdiden bel ağrısı hepimizde var özellikle geceleri yatamıyorum
allah hepimizi bir nefeste kurtarsın, daha yolumuz uzun:)

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Eftelciğim çok geçmiş olsun canım. neyse ki soınunda parayı değiştirebilmişsin.
kızlar karyolamız geldi kuruldu az önce çook güzel :asigim: kaynanam gitsin fotoğrafını koycam. şimdi koysam ne yapıyon ne ediyon diye başımın etini yer. bilgisayarda bile gelip başıma dikiliyor ekrana bakıyor gerizekalı. neyse az kaldı dayanayım ben 10 ocakta gidiyor inşallah.

hahahah kaynanaya bak hımmm bu gelin bu bilgisayarla ne haltlar yiyo kimle yazışıyo oğlumumu aldatıyo yoksaaaaaklava: diodur kesinsırnaşık şey desene kızım sende anne senin ilgini çekecek bişey yok burda

EFTEL, çok geçmiş olsun, neyseki polisle falan uğraşmadan çözebilmişsin, aslında hepimize güzel bir örnek ders olsun bu senin yaşadığın, dikkatli olmak lazım.. Stres de olmuşsun, sakinleş ve biraz dinlen artık, bebekte gerilmiştir seninle beraber..

Cerenora, hayırlı olsun karyolanız, içinde güle güle yatsın bebişin, resimleri bekliyoruz, bende eklemek istiyorum ama bugun nedense resim ekleyemiyorum ben, bir sorun var sanırım..

hahahah kaynanaya bak hımmm bu gelin bu bilgisayarla ne haltlar yiyo kimle yazışıyo oğlumumu aldatıyo yoksaaaaaklava: diodur kesinsırnaşık şey desene kızım sende anne senin ilgini çekecek bişey yok burda

sorma canım sorma. bir de ekranın yukarısında vücut sıkılaştırıcı reklamı olarak bir hatunun poposu var ya korkuyorum "oğlum senin karın lezbiyen çıplak kadınalara bakıyor" diyecek diye kaydirigubbakcemile3

Cerenora, hayırlı olsun karyolanız, içinde güle güle yatsın bebişin, resimleri bekliyoruz, bende eklemek istiyorum ama bugun nedense resim ekleyemiyorum ben, bir sorun var sanırım..

sağol canım bütün bebek bekleyenlerle beraber inşallah Rabbim içlerini doldursun. hepsini beraber yükleyeyim istiyorum cicileriyle beraber inş. izne çıkınca çok vaktim olacak tek tek eklerim :hulya:

Son düzenleme:
eftelcim bu arrada malzeme listesi için tesekkür canım o gün cıkmak zorunda kalmıstımyerimseniben
önemli deil cnm yapmaya karar verdiysen nasıl yapıldıgını anlatabilirim..
sağol cnm. benim kaynanada geliyo başımda bekliyo bazen sinir oluyorum.

sagol cnm.çok şükür gerek kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…