- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.061
Bir_Nokta 2-3 limon suyunu sık içine 1 kaşık bal yoksa şeker dayanabiliyorsan sade içmeye çalış bi kaç kere yap yatana kadar iyi olursun inşallah canım
kusseb yeni doğan bebişe sağlık afiyet Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
gözün aydın haberler güzel :)
hepinize teşekkür arkadaşlar...yaa ben hiç sezeryan ama hayırlısı böyleymiş..ben hamileliğimin başında rahim ağzından ameliyat olmuştum o yüzden doktorum normal doğumun riskli olduğunu söylüyor...aman napalım oğluşum sağlıklı olsunda çok az kaldı çok heyecanlanmaya başladım...
Hayırlı Cumalar herkese
nasılsınız kızlar
bende hamile kilodu değilde xxl kilot ve xl atlet aldım giyiyorum her ay kilotlar küöük geldi 3le başladık 6 noya çıktık
bende ösonra emzşrme sütyeni bakmaya gidecektim atlet dahamı iyi ondanmı alayım bana kalırsada sütyeni aç atleti aç zor gibi atlet daha mantıklı arkadaş sütyen takmazsan sarkar dedi emzirme atleti takviyelimi acaba
bu arada annannemşz battaniye ördü bende süsledim ama süslemesem daha güzeldi galiba
Kızlar,
Dün akşam kayınvalidem geri geldi.
Sadece 1 gece kalmak için geldi ama beni delirtip öyle gitti.
Bir akşam önce Yaprak Dökümü'nü izlemiş, bebeği sünnet ettirmişler de kayınvalide kızmış, ben izleyemedim.
Oradan bir girdi, siz de yaptıracak mısınız diyerek çıktı.
Ben de, bilenleriniz vardır, herşey yolunda giderse yenidoğan sünneti düşünüyorum oğlum için.
Eşimle birlikte, düşündüğümüzü ve niçin düşündüğümüzü anlattık.
Tutturdu ben de size o kayınvalide gibi yaparım diye...
Yok efendim düğün olmayacak mıymış, o eşimin sünnet kıyafetlerini oğlu giyer diye saklamış, giyemeyecek miymiş falan filan...
Hiç sesimi çıkarmadım, ama o yüzümden anlamıştır benim kudurduğumu.
Napıcam ben bu kadınlar bilmiyorum, daha bebek doğmadan nelerle uğraşıyor, belli ki doğumdan sonra da rahat vermeyecek.
Bir de akşam ben yatarken, çok kalamadım ama doğum zamanı gelicem nasıl olsa, doyaaa doooyaaa kalırım dedi.
Çok huzursuzum...
kızlar ben çantamı hazırladım;
liste burda:
benim için...
1 gecelik sabahlıklı.1 pijama takımı sabahlıklı,terlik,bir paket ped,makyaj malzemesi,çorap,6 adet kilot,2 tane emzirme sütyeni.meme ucunu temizlemek için ıslak mendil,tarak,torba,göğüs pedi,göğüs ucu çıkarıcı,tarak..krem ,diş macunu ve fırça,,,hastaneden çıkarken giymek için kıyafet....saçım için toka
bebek için..
2 adet hastane çıkışı seti,,(body'sş herşeyiyle tam set)
2 adet patik..
2 adet setin haricinde bebek badysi
10 adet bebek bezi..
göbek bezi...
kalın battaniye
ıslak mendil
2 adet ağız bezi
kapı süsü.....
çikolata....
Gzdatk, merhaba nasılsın? Benim doktorumda domuz gribi aşısı olmamı önerdi, eşimde ısrarla olmamı istiyor ama ben olmadım, olmayacam da :)) Sen ne yaptın, aşı oldun mu?
maşallah canım ya ne güzel hazır herşeyin 3 kilotlu çorapdan başka bişi almadım daha bebege(oda ne alakaysa en son alıncak şey) rüyamda doğum yapıyodum korkdum yarın gidip alıcam bende:):):)maşallahın var vallahi bende kesinlikle makyaj malzemesi götürcem asla duramam makyajsız:):):)
ayyy bu da başka bi konu kızlar eminim sizler aranızda konuşmuşsunuzdur ama ben maalesef okuyamadım annem rahatsızdı onun yanındaydım bayadır
bende çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum eşimde karasız napıcamm bilmem
hayatım bu çatlama belirtisi bnde kaşınıyorum ama kaşımamaya we bol bol kremimi sürmeye dewam ediorum henüz bi kızarıklık olmadı inş. olmazda sende dikkat et we sakın kaşımakızlar günaydım. benim gibi karnı kaşınan var mı? krem yağ vs. de sürüyorum ama hafif bir kızarıklık var ve kaşınıyor.
kızlar biz geldik.Nihayet görümcem sekiz seneden sonra bir kız bebek sahibi oldu bugün bir görseniz sevinçlerini.Doğum epidural sezeryan oldu gayet rahattı.
Bizde bugün doktor kontrolündeydik ayrıca oğluşum nihayet yüzünü gösterdi bize.26+5 950 gr 35 cm.Gayet güzel gidiyo herşey doktorum bu hamileliğin nekadar çabuk geçti şurda kaldı 12 hafta dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun herşey güzel gitsin hepimiz için inşallah.
Kızlar yardım lütfen
Grip oluyorum sanırım burnum tıkalı nefes alamıyorum eger böyle giderse gece de uyuyamıcam
Ne yapım sizce çok halsizim :gitme:
çanım hiç ğzğlme kim olsa çatlardı senin yerinde...sen 2 tane bebek taşıyorsun..haliyle karnında bizimkinden hızlı büyüyor...günaydııın a.s. Hasret çok gezme kız bebek sana benzerse evde tutamıcan onu sonra ya ne şanslısınız çatlak olmayan göbüşlere bayılıyorum maaşallah size ama bende var maalesef olsun feda olsun bebeklerime karnımben bu arada hastane çantamı bil hazırladım bebeklerinkinin de yarısı hazır sadece biberonların steril edilmesi felan kaldı nolcağı belli olmaz hazır dursun ama makyaj malzemesi koymamıştım hemen valize ekliyim sağolun kızlar :dance:
cerenero kayrolan hayırlı olsun arkşım. sağlıklı günlerde gullansın inşalah minik kızın.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?