2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maaşallah canım ya ne güzel hazırlanmışsın. sen biliğrsin selkie benim 1 tane hastane çıkışım var bir tane daha alayım mı? bir de sezeryan olma ihtimaline karşı şu hasta bezleri için ne diyorsun. kimisi hasta bezi de al diyor kimisi sadece ped? :uhm:

günaydın hanımlar hepinize, keyifli haftasonları diliyorum..
biz bugün oğluşumla nişan bohçasına gidiyoz biraz göbek atalım beraber.:CüvCüv:

anım sezeryan olaçaksın (normal doğum yapanlardan daha uzun kalaçaksın hastanede)bebek için yedek hastane çıkışı götür...veya en azından üstüne yedek giysi..tulum bady gibi şeyler set olmasa bile...lohusa dönemeinde hasta bezi kullananlarda var..çünkü kanama ilk günlerde çok oluyor...ha sezaryan olursan götürmesen bile eşin 2 dakikada gider alır eczaneden bulunması zor bişey değil...illa koyman gerekmez...ama diyorsanki bulunsun al koy çantana..dedim ya kanama için kullanırsın olmadı...ben ilkimde ilk günlerde yenidoğan bezi kullanmıştım kanama için....

merhaba canlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
bebişim için alışverişe çıkacağım henüz hiç bir şey almadım
annemle buluşmak için evden çıkacağım birazdan inşallah gelince fotoları eklerim

çok heyecanlıyım
opuyorumnanaktan

canımcım bebek alışverişi cok keyifli yaa ..mutlaka ekle ciçislerii tamam...opuyorumnanaktan

Kızlar merhaba nasılsınız alışveriş telaşı başlamış herkeste maaşallah güzel annelerimize kolay gelsin.

Bu arada bir şey sorcam.Bebeğim haftalardır sağ göğsümün altındaydı dün döndü sanırım ve sürekli kasıklarımda mesaneme baskı yapıyor wc den çıkamıyorum o vurdukça.Minicik damla için bile tuvaletteyim.Biraz aşağı indi sanırım bebeğim çünkü hareketlerini hep aşağıda afedersiniz şeyimin üzerinde hissediyorum inanılmaz acı veriyor bu durum şeyime resmen batıyor bir şeyler.ıdrarımı yaparkende baskı hissediyorum aşağı doğru.Sanırım bebeğim aşağılara indi ve bende hep baskı ve acı hissediyorum orda.Sizde böyle şeyler oldumu peki?

oh oh sefanız olsun. bizim için de atıverin :teytey:
atarız teyzesi.. tabe kaynanam bırakırsalülülülülülü
bereketli alışveriş diliyorum cnm.
benimde saat 2,30 dr ile randevum var..bebişi göreeğim heyeanlıyım...

güzel haberlerle gel inşalah oğluşun tontiş olmuştur iyiceeyerimseniben

slkicim tombik haberlerle gel kaydirigubbakcemile5...bakalm ne kadar büyütmüşssün minigini..

çanım sağol,inşallah tontiş olmuştur...o kadar kilo aldık,,oda alsın artık ....

anım o baskı bendede var...

atarız teyzesi.. tabe kaynanam bırakırsalülülülülülü

bereketli alışveriş diliyorum cnm.

güzel haberlerle gel inşalah oğluşun tontiş olmuştur iyiceeyerimseniben

sağol çanım..gelinçe haberleri yazarım...

çanım sağol,inşallah tontiş olmuştur...o kadar kilo aldık,,oda alsın artık ....

anım o baskı bendede var...

sağol çanım..gelinçe haberleri yazarım...

Öylemi?Bende bebek doğum pozisyonuna girdi sandım açıkcası.Çünkü aşağıya indi ve tüm baskılar hareketler aşağıda.Biraz erken inmedilermi canım aşağıya?

Öylemi?Bende bebek doğum pozisyonuna girdi sandım açıkcası.Çünkü aşağıya indi ve tüm baskılar hareketler aşağıda.Biraz erken inmedilermi canım aşağıya?
canımcım aynısını ben yasadım ve 3 gün sürdü nerdeyse ..hareketlerini assagıdan hissediodum ve acı ve sancı veriyodu..damla damla tuvalete gidiodum..ama neyseki biraz cıktı yukarılara..bende dogum pozisyonunamı girdi acaba diye korkmustum ama dinlendim sürekli..üsütmemeyede calış o zaman sancı yapıo hareketleri..simdi gecti ..bakaslım..daha erken ya gelmesinler hemen azdaha büyüyecekler minişler..

Tşkler canım opuyorumnanaktan tavsiyelerin icin insallah ilerlemeden atlatıcam ne zaman hastaneye gitsem hasta olup geliyorum işte böyle yaaaa :sinifsinif:

Tamam canım sağol bende doğum pozisyonuna girdi sandım.Demekki bu aylarda daha dikkatli olmak gerek.Ben sanıyordumki büyüdükçe hareket etme yerleri daralıyor bu kadar çabuk dönemezler.Demekki bir aşağı bir yukarı çok çabuk dönebiliyorlarmış.Doktorla randevum ayın 7 sinde.Yani daha var.Ama böyle olunca hemen gidesim geldi.Neyse bekleyeyim muayeneyi bakalım...

ben geldim kızlar kendime süper gecelikler pijamalar aldım çok şık görmeniz lazım bayıldım marilyn mağazasından aldım 3 al 2 öde kampanyası wardı bir gecelik sabahlık takımı ikide pijama takımı aldım çok şıklar ama toplam 115tl werdim ama içime sindi gerçekten resimlerini akşam koyarım topiğe şu an ewde eşim yemek yapmakla meşgul ben dükkandayım
tabi kızımı unutmadım onada bi tulum aldım kırmızıııııopuyorumnanaktan
hijyeniminde hediyesini aldım sadece yollaması kadlı:) benden bu kadar..
selkiecim inşalllah güzel haberlerle gel doktordan merakla bekliyorum

o bndede oluyo cnm bazen bebeğin eğer baş aşğı dönmüşse ağırlık aşağıda oluyor o nedenle mesanene daha çok baskı yapıyor korkacak bişi yok gayet normal hayatım

Son düzenleme:
kızlar o aşağıda baskı hissetme durumu bendede var.çok rahatsız edici.acaba aranızda bu durumu bişeyler yapıp atlatan varmı.yani ne bileyim yatış şekliyle falan bebeğin duruşunu değiştirebilirmiyiz ben uzun zamandır çekiyorum da:bbo:

canım valla acıkcası dinlendim yattım yuvarlandım ama bebişin keyfi ne zaman isterse o zaman pozisyon degiştirio..benimki 3 gün sürdü cok rahatsız etti beni..yattıysamda hemen gecmedi..belki sende öyle olmaz ama genede yatıp dinlenmeye calış

mutlaka ekle fotoları güle güle kullan canımmm...bende en kısa zamanda halledicem bu gecelik pijama işini..

ayağının altına yüksek bi minder koyup uzanman etkili olur belki hem bacak we bel ağrılarınada iyi geliyor ama bnde arada bi oluyo ama normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…