- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.081
kızlar ben çantamı hazırladım;
liste burda:
benim için...
1 gecelik sabahlıklı.1 pijama takımı sabahlıklı,terlik,bir paket ped,makyaj malzemesi,çorap,6 adet kilot,2 tane emzirme sütyeni.meme ucunu temizlemek için ıslak mendil,tarak,torba,göğüs pedi,göğüs ucu çıkarıcı,tarak..krem ,diş macunu ve fırça,,,hastaneden çıkarken giymek için kıyafet....saçım için toka
bebek için..
2 adet hastane çıkışı seti,,(body'sş herşeyiyle tam set)
2 adet patik..
2 adet setin haricinde bebek badysi
10 adet bebek bezi..
göbek bezi...
kalın battaniye
ıslak mendil
2 adet ağız bezi
kapı süsü.....
çikolata....
günaydın hanımlar hepinize, keyifli haftasonları diliyorum..
biz bugün oğluşumla nişan bohçasına gidiyoz biraz göbek atalım beraber.:CüvCüv:
maaşallah canım ya ne güzel hazırlanmışsın. sen biliğrsin selkie benim 1 tane hastane çıkışım var bir tane daha alayım mı? bir de sezeryan olma ihtimaline karşı şu hasta bezleri için ne diyorsun. kimisi hasta bezi de al diyor kimisi sadece ped? :uhm:
slkicim tombik haberlerle gel kaydirigubbakcemile5...bakalm ne kadar büyütmüşssün minigini..benimde saat 2,30 dr ile randevum var..bebişi göreeğim heyeanlıyım...
canımcım bebek alışverişi cok keyifli yaa ..mutlaka ekle ciçislerii tamam...opuyorumnanaktanmerhaba canlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
bebişim için alışverişe çıkacağım henüz hiç bir şey almadım
annemle buluşmak için evden çıkacağım birazdan inşallah gelince fotoları eklerim
çok heyecanlıyım opuyorumnanaktan
atarız teyzesi.. tabe kaynanam bırakırsalülülülülülüoh oh sefanız olsun. bizim için de atıverin :teytey:
bereketli alışveriş diliyorum cnm.merhaba canlar güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
bebişim için alışverişe çıkacağım henüz hiç bir şey almadım
annemle buluşmak için evden çıkacağım birazdan inşallah gelince fotoları eklerim
çok heyecanlıyım opuyorumnanaktan
benimde saat 2,30 dr ile randevum var..bebişi göreeğim heyeanlıyım...
slkicim tombik haberlerle gel kaydirigubbakcemile5...bakalm ne kadar büyütmüşssün minigini..
Kızlar merhaba nasılsınız alışveriş telaşı başlamış herkeste maaşallah güzel annelerimize kolay gelsin.
Bu arada bir şey sorcam.Bebeğim haftalardır sağ göğsümün altındaydı dün döndü sanırım ve sürekli kasıklarımda mesaneme baskı yapıyor wc den çıkamıyorum o vurdukça.Minicik damla için bile tuvaletteyim.Biraz aşağı indi sanırım bebeğim çünkü hareketlerini hep aşağıda afedersiniz şeyimin üzerinde hissediyorum inanılmaz acı veriyor bu durum şeyime resmen batıyor bir şeyler.İdrarımı yaparkende baskı hissediyorum aşağı doğru.Sanırım bebeğim aşağılara indi ve bende hep baskı ve acı hissediyorum orda.Sizde böyle şeyler oldumu peki?
atarız teyzesi.. tabe kaynanam bırakırsalülülülülülü
bereketli alışveriş diliyorum cnm.
güzel haberlerle gel inşalah oğluşun tontiş olmuştur iyiceeyerimseniben
çanım sağol,inşallah tontiş olmuştur...o kadar kilo aldık,,oda alsın artık ....
anım o baskı bendede var...
sağol çanım..gelinçe haberleri yazarım...
canımcım aynısını ben yasadım ve 3 gün sürdü nerdeyse ..hareketlerini assagıdan hissediodum ve acı ve sancı veriyodu..damla damla tuvalete gidiodum..ama neyseki biraz cıktı yukarılara..bende dogum pozisyonunamı girdi acaba diye korkmustum ama dinlendim sürekli..üsütmemeyede calış o zaman sancı yapıo hareketleri..simdi gecti ..bakaslım..daha erken ya gelmesinler hemen azdaha büyüyecekler minişler..Öylemi?Bende bebek doğum pozisyonuna girdi sandım açıkcası.Çünkü aşağıya indi ve tüm baskılar hareketler aşağıda.Biraz erken inmedilermi canım aşağıya?
Muhtemelen doktroalrın da yapacağı birşey olmaz .Ama ilk yapacağın şey bir doktora görünmek.Her ihtimale karşı ateşin olduğunda kullancak bir ateş düşürücü ve ateş başlarsa başlayacağın bir antibiyotik yazacaktır.Onun dışındaki grip ilaçlarını kullanmaıyoruz gebler.İlaç kategorileri c sınıfında çünkü.
İşe gidiyorsan rapor al.Yakının vars a yanına çağır ve hemen yat.Sadece yemek yemeye ve tuvalte kalk.Dinlenmezsen hızla ilerliyor.Bol limonlu tavuk çorbasını günde 3-4-5 kere iç.İştanın olmasa bile iç.Aralarda da ıhlamur4tarçın4 kök zencefil ve karanfili kaynatarak yaptıgın çaydan içebildiğin kadar iç.Ekmek,yemek vs o kadadr önemli değil.Direk çorba ve bitki çayına yüklen.ünde 2 bardak portakal suyu ve yine içebildiğin kadar su iç.
Bu arada derce ile ateşini kontrol et.38in üstüne çıkarmamaya çalış.Ateş düşürücüyle bunu engelle.Buhar makinesiyle odanı nemlendir ve serum fziyolojik ya da tuzlu suyu burnununa çek.Boğaz ağrın olursa tuzlu suyla gargara yap.
Ardından da muhtemelen öksürük gelecektir.Öksürük için de toz zencefil ile balı karışıtırıp 1-2 kaşık ye.
Normal girp için yapılabilecekler bunlar.Ateşin kontrol edilemiyorsa mutlaka acile git.İnşallah haiffi atlatırsın.Gripten çok,sonrası önemli.3 gün içinde grip belirtilerin geçer ama öksürüğün,döş ağrın,sinüslerin ve boğazın devam ederse doktorunun verdiği antibiyotiğe mutlaka başla.
canımcım aynısını ben yasadım ve 3 gün sürdü nerdeyse ..hareketlerini assagıdan hissediodum ve acı ve sancı veriyodu..damla damla tuvalete gidiodum..ama neyseki biraz cıktı yukarılara..bende dogum pozisyonunamı girdi acaba diye korkmustum ama dinlendim sürekli..üsütmemeyede calış o zaman sancı yapıo hareketleri..simdi gecti ..bakaslım..daha erken ya gelmesinler hemen azdaha büyüyecekler minişler..
o bndede oluyo cnm bazen bebeğin eğer baş aşğı dönmüşse ağırlık aşağıda oluyor o nedenle mesanene daha çok baskı yapıyor korkacak bişi yok gayet normal hayatımKızlar merhaba nasılsınız alışveriş telaşı başlamış herkeste maaşallah güzel annelerimize kolay gelsin.
Bu arada bir şey sorcam.Bebeğim haftalardır sağ göğsümün altındaydı dün döndü sanırım ve sürekli kasıklarımda mesaneme baskı yapıyor wc den çıkamıyorum o vurdukça.Minicik damla için bile tuvaletteyim.Biraz aşağı indi sanırım bebeğim çünkü hareketlerini hep aşağıda afedersiniz şeyimin üzerinde hissediyorum inanılmaz acı veriyor bu durum şeyime resmen batıyor bir şeyler.ıdrarımı yaparkende baskı hissediyorum aşağı doğru.Sanırım bebeğim aşağılara indi ve bende hep baskı ve acı hissediyorum orda.Sizde böyle şeyler oldumu peki?
canım valla acıkcası dinlendim yattım yuvarlandım ama bebişin keyfi ne zaman isterse o zaman pozisyon degiştirio..benimki 3 gün sürdü cok rahatsız etti beni..yattıysamda hemen gecmedi..belki sende öyle olmaz ama genede yatıp dinlenmeye calışkızlar o aşağıda baskı hissetme durumu bendede var.çok rahatsız edici.acaba aranızda bu durumu bişeyler yapıp atlatan varmı.yani ne bileyim yatış şekliyle falan bebeğin duruşunu değiştirebilirmiyiz ben uzun zamandır çekiyorum da:bbo:
mutlaka ekle fotoları güle güle kullan canımmm...bende en kısa zamanda halledicem bu gecelik pijama işini..ben geldim kızlar kendime süper gecelikler pijamalar aldım çok şık görmeniz lazım bayıldım marilyn mağazasından aldım 3 al 2 öde kampanyası wardı bir gecelik sabahlık takımı ikide pijama takımı aldım çok şıklar ama toplam 115tl werdim ama içime sindi gerçekten resimlerini akşam koyarım topiğe şu an ewde eşim yemek yapmakla meşgul ben dükkandayım
tabi kızımı unutmadım onada bi tulum aldım kırmızıııııopuyorumnanaktan
hijyeniminde hediyesini aldım sadece yollaması kadlı:) benden bu kadar..
selkiecim inşalllah güzel haberlerle gel doktordan merakla bekliyorum
o bndede oluyo cnm bazen bebeğin eğer baş aşğı dönmüşse ağırlık aşağıda oluyor o nedenle mesanene daha çok baskı yapıyor korkacak bişi yok gayet normal hayatım
kızlar o aşağıda baskı hissetme durumu bendede var.çok rahatsız edici.acaba aranızda bu durumu bişeyler yapıp atlatan varmı.yani ne bileyim yatış şekliyle falan bebeğin duruşunu değiştirebilirmiyiz ben uzun zamandır çekiyorum da:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?