2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öylemi?Bende bebek doğum pozisyonuna girdi sandım açıkcası.Çünkü aşağıya indi ve tüm baskılar hareketler aşağıda.Biraz erken inmedilermi canım aşağıya?
doğum pozisyonuna girmiş olabilir..oraya tam yerleşene kadar sıkıntı verir...dinlen fazla yorma kendini...

çanım hayırlı olsun aldıkların..güle güle kullanın kızınla beraber...

evet kızlar gelelim bana ,,bebişimi gördüm geldim...yanakları vardı... çok hoş :))))biraz önden gidiyoruz..dr şubatın 20 ve mart ın 2 arasında bekliyoruz dedi...1940 gr olmuş...boyunu bilmiyorum nerden hasaplayabilirim bilen varmı?gayet sağlıklı,hareketli bir bebek...

Merhaba anneler,

Biz de bugün kontrolden geldik. Maalesef bebeğim üzdü bizi. ıki kolunu ve bir bacağını suratına kapatmış ve ısrarla kolunu sallıyor " bakmayın bana istemiyorum..." der gibi. Geçen kontrolde de ellerini kapatmıştı. Sürpriz yapacak kerata. Her gittiğimde dört boyutlu kullanıyoruz ama nimetlerinden yararlanamıyoruz. Cidden haftaya psikoloğa falan mı götürsek diyorum çok utangaç bizimki...

Böbrekleri kalbi beyni vs. gayet iyiymiş. Çok normal bir hamilelik geçiriyorsun dedi doktorum. Hayatım ilk defa bu kadar normal gidiyor zaten. Baş aşağı duruyor.

ıki haftada gelmen gerekiyor aslında ama gerek yok dedi. 16 Ocak'ta çalışabilir raporu alacağım. Her şey yolunda 37. haftaya kadar çalışabilirsin dedi. rapor almaya gittiğimde nts yapılacakmış ona göre de kontrol tarihim belirlenecek. 29+0 aslında ama 30. haftaymış. Ona göre hesaplayacağız yani...

Velhasıl kelam böyle işte... Uzuuuun uzun izledik sıpayı ama ısrarla açmadı yüzünü. 1450 gr. olmuş. Normal haftasında yani.

Öpüyoruz teyzelerini... Şimdi dinlenmeye gidiyoruz, uzanıp babamızla tv. izleyeceğiz...

1940 gr wayyy maşallahı war kız tam tontiş olmuş o da senin gibi:asigim:
zaten 20 şubatta 38 hafta oluyor bizim minişler o yüzden bizde öyle beklioruz cnm artık beraber doğurcaz heralde senle:)

allah son güne kadar sağlığınızı mutluluğunuzu bozmasın canım

ewet cnm bende şuan 31 haftalık oluyorum. öyle hesaplanıyor 30+0dan itibaren 31 hadi maşallah küçük erkekimize e tabi o dört boyutlu ultrasonun ışınları gözünü alıyodur yawrucağın nasıl baksın annesi, hem biraz meraklan kime benzior die keşke bizde her seferinde 4 boyutluda görsek ama heryerde yok maalesef((

bnde pazartesi yine başka bi hastane deneyeceğim kızlar burda yakınımda şişli hospitalium demet par a gideceğim. aslında medicanadan çok memnun kaldım ama benim mızmız kocam karşısı die kabul etmiyo şimdide köprü trafiği olur naparım ben o zamn dioklava: neyse bakalım umarım orası iyi olur.

teşekkürler canım.denemiştim ilk başlarda ama yine denerim inş. bu sefer iyi gelir

hasretcim sana yazmıştım az önce ama arkidişler benden hızlı davrandılar mesajı göndermektekaydirigubbakcemile3

tamam şimdi yakaladımyerimseniben ben hep öyle yapıyorum tw izlerken falanda ewde çok faydasını görüyorum

3 hafta önce benim doktorumda bebeğimin ayaklarını alnına koyduğunu ve elleriylede ayaklarını tuttuğunu söyledi 20 dakika falan aralıklarla ultrasona girdim ama nafile açılmdı bile doktorum biraz zayıf olduğunu söylemişti.baya üzülmüştüm ama geçti.
senin bebiş ne güzel normal haftasındaymış hayatının da çok normal olduğunu yazmışsın.umarım allah hiç bozmaz sağ salim bebşini kucağına almayı nasip eder

teşekkür ederiz teyzeleri biz geldik alışverişden cicilerimizi ekledim hemen

hasretciğim ben senin adresi kaybettim bir daha yollar mısın canım :)
vallahi bugün baktımda kızlar için çok güzel şeyler var erkeklerinki hep mavi beyaz sinir oldum aaaa klava:

selkie ve edebiyatçı gözünüz aydın canlar maşallah bebelerinize

1940 gr wayyy maşallahı war kız tam tontiş olmuş o da senin gibi:asigim:
zaten 20 şubatta 38 hafta oluyor bizim minişler o yüzden bizde öyle beklioruz cnm artık beraber doğurcaz heralde senle:)

doğuralım kız beraber işte ne güzel...beni bu gün nts ye bağladı dr..kalp atışlarınıda dinledim..kıpır kıpır varya...bu artık 2 haftada bir gidecekmişim...

Teşekkürler kızlar...

Ayaza inşallah böyle devam eder. Gebelik öncesi zırt pırt hasta olan sonbahardan itibaren salya sümük gezen, yataklık grip olan bir tiptim şimdi maaşallahım var vallahi. Aman nazar değmesin... 10 haftamız kaldı inşallah böyle devam eder.

Bu ayağın kafada olması çok ilginç bir dahakine sanırım diğer ayağını da yanına alıp kafasını bile göstermeyecek ufaklık. Bi çıksın da hayırlısıyla nasıl ısırıcam o elleri ayakları ben... Hepsinin hesabını soracağım. :)

canım gözün aydın..benimkinnde bu gün ayakları yüzünün yanındaydı :))) kolunu emiyordu....:))olsun merak daha iyi....

allah son güne kadar sağlığınızı mutluluğunuzu bozmasın canım

canım sağol....aömin..cümlemize....

canım sağol..hayırlı olsun cicilerinizde....

sağol canım ben hastane çıkışının yanında yedek kıyafetler götürmeye karar verdim. ben bu doğum sonrası kanamalardan çok korkuyorum. her tarafı batıracağım hastanede diye ödüm kopuyor. gönlümüz normalden yana ama her ihtimale hazırlıklı olmak gerekiyor. hasta bezi konusunda haklısın baktım olmuyor. eşim alıverir iki dakika.

maaşallah canım miniğine. benimki de ne zaman gitsek iki eli de kulaklarında ben artık "müezzin olacak bizim kız herhalde" diyorum. 37 haftaya kadar çalışmak çok değil mi canım? zaten dönemi kapatmıyor musun ? yaz tatili giriyor?

selam
hu
huuu
kimse yokmu
kızlar nasılsınız
bugün mothercareda indirim vardı çıtlılılar ve tulumlarda erkek bebeklerinkiler pek renkli değiş ama güzellerdi

selkie bacak boyu uzunluğunu 7 ile çarpıyorsun diye biliyorum ben[ bi dene istersen/B]

selam kızlar... bende bugün doktor kontrolündeydim oğluşumu görmeye gittik maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 1600 gr olmuş oğluşum ters duruyodu zaten ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak doktorumuz şubatın son haftası doğumu gerçekleştireceğini söyledi 2 aydanda düştü çok heyecanlıyım sezeryan parası 300 milyon istedi ama zaten normal kontrollerden aldığı parayla 1000 tl yi geçiyor bizim doktor normal kontrollerden 150 tl alıyo aman oğluşum sağlıcakla gelsinde paracıklar varsın gitsin bizde bugün doktordan çıkışta son eksiklerimizi tamamlayalım dedik malum artık ağırlaştım daha çıkamam dedim bütün eksiklerimizi tamamladık geri yıkanıp ütülenmeleri ve oğluşumun gelmesi kaldı Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder...

Canım inşallah bir aksilik olmaz da çalışırım. 33. haftada şubat tatiline giriyoruz. 35. haftada tekrar açılıyoır. İki hafta daha gidebilirsem süper olur. Özel okuldayım. Bitirmem gereken bir çalışma var. :) Sonra da bir aksilik olmazsa nisan sonu tekrar başlamayı düşünüyorum. Çalışma hastasıyım ben biraz. :)

ultrason resminde FL diye bir değer var SElkie onu 7 ile çarpıyorsun. yani fenlül kemiği çarpı 7..

maaşallah oğluşuna inşallah sağlıla kucağına alırsın :Saruboceq:

bebiş gelsin görürüm ben senin çalışma hastalığını lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…