- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #30.121
sağol canım ben hastane çıkışının yanında yedek kıyafetler götürmeye karar verdim. ben bu doğum sonrası kanamalardan çok korkuyorum. her tarafı batıracağım hastanede diye ödüm kopuyor. gönlümüz normalden yana ama her ihtimale hazırlıklı olmak gerekiyor. hasta bezi konusunda haklısın baktım olmuyor. eşim alıverir iki dakika.
selam
hu
huuu
kimse yokmu
kızlar nasılsınız
bugün mothercareda indirim vardı çıtlılılar ve tulumlarda erkek bebeklerinkiler pek renkli değiş ama güzellerdi
selkie bacak boyu uzunluğunu 7 ile çarpıyorsun diye biliyorum ben[ bi dene istersen/B]
selam kızlar... bende bugün doktor kontrolündeydim oğluşumu görmeye gittik maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 1600 gr olmuş oğluşum ters duruyodu zaten ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak doktorumuz şubatın son haftası doğumu gerçekleştireceğini söyledi 2 aydanda düştü çok heyecanlıyım sezeryan parası 300 milyon istedi ama zaten normal kontrollerden aldığı parayla 1000 tl yi geçiyor bizim doktor normal kontrollerden 150 tl alıyo aman oğluşum sağlıcakla gelsinde paracıklar varsın gitsin bizde bugün doktordan çıkışta son eksiklerimizi tamamlayalım dedik malum artık ağırlaştım daha çıkamam dedim bütün eksiklerimizi tamamladık geri yıkanıp ütülenmeleri ve oğluşumun gelmesi kaldı Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder...
sen ayrıldınmı hocam izne seninki ne zamanbebiş gelsin görürüm ben senin çalışma hastalığını lülülülülülü
Edebiyatçı, Selkie ve Zeliş, maşallah bebişlere kızlar, hep böyle sağlıkla devam ederler inşallah...
zeliş82. canan gözünüz aydın bebişleri görmüşsünüz
bende geçen hafat ctesi 15dk gördün dr ayrıntılı yüzünün resmini istedim uğraştı ama ellerini ve ayaklarını çekmedi yanaklarından ama 1 gözü açık birde gözü kapalı resmini verdi ikisindede ayaklar kulakların üstünde pzteside doğum iznini almaya gittiğimde tansiyon 170 e 110 çıkınca ultrasonda tekrar baktı bebeğim ağzını aöıp kapatıyordu sanki ben kendime benzeettim benimde top gibi kocaman kafam var oda top gibi tombiş yanaklı olacak galiba
sen ayrıldınmı hocam izne seninki ne zaman
ahh bugün bi sürü güzel haber aldık ne güzel yaaa maşallah kuzucuğuna canuım bnde pazartesi gideceğim bakalım minişim napıyomuşselam kızlar... bende bugün doktor kontrolündeydim oğluşumu görmeye gittik maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 1600 gr olmuş oğluşum ters duruyodu zaten ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak doktorumuz şubatın son haftası doğumu gerçekleştireceğini söyledi 2 aydanda düştü çok heyecanlıyım sezeryan parası 300 milyon istedi ama zaten normal kontrollerden aldığı parayla 1000 tl yi geçiyor bizim doktor normal kontrollerden 150 tl alıyo aman oğluşum sağlıcakla gelsinde paracıklar varsın gitsin bizde bugün doktordan çıkışta son eksiklerimizi tamamlayalım dedik malum artık ağırlaştım daha çıkamam dedim bütün eksiklerimizi tamamladık geri yıkanıp ütülenmeleri ve oğluşumun gelmesi kaldı Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder...
canım benim doğum 29 mart görünüyor. ben 2. döneme başlamamayı düşünüyorum. hem kendim için hem de milletin programı bozulmasın diye...
ahh bugün bi sürü güzel haber aldık ne güzel yaaa maşallah kuzucuğuna canuım bnde pazartesi gideceğim bakalım minişim napıyomuş
doğum sonrası ne kadar süren kalıyor öyle yaparsan?
5 şubatta okul açılıyor. 5 şubatta izne ayrılsam 5 hazirana kadar gider. 5 hazirandan 1 temmuza kadar da rapor almayı düşünüyorum.
o zamn iyi hiç gitme bncede:lepi:
doğum pozisyonuna girmiş olabilir..oraya tam yerleşene kadar sıkıntı verir...dinlen fazla yorma kendini...
çanım hayırlı olsun aldıkların..güle güle kullanın kızınla beraber...
evet kızlar gelelim bana ,,bebişimi gördüm geldim...yanakları vardı... çok hoş :))))biraz önden gidiyoruz..dr şubatın 20 ve mart ın 2 arasında bekliyoruz dedi...1940 gr olmuş...boyunu bilmiyorum nerden hasaplayabilirim bilen varmı?gayet sağlıklı,hareketli bir bebek...
Merhaba anneler,
Biz de bugün kontrolden geldik. Maalesef bebeğim üzdü bizi. İki kolunu ve bir bacağını suratına kapatmış ve ısrarla kolunu sallıyor " bakmayın bana istemiyorum..." der gibi. Geçen kontrolde de ellerini kapatmıştı. Sürpriz yapacak kerata. Her gittiğimde dört boyutlu kullanıyoruz ama nimetlerinden yararlanamıyoruz. Cidden haftaya psikoloğa falan mı götürsek diyorum çok utangaç bizimki...
Böbrekleri kalbi beyni vs. gayet iyiymiş. Çok normal bir hamilelik geçiriyorsun dedi doktorum. Hayatım ilk defa bu kadar normal gidiyor zaten. Baş aşağı duruyor.
İki haftada gelmen gerekiyor aslında ama gerek yok dedi. 16 Ocak'ta çalışabilir raporu alacağım. Her şey yolunda 37. haftaya kadar çalışabilirsin dedi. rapor almaya gittiğimde nts yapılacakmış ona göre de kontrol tarihim belirlenecek. 29+0 aslında ama 30. haftaymış. Ona göre hesaplayacağız yani...
Velhasıl kelam böyle işte... Uzuuuun uzun izledik sıpayı ama ısrarla açmadı yüzünü. 1450 gr. olmuş. Normal haftasında yani.
Öpüyoruz teyzelerini... Şimdi dinlenmeye gidiyoruz, uzanıp babamızla tv. izleyeceğiz...
Evet canım banada öyle geliyor.Afedersin şeyim kocaman olmuş şişmiş gibi baskı yaşıyor.Ama komple aşağıda değil bazı yerleri hala yukarıda sağ yanıma batıyor.
Bu arada maaşallah kocaman olmuş bebişin büyütmüşsün 2 kilo olmuş... Benim kızım daha zayıf sanırım çünkü 26.haftada 1 kiloydu.Her ay bir kilomu alıyorlar artık?
selam kızlar... bende bugün doktor kontrolündeydim oğluşumu görmeye gittik maşallah herşey yolunda çok şükür oğluşum 1600 gr olmuş oğluşum ters duruyodu zaten ilk oğlum sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak doktorumuz şubatın son haftası doğumu gerçekleştireceğini söyledi 2 aydanda düştü çok heyecanlıyım sezeryan parası 300 milyon istedi ama zaten normal kontrollerden aldığı parayla 1000 tl yi geçiyor bizim doktor normal kontrollerden 150 tl alıyo aman oğluşum sağlıcakla gelsinde paracıklar varsın gitsin bizde bugün doktordan çıkışta son eksiklerimizi tamamlayalım dedik malum artık ağırlaştım daha çıkamam dedim bütün eksiklerimizi tamamladık geri yıkanıp ütülenmeleri ve oğluşumun gelmesi kaldı Rabbim inşallah hepimize sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eder...
benimde öyle..lavobaya gittiğim zaman falan çok kötü sanki şişmişim gibi....aynen...
canım sağol,,,bence kızın zayıf değil,haftasına göre iyi,,,geçen gittğimde 27 haftalık falandı, 1200 gr dı.,bence iyi bebişin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?