2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende,çok oluyor zaten sık değiştirmek gerekiyor,gerçi hastanede gazlı bez ve pamuk kullanılıyorlar..ped falan kullandırmamışlardı bana...eve dönünce kullandım....

sağol canım bi bakayım...

canım seninde gözün aydın..büyümüş delikanlı....

zeliş82. canan gözünüz aydın bebişleri görmüşsünüz
bende geçen hafat ctesi 15dk gördün dr ayrıntılı yüzünün resmini istedim uğraştı ama ellerini ve ayaklarını çekmedi yanaklarından ama 1 gözü açık birde gözü kapalı resmini verdi ikisindede ayaklar kulakların üstünde pzteside doğum iznini almaya gittiğimde tansiyon 170 e 110 çıkınca ultrasonda tekrar baktı bebeğim ağzını aöıp kapatıyordu sanki ben kendime benzeettim benimde top gibi kocaman kafam var oda top gibi tombiş yanaklı olacak galiba

bebiş gelsin görürüm ben senin çalışma hastalığını lülülülülülü
sen ayrıldınmı hocam izne seninki ne zaman

Kızlar, ne zaman doktora gitsem benim kızımda 2 eliyle yüzünü kapatıyor, tüm bebekler aynı durumda heralde, yüzünü hiç göremedim daha..

canım benim doğum 29 mart görünüyor. ben 2. döneme başlamamayı düşünüyorum. hem kendim için hem de milletin programı bozulmasın diye...

ahh bugün bi sürü güzel haber aldık ne güzel yaaa maşallah kuzucuğuna canuım bnde pazartesi gideceğim bakalım minişim napıyomuş
canım benim doğum 29 mart görünüyor. ben 2. döneme başlamamayı düşünüyorum. hem kendim için hem de milletin programı bozulmasın diye...

doğum sonrası ne kadar süren kalıyor öyle yaparsan?

ahh bugün bi sürü güzel haber aldık ne güzel yaaa maşallah kuzucuğuna canuım bnde pazartesi gideceğim bakalım minişim napıyomuş

doğum sonrası ne kadar süren kalıyor öyle yaparsan?

5 şubatta okul açılıyor. 5 şubatta izne ayrılsam 5 hazirana kadar gider. 5 hazirandan 1 temmuza kadar da rapor almayı düşünüyorum.

kızlar tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın iyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum bebeklerini gören annelere gözü aydın bebişlere koskocaman maşallah diyorum...

Evet canım banada öyle geliyor.Afedersin şeyim kocaman olmuş şişmiş gibi baskı yaşıyor.Ama komple aşağıda değil bazı yerleri hala yukarıda sağ yanıma batıyor.
Bu arada maaşallah kocaman olmuş bebişin büyütmüşsün 2 kilo olmuş... Benim kızım daha zayıf sanırım çünkü 26.haftada 1 kiloydu.Her ay bir kilomu alıyorlar artık?

Maaşallah kuzuna.Bizde onu öpüyoruz.Evet biz haftaları aşağıdaki cetvele bakarak söylüyoruz ama haklısın cetveldeki haftayı bitirmiş sonraki haftada oluyoruz aslında.Doğru hesaplamak gerek...

benimde öyle..lavobaya gittiğim zaman falan çok kötü sanki şişmişim gibi....aynen...
canım sağol,,,bence kızın zayıf değil,haftasına göre iyi,,,geçen gittğimde 27 haftalık falandı, 1200 gr dı.,bence iyi bebişin.....

Son düzenleme:

Doğru canım bende öyle yapıyorum.Gitgide ağırlaşırım diye şimdiden bir çok işimi bitirdim sayılır.Geriye sadece yıkanacak ve ütülenecek bir kaç nevresim,bebişimin kıyafetleri ve benim hastane için aldığım şeyler var.Onlarıda yıkayıp ütüleyip kaldırdımmı pek bir şey kalmıyor.Ufak tefek biberon,emzik,göğüs pedi vs gibi eksiklerimiz kaldı onlarıda önümüzdeki ay halledeceğiz.Hatta önümüzdeki ay çantayı hazır edip bir yerde bekletelim diyoruz.Çünkü ocaktan sonra geriye 1 ay kalıyor her an hazırlıklı olmak gerek doğuma.Şu son 1 ayda son hazırlıklarımızı yapıp geri kalan 1 aydada bebişlerin geleceği günü beklemeli hafif tempolarla yürüyüş yapmalıyız kendimizi yormadan... Hakkımızda hayırlısı olsun zaman daralıyor gitgide.Sonunda 30 lu haftalarada geldik... Bundan sonrası çok daha hızlı geçecek bence.Hazırlıktı,eksiklerdi,temizlikti derken bir bakacağız doğuma günlerimiz kalmış.Hatta içimizde patır patır doğuran arkadaşlarımız bile olacak sırayla döküleceğiz doğurduk diye Allahın izniyle.Hadi hayırlısı....:Saruboceq:

onları yıkamakta ayrı bi keyif olur yaa:) şimdiden heycanlandım, şubatın ilk haftası yıkayacağım bnde henüz erken diye düşünüyorum sonuçta rutin kontrollerimde herşey normal seyrediyor we erken doğum riskimde yok:Saruboceq: 38 haftası şubat 20de doluyor hiç miyadını beklemeyip 38 hafta dolunca doğururum belki suni sancıyla. zaten doktorlarda söylüyor 38. haftadan sonra beklemek yersiz plesentanın görewleri falan zayıflıyormuş e yeri de dar yawrumun sıkışmasın oralarda:1closedeyes:

kızlar bugn dolabımız kuruldu deterjanda aldım sabun tozu galiba pztesi yıkayıp salı ütüleyeceğim
artık dayanamıyrum ütüleyip asıp bakarım zemuszemus

Sağol canım seneye randevum var ocak ayının başında :) :) gittiğimde görürüm inş. benim bebiştemi elini yüzüne kapatacakki?Herkesinki kapatmış ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…