- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.081
Benim de çok az akıntım var ama kafaya takmıyorum. Biz mi çok büyütüyoruz acaba? Şu an köyde ailemin yanındayım. Buradaki hamileleri görünce kendimden utandım. Sık sık doktora gidip milyonlarca para veriyorum. İki kişi gördüm burada ikisi de hamile. Biri hem evin işlerini yapıyor( hayvan bakımı, tarla vs.) hem de kucağında diğer çocuğunu taşıyor. Diğeri bütün yaz tarlada çapaya gitmiş. İkisi de doktor nedir bilmiyor. O halde düğünlerde oynuyorlar bir de. Ben etrafımda beni kollayan insanlarla birlikte kenarıda oturuyorum. "Aman yorulma, aman üşüme..." Bütün gün ayaklarım havada, önüme gelen yemekler, yapılan hizmetim... Hala aman bir şey olur mu diye korkuyorum. Psikolojim bozuldu bir aydır...
selam arkadaşlar benimde bugün 8 haftalık ama doktorum senin bir kaç gün geç oldu dedi yaklaşık yedibuçuk haftalık 10 marta doğum tarihi gerçi ikiz olduğu için doktorum ikizler tam gününü beklemez daha erken olabilir dedi.geçen hafta kalp atışlarını duydum.:)
Kızlar, bu arad ben abartıyor muyum bilmiyorum ama bebeğime internetten ninni dinletiyorum alkisalkisalkis
Onunla sık sık konuşuyorum. Kitap okuyordum zaten ama bebişten sonra daha çok zaman ayırıyorum ki o da özensin. Saçmalamıyorum değil mi? alkisalkisalkis
merhaba arkadaşlar ben jale beni de alın aranıza ben de sizdenim hihoyyyt
yaş 27
sat 6 haziran
kilo 56
t.d.tarihi 13 mart
pazartesi kalp atışı duydum çok şükür rabbime
pko var bende bebişimiz aşılamayla oldu 7 yıl 3 aylık evliyim mutluluğumuzun tomurcuğu oluştu çok şükür umarım meyvesini de martta verecek zemuszemus
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım bebişleri kucaklarımıza :Saruboceq:
Cnm saçmalamıyorsun tabii bende konuşuyorum ama
bebeğin kulakları 5.ayda oluşmaya başlıyor 6.ayda ise bebek duymaya başlıyorayy yaa çok merak ediyorum nasl bişey olacak kime benzeyecek alkisalkisalkis
şu linke bi bak istersen
kalbimizin sesini duyuyormuş ilk :gitme: çok duygulandım
Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebek ne durumdadır? - UZMAN TV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?