- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.101
Hayırlı olsun Jale. Tarihlerimiz aynıymış. Sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum.
hoşgeldin Jale inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına cnm
edebiyatcı, benim adım gülay senin adın ney canım?
hangi ninniyi dinletiyorsun bende aramıştım bulamadım ben pıtbull dinletiyorum cocuk agresif olacak :)
vatan gazetesi dinsey 5 kitabını veriyor 19 kupona toplayabilirsiniz kıslar bebekler dogdunda okuruz bol bol
gecen pazar bebeğime ayşegül tatilde okudum :)
ay cnm ne güzel ya nasıl ikiz oldu normal yollardan mı ? sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah
Dün akşam doktora yeniden gittim. Sonunda haftasını hesaplayabildik. Yediğim radyasyondan ufaklık etkilenmemiş...
Veee kalbi atıyordu. Ben gördüm, dinlemedim ama o kadar hızlıydı ki.... Kendimi tutmasam ağlayacaktım... Çok güzeldi..
Selam kzılar,maşallah iki günde topik almış başını gitmiş,hepsini okuyamadım valla.İnşallah kötü haber veren olmamıştır.
Biliyorsunuz bebeğimin kalp atışı görüldü ama ben uzağı göremediğim için duymak istemiştim.
Bugün özel hastaneye gitti ordada yine aynı şey oldu.
Doktora ben göremiyorum sesini duyamazmıyım dedim bana verdiği cevap ne oldu biliyormusunuz.
"ben görüyorum ya,çok iyi merak etme."
Çok çok üzgünüm şu anda bi sesini duyamadım üç hafta olacak nerdeyse.
Bu arada,şu market kapılarındaki güvenlikten geçiyoruz ya,ordan geçme dedi.doktorunuzdan böyle bişey duydunuz mu kızlar merak ettim.
Birde herşeyi yasakladı yaa ooff
Şimdilik bu kadar hepinizi öptüm.
Dün akşam doktora yeniden gittim. Sonunda haftasını hesaplayabildik. Yediğim radyasyondan ufaklık etkilenmemiş...
Veee kalbi atıyordu. Ben gördüm, dinlemedim ama o kadar hızlıydı ki.... Kendimi tutmasam ağlayacaktım... Çok güzeldi..
anlayamadım
radyosyona mı magruz kaldın ?
hahaha bu sabah aldığım en güzel haber sinpac çok sevindim söylemiştim sana ben...
yarım saay sonra çıkıyorum kızlar kalp atışlarını duymaya gidicez tocamlan allahım elim ayağım titriyo şimdiden çok fenayım valllaaaa dua edin bana hemi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?