- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.121
Kıssslar Güünaydın,
ya bişi dicem ben 6 haftada 3 kg almışım ya
sizede öyle oldumu üstelikte yemiyorum çok akşam sadece yiyorum ...lmaz:
Arkadaşım ne biçim doktor unlar. Keşke gitmeden önce ses sistemleri hakkında bilgi alsaydın. Doktorum bana kapılardan bahsetmedi. Bir yerde zararsız olduğunu okumuştum ama duyumlarıma göre de zararlıymış.
Neleri yasakladı başka? Paylaşırsan yararlı olacaktır.
canım yok sen gecme kapılardan
radyasyon sonucta
ben uçaga bınerkende gecmedım
geldıler ustumu aradılar arasınlar
bebegımın gelısımını kotu etkıler
hatta cocuk doktoru olan tanıdıgım var
12 yasına kadar çocukların o manyetık kapıdan gecmemıs geektıgını soyluyor kendı çocuklarını gecırmıyo ve o dmıstı sımdıkı genclerde üreme bozuklugu kısırlık o kadar çok kı bunun sebeplerınden bırısıde bu manyetık olabılır demıstı
arkadaşlar doktordan yeni geldim kese göründü 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah
kızılcık doktoruna kızma bence çok güzel şeyleri yasaklamış sana
bana bu saydıklarının yanında cinsel ilişkiye girmeyin dedi eşimde yanımdaydı çok utandım :kedi:
ayrıca ceviz fındık badem gibi şeyleri günde 5-6 adet tüket dedi ve öğünlerini sık sık ye dedi o zaman kabızlık gibi şikayetlerin olmaz dedi...
Canım aslında kilolu değilim ama hafif göbeğim vardı. şimdi birden pırtlayıverdi :)canım sık öğün ye meyve sebze felan tüket hamilikte 4 5 öğün öneriyolar ama hafif öğünler yağlı hamurlu şeyler yeme dedmişti hemşire günde 4 5 öğün taze sebze meyve tüket dedi sabah akşam bir bardak süt günde bi kase yoğurt yemen gerek canım
belkide şişkinlşiktir kilo aldığına eminmisin ben akşam tartılınca 50,5 51 çıkıyom bazen sabah 50 çıkıyom akşamları çok gaz ve şişkinlik oluyo bende bilmem senin vücudun nasıl anlatabildim umarım
arkadaşlar doktordan yeni geldim kese göründü 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah
kızılcık doktoruna kızma bence çok güzel şeyleri yasaklamış sana
bana bu saydıklarının yanında cinsel ilişkiye girmeyin dedi eşimde yanımdaydı çok utandım :kedi:
ayrıca ceviz fındık badem gibi şeyleri günde 5-6 adet tüket dedi ve öğünlerini sık sık ye dedi o zaman kabızlık gibi şikayetlerin olmaz dedi...
sevgili hijyenim,doktorum bizede cinsel ilişkiye girmeyi yasakladı,.bende acayip utandımbi arkadaşıma 9 ay ilişkiye yasaklamıştı,.sanırım benimde durumum aynı,. lmaz:
gözün aydın cnm bende dün gördğm benide 10 gün sonra için cağırdı kalp atışı için ve bizede ilişkiyi yasakladı..kaydirigubbakcemile3
ben çok şaşırdım hiç böyle bi şey duymadım yani bi sınırlama getirmesi normal olabilirdi bu biraz tuhaf geldi kafamçokkarıştı
Canım aslında kilolu değilim ama hafif göbeğim vardı. şimdi birden pırtlayıverdi :)
Hamileliğin başında çok kg alıp zorlanmak istemiyorum. Meyve ve sebze yemeye öğün artttırmaya dikkat ediyorum. Hayatımda ilk defa tarı 62 kgyu gördü :))
Kızlar bende bugünde kahverengi akıntı var .Akşam 16:40 a doktora randevu aldım.Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Hala akıntısı olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?