2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıssslar Güünaydın,
ya bişi dicem ben 6 haftada 3 kg almışım ya
sizede öyle oldumu üstelikte yemiyorum çok akşam sadece yiyorum ...lmaz:

canım sık öğün ye meyve sebze felan tüket hamilikte 4 5 öğün öneriyolar ama hafif öğünler yağlı hamurlu şeyler yeme dedmişti hemşire günde 4 5 öğün taze sebze meyve tüket dedi sabah akşam bir bardak süt günde bi kase yoğurt yemen gerek canım
belkide şişkinlşiktir kilo aldığına eminmisin ben akşam tartılınca 50,5 51 çıkıyom bazen sabah 50 çıkıyom akşamları çok gaz ve şişkinlik oluyo bende bilmem senin vücudun nasıl anlatabildim umarım

herkeslere günaydınlar.yeni gelen hamişlerimizi kutluyorum,öpüyorumopuyorumnanaktan:lepi:sinpac bu arada çok sevindim canım,.:1hug:

Gitmeden önce sitesinden araştırmıştım,yazılanlara bakılırsa maşallah herşey var 3D ult bile var yani.
Ama gittim maalesef olmadı kısmet,inşaalh bi gün duyarım.

Yasakladığı şeyler ise:
Kola,katkılı meyve suları,kızartma ketçap mayonez,sucuk,salam,çig köfte(bu üçü toxo için heralde)
beyaz undan yapılan herşey (buna beyaz ekmekte dahil kepekli yiyecekmişim) şerbetli tatlılar,günde 2lt su içecekmişim ki hiç sevmem su içmeyi,cep telle uzun süre konuşmak pc başında uzun süre kalmak.Bu saydığı şeylerin hepsini de çok severim yaaa azaltmıştım ama tamamen bırakacakmışım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.

arkadaşlar doktordan yeni geldim kese göründü 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz inşallah

kızılcık doktoruna kızma bence çok güzel şeyleri yasaklamış sana
bana bu saydıklarının yanında cinsel ilişkiye girmeyin dedi eşimde yanımdaydı çok utandım :kedi:

ayrıca ceviz fındık badem gibi şeyleri günde 5-6 adet tüket dedi ve öğünlerini sık sık ye dedi o zaman kabızlık gibi şikayetlerin olmaz dedi...

Bilmiyorum ki canım,nasıl söyleyeceğim utanırım ben yaa.
Ama bebişime zarar verecekse bişekilde bunu yapmam lazım.

Hayrılı olsun canım,inşallah pıt pıt larıda duyarsın.
Dr nin yasakladığı şeyler,hani derler ya güzel olan herşey zararlıdır diye.
Ne yapalım katlanacağız.

Bu arada banada ceviz,yoğurt,süt meyve tüketmemi söylemişti

Canım aslında kilolu değilim ama hafif göbeğim vardı. şimdi birden pırtlayıverdi :)
Hamileliğin başında çok kg alıp zorlanmak istemiyorum. Meyve ve sebze yemeye öğün artttırmaya dikkat ediyorum. Hayatımda ilk defa tarı 62 kgyu gördü :))

merhaba kızlar
ben de mart annesi olacağım sanırım.. sat a göre 01,03,2010 görünüyor.. ucundan yakalayacağım yani
9+3 üm şimdi ben. 6. haftada hem keseyi gördük hem kalp atışlarını dinledik. müthiş birşeydi. o zamana kadar birşey anlamamışım meğerse.. o kalp atışı ... işte o kalp atışı insana anne olacağını hissettiriyor..
allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
bir de ben çok şanslı bir hamilelik geçiriyorum. bulantım yok şişkinliğim var ama folic asit kesilince geçecek diye ümit ediyorum. kendimden bu kadar bahsetmek yeter herhalde

Kızlar bende bugünde kahverengi akıntı var .Akşam 16:40 a doktora randevu aldım.Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Hala akıntısı olan var mı ?

sevgili hijyenim,doktorum bizede cinsel ilişkiye girmeyi yasakladı,.bende acayip utandım bi arkadaşıma 9 ay ilişkiye yasaklamıştı,.sanırım benimde durumum aynı,.lmaz:

gözün aydın cnm bende dün gördüm benide 10 gün sonra cağırdı kalp atışı için ve bizede ilişkiyi yasakladı..kaydirigubbakcemile3

sevgili hijyenim,doktorum bizede cinsel ilişkiye girmeyi yasakladı,.bende acayip utandım bi arkadaşıma 9 ay ilişkiye yasaklamıştı,.sanırım benimde durumum aynı,.lmaz:

ben çok şaşırdım hiç böyle bi şey duymadım yani bi sınırlama getirmesi normal olabilirdi bu biraz tuhaf geldi kafamçokkarıştı

benim göbişte çıktı ama kilom aynı çok şükür hiç 50 kilonun üstüne çıkmamıştım minyonum biraz bakalım hamilikte kaç kilo alıcam inş. çok almam şimdilik sadece göbeğim çıktı
bol su içmeyide ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…