- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.181
slm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Ya ben yurtdisindayim ve buradaki doktorlari sevmiyom,lütfen bana Türkiyede iyi bir doktor önerin,kan pihtilasmasinda uzman olsun,benim burdaki doktorum yabanci düsmani dün cok negatif konustu.Doktor umudunu kes dedi amaben ümidimi kesmedim,birgün anne olacam bunu basaracam.
slm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Ya ben yurtdisindayim ve buradaki doktorlari sevmiyom,lütfen bana Türkiyede iyi bir doktor önerin,kan pihtilasmasinda uzman olsun,benim burdaki doktorum yabanci düsmani dün cok negatif konustu.Doktor umudunu kes dedi amaben ümidimi kesmedim,birgün anne olacam bunu basaracam.
LİSTEMİZİN SON HALİ ARKADAŞLAR..
http://img38.imageshack.us/i/1298653n0msyhekb5.gif/
ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|..| | | | |ALLAH hayırlısını versin:Saruboceq:
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|60| |pıt pıt atıyor kalbi
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi
5|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
6|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70| |pıt pıt atıyor kalbi
7|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
8|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
9|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5| |kese görüldü
10|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59| |kese görüldü:ecrin_bebek:
11|Cans |..| | | | |ALLAH sabır versin
12|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51| |pıt pıt atıyor kalbi :lepi:
13|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
14|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5| |pıt pıt atıyor kalbi
15|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |pıt pıt atıyor kalbi
16|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi
17|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi
18|sinannuray |24|1 Haziran|8 Mart|65| |kese görüldü:lepi:
19|elitu |27|26 Mayıs|2 Mart|72| |kese görüldü
20|gulencim |22|29 Mayıs|1 Mart|54| |pıt pıt atıyor kalbi:Saruboceq:
21|misran | | | | | |ALLAH sabır versin:Saruboceq:
22|emine038 |22|5 Haziran|12 Mart|60| |kese görüldü
23|edebiyatci222 |27|6 Haziran|13 Mart|80| |pıt pıt atıyor kalbi
24|blueangel42 |27|18 Haziran|25 Mart|52|
25|beyaz06 | | | | | |ALLAH hayırlısını versin:Saruboceq:
26|xBettyx |31|11 Haziran|18 Mart|60|
27|rose3242 |..|30 Mayıs|
28|shivaree |..|4 Haziran|11 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbi:lepi:
29|tırtıl kelebek |23|9 Haziran|16 Mart|59| |pıt pıt atıyor kalbi :ecrin_bebek:
30|tinsel |28|13 Haziran|20 Mart|58| |kese görüldü
31|elif_ba |22|22 Haziran|15 Mart|58|
32|emelistan |29|15 Haziran|22 Mart|55| |kese görüldü:ecrin_bebek:
33|Sinpac |30|15 Haziran|22 Mart|67| |pıt pıt atıyor kalbi
34|dimplehawk |23|18 Haziran|25 Mart|61| |kese görüldühihoyyyt
35|babylove |25|18 Haziran|25 Mart|62| |kese görüldü
36|odette |27|2 Haziran|9 Mart|56| |pıt pıt atıyor kalbi
37|fransiyum |22|31 Mayıs|6 Mart|71| |pıt pıt atıyor kalbi:ecrin_bebek:
38|becadef |28|11 Haziran|18 Mart|57|
39|hndnylmz |28|15 Haziran|22 Mart|..| |kese görüldü:lepi:
40|simge_wxyz | | | | | |ALLAH sabır versin:Saruboceq:
41|eseda |25|26 Mayıs|2 Mart|58| |pıt pıt atıyor kalbi|
42|aycankaya |21|19 Haziran|26 Mart|52|
43|hijyenim |23|16 Haziran|23 Mart|66| |kese görüldü
44|kızılcık |..|28 Mayıs|4 Mart|75| |pıt pıt atıyor kalbi:ecrin_bebek:
45|dila06 |27|15 Haziran|22 Mart|57| |kese görüldü
46|tugen |25|13 Haziran|20 Mart|72| |kese görüldühihoyyyt
47|siendrunce |29|19 Haziran|26 Mart|60| |kese görüldü
48|burcuuuk |29|23 Haziran|30 Mart|..| |kese görüldü
49|DENİZDİR |27|15 Haziran|22 Mart|54| |kese görüldü|
50|_jale_ |27|6 Haziran|13 Mart|56| |pıt pıt atıyor kalbi
51|fty |30|1 Haziran|10 Mart|52| |pıt pıt atıyor kalbi
[/table]
Gözün aydın cnm :))ben geldim kızlarrr...
çok çok mutluyum..herşeyimiz normal çok şükür kalbini dinledik ya ne güzel bir duyguymuş allahım herkese nasib etsin yarabbim...2 hafta sonraya tekrar çağırıdı.
ben geldim kızlarrr...
çok çok mutluyum..herşeyimiz normal çok şükür kalbini dinledik ya ne güzel bir duyguymuş allahım herkese nasib etsin yarabbim...2 hafta sonraya tekrar çağırıdı.
Dilacım Şekerim,sağolun canlarım bu günkü pek detay bişii değildi sadece kontroldü...geçen sefer baya bi konuşmuştuk...benden tsh için bir test istemişti ama ben yapılabilecek bütün kan tahlillerini önceden yaptırdığım için ona gerek kalmadı...testlere ilişkin bişey söylemedi çok iyi gidiyor hiç merak etme dedi önümüzdeki hafta elevite başlicakmışım folbiolu kesiyoruz yani ayın 15 inde tekrar randevumuz var orandevuda daha detaylı konuşuruz muhtemelen...
midem hiç bulanmıyo bu bir terslikmidir sizce dedim güldü sen allahın sevdiği kuluymuşsun demekki dedi:)
çok seviyorum doktorumu sağolsun birde ultrasonla ilk bakarken bismillah dedi çok hoşuma gitti bi güç geliyo insana ya...çok heyecanlandım gördüm kalbini pıtpıt attığını zaten yatağın karşısında kocaman bir ekran var eşimde bende o ne yaptıysa seyrettik...
büyümüş büyümüş dedi...
haftası falan tutuyor için rahat olsun dedi...
rabbim böyle devam ettirrr lütfeeeeennnnnnnn...
sizden ne testleri istedi bundan sonraki sürecimiz ne?
bu arada cinsiyetini öğrenebilicez galiba hemen ilk ben söylüyorum dedi....
bir arkadaşıma 9 haftalıkken söylemiş düşünebiliyomusunuzz....
hepinize tesekkür ederim,nilüfercim ben igne kullandigim halde kaybettim,ama sen sakin ümidini yitirme,özellikle seni hep takip edecem,sen güclü olki bana ve bizim gibilere umut ol.
Ankara veya istanbul olabilir doktorlar icin
hepinize tesekkür ederim,nilüfercim ben igne kullandigim halde kaybettim,ama sen sakin ümidini yitirme,özellikle seni hep takip edecem,sen güclü olki bana ve bizim gibilere umut ol.
Ankara veya istanbul olabilir doktorlar icin
sağolun canlarım bu günkü pek detay bişii değildi sadece kontroldü...geçen sefer baya bi konuşmuştuk...benden tsh için bir test istemişti ama ben yapılabilecek bütün kan tahlillerini önceden yaptırdığım için ona gerek kalmadı...testlere ilişkin bişey söylemedi çok iyi gidiyor hiç merak etme dedi önümüzdeki hafta elevite başlicakmışım folbiolu kesiyoruz yani ayın 15 inde tekrar randevumuz var orandevuda daha detaylı konuşuruz muhtemelen...
midem hiç bulanmıyo bu bir terslikmidir sizce dedim güldü sen allahın sevdiği kuluymuşsun demekki dedi:)
çok seviyorum doktorumu sağolsun birde ultrasonla ilk bakarken bismillah dedi çok hoşuma gitti bi güç geliyo insana ya...çok heyecanlandım gördüm kalbini pıtpıt attığını zaten yatağın karşısında kocaman bir ekran var eşimde bende o ne yaptıysa seyrettik...
büyümüş büyümüş dedi...
haftası falan tutuyor için rahat olsun dedi...
rabbim böyle devam ettirrr lütfeeeeennnnnnnn...
sizden ne testleri istedi bundan sonraki sürecimiz ne?
bu arada cinsiyetini öğrenebilicez galiba hemen ilk ben söylüyorum dedi....
bir arkadaşıma 9 haftalıkken söylemiş düşünebiliyomusunuzz....
Dilacım Şekerim,
keşke istanbulda olsa senin doktorun bende bi giderdim. Ben doktora ilk 21. Temmuzda gittim ve 5 haftalık olduğunu öğrendim. Bana sadece folik asit kullanıyormusun dedi bende Solgarinkini kullanıyorum dedim tamam dedi günde 1adet yeterli dedi. Başka vitamin felan vermedii? Yani folibol yada elevit yarın gidicem ya doktora tekrar bir sorucam sizlerden öğrendim iyi oldu... Yarın bende kalp atışlarını duyabilecekmiyim aceba ... bu arada bende senden im mide bulantım halen yok sadece halsizlik var işyerinde uyuyup kalicam masamda ...
Kızlar merhaba , beni de listeye ekler misiniz?Benim SAT 28 mayıs , doğum inşallah 4 Mart.Allahım herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Bu arada ben de pıt pıtı gördüm hatta son kontrolde kolları bacakları da oluşmuştu bebişimin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?