- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.201
Çok gemiş olsun Betty... umarım en kısa zamanda çocuk sahibi olabilirsin...Senin için dua edeceğim.slm arkadaşlar birkaç gündür gelemedim buraya hem moralim kötüydü hem de rahatsızdım dün başlayan bir kanamayla da bebeğimi kaybettim çok üzgünüm şu anda hiç birşey hissetmiyorum bomboşum sanki bu bebek bizim için çok büyük bir umuttu tüp bebekten başka çaremiz yokken bu kendisi gelmişti bize ama şimdi terketti bizi
sizler sğlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inş. hepinize bol sağlık diliyorum
slm arkadaşlar birkaç gündür gelemedim buraya hem moralim kötüydü hem de rahatsızdım dün başlayan bir kanamayla da bebeğimi kaybettim çok üzgünüm şu anda hiç birşey hissetmiyorum bomboşum sanki bu bebek bizim için çok büyük bir umuttu tüp bebekten başka çaremiz yokken bu kendisi gelmişti bize ama şimdi terketti bizi
sizler sğlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inş. hepinize bol sağlık diliyorum
slm arkadaşlar birkaç gündür gelemedim buraya hem moralim kötüydü hem de rahatsızdım dün başlayan bir kanamayla da bebeğimi kaybettim çok üzgünüm şu anda hiç birşey hissetmiyorum bomboşum sanki bu bebek bizim için çok büyük bir umuttu tüp bebekten başka çaremiz yokken bu kendisi gelmişti bize ama şimdi terketti bizi
canım çok uzuldum
ama eger normal olduysa kendılıgınden yıne olur
rabbım herseye kadır
umudunu kaybetme
bılıyorum çok uzgunsun bunlar senı tesellı edemez
senı anlıyorum
dusunmemeye calıs
kendını oayalıyacak bırseyler bul evde durma
el iş hobi vb bırseyler bul
dusunmek dahada cok uzuyor
saol canım ama hiçbir şey yapamıyorum yaomak istemiyorum dışarı bile çıkamıyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum ne zaman bitecek bu acıııı
saol canım ama hiçbir şey yapamıyorum yaomak istemiyorum dışarı bile çıkamıyorum kimseyi görmek konuşmak istemiyorum ne zaman bitecek bu acıııı
sağolun canlarım bu günkü pek detay bişii değildi sadece kontroldü...geçen sefer baya bi konuşmuştuk...benden tsh için bir test istemişti ama ben yapılabilecek bütün kan tahlillerini önceden yaptırdığım için ona gerek kalmadı...testlere ilişkin bişey söylemedi çok iyi gidiyor hiç merak etme dedi önümüzdeki hafta elevite başlicakmışım folbiolu kesiyoruz yani ayın 15 inde tekrar randevumuz var orandevuda daha detaylı konuşuruz muhtemelen...
midem hiç bulanmıyo bu bir terslikmidir sizce dedim güldü sen allahın sevdiği kuluymuşsun demekki dedi:)
çok seviyorum doktorumu sağolsun birde ultrasonla ilk bakarken bismillah dedi çok hoşuma gitti bi güç geliyo insana ya...çok heyecanlandım gördüm kalbini pıtpıt attığını zaten yatağın karşısında kocaman bir ekran var eşimde bende o ne yaptıysa seyrettik...
büyümüş büyümüş dedi...
haftası falan tutuyor için rahat olsun dedi...
rabbim böyle devam ettirrr lütfeeeeennnnnnnn...
sizden ne testleri istedi bundan sonraki sürecimiz ne?
bu arada cinsiyetini öğrenebilicez galiba hemen ilk ben söylüyorum dedi....
bir arkadaşıma 9 haftalıkken söylemiş düşünebiliyomusunuzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?