- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.161
Canım,Saolun kızlar.Ben normal yolla hamile kaldım .Bende progesteron kullanıyorum.ınş. bir şey çıkmaz ve akşam bebeğimin kalp atışını duyarım bende . Bosna sana da çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşurusn inş. Benimde bir çok arkadaşım ara ara lekelenmelerim oldu normal diyor ama gel gör kendime laf dinletemiyorum işte mafoldumben
NERDE oturuyorsun cnm :uhm:
Kızlar, ben birşey soracağım. Düşünmekten kafayı yiyebilirim. Sizin de aklınıza bebek anomalileri geliyor mu? Benim durmadan aklıma geliyor. Ya ufaklığa birşey olursa diye durmadan korkuyorum... Allahım çok fenayım...:1no2:
Canım,
bu ilaç progesteron ne işe yarıyor bana doktorum vermedi?
Kızlar, ben birşey soracağım. Düşünmekten kafayı yiyebilirim. Sizin de aklınıza bebek anomalileri geliyor mu? Benim durmadan aklıma geliyor. Ya ufaklığa birşey olursa diye durmadan korkuyorum... Allahım çok fenayım...:1no2:
bosnacım,canımcım çok çok gecmiş olsun,.opuyorumnanaktan:1hug:
bostancıdayım hijyencim. işyerim de Tuzla'da...
hastane doktoru istiyorum mutlaka, ulaşmak daha kolay oluyor.
Bosnacım,bostancıdayım hijyencim. işyerim de Tuzla'da...
hastane doktoru istiyorum mutlaka, ulaşmak daha kolay oluyor.
çok geçmiş olsun canım umuyorum bu sorunları aşarsın benim ne yazıkki bu konuda tanıdığım yok ...doktoruma sorarım ama gelişme olursa haber veririm sanaslm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Ya ben yurtdisindayim ve buradaki doktorlari sevmiyom,lütfen bana Türkiyede iyi bir doktor önerin,kan pihtilasmasinda uzman olsun,benim burdaki doktorum yabanci düsmani dün cok negatif konustu.Doktor umudunu kes dedi amaben ümidimi kesmedim,birgün anne olacam bunu basaracam.
slm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Ya ben yurtdisindayim ve buradaki doktorlari sevmiyom,lütfen bana Türkiyede iyi bir doktor önerin,kan pihtilasmasinda uzman olsun,benim burdaki doktorum yabanci düsmani dün cok negatif konustu.Doktor umudunu kes dedi amaben ümidimi kesmedim,birgün anne olacam bunu basaracam.
slm arkadaslar,bugün cok kötüyüm,cünkü bebegimin yine kalbi durdu ve simdi hastanedeyim,yarin kürtaj olacam.4.bebisimide cennete gönderdim.Allahim ne olur bana güc ver.
Hoşgeldin beyzade 123...arakadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
kilo:76
boy 1,70
sat :27 may 2009
gebelik 8+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?