- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.221
slm arkadaşlar birkaç gündür gelemedim buraya hem moralim kötüydü hem de rahatsızdım dün başlayan bir kanamayla da bebeğimi kaybettim çok üzgünüm şu anda hiç birşey hissetmiyorum bomboşum sanki bu bebek bizim için çok büyük bir umuttu tüp bebekten başka çaremiz yokken bu kendisi gelmişti bize ama şimdi terketti bizi
sizler sğlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inş. hepinize bol sağlık diliyorum
slm arkadaşlar birkaç gündür gelemedim buraya hem moralim kötüydü hem de rahatsızdım dün başlayan bir kanamayla da bebeğimi kaybettim çok üzgünüm şu anda hiç birşey hissetmiyorum bomboşum sanki bu bebek bizim için çok büyük bir umuttu tüp bebekten başka çaremiz yokken bu kendisi gelmişti bize ama şimdi terketti bizi
sizler sğlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi inş. hepinize bol sağlık diliyorum
Sık sık kontrole mi gitmek lazım?
Sık sık kontrole mi gitmek lazım?
canım bebişiniz hayırlı olsun cok sevindim valla
Allah hayırlısı ile kucagınada almayı nasip etsin inş.
:Saruboceq:
İnşallah biz de 25. haftaları görürüz. sositososito
Nereden buldun kız beni :) Ben hala ne olduğunun farkında değilim canım sürpriz oldu... Hayırlısı hepimiz için. Senin kız da sağlıkla gelir inşallah.
ben geldim kızlarrr...
çok çok mutluyum..herşeyimiz normal çok şükür kalbini dinledik ya ne güzel bir duyguymuş allahım herkese nasib etsin yarabbim...2 hafta sonraya tekrar çağırıdı.
aslında cok cabuk geciyor zaman
anlamıcaksın nasıl gectiğini
gerci artık 40. haftada olayım istiyorum
sıkıldım hamilelikten :)
uzun zamandır takılıyordum kk ya
facede yazınca bi bakayım dedim mart annelerine
foton olmasa gene cesaret edemezdimde fotondan tanıdım :)
süprüz olması daha güzel bizimde süpriz yaptı kızımız opuyorumnanaktan
Ben şimdiden sıkıldım :) Zaman ilerlemiyor sanki...
Allah hayırlısını göstersşn artık canım.
Murat Arslan, Arzu'nun doktoru. Sen nereye gidiyorsun? İnegöl'de gitin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?