2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

düşük tehlikesine karşı ananas ın çok işe yaradığını duymuştum.. %100 ananas suyu da aynı işi görüyormuş.. bir de bol sıvı tüketmek lazım.. adaçayı ise düşüğe neden oluyor derler.. dipnot olsun..

canım aynıyız senle bugün 9+4 üm 2 mart doğum ama doktor şubat 15 de olablir dedi hem şubat anneleri hemde mart anneleriyle sohbet ediyorum bendee :)

Kızlar bende bugünde kahverengi akıntı var .Akşam 16:40 a doktora randevu aldım.Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Hala akıntısı olan var mı ?

cnm ben hiç lekelenme yaşamadım daha ama yengemde hamileliğnde sıksık lekelenme görürdü korkutma kendini kahverengi lekelenme kötü değildi bildiğim kadarıyla kırmızı olunca kötü Allah korusun inşallah bi şeyin yoktur tamam yerimseniben

günaydın herkese,
hayırlı haberler getiren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
dün akşam acildeydik biz.
salı akşamından beri kusma ve ishalim vardı zaten, dün de devam edince, gebelik sışında birşeyden olabileceğinden şüphelendim.
acile gittik, kadın doğum doktoru muayene etti hemen.
besin zehirlenmesi...
bebeğimi görmek istedim, baktık hemen, herşey yolunda çok şükür.
bana da ilaç vermediler, 1-2 gün içinde geçer, bol sıvı tüket dedi doktor.
bugün daha iyiyim...

canım aynıyız senle bugün 9+4 üm 2 mart doğum ama doktor şubat 15 de olablir dedi hem şubat anneleri hemde mart anneleriyle sohbet ediyorum bendee :)

bana doktorum doğum tarihine dair birşey söylemedi.. ben de sormadım.. kasıklarımda çok ağrı vardı onu soracaktım.. bebeğin kalp atışını dinletince doktorum herşey uçtu gitti aklımdan kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende bugünde kahverengi akıntı var .Akşam 16:40 a doktora randevu aldım.Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Hala akıntısı olan var mı ?
Canım hemen aklına kötü şeyler getirme akıntısı olan çok duydum kahve rengi yada kırmızı hemen kötü birşey gelecek anlamına gelmiyor artarsa doktoruna danışmanda yarar var...

Bende şuana kadar olmadı öyle bir şey sadece kasık ağrılarım var ve birde KG aldım :))
Bizde yarın 10,30 'da randevü aldık kalp atışlarını dinlicez
sositososito

çok geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ve bebişine
a.s.

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ve bebişine ...

canım benımde 2 tane doktor akrabam var
bana ölçun ıçınde katkı maddesı olan son kullanma tarıhı olan urunlerı yeme meyvesuyu kola gazoz vb
salam sucuk çiğkofte toxoplazama acısından sanırım
taze peynır pastore olamayan sut (burusello ) için
bunlar cok basıt ama çok onemlı noktalar
hatta bulantı ıçın cubuk kraker bıle yemıyorum onun yerıne tuzsuz leblebı

canım gecmıs olsun bol bol sıvı tuket

kasık ağrısı oluyor canım benim baştan çok oldu şimdi geçti ama şimdide batmalar oluyor çok normalmiş bunlar
doğum tarihimi doktor a ilk gittiğimde sölemişti seninki unuttu heralde sölemeyi

doktor bize de cinsel ilişkiyi yasakladı.
kanama, lekelenme hiç olmadı.
ben aşılamayla hamile kaldığım için, az da olsa düşük riski var sanırım.
hamile kaldığımdan beri her gün progesteron kullanıyorum, kontrollerim de iki haftada bir...
ama doktoruma ulaşmam, randevu almam çok zor oluyor, o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum artık.
istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz kimse var mı arkadaşlar?

Saolun kızlar.Ben normal yolla hamile kaldım .Bende progesteron kullanıyorum.ınş. bir şey çıkmaz ve akşam bebeğimin kalp atışını duyarım bende . Bosna sana da çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşurusn inş. Benimde bir çok arkadaşım ara ara lekelenmelerim oldu normal diyor ama gel gör kendime laf dinletemiyorum işte mafoldumben

çok teşekkür ederim arkadaşlar...
bütün yediklerime çok dikkat ettiğim halde böyle oldu,
şirket yemekhanesinde yediğim birşeyle ilgili sanırım.
doktora başka kimseye birşey olmadı ama dediğimde, hiç fark etmez, bünyen her zamankinden daha hassas şimdi, kimseye dokunmayan şey seni yatağa düşürebilir dedi. işyerinde soyulmamış domates bile yeme dedi...
sizin de aklınızda olsun, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin...

NERDE oturuyorsun cnm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…