- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.141
merhaba kızlar
ben de mart annesi olacağım sanırım.. sat a göre 01,03,2010 görünüyor.. ucundan yakalayacağım yani
9+3 üm şimdi ben. 6. haftada hem keseyi gördük hem kalp atışlarını dinledik. müthiş birşeydi. o zamana kadar birşey anlamamışım meğerse.. o kalp atışı ... işte o kalp atışı insana anne olacağını hissettiriyor..
allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
bir de ben çok şanslı bir hamilelik geçiriyorum. bulantım yokşişkinliğim var ama folic asit kesilince geçecek diye ümit ediyorum. kendimden bu kadar bahsetmek yeter herhalde
Kızlar bende bugünde kahverengi akıntı var .Akşam 16:40 a doktora randevu aldım.Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Hala akıntısı olan var mı ?
aynen öyle canım,düşük tehlikesi olan kişilerde cinsel ilişkiye yasaklıyo doktor:umursamaz:
canım aynıyız senle bugün 9+4 üm 2 mart doğum ama doktor şubat 15 de olablir dedi hem şubat anneleri hemde mart anneleriyle sohbet ediyorum bendee :)
Canım hemen aklına kötü şeyler getirme akıntısı olan çok duydum kahve rengi yada kırmızı hemen kötü birşey gelecek anlamına gelmiyor artarsa doktoruna danışmanda yarar var...Kızlar bende bugünde kahverengi akıntı var .Akşam 16:40 a doktora randevu aldım.Çok korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.Hala akıntısı olan var mı ?
günaydın herkese,
hayırlı haberler getiren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
dün akşam acildeydik biz.
salı akşamından beri kusma ve ishalim vardı zaten, dün de devam edince, gebelik sışında birşeyden olabileceğinden şüphelendim.
acile gittik, kadın doğum doktoru muayene etti hemen.
besin zehirlenmesi...
bebeğimi görmek istedim, baktık hemen, herşey yolunda çok şükür.
bana da ilaç vermediler, 1-2 gün içinde geçer, bol sıvı tüket dedi doktor.
bugün daha iyiyim...
günaydın herkese,
hayırlı haberler getiren arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
salı akşamından beri kusma ve ishalim vardı zaten, dün de devam edince, gebelik sışında birşeyden olabileceğinden şüphelendim.
besin zehirlenmesi...
bugün daha iyiyim...
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ve bebişine ...günaydın herkese,
besin zehirlenmesi...
bugün daha iyiyim...
Gitmeden önce sitesinden araştırmıştım,yazılanlara bakılırsa maşallah herşey var 3D ult bile var yani.
Ama gittim maalesef olmadı kısmet,inşaalh bi gün duyarım.
Yasakladığı şeyler ise:
Kola,katkılı meyve suları,kızartma ketçap mayonez,sucuk,salam,çig köfte(bu üçü toxo için heralde)
beyaz undan yapılan herşey (buna beyaz ekmekte dahil kepekli yiyecekmişim) şerbetli tatlılar,günde 2lt su içecekmişim ki hiç sevmem su içmeyi,cep telle uzun süre konuşmak pc başında uzun süre kalmak.Bu saydığı şeylerin hepsini de çok severim yaaa azaltmıştım ama tamamen bırakacakmışım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.
günaydın herkese,
besin zehirlenmesi...
bugün daha iyiyim...
bana doktorum doğum tarihine dair birşey söylemedi.. ben de sormadım.. kasıklarımda çok ağrı vardı onu soracaktım.. bebeğin kalp atışını dinletince doktorum herşey uçtu gitti aklımdan kaydirigubbakcemile3
doktor bize de cinsel ilişkiyi yasakladı.
kanama, lekelenme hiç olmadı.
ben aşılamayla hamile kaldığım için, az da olsa düşük riski var sanırım.
hamile kaldığımdan beri her gün progesteron kullanıyorum, kontrollerim de iki haftada bir...
ama doktoruma ulaşmam, randevu almam çok zor oluyor, o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum artık.
istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz kimse var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?