2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze selam.bende katılabilirmiyim aranıza
sat: 13 haziran
tahmini d.tarihi: 20 mart
kilo :54
yarın doktora gidicem.allahın izniyle hayırlısıyla inşallah güzel haberler veririm sizlere.
aslında bikere gittim doktora ama çok küçükmüş karından baktı keseyi göremedi.sadece progestan verdi.düşük tehlikesi varmış sanırım.ileri uzanma ağır kaldırma vs vs dedi.
ben 6 ay önce yine hamile kalmıştım.düşük yaptım ve kürtaj oldum.zor günlerdi ama geçiyor.allah kimseye yaşatmasın.ama yaşanırsada umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelim.allah telafisi olmayan dert vermesin.

hoşgeldin pamukege inşallah bu kez bebişini kucağına alırsın

canım hosgeldın
yarın gzuel haberlerını beklıyoruz
canım genelde cogu hamılelıklerde oluyor benımde
var hatta 6 hafta 4 gunlukken k.rengı lekemde oldu 5 gun surdu ve gectı
ılaclarını ıç doktorunun tavsıyesıne uy

Hayırlı olsun pamukege...

Kızlar akşam neden kimse olmuyor? Yalnıız kalıyorum hep...

canım genelde ben akşamları tavuk gibi erken yatıyorum uykum gelıyor
o yuzden pek nete gırmıyorum
gırersemde uyumadıgım zamanda esımden bana bılgısayar kalırsa o zman oda yaklasık 5 dk suruyor :çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım,İnşallah bekliyoruz güzel haberlerini

Neren ağrıyor canancim hergüne inan farklı Ağrı acı ile uyanıyorum psikolojikmi ya asada Ağrı var idrar yolu enf var kesin öyle bisi kaşıntı başlamasa bari

Bana doktorum bisey yasaklamadı azı karar cogu zarar dedi
hurafelerledolu bı adam değil buzlu gazoz icebilirsin dedi asitli dedim yedin hersey bebeğe geçmiyor dedi ama oturup bı litre icersen kabiz olabilirsin dedi
sosis sucuk iyice pişmiş olsun dedi ama sık sık deme demek istedi herhalde
adam çok iyi egitim almış Amerika'da colombia unı çalışmış ve master yapmış ama bana genede bu kadar rahatlık iyi gelmiyor ben kendim kendimi koruyoum tüp bebekle gebe kaldım bayrama kadar annemler bizde kalicak sürekli istirat hslindeyim Dr haricinde çıkmıyorum çok canım isterse hamur falan yaptırıp kizartip bı gane yiyorum haa bahsratli ve yağlı yeme dediydi :))

hoşgeldin tatlım
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,
hepinize sağlıklı, mutlu, hayırlı bir cuma dilerim...
güzel haberlerle geçsin inşallah...

hoşbulduk tırtıl kelebek.
evet dikkat ediyorum allaha emanet inşallah.hepimiz.bugün büyük gün benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…