- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.261
hoşgeldin tatlım
allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
kasığımın solunda ağrı gibi bir şey var.
Benim doktorum da bana hiçbir şey yasaklamadı sadece dikkat et dedi :)[/QUOTE
]için rahat olsun bence.çünkü bu herkeze oluyor.normalmiş ara ara olması.çok sık olursa bi doktorunu ararsın.ben internettede okudum kasık ağrısı olabilir gebelik belirtisi diye yazıyor.herşey güzel olacak allahın izniyle
kızlar ben çıkıyorum .inşallah güzel haberlerle dönücem.
benim için dua edin.
hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben çıkıyorum .inşallah güzel haberlerle dönücem.
benim için dua edin.
hepinizi kocaman öpüyorum
zemuszemus Ben bu pazar tatile gidiyorum...zemuszemuskaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaehihoyyytalkisalkisalkisşakkıdı
herkeslere GÜNAYDINLAR,hayırlı cumalar diliyorum,.ALLAH yüreğinizin istediklerini versin inş:Saruboceq:yeni gelen mart anneleri var,.onlarıda kutluyorum,hoşgelmişler,:lepi: kaydirigubbakcemile2
Bosna, Nilüfer, Simenay ve Jale sizinle günlerimiz aynı sayılır, neler yaşıyorsunuz, paylaşır mısınız?
ay ne güzelll benim yerimde eğlen ben bu sene çok istedim tatile gitmek ama olmadı
iyi eğlen dinlen sonra göbüş kocaman olcakk ona göree :CüvCüv:
SELAMLAR canımcım,.şu günlerde aşırı mide bulantısı,koku duymak istemiyorum,artı mutfağada bu yüzden girmemeye çalışıyorum,doktorumda dedi,mutfağa girmemeye çalış,.sağolsun eşim yemek işinden anlıyo,bana kalmıyo,oyüzden şanslıyımzemuszemusmide bulantıları dışında ALLAHA şükür,pek bi şikayetim yok,.yarın nasipse doktora tekrardan gidecem,benim kan pıhtılaşmam olduğu için,sürekli doktor yolları var önümüzde.hemde tekrardan nasipse bebikimi görcimmmm:lepi::sm_cool: :1rolleyes: :teytey:
İnşallah bir sorun çıkmaz Nilüfer. Ben de dayanamıyorum, haftaya Bursa'ya dönüyorum, hemen bir doktora gideceğim. Sol tarafımdaki garip his beni korkutuyor. İçinde bir şey var da geriliyormuş gibi. İnşallah bir aksilik yoktur. Bugün yatacağım hep. Mide bulantım kaç gündür yok ama göğüslerim çok şişti ve ağrıyor.
Sırt üstü yatıyorum sürekli ve çok sıkıldım. Uyku pozisyonuna dikkat etmeli miyiz acaa bu dönemlerde de?
Bu kan pıhtılaşması olayı da nedir?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?