2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iki yıllık evliyim ve henüz planlamadığımız halde tesadüfen hamile kaldım. İlk hamileliğim, daha öncesi yok ama çok tedirginim işte. Öğrendiğim ilk anda istemiyorum diye çok ağladım ama onu içimde gördükten sonra kaybetmek istemiyorum. Çok tedirginim ve sakinleşmeye çalışıyorum.

Genetik birşey mi?

Benim de durum aynı, tek fark ben bir yıllık evliyim...
Dün doktor bana "paranoya yapmaya gerek yok" dedi... İnsanın psikolojisi değişiyor...

Canan dı değil mi?
Sen öğretmensin değil mi?

anlıyorum canımcım,.:1hug:

bu arada sinpac,kan pıhtılaşması genetik birimi araştırıyo,genlerle alakalı.ama annemde falan hiç böyle kan pıhtılaşması olmamış..ilginçç:uhm:

Bosna, Nilüfer, Simenay ve Jale sizinle günlerimiz aynı sayılır, neler yaşıyorsunuz, paylaşır mısınız?

canancım, bu hafta başından beri iyi hissetmiyorum kendimi.
bulantım çok arttı, herşey kokuyor sanki.
ben de mutfağa giremiyorum, annem yapıyor yemekleri. uykum var ama geceleri uyuyamıyorum.
bir de çok halsizim, işe gelmek kabus oluyor resmen, bütün gün saat sayıyorum akşam olsun da eve gidip yatayım diye :)
bahsettiğin ağrı bende de oluyor zaman zaman, sağda veya solda, değişiyor. doktora sordum, rahim büyüyor, telaş etme dedi.
uyku pozisyonunu da sordum. ilk 3 ay yüzüstü dışında istediğin gibi yatabilirsin, 3 aydan sonra soluna yatman daha iyi dedi.
işte böyle hamilelik halleri, bu halimize bin şükür diyorum yine de...
sen de kalbini ferah tut arkadaşım, aklına kötü şeyler getirme. hepimiz için herşey yolunda gidecek inşallah opuyorumnanaktan

günaydın kızlar sanırım ben bebeğime kavuşamayacağım.Dün akıntım var diyordum ya doktora gittik.kesenin içinde bebek görülmedi.Yolk keseside normalda olması gereknden büyük .doktor almalıyız ama istersen cumartesiye kadar beklerim dedi. Dünya başıma yıkıldı.Hemen çıktık başka bir doktora gittik o da nerdeyse aynı şeyleri söledi Sadece ilk doktor kese 6 mm demişti.ıkincisi 8.5 mm dedi.Haftasına göre zaten çok küçükmüş.Dünden beri perişanız.Bugün bir doktora daha gidicem.saat 15:30 da .ama umudum kalmadı.Hem ağrım var biraz hemde akıntım var. Hiçbirşey teselli edemiyor beni şuan.Kabullenemiyorum.Nasıl toparlanıcam bilmiyorum.ılk bebeğimiz olucaktı ama bizi istemedi neden?

sevgili handan,gerçekten çok üzüldüm,.ne oluyor,mart annelerine,.bir bir gidiyolar..mafoldumbenama ümidine kesme,elinden gelen herşeyi yap,bak ne güzel başka doktorada gidecekmişsin,.dualarım seninle,.:Saruboceq: :Saruboceq:

Allah sabır versin, kardeş...:teselli:

anlıyorum canımcım,.:1hug:

bu arada sinpac,kan pıhtılaşması genetik birimi araştırıyo,genlerle alakalı.ama annemde falan hiç böyle kan pıhtılaşması olmamış..ilginçç:uhm:

Sende pıhtılaşma olduğunu bilemn bile önemli birşey... Valla bende olsa hayatta bilemem... Annende de yoksa sen nasıl öğrendin?

handancım, çok üzüldüm canım, ne desem bilmiyorum.
umarım bugünkü doktor tam tersini söyler de müjde verirsin.
hakkında hayırlısı olsun, Allah sabır versin arkadaşım...

Arkadaşım inşallah iyi haberler alırsın, Allah hayırlısını göstersin.

Ben de bütün gece uyanıyorum, şimdiden uykuya hasret kaldım. Şimdi evdeyim d sorun olmuyor 10 Ağustosta çalışmaya başlıyorum bir de.

Teşekkür ederim arkadaşım.

canım çok uzuldum hayırlısı olsun

Kızlar Ankara'da Mesa hastanesinde bir Prof. var adı Mete Güngör. Adını duyan, birşey bilen var mı?
Bir de Medicana da Doç Yusuf Üstün var. Onun hakkında birşey bilen var mı?

İkisi arasında kaldım da...

canım çok üzüldüm hakkında hayırlısını versin mevlam.....

arkadaşlar ben çok tedirgin olmaya başladım hergün bir kötü haber alıyoruz ister istemez insan korkuyo benimde başıma gelirmi endişesine kapılıyo Rabbim hakkımızda hayırlısını versin korktuğumuzu başımıza vermesin inşallah....

ben 3 yıllık evliyim. evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ve sanki içimde canavar varmış gibi bir panikle hemen aldırdım. hatta alınamayacak kadar küçük olduğu için dr bir hafta bekletti bizi. düşün o kadar panik yaptım. ama şimdi çok pişmanım. en azından jet hızıyla karar vermeseydim belki alışırdım.
şimdi ise isteyerek hamile kaldım ve burda yazılanlar gibi ( meleğim , kuzucum vs vs) hissetmem zaman alıyor. kişiden kişiye değişiyor bu durum tabii ki ama hamilelik alışmakla yakından ilgili birşey. vücudumdaki değişikliklere alıştıkça bebeğim olacağı fikri daha güzel geliyor. ama 2 hafta öncesine kadar sürekli ofluyordum :)) diyeceğim o ki tedirginliğin, gel-gitlerin hepsi çok normal. zamana bırak o zaman güzelliğini yaşamaya başlıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…