2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin..
pozitif düşünce gücüne inan... iyi düşün iyi olsun...

normal regl dönemindeysen normal.. tarih üç aşağı beş yukarı yakınsa

normalde 2-3 gün içinde regl olmam lazım, ondandır belki, sağol canım...

canım ara ara oluyor banada oluyor presteron ıçıyorsan devam et
doktor agrı olması cok normal dedı
ayakalrının altına yastık koy sadece wc ye kalk yat dinlen

tırtılcım progesteronu sadece akşamları verdi bana, dün akşam içtim.
işteyim, ah bi yatabilsem zaten...
teşekkürler ilgine...

canım gunde 2 tane 200mg lık hap ıcebılıyorsun bugun doktordan geldım eger kalp atısı duyulduysa hapa baslayabılırız dedı istersen içebilirsin veya doktorunun telefonu varsa bır arayıp sor

prof.mete güngör'ü duydum sanki yabancı gelmiyor canım...ama ikisi arasında kalman saçma biri doç.biri prof. bende bi profesöre gidiyorum kesinlikle çok memnunum prof.tercih et derim gerçekten hiç bir doktorun verdiği ne saçma ilaçları veriyor nede yasaklar koyuyor özellikle özel hastanelerdeki doktorlara pek güven olmuyor başıma geldi eğer profesöre gitmeseydim bebeğimi alacaktı...sebebide bende rahim ağzı kanseri başlangıcı çıktı yani kötü hücreler vardı o bölgeyi ameliyatla çıkarıp alacaklardı ve o zaman 6 haftalık hamileydim bana özel bi hastaanedeki dr ya ameliyat yada bebek dedi resmen sonra prof.u bulduk ona gittim 6,5 haftalık hamileyken ameliyat etti beni rahim ağzından çok şükür ne bebeğime nede bana bişey olmadı yani aslında dr danda şanslıydım ama prof.gitme imkanın varsa kesinlikle onu tercih et tatlım...paylaşmak istedim başımdan geçen olayıda yani özel ve pahalı hastaneler çokta güven vermiyor...

Herkese Merhaba....

size maceralarımızdan bahsedeyim...
bu sabah 2 . kontrolüm için doktorumuza gittik.
Aslında bizi 2 hafta sonrasına çağırmıştı ama biz dayanamadyıp 10 gün sonra gittik. Kalp atışlarını dinlemeyi bekliyorduk.. vajinal muayene yapıldı ve doktor dediki söylediğimden erken geldiğiniz için size kalp atışlarını dinletemem ama durumuna bakabiliriz

Ekrandan kalp kıpırtısını gösterdi... sadece sesini dinleyemedik erken zamanda gittiğimiz için bu süreçte kalp atışlarını dinlemesi bebek için zararlı olurmuş.. Bizden yaklaşık 19 tane test istedi (kan+idrar) hepsini yaptırdık. Sonuçlarını alıp tekrar doktora gideceğiz. Aceba benmi acele ediyorum 6 haftalık bebüşüm kalp atışını duymayı ümid ediyordum ama duyamadık. Ayrıca vajinal muayenenin umuyorum keseye zararı yoktur....

merhaba.bende dün doktora gittim.keseyi gördük.bir hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi.4 5 haftalık falanmış.son adet tarihim 7 haziran.7 haftalık falan olması lazım.tedirginim.doktor herşey normal dedi ama......

kıslar ben sonuclarımı aldım hepsi normal gözüküyor tsh haric 4.30 çıkmış hipertrioid halbuki mayıs başında tüp tedavisindeyken bakılmıştı normaldi birazdan dr ile görüşeceğiz

Canım,
bende 21.temmuzda gitmiştim 5 haftalıktı .. 2 hafta sonra görüşelim dedi dayanamadık bugün gittik.
4 gün erkenmiş kalp atışlarını dinletmedi? zararlı felan dedi bende tedirgin oldum...

:MERAK ETME VAJİNAL USGLE BİŞE OLMYUO BEN DR GİTTİĞİMDE 4 HAFATLIK OMASI GEREKİYODU AMA KESE FALAN YOKTU DAHA SONRA GİTTİĞİMDE 5+4 OLDU AMA ANCA KESE GÖZÜKTÜ BAŞKA BİŞE GÖZÜKMEDİ DOKTOR BEKLE 15 GÜN DEDİ SONRA DOPPLER USG YE GİR BAKAILM DEDİ VE GİRDİM BEBİŞİMİ KALP ATIŞINI DUYDUM VE ÇOK MUTLU IOLDUM DR UM TAMAM NORMAL HERŞEY DEDİ VE FOLİKSİTE DEVAM ET 3 HAFTA SONRA GEL DEDİ 19 AĞUSTOSTA GİDİCEM SANIRIM İKİLİŞ TES YAPILACAK İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZ DUA EDİN KIZLAR BU BEBEĞİMİ SAĞLIKLI HAYIRLI ELİ AYAĞI ZEKASI DÜZGÜN Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALAYIM AAA Bİ DE SUNİ SANCISIZ ALAYIM İLK DOĞUMDA ÇOK ÇEKTİĞİM İÇİN :):dance:

ben de 6 haftalıkken gitmiştim. vajinal muayene oldum ve kalp atışlarını de dinletti bize dr. ve hiç zararlı gibi birşey söylemedi.. bilemiyorum

5+2 de keseyi gördük, 6+4'te de kalbini dinledik. Her ikisinde de vajinal ultrasondu. Şu an 8 haftalık oldum, şimdilik bir sorun yok çok şükür. İnşallah olmaz.

Neyse artık bizde kalp atışı için biraz daha beklicez... 4+4 de keseyi gördük doktor 5 haftalık gibi demişti (ama matemetiksel olarak 4+4 deydi) şimdi tam 6 haftalığım test sonuçları ile birlikte önümüzdeki hafta kalp atışları için tekrar gideceğiz.

ben 6+3 de duydum kalp atışlarını hayatım o doktordaki ultrasonun teknolojik olup olmamasına bağlı bence çünkü benim doktorum kalp atışlarının duymamıza rağmen daha yakından duymak istersen vajinal ultrasonda çok daha iyi duyarız ama ben önermiyorum dedi..
bir çok doktorda önermiyo ama elindeki ultrason eski model olduğu için malesef alttan bakmak işine geliyo...
kendinizi kullandırtmayın nolur bir iki hafta dayanın karından duyun bebişinizin kalbini ikidebir alttan ultrasona girmeyin arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…