- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #3.301
arkadaşlar ben çok tedirgin olmaya başladım hergün bir kötü haber alıyoruz ister istemez insan korkuyo benimde başıma gelirmi endişesine kapılıyo Rabbim hakkımızda hayırlısını versin korktuğumuzu başımıza vermesin inşallah....
arkadaşlar ben çok tedirgin olmaya başladım hergün bir kötü haber alıyoruz ister istemez insan korkuyo benimde başıma gelirmi endişesine kapılıyo Rabbim hakkımızda hayırlısını versin korktuğumuzu başımıza vermesin inşallah....
arkadaşlar,
regl olacakmışım gibi bir ağrı başladı...
normal mi sizce?
arkadaşlar,
regl olacakmışım gibi bir ağrı başladı...
normal mi sizce?
normal regl dönemindeysen normal.. tarih üç aşağı beş yukarı yakınsa
canım ara ara oluyor banada oluyor presteron ıçıyorsan devam et
doktor agrı olması cok normal dedı
ayakalrının altına yastık koy sadece wc ye kalk yat dinlen
normalde 2-3 gün içinde regl olmam lazım, ondandır belki, sağol canım...
tırtılcım progesteronu sadece akşamları verdi bana, dün akşam içtim.
işteyim, ah bi yatabilsem zaten...
teşekkürler ilgine...
Kızlar Ankara'da Mesa hastanesinde bir Prof. var adı Mete Güngör. Adını duyan, birşey bilen var mı?
Bir de Medicana da Doç Yusuf Üstün var. Onun hakkında birşey bilen var mı?
İkisi arasında kaldım da...
Canım,merhaba.bende dün doktora gittim.keseyi gördük.bir hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi.4 5 haftalık falanmış.son adet tarihim 7 haziran.7 haftalık falan olması lazım.tedirginim.doktor herşey normal dedi ama......
merhaba.bende dün doktora gittim.keseyi gördük.bir hafta sonra kalp atışlarını dinleyelim dedi.4 5 haftalık falanmış.son adet tarihim 7 haziran.7 haftalık falan olması lazım.tedirginim.doktor herşey normal dedi ama......
Herkese Merhaba....
size maceralarımızdan bahsedeyim...
bu sabah 2 . kontrolüm için doktorumuza gittik.
Aslında bizi 2 hafta sonrasına çağırmıştı ama biz dayanamadyıp 10 gün sonra gittik. Kalp atışlarını dinlemeyi bekliyorduk.. vajinal muayene yapıldıve doktor dediki söylediğimden erken geldiğiniz için size kalp atışlarını dinletemem ama durumuna bakabiliriz
Ekrandan kalp kıpırtısını gösterdi... sadece sesini dinleyemedik erken zamanda gittiğimiz için bu süreçte kalp atışlarını dinlemesi bebek için zararlı olurmuş.. Bizden yaklaşık 19 tane test istedi (kan+idrar) hepsini yaptırdık. Sonuçlarını alıp tekrar doktora gideceğiz. Aceba benmi acele ediyorum 6 haftalık bebüşüm kalp atışını duymayı ümid ediyordum ama duyamadık. Ayrıca vajinal muayenenin umuyorum keseye zararı yoktur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?