- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.541
canım hiç öyle düşünme süt olup olmayacağı göğüslerin büyüklüğüne göre belli olmaz ki..
doğumdan sonra anlaşılır..inşallah hepimizin bol bol sütü olacak besliycez minikleri:))
hehe ben de anlamıyorum.bi de erkek olacak anneye düşkün olur derler benimki babasının sesini duyunca hiç durmuyor:)) sesin geldiği tarafa yaslanıyor nasıl canımı yakıyor ..
sağlıkla gelsinler de dayanıyoruz artık ne yapalım..
kızlar ben hala emzirme sütyeni de atleti de almadım hatta kendim için hiç bir şey almadım..sizi okuyunca almak lazım galiba bir an önce telaş yaptım şimdi..eyvahedigeldismile
Allah şifa versin bosnacım, kontrole az kalmış :teselli:
Arkadaşlar bana da fikir verir misiniz emzirme atleti için, netten alacağım sanırım
Seçeneklerim şöyle;
*klasik kullanışlı ve de indirimde
*göğsü toparlıyor, südyen kullanmaya gerek duyulmuyor
*bu da bebefox un toparlayıcı modeli
*bir de doğum sonrası toparlayıcı korse yarı yarıya indirime girmiş, alsak mı acaba şimdiden?
Gününüz aydın olsun kızlar umarım güzel bir gün olur hepimiz için.
Dr.dan gelen arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler maşallah hepsine bizimde pazartesi gunu kontrolumuz.
Bebeklerinin eşyalarını yıkayan arkadaşlar hepsini yıkıyorsunuz değilmi yani evde giydireceginiz havlu turunde ayaklı tulumlar battanıyelr falan hepsinimi yoksa sadece hastanede giydireceklerinizimi.
Birde benim goguslerim hala cok ufak agrı falanda yok ve hala hamile kalmadan onceki sutyenlerimi giyiyorum tuhaf değilmi sutum olmayacakmı acep benim :1no2:
Telaş yapma...
Emzirme sütyeni yada atletini al...
Geceliğini al...
Bebeğin hastane çıkışını yıka ütüle...
En acil yapacakların bunlar....
Bosnacığım,
En rahatı tabiii ki free takılmak ama,
Gelen giden oluyor, olmuyor be gulum...
canım hiç öyle düşünme süt olup olmayacağı göğüslerin büyüklüğüne göre belli olmaz ki..
doğumdan sonra anlaşılır..inşallah hepimizin bol bol sütü olacak besliycez minikleri:))
hehe ben de anlamıyorum.bi de erkek olacak anneye düşkün olur derler benimki babasının sesini duyunca hiç durmuyor:)) sesin geldiği tarafa yaslanıyor nasıl canımı yakıyor ..
sağlıkla gelsinler de dayanıyoruz artık ne yapalım..
kızlar ben hala emzirme sütyeni de atleti de almadım hatta kendim için hiç bir şey almadım..sizi okuyunca almak lazım galiba bir an önce telaş yaptım şimdi..eyvahedigeldismile
bedenini nasıl bileceksin dimple? ben de baktım nete ama her markanın bedeni birbirini tutmuyor..
sinpaccım o seçenekler link zaten üzerine tıklayamıyor musun acaba :uhm:Ozelden bana siteyi mail atsana..
Şuan 85 kullanıyorum 90 almayı düşünüyorum hepatitçimbedenini nasıl bileceksin dimple? ben de baktım nete ama her markanın bedeni birbirini tutmuyor..
Aynen yaa nasıl erkek bunlar babacı olacaklar sanırsam boshayallersmileBen eve gider gitmez fırlatıp atıyorum.
Kim gelirse gelsin...
Zaten karnıma bakmaktan başka yerime bakmıyor kimse kaydirigubbakcemile3
Benimki de tam anlattığın gibi...
Ben bütün gün konuşuyorum, hareketler gayet normal, beni umursadığı yok.
Akşam babasının sesini duyduğu an kuduruyor.
Bir de eşim onunla değil başkasıyla da konuşsa havaya giriyor bıdık :asigim:
Ohhh ne güzel, ben de şifonyer alacağız onun için sabırsızlanıyorum, bir an önce alsakta içine yerleştirsem yıkayıp ütüleyipp :asigim:bugün oğlumun oda takımı gelecek çokkk mutluyum sanki kendiside gelecek
sinpaccım o seçenekler link zaten üzerine tıklayamıyor musun acaba :uhm:
Şuan 85 kullanıyorum 90 almayı düşünüyorum hepatitçim
Aynen yaa nasıl erkek bunlar babacı olacaklar sanırsam boshayallersmile
Ohhh ne güzel, ben de şifonyer alacağız onun için sabırsızlanıyorum, bir an önce alsakta içine yerleştirsem yıkayıp ütüleyipp :asigim:
Bu arada korse için fikir gelmedi kızlar, ne düşünüyorsun o linkteki korseyle ilgili bilmiyorumkismile
Mağazadan da alsam deneyemem ki bosnacımDenemeden almnı ben de önermem Dimplecım.
Ben netten aldım, hiç birini kullanamıyorum.
kim :sm_confused:websense ahhh ahhh...
Herseyime karısıyor...
Günaydın...
Uykusuz bir gecenin ardından, sabah sızıp kalmışım, ancak kendime gelebildim, gece sağ kasığım çok fena ağrıdı, Bosna bende de mi fıtık oldu acaba, kasığımı yokladığımda orda bir sertlik hissediyorum, benim kızda inadına gidip sağ tarafıma ayaklarını uzatıyor, çok canım yanıyor, yürürken bile zorlanıyorum artık, sağ bacağıma vuruyor ağrısı..
Yagmur, doktora gidecekmiş, güzel haberlerle gel inşallah..
Eylülce, küçük göğüslülerinde sütü olur meraklanma, süt gelip gelmemesi, göğüsün büyüklüğüne bağlı değildir..
Hepatit, hazırlığını yap artık, ne olur ne olmaz..
Egk, odanız hayırlı olsun, güle güle kullanın..
sinpaccım o seçenekler link zaten üzerine tıklayamıyor musun acaba :uhm:
Şuan 85 kullanıyorum 90 almayı düşünüyorum hepatitçim
Aynen yaa nasıl erkek bunlar babacı olacaklar sanırsam boshayallersmile
Ohhh ne güzel, ben de şifonyer alacağız onun için sabırsızlanıyorum, bir an önce alsakta içine yerleştirsem yıkayıp ütüleyipp :asigim:
Bu arada korse için fikir gelmedi kızlar, ne düşünüyorsun o linkteki korseyle ilgili bilmiyorumkismile
oglunun adı egemı olcak
Mağazadan da alsam deneyemem ki bosnacım
Sen neden kullanamıyorsun, beden mi uymadı? Nasıl birşey almıştın?
Ne güzel analiz etmişsin :roflol: bencede boshayallersmileDaha farkında değiller annesi, doğup da sütün kimden geldiğini öğrenince görücem ben onları kaydirigubbakcemile3
Ama babayı oyun arkadaşı gibi görüyorlar, bu kesin.
Biz de besleyici ve temizleyici boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?