2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Telaş yapma...
Emzirme sütyeni yada atletini al...
Geceliğini al...
Bebeğin hastane çıkışını yıka ütüle...
En acil yapacakların bunlar....

bedenini nasıl bileceksin dimple? ben de baktım nete ama her markanın bedeni birbirini tutmuyor..

ben hepsini yıkadım , ütülettim.. bende hala normal kullandığım sütyenimi kullanıyorum.merak etme süt olur sen rahat ol

ben emzirme sütyeni felan almayı düşünmüyorum kıslar alanlar hep gereksiz falan dediler ondan ben kelebek sütyen aldım onları kullanıcam
yaırn bende ilk makineyi atıcam bebe kıyafetleirni
bebeklerin odalarını ekliyelim ya konu felan acsak

benimde gögüslerim anca 1 beden büyüdü kimisinden süt geliyomuş artık benden gelmiyo
sıkıp gögüsü kasılmaları başlatabılırmış onuda yapamıyorum ama bende merak ediyorum inşallah bol bol sütümüz olsun emmesede olur sagıp versek bile olur yeterki sütleirmi olsun gögüsleirmiz süt dolsun

Telaş yapma...
Emzirme sütyeni yada atletini al...
Geceliğini al...
Bebeğin hastane çıkışını yıka ütüle...
En acil yapacakların bunlar....

hiçbirini yapmadım sinpac daha ben..
teşkür ederim:) valla söylediğin sırayla halledeyim bari:)) hem sonra kafam karışmasın..

Bosnacığım,
En rahatı tabiii ki free takılmak ama,
Gelen giden oluyor, olmuyor be gulum...

Ben eve gider gitmez fırlatıp atıyorum.
Kim gelirse gelsin...
Zaten karnıma bakmaktan başka yerime bakmıyor kimse kaydirigubbakcemile3

Benimki de tam anlattığın gibi...
Ben bütün gün konuşuyorum, hareketler gayet normal, beni umursadığı yok.
Akşam babasının sesini duyduğu an kuduruyor.
Bir de eşim onunla değil başkasıyla da konuşsa havaya giriyor bıdık :asigim:

Canım hastane çantası için kendi eşyalarını ve bebeğin eşyalarını hazır etsen yeter.
Ne olur ne olmaz...

bedenini nasıl bileceksin dimple? ben de baktım nete ama her markanın bedeni birbirini tutmuyor..

Denemeden almnı ben de önermem Dimplecım.
Ben netten aldım, hiç birini kullanamıyorum.

Günaydın...
Uykusuz bir gecenin ardından, sabah sızıp kalmışım, ancak kendime gelebildim, gece sağ kasığım çok fena ağrıdı, Bosna bende de mi fıtık oldu acaba, kasığımı yokladığımda orda bir sertlik hissediyorum, benim kızda inadına gidip sağ tarafıma ayaklarını uzatıyor, çok canım yanıyor, yürürken bile zorlanıyorum artık, sağ bacağıma vuruyor ağrısı..
Yagmur, doktora gidecekmiş, güzel haberlerle gel inşallah..
Eylülce, küçük göğüslülerinde sütü olur meraklanma, süt gelip gelmemesi, göğüsün büyüklüğüne bağlı değildir..
Hepatit, hazırlığını yap artık, ne olur ne olmaz..
Egk, odanız hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Ozelden bana siteyi mail atsana..
sinpaccım o seçenekler link zaten üzerine tıklayamıyor musun acaba :uhm:
Şuan 85 kullanıyorum 90 almayı düşünüyorum hepatitçim
Aynen yaa nasıl erkek bunlar babacı olacaklar sanırsam boshayallersmile
bugün oğlumun oda takımı gelecek çokkk mutluyum sanki kendiside gelecek
Ohhh ne güzel, ben de şifonyer alacağız onun için sabırsızlanıyorum, bir an önce alsakta içine yerleştirsem yıkayıp ütüleyipp :asigim:

Bu arada korse için fikir gelmedi kızlar, ne düşünüyorsun o linkteki korseyle ilgili bilmiyorumkismile

websense ahhh ahhh...
Herseyime karısıyor...

Simenaycım, nasıl anlaşılıyor bu fıtık hiç bilmiyorum.
Benim çalışabilir raporu almaya gittiğim doktor anladı.
Ağrı kesici de önerdi hatta, kendi doktorum da onayladı ama kullanmıyorum ben.
Bu hafta doktorum bir görsün de ondan sonra düşünücem yeniden.
İnşallah sende öyle birşey yoktur ama sen yine de kendini çok yorma, bol bol ayaklarını uzatıp dinlen, tedbir olsun...
Benim yerime de uzat ayaklarını :)

Daha farkında değiller annesi, doğup da sütün kimden geldiğini öğrenince görücem ben onları kaydirigubbakcemile3
Ama babayı oyun arkadaşı gibi görüyorlar, bu kesin.
Biz de besleyici ve temizleyici boshayallersmile

Mağazadan da alsam deneyemem ki bosnacım
Sen neden kullanamıyorsun, beden mi uymadı? Nasıl birşey almıştın?

Ben bir tane Bebefox almıştım, v yaka gibi olanlardan...
Bedeni uygun aslında ama sıkıyor, daralıyorum.
Bir tane daha aldım sonra, tavsiye üzerine, markasını unuttum şimdi.
Onunla da raht edemedim, göğüs uçlarım çok belli oluyor, düğme takılmış gibi...
Belki doğumdan sonra kullanabilirim, şimdilik balensiz ama süngerli normal sütyen kullanıyorum.
Bazen onunla bile belli oluyor uçlar, deliriyorum klava:

Ne güzel analiz etmişsin :roflol: bencede boshayallersmile

kızlar nasılsınız*ben pek iyi değilim...pazar oğlum rahatsızlandı..dünde koçam hasta,,bu günde benim bogazlarım şişmiş....yine hasta oldum anlaşılan..doğumada az kaldı..ya iyileşemezsem doğuma kadar....

bu arada sütten bahsedilmiş..benim sağ gögsümden az süt geliyor...soldan gelmiyor....bdelki doğumdan spnra gelir...göğüslerin büyük olmasıyla alakaı yok süt gelmesinin..bol bol sıvı almak gerek..hem bebek emdikce artar..ne kadar çok emzirirseniz sütünüz o kadar artar arkadaşlar...armut,rezene cayı en önemliside bol su ,günde en az 2,5-3 lt su içilmeli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…