2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim aldığım atlet, klasik düz olanlardan, body şeklinde değil, fikir vermesi açısından yazıyorum, body şeklinde ve krovaze olanlar rahatsız gibi geldi bana..

ewet cnm bnde atletten dahaa memnunum denedim we sütyensiz gayet toplu gösterio göğüsleri
evet ben de sütyen için öyle duydum ama o tarz olanlar hangileri,kullanan var mı bilemedim,o yüzden sordum

bebefox çok ii birde ten marka olanlara bak istersen onada da war.

Hadi yaa, bende atleti bir iki kere denedim ve hemen çıkardım, içim bir tuhaf oldu, doğumla beraber yaşamak en iyisi sanırım..

ben de sadece bir kere denedim geçenlerde. üzerinde toparlayıcı yazıyor. toparlasa ne yazar anam montofon ineği gibi olmuşum. ohaoldumsmile

ben de sadece bir kere denedim geçenlerde. üzerinde toparlayıcı yazıyor. toparlasa ne yazar anam montofon ineği gibi olmuşum. ohaoldumsmile

Hımm.. Benim fazla büyümedi, bu aydan sonra büyür mü, yada doğumda süt gelmeye başlayınca ne olur bilemem, ben hala eski sütyenlerimi kullanıyorum, hiç rahatsız etmiyor, hafif bir tombulluk oldu sadece..

Hımm.. Benim fazla büyümedi, bu aydan sonra büyür mü, yada doğumda süt gelmeye başlayınca ne olur bilemem, ben hala eski sütyenlerimi kullanıyorum, hiç rahatsız etmiyor, hafif bir tombulluk oldu sadece..

yaa nedense ben görüntümü çok yadırgıyorum. eski sütyenlerim desteksiz olanları ben de kullanabiliyorum ama ne bileyim. kendime çok şiş geliyorum. garip bir psikoloji.

yaa nedense ben görüntümü çok yadırgıyorum. eski sütyenlerim desteksiz olanları ben de kullanabiliyorum ama ne bileyim. kendime çok şiş geliyorum. garip bir psikoloji.

Ben görüntümden memnunum, çok doğal bişey yaşıyoruz şu anda, aynaya baktığımda koca göbeğim, çatlayan popom bile hoşuma gidiyor valla :))

Hanımlar sizlere iyi akşamlar, eşim takılacakmış birazda nette, sorunsuz, bol uykulu, krampsız bir gece diliyorum hepinize...

Ben görüntümden memnunum, çok doğal bişey yaşıyoruz şu anda, aynaya baktığımda koca göbeğim, çatlayan popom bile hoşuma gidiyor valla :))

zaten ebn eskiden beri kiloyu göbeğime ve göğüslere alıyorum. şimdi de dolayısıyla oralar çatlıyor.:)) benim hiç popom yok hep olsun istemişimdir :çok üzgünüm:

bnmki zaten kocamanlardı iiice büyüdüler şimdi..

benimkiler de öyleydi ezelinden hala öyleler ama Allahtan henüz büyümediler nasıl olduysa son kopçaları kullanıyorum artık ama daha çok sırtım genişledi bnim önde bir değişiklik yok...fazla olmaz inşallah yoksa bebeğimin yüzünü göremicemm emzirirkendelikafadulden
bu emzirme sütyenleri standart mı??? ya da en büyüğü hangi beden acaba?sen aldın mı?ben bir iki yere sordum ellerinde yoktu nasıl bir yerde yaşıyorsam artık!!!hamile çorabını bile aylar sonra penti mağazası açılınca bulabildimklava:
alırsan haberim olsun markasından lütfennolumunekankayizsmile

Yanlış hatırlamıyorsam buradan Selkie, o emzirme sütyenlerinden almıştı, denk geldiğinde soralım, memnun muymuş..?

evet canlar doğru hatırlamışsınız ben almıştım....ben şimdilik memnunum....atlet kullanamadığım için başka seceneğim de kalmıyor....ama asıl kullanışlılığını bebişleri emzirmeye başlayınca anlayacağız....benimkilerde bebefox,normalde 85 kullanıyordum 95 aldım ölçüsünü ançak oluyor şu anda...

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar bi girdim forma kızım aldı bidaha girdim eşim aldı ancak internet bama düştü.Geçmişe baktım güzel haberler var.
BOSNACIM dün demişinki üşenmedin geçmişi okudunmu diye ne yapayım canım ya giremiyorum gündüzleri çoğu zamanda bikaçgün.Artık vakitler yaklaştı çoğumuz 30 larda bi çoğumuzda 30 u geçtik merak ediyorum kim ne yapmış bişeyde kaçırmak istemiyorum.

yok cnm beden beden standart olurmu. selkie de bebefox almış ben atleti bebefox aldım sütyen başka marka ama bebefox alacağım yine sütyenide. atleti 95 almıştım ama sütyeni 100 alacağım sanırım 95 aldığım diğer marka topLamadı tam

HASRETCıM canım doktordan gelmişin herşey yolundaymış çatı muaynenide olmuşun inşallah normal doğum yaparsın.Ben sezerayan olmayı hiç istememiştim ama napalım nasip olmadı sezeryan olduk.
HEPATıT maşallah kuzucuna sen ANADOLU HASTANESıNE gidiyosun dimi.Canım zamda gelmiş orayı birazda tuzlu diyolar inşallah fazla artmaz fiyatları.
YAĞMUR-26 doktora gidicekmişin inşallah güzel haberlerle gelirsin ayrıca baştaki doktoruma gidicem demişsin niye geldin diye sormaz bile bu devirde herşey duygusal merak etme.
NıLÜFERSAHH beşiğini kurmuşun oğlun güle güle yatsın içinde.
PANCUBEN oh izne çıkmana az kalmış şafak 3 demişin hamile hamile dinlenmeyi hakkettin arkadaşım.
Oh OH KUJU CUM götür tatlıları bebişe yarasın canım afiyet olsun bugün bende gezmekteydim valla kilo alcam diye yiyemedim fazla.
VADıDEKı-ZAMBAK,DUCKS,ÇOKOPRENSıM VE BıR-NOKTA HEPıNıZıN GÖZÜ AYDIN BEBEıŞLER ıYı.Ayrıca bebeğinizin kilosunu kafaya takmayın son aylarda daha fazla alır.Önemli olan kilo değil sağlığı bunuda unutmayın kızlar.

Mutlucum özellikle sana ayrı yazıyorum umarım bunu yarın okursun.Bak canım bebekte her haftan önemli yok 32 ydin yok 33 oldun yok 37 den 33 düştüm bunlar çok saçma şeyler.Doktorun profösör olabilir ama bence sen bir doktora daha git veya hiçbişey yapamıyosan internette hesaplayıcılar var son adet tarihini yaz gününü öğren.Bebeğin gününü doldurduğu an anne karnında bir gün dursa bile ona zarar artık.Bak günü geçer hiç istemediğin sonuçlar doğar lütfen bu yazımı dikkate al.

sağol tatlım ama çok yemedim ikram edilen dilimin yarısıcokacimcoook okadar sanada afiyet olsun
bakim dedim ama kimse kalmamış azcik kocişimle şekerleme yaptık oğlum tekmeleriyle uyandırdı bizi babasının da çok hoşuna gittikaydirigubbakcemile3
neyse hepinize iyi geceler herkes güzel ve kesintisiz bi uyku çeker umarımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…