- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.501
ben de denemedim ama görüntüsü bile garip geliyo :) soralım selkıe'ye bakalım.memnunsa ona göre alırız.e bebek'ten bakıyorum da şimdi atletin krovaze ve klasik olanı var.klasik daha güzel,derli toplu gibi duruyo ama ....
amannnn ya,internetten alışveriş yapmanın da bu tarafı kötü işte.mağazada olsak evirip çevirirdik di mi
Benim aldığım atlet, klasik düz olanlardan, body şeklinde değil, fikir vermesi açısından yazıyorum, body şeklinde ve krovaze olanlar rahatsız gibi geldi bana..
ewet cnm bnde atletten dahaa memnunum denedim we sütyensiz gayet toplu gösterio göğüsleriCanım bende cevaplayım, ben emzirme atleti aldım, çok rahat bişey, göğüs kısmı 2 kat, bir katı açılıyor ve emziriyorsun, emzirme sütyeni alıp almamakta kararsızım ama belki bulunsun diye bir tane alırım, ben samanpazarından aldım, 26 lira gibi bir ücrete.. Şimdi netten baktım, bebefox un atletleri daha hesaplı, 17 lira diyor..
evet ben de sütyen için öyle duydum ama o tarz olanlar hangileri,kullanan var mı bilemedim,o yüzden sordum
Hadi yaa, bende atleti bir iki kere denedim ve hemen çıkardım, içim bir tuhaf oldu, doğumla beraber yaşamak en iyisi sanırım..
ben de sadece bir kere denedim geçenlerde. üzerinde toparlayıcı yazıyor. toparlasa ne yazar anam montofon ineği gibi olmuşum. ohaoldumsmile
Hımm.. Benim fazla büyümedi, bu aydan sonra büyür mü, yada doğumda süt gelmeye başlayınca ne olur bilemem, ben hala eski sütyenlerimi kullanıyorum, hiç rahatsız etmiyor, hafif bir tombulluk oldu sadece..
yaa nedense ben görüntümü çok yadırgıyorum. eski sütyenlerim desteksiz olanları ben de kullanabiliyorum ama ne bileyim. kendime çok şiş geliyorum. garip bir psikoloji.
Ben görüntümden memnunum, çok doğal bişey yaşıyoruz şu anda, aynaya baktığımda koca göbeğim, çatlayan popom bile hoşuma gidiyor valla :))
Yanlış hatırlamıyorsam buradan Selkie, o emzirme sütyenlerinden almıştı, denk geldiğinde soralım, memnun muymuş..?
bnmki zaten kocamanlardı iiice büyüdüler şimdi..
Yanlış hatırlamıyorsam buradan Selkie, o emzirme sütyenlerinden almıştı, denk geldiğinde soralım, memnun muymuş..?
benimkiler de öyleydi ezelinden hala öyleler ama Allahtan henüz büyümediler nasıl olduysa son kopçaları kullanıyorum artık ama daha çok sırtım genişledi bnim önde bir değişiklik yok...fazla olmaz inşallah yoksa bebeğimin yüzünü göremicemm emzirirkendelikafadulden
bu emzirme sütyenleri standart mı??? ya da en büyüğü hangi beden acaba?sen aldın mı?ben bir iki yere sordum ellerinde yoktu nasıl bir yerde yaşıyorsam artık!!!hamile çorabını bile aylar sonra penti mağazası açılınca bulabildimklava:
alırsan haberim olsun markasından lütfennolumunekankayizsmile
HASRETCİM canım doktordan gelmişin herşey yolundaymış çatı muaynenide olmuşun inşallah normal doğum yaparsın.Ben sezerayan olmayı hiç istememiştim ama napalım nasip olmadı sezeryan olduk.
HEPATİT maşallah kuzucuna sen ANADOLU HASTANESİNE gidiyosun dimi.Canım zamda gelmiş orayı birazda tuzlu diyolar inşallah fazla artmaz fiyatları.
YAĞMUR-26 doktora gidicekmişin inşallah güzel haberlerle gelirsin ayrıca baştaki doktoruma gidicem demişsin niye geldin diye sormaz bile bu devirde herşey duygusal merak etme.
NİLÜFERSAHH beşiğini kurmuşun oğlun güle güle yatsın içinde.
PANCUBEN oh izne çıkmana az kalmış şafak 3 demişin hamile hamile dinlenmeyi hakkettin arkadaşım.
Oh OH KUJU CUM götür tatlıları bebişe yarasın canım afiyet olsun bugün bende gezmekteydim valla kilo alcam diye yiyemedim fazla.
VADİDEKİ-ZAMBAK,DUCKS,ÇOKOPRENSİM VE BİR-NOKTA HEPİNİZİN GÖZÜ AYDIN BEBEİŞLER İYİ.Ayrıca bebeğinizin kilosunu kafaya takmayın son aylarda daha fazla alır.Önemli olan kilo değil sağlığı bunuda unutmayın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?